Gökyüzü keyifli, şanslı, enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Hemen her konuda cesur ve gerçekçi davranışlar içinde bulunarak tüm rahatsızlıklarınızdan uzaklaşacaksınız. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken tek konu geçmişte bırakmanız gereken düşüncelerinizi zihninizde uyandırmamak olmalı. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken çevrenizde birikmeye başlayan sahte dostlara karşı uyanık davranmalı ve paranızı sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunu kendi içinizde yaşamak yerine kendisine söylemelisiniz.
Günün Olumlaması: Geçmişten bugüne uzanan beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyorum. Güneşin gücü, ayın gizemi yaşamımı, bedenimi ve ruhumu arındırıp aydınlatıyor. Gökyüzünün olağanüstü güçleri benimle birlikte, evrenin bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Carnelian
Keyifli bir gün sizleri karşılamakta. İş hayatınızda başarılı olmanız için birçok fırsatla karşılaşacaksınız. Günü akıllıca değerlendirmeli ve hızlı kararlar vererek hareket etmelisiniz. Beklediğiniz ödemelerin zamanından önce gelmesi ile oldukça rahatlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde samimiyetiniz, güven veren tavırlarınız arkadaşlarınızdan da destek almanızı sağlayacak ve bulunduğunuz ortamın hakkını vereceksiniz. Özel yaşamınızda gerginliklere dikkat etmeli ve sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Anlayışlı davrandığınız sürece kazanan siz olacaksınız.
Günün Olumlaması: Beyazın saflığını, siyahın gizemini, kırmızının heyecanını ruhumda harmanlıyor ve yaşamımın her alanına pozitif enerjiler olarak yansıtıyorum. Ruhumun renkliliği, çok sesliliği benim zenginliğimdir. Sahip olduğum yeteneklerimi bütünün hayrına en yüce hali ile kullanıyor, başarıdan başarıya hızla ulaşıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü bugün, günlerdir zihninizi meşgul eden soruların cevabını bularak kararsız kaldığınız konularda net fikirlerinizle hareket edeceğinize işaret etmekte. Geçmişte yaşanan göremediğiniz ya da görmezden gelmeye çalıştığınız gerçeklerle adeta sert bir tokat yemişçesine karşılaşacaksınız. Ardından da doğruları görmeye başlıyorsunuz, bu sayede yaşamınızda rahatsızlık duyduğunuz, size zararı dokunan kişi ve olaylara karşı tavrınızı net bir şekilde ortaya koyarak hiç kimsenin size, siz izin vermediğiniz sürece zarar vermesine ve iyi niyetinizi suiistimal etmelerine izin vermeyeceksiniz. Bu hayat sizin ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanıp size sunulan şansları değerlendirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Karanlıklarımdan aydınlanmış bir sabaha sevgi dolu bir merhaba diyorum. Farkındayım yaşamımın değerinin ve hazinem olan sevdiklerimin kıymetinin. Değerlerimin farkındayım hiç olmadığım kadar. Hüzünle sevincin dengesinin, aşkla nefretin ince çizgisinin yaşattığı gelgitlerin ve sonrasında sevginin galibiyeti ile gelen gücün bilinciyle yeniden bir sayfa açarak hayatıma yön verebilmenin şükründeyim bugün.
Günün Kristali: Kalsedon
Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz, her şey size zorlayıcı görünür. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmez. Fakat bu şekilde hareket etmeniz sadece kendinize yapacağınız haksızlıktır. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği ve bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız.
Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma, kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.
Günün Kristali: Hematit
Bugün kendinizi son derece hırçın bir ruh hali içinde bulabilir ve özellikle işinizle ilgili konularda tahammülsüz davranışlar sergiler bir tutum içinde olabilirsiniz. Aman dikkat, pire için yorgan yakmanın zararı size dokunacaktır. Sakin olmalısınız, olamıyorsanız suskunluğunuzu muhafaza etmeyi başarmalısınız. Maddi konularda alacaklarınızı tahsilde birkaç saatlik gecikmeleri hoşgörü ile karşılayın ve tartışma içine girmekten uzak durun. Bugünün en önemli faydası uzun zamandır aradığınız, artık kaybettiğinizi düşündüğünüz bir eşya ya da evrağın sürpriz bir şekilde elinizin altına gelmesi olacaktır. Özel yaşamınızda ise bekar Aslan’lar geçmişte yarım kalmış bir aşk küllerinden yeniden doğabilir. Reddetmek yerine şans vermeyi ve mutluluğun peşinden gitmeyi seçebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda, ruhumun zenginliklerini yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyor ve sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Florit
Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz, ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatında yaşanan gerginlikler sizlere yansıyarak tartışmaları beraberinde getirebilir.
Günün Olumlaması: Yaşamımda düşe kalka öğrendiğim tüm acıları olgunluğa, yenilgileri yengiye dönüştürmenin sevincindeyim. İç huzurumu yakalamış olmanın verdiği coşku, yaşamımdaki tüm olumsuz kişi ve olayları benden uzaklaştırıyor. Böylelikle ben ruhumda var olan yeteneklerimi, sevgimi, iletişim gücümü kolaylıkla dış dünyama yansıtıyor, gerçek huzura ve başarıya erişiyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
Bugün iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ciddi gerginlikler yaşayabilir ve tepkinizi sert bir dille ifade edebilirsiniz. Bunu yapmanız birileri tarafından eleştirilse de kısa bir süre ne denli haklı bir tepki verdiğiniz için takdir edileceksiniz. Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir, farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Terazi’ler için sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu kişi sizden yaşça küçük olabilir. Sırf başkaları ne der düşüncesine kapılarak kalbiniz farklı söylediği halde diliniz farklı konuşmasın. Mutluluk kapıları size açılmışken reddetmek akıllıca olmayacaktır.
Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak, geliştirerek değiştirir hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi-manevi olarak bana kazanç sağlar.
Günün Kristali: Septerian
Bugün mecburiyetlerden dolayı sabır ve fedakarlık gösterdiğiniz konularda yapacağınız çıkışlarla kimsenin sizi suistimal edecek davranışlar içinde bulunmasına fırsat vermeyeceksiniz. Ses tonunuzdaki kararlık, davranışlarınızdaki tutarlık karşısında şaşkına dönecek insanları karşınızda görmeye hazır olun. İş hayatınızda maddi gelişmelerle moral bulacak, kimsenin üzerinizde hak etmediğiniz baskılar kurmasına izin vermeyeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek haberlerle mutlu olacak, size duyduğu saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Beraberliğinde sorunlar olan Akrep’ler ise tutsaklığından kurtulmuş biri gibi zincirlerinizi koparıp atacak, yeni başlangıçlara doğru yol alacaksınız.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor, dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit
İş ve özel yaşamınızda yeniliklerin hükmünü sürmeye başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi ve manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde olabilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Bugün maddi olarak oldukça şanslı bir gündesiniz, önemli bir teklif alabilir ve maaşınızla ilgili beklenmedik bir artış yaşayabilirsiniz. Kişisel bakım için oldukça iyi bir gündesiniz; saç ve cilt bakımınızı bugün yaptırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın çocuklarla ilgili konularda sorumluluklardan kaçan davranışları tahammülünüzü zorlayabilir. Evliliğin paylaşmak olduğunu hatırlatmanız kendisini toparlayarak sorumluluklarının farkına varmasına yardımcı olacaktır. Bekar Yay’lar, karşı cins üzerinde bıraktığınız olumlu etkiler ruhunuzu şımartacak bugün.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Ametist
Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz, bu haliniz size birçok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde ve doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır. Özel yaşamınızda ise sürekli suçlu aramak ve suçlamak yerine dönüp kendi yaptıklarınıza bakmanız ve adil olmanız sayesinde sorun ettiğiniz şeylerin sizden kaynakladığını görecek, daha pozitif olarak mutluluğu yakalayabileceksiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle emeğimle işime, eşime, sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Oniks
Gökyüzü bugün başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak, aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek planlamalarda bulunacaksınız. Bugün dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız; sizler ne kadar güçlü bir yapıya sahip olsanız da duygusal anlamda yaralandığınızda bedeniniz buna duyarlılık gösterir ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizle ilgili rahatsızlık duyduğunuz fakat onun idaresinde olan ve ikinizin de canınızın sıkılmasına neden olan bir durum her ikinizin de müdahalesi olmadan sonlanacak ve rahat bir nefes alarak ilişkinizi sorunsuz devam ettirebilmenin huzurunu yaşayacaksınız. Sabırlı davranmanız ve birlikte olduğunuz insana duyduğunuz kutsal aşkın mükafatı da bu olacak sizler için.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gökyüzünde dans eden yıldızların arasına, evrenin muhteşem devri alemine katılıyorum. Dalıp derinlere ulaşıyor, keşfedilmemiş benliğimin en özel yanlarını ortaya çıkarıyor, yenileniyor ve huzur buluyorum.
Günün Kristali: Opal
Bugün gerçek dostlarınızın destek ve yardımını cömertçe görebilir, uygulamayı düşündüğünüz fikir ve projeleriniz için gereken desteği alabilirsiniz. Yaşadığınız gergin günler yüksek enerjinizle ardınızda kalmaya başlıyor, siz şimdi işinize odaklanmalı ve başarı çıtanızı yükseltmek için zihninizi başka şeylere yormamalısınız. Bugün iletişimde yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olun. Gönderdiğiniz bir mail, kargo veya evrak yerine ulaşmayabilir ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sizi rahatsız eden konular üzerinde çok net kararlar alabileceksiniz. Mücadele vermekten yorulduğunuz, değiştiremeyeceğiniz olaylara ve beraber olduğunuz kişiye teslim olmak yerine kendinizi değiştirerek, yaşamınızı yepyeni enerjilerle yeniden yapılandıracaksınız.
Günün Olumlaması: Deneyimlerden kazandığım bilgelikle gücümü ve yaratıcılığımı açığa çıkarıyorum. Her bir deneyimimden aldığım derslerden feyz alarak yolumu belirliyor ve isteklerimi kararlılıkla uyguluyorum.
Günün Kristali: Güneş taşı
Hürriyet