Sizler için günün şifresi: Sabır. Bugün iş hayatınızda yapmadığınız şeylerden sorumlu tutulmaya çalışılabilir, hatta daha da ileri gidilerek suçlanmayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Söz gümüşse sükut altındır sözünden yola çıkarak hareket edin. Haklılığınız kısa bir sure içinde ispatlanacak ve sabrınızın mükafatını maddi manevi alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sizi zor durumda bırakmak için birtakım entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Gözünüzü dört açın, oyuna gelmeyin. Bugün gökyüzünden aldığınız etkiler bu konuda kontrolü kaybetmenize sebep olabilir, dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Sürekli olarak öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak yaşamımın her anında rahatım. Her yeni gün bana sayısız küçük mucizeler taşır, ben onları fark etmeyi seçiyorum. Hayatın beni güzellikleri ile şaşırtmasını sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Carnelian
Hayal gücünüzün zayıflamasından ve kendinizi ruhsal olarak yorgun hissetmenizden kaygılanmayın. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışın. Sinirlerinize hâkim olun. Siz değerlisiniz. Hiç kimseyi değiştiremezsiniz. Kendiniz dışında bilinçaltınızda yer eden, yüreğinizi acıtan olayları affedin ve evrene bu mesajı gönderin. Ruhsal anlamda yenilenme ve arınma zamanı sizler için. Sağlıkla aldığınız her nefesin ne kadar değerli olduğunu anlayacaksınız. Doğan her günü sağlıkla ve huzurla karşılamanın önemini derinden kavrayacak, kendinize sorun ettiğiniz pek çok şeyden bir anda uzaklaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim. Gereksinim duyduğum her şey içimde zaten var. Geçmişte zorda kaldığım, yaşamımı idame ettirmek için ettiğim bütün yeminlerimi ve kararlarımı bozuyorum. Bu kararların üzerimde devam eden etkilerinden tamamen özgürleşiyor, gerçek huzuru yaşıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Rodokrozit
Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var. Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın. Aceleci davranmamaya özen gösterin, yüksek enerjinize eklenen telaş birtakım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Beraberliği devam eden İkizler, sevdiğiniz insana daha fazla zaman ayırın, baş başa yemekler ve sosyal aktiviteler hazırlayın, ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın, böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır. Aşkınızın kıymetini bilerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Gerçek mükemmelliğin ruhumda gizli olduğunu bilirim. İşte şimdi şu anda gizli benliğimle yüzleşiyor ve kendim olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Yüce sevgi burada ve şimdi. Bolluk enerjisi yaşamıma özgürce akıyor.
Günün Kristali: Yeşim
Bugün önemli insanlarla tanışabilir, onlardan gelecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza biraz daha zaman ayırmalısınız. Bugün arkadaş ya da yakınlarınızdan kaynaklanan bazı gizli faktörler olabilir. Biri sizi yanlış yönlendirmeye de çalışabilir. Parayla ilgili konularda acele karar vermemeli, fırsat gibi görünen olayları da iyice incelemeli ve bu konular hakkında bugün karar vermekten kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygusallığın yoğun olarak yaşanacağı bir gündesiniz. Keyfini çıkarın ve duygularınızı tüm sevginizle sözlerinize yansıtın.
Günün Olumlaması: Olayları olduğu gibi kabul ediyorum. Böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm. Geçmişin pişmanlıklarını ve geleceğin kaygılarını bırakıyorum. Ben sadece anın muhteşemliğine odaklanıyorum.
Günün Kristali: Selenit
Bugün çok güvendiğiniz biri sizi yarı yolda bırakabilir ya da hiç beklemediğiniz bir tavrıyla sizi şok edebilir. Bu durum sizi üzse de işinizle ilgili konulara yansımamasına özen gösterin. Yeterince maddi konularda sıkıldınız, şimdi kazanma zamanı sizler için. Yaşanan bu olayla birlikte teslimiyetçi bir ruh haline girmekten ve mücadele gücünüzü engellemekten kaçının. Adil olmayan bu olayın sonunda kazanan siz olacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili kariyer bağlantılarınız önem kazanacak. Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bu dönemde arkadaşlarınız size önemli tavsiyelerde bulunacaklar, bunları mutlaka dikkate alın. Özel yaşamınızda ise yeni insanlarla tanışabilir, geçmişte kalan bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. Çevrenizde ışıl ışıl parlayacağınız bu dönemde mükemmel ilişkilere adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendi içsel bütünlüğüm bana neyi, ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini en uygun biçimde sunar. Bolluk ve bereket içindeyim. Bütün ihtiyaçlarımı rahatça karşılayacak kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.
Günün Kristali: Safir
İş hayatınızı ilgilendiren konularda üzerinde durmanız gereken tüm detayları belirleyebilir ve yaşadığınız sıkıntıların arkasındaki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz. Bu dönemde kendi işinin patronu Başaklar, cazip ortaklık tekliflerini de iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Aile bireylerinden göreceğiniz destek sizi mutlu ederken ailenin ne kadar değerli olduğunun bilincini daha iyi kavrayacaksınız.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime ve içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim. Ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum, beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde Hayır diyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Bekar Teraziler fiziksel çekiciliğinizin bir hayli yüksek olacağı bu süreçte karşı cinsin yoğun ilgisi başınızı döndürebilir ve kalıcı olmayan beraberliklere yönelebilirsiniz, dikkatli davranın. Evli Teraziler, çocuklar ile ilgili konularda eşinizle tartışmalar yaşanabilir. Karşılıklı anlayışlı olmalı, aranızda yaşanan her gerginliğin çocukların ruh sağlığını olumsuz etkileyeceğini bilerek ve ortak değerlerde buluşmanızın zorunluluğunun bilincine vararak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise ayrıntılara önem vermeli, resmi evraklarla ilgili konularda dikkatli davranmalısınız. Bir anlık dalgınlık ciddi sorunlarla karşılaşmanıza sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Keşkelerim yok benim, yok pişmanlıklarım. Geçmişe takılıp kalmıyor, geleceğin getirdiği güzellikleri de görmezden gelmiyorum. Anı yaşıyor, geleni sevgiyle karşılıyor, bana sunulmuş hayatın hakkını alarak ve hakkını vererek muhteşem bir iş birliği ile yaşıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Sabrınızın, emeğinizin, inandığınız gibi yaşıyor olmanın mükafatını alacaksınız. Enerjiniz öylesine yüksek ve güçlüdür ki istekleriniz ve çevreniz tarafından kabul görecek, insanların takdirini kazanarak desteklerini alacaksınız. Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Hukuksal konularda sıkıntıları olan Akrepler, problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden mutlu olması ve sevgiyi en yalın haliyle yaşıyor olmanız çevrenizdeki kıskanç insanları bir hayli rahatsız edecek.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine, kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz olmalı. İster iş ister aileniz olsun, tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor, farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz, bunu aklınızdan çıkarmayın. Bunu benimseyip yaşamınızın bir parçası haline getirdiğinizde her şey sizler için çok daha güzel olacaktır. İnanın ve uygulayın.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerimin gelişimine katkıda bulunuyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda kişilerin söylediklerinden çok yaptıklarına göre değerlendirmelerde bulunarak hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili konularda oldu bittiye getirilecek anlaşmalardan ve başlangıçlardan uzak durmalı, kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Yaptıklarınız takdir görecek ve ön plana çıkmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilir, kendinizi geliştirebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Beraberliği olmayan Oğlaklar, aşkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı; ağlamak istiyorsam ağlıyor, gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor, doya doya ve aşkla yaşıyorum hayatı.
Günün Kristali: Topaz
Bugün dikkat gerektiren konularda zorlanabilirsiniz. Göz sağlığı ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Aşırı yoğunluktan iş hayatınızda gecikme ve yanlış anlaşılmalar da sizleri bir hayli yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan bazıları bilinçli bir şekilde yapmanız gereken önemli bir konuyu atlamamanız için çeşitli eylemlerde bulunabilirsiniz. Kısa süreli de olsa gün içinde bir mola verip zihninizi toparlamalısınız. Aksi halde düzeltilmesi zaman alacak ciddi bir problemle karşılaşabilirsiniz. İçinizden yükselen isyan duygusu, özel hayatınızda süren birtakım problemleri çözüme kavuşturamamış olmanın verdiği olumsuz enerjiyle en üst seviyelere çıkabilir. Sakin davranmalı ve daha özverili hareket ederek sorunlarınızı düzeltmeye çaba sarf etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendimle ve tüm samimiyetimle yüzleşiyor, olumsuz yanlarımı sevgiyle düzelterek kararlarımı en tarafsız düşüncelerimle adil bir şekilde alıyorum.
Günün Kristali: Safir
Gökyüzünün sizlere şifresi: Kontrol bende. İş hayatınızda yaptığınız iş ne olursa olsun kontrolü karşı tarafa bırakmanız birtakım gecikmeleri ve buna bağlı maddi sorunları beraberinde getirebilir. İşinizle ilgili konulara daha fazla hassasiyet göstermeli ve farklılığınızı ön plana çıkaracak tarzda hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız sıkıntılı süreçlerin zihninizde uyanmasına izin vermeyin, her ne kadar birileri o günleri size hatırlatmak istiyor olsa da bunlara fırsat vermeyin. Eş ya da sevgilinizin kendi ailesiyle yaşayacağı önemli sorunlar söz konusu olabilir mümkün olduğunca olayların dışında kalın ve fikriniz sorulmadıkça beyan etmekten kaçının.
Günün Olumlaması: Çevremde bilinçli ya da bilinçsiz olarak beni üzmek isteyen, bana zarar vermekte kararlı olan kişilerin tüm negatif etki ve enerjilerine karşı kendimi koruma altına alıyorum. Hiç kimsenin huzurumu ve mutluluğumu bozmasına izin vermiyorum.
Günün Kristali: Hematit
HürriyetAile