20 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü stresli ve aynı zamanda enerjisi yüksek bir haftadan sonra ailenize zaman ayırmanız için fırsat tanıyor sizlere. İlişkilerinizi daha sıcak bir hale getirmek için her türlü imkana sahipsiniz. Birlikte vakit geçirin ve tüm samimiyetinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Çocuk sahibi Koç’lar, sizden görecekleri ilgiyle çocuklarınızın size olan yaklaşımındaki farklılığın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayacak ve onlara daha fazla vakit ayırmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bekar Koç’lar ise bugün sosyal olun, dışarı çıkın, arkadaşlarınızla bir araya gelin, tanışacağınız biri aşk hayatınızı canlandırabilir.

Günün Olumlaması: Anladım ki, sevgiyi ifade ettikçe değer kazanıyor. Anladım ki ifade edilmeyen sevginin anlamı yok, paylaştıkça büyüyor ve güçleniyor. Sevdiklerimin gözlerinde bana duydukları sevgiyi gördüğümde, yaşam benim için yeniden şekilleniyor.

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü size kendinizi yenilemeniz, ruhsal olarak daha güçlü olmanız için güzel bir şans veriyor. Kişisel bakımınızı ve ruhsal beslenmenizi bugün yapabilirsiniz. Daha önce uzak durduğunuz meditasyon, spritüel öğretiler için fırsat yaratın ve öğrendiklerinizi uygulayın. Yoğun geçen bir haftadan sonra enerjinizi yükseltmeye fazlasıyla ihtiyacınız var. Sevdiklerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Fakat hesapta olmayan, rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir ve onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz. Son derece sakin davranarak gereken cevabı vermekte gecikmeyin. Kendi kendinize sinir harbi yapacağınıza bırakın onlar sinirlensin. Bugün size özel olsun, kendinizi şımartın ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime, hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek ve rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı. Dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Son derece huzurlu ve keyif dolu bir pazar günü sizleri karşılıyor. Yoğun duygular, keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın, kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi, sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkinizde olumsuz giden konuları düzeltebilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün, var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Size yakın olan aile bireylerinin aşırı istek ve talepleri sizi bunaltabilir. Yapabileceğinizden fazlasını yüklenmek ruhsal ve maddi olarak yıpranmanızdan başka bir işe yaramaz. Kararlı olmalı ve yapabileceğinizin dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Gökyüzü bugün sevdiğiniz insana karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranmanızın getireceği güzel paylaşımlara işaret ediyor. Bugün sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hemen cevap vermeden önce düşünmeli, araştırmalar yapıp detaylara dikkat ederek hareket etmelisiniz. Olabildiğince sosyal olun, arkadaşlarınızla bir araya gelin uzun ve keyifli sohbetler neşenize neşe katacaktır.

Günün Olumlaması: Kendime güveniyorum, yapmak istediklerimin sorumluluğunu sevgiyle kabul ediyorum. Gerçek bilgeliğin ruhumda gizli olduğunu biliyorum ve bunun farkına varmayı seçiyorum.

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün sürpriz bir karşılaşma ya da tanışmanın olumlu etkilerini tüm ruhunuzda yaşayacağınıza işaret ediyor. Tempolu bir haftadan sonra bugün sizlere ilaç gibi gelecek. Eski bir dost ya da tanıdığınız, yaşamınızda yeni kapıların açılmasına aracılık edebileceği gibi yeni bir insanda aniden yaşamınıza girerek dünyanıza yepyeni enerjileri katabilir. Aile bireyleri ile tartışmalardan, fikirlerinizi kabul ettirme çabasından bugün uzaklaşmalı ve daha bireysel konulara yönelmelisiniz.

Günün Olumlaması: Çevremdeki dengeyi sağlayabilmek, kendi huzurumu muhafaza edebilmek için Güneş gibi sıcak, Mars gibi cesaretli, Ay gibi duygusal olmayı ve bu üçlünün birleşimiyle davranmayı seçiyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Ruhsal olarak aydınlandığınız, mistik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız her şeyi çok daha derin bir şekilde anlayarak değerlendirirsiniz. Duygularınız son derece nettir, bu olumlu enerji hem iş hem de özel yaşamınıza yansıyarak ilişkilerinizi güçlendirmeniz ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda başarılı olmanız için sevdiklerinizin de desteğiyle önemli kararlar almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise istek ve rahatsızlıklarınızı net bir dille ifade eder, ilişkinizin karşı taraf için ne anlam taşıdığını bilmek istersiniz. Beraber olduğunuz insandan da net cevaplar vermesini beklersiniz. İstediğiniz cevapları alabileceğiniz bir gündesiniz. İkna gücünüzü sonuna kadar kullanmalısınız.

Günün olumlaması: Ay’ın Dünya’nın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi. Beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükâfatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi layık olanlarla paylaşmayı seçiyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün her şeyden önce dinlenmeniz için uyarıyor sizleri. Yorucu geçen bir haftadan sonra zihinsel ve fiziksel enerjinizi yükseltmelisiniz. Rahatlayan zihninizle ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Yapmak istediklerinizle ilgili yakınlarınızla görüş alışverişlerinde bulunun. Fikirlerinizin bir kısmını onlarla paylaşın ama hepsini değil. Bir takım şeyleri kendi içinizde tasarlamayı öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda sakin ve huzurlu bir gün sizleri bekliyor.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için kararlar almanız adına destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve yakınlarınızla yaptığınız paylaşımlarla edineceğiniz yeni fikirler, doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Herkesin fikrini alarak kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. İlgi ve sevginizi göstermekten çekinmeyin.

Günün Olumlaması: Hiç kimsenin beni mecbur olmadığım şeylere mahkum etmesine izin vermiyorum. Ben hür ve irade sahibi bir insanım. Huzurumu bozacak, beni zora sokacak her şeyden uzaklaşıyorum.

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün ruhsal enerjinizi yükselterek yaşadığınız gelişmeleri gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirerek yapmanız gerekenleri planlamanız ve uygulamaya geçmeniz için sizleri harekete geçiriyor. Şimdi yaşama dört elle sarılın ve ruhunuzdaki yüksek enerjiyi tüm gücüyle yaşamınızın her alanına yansıtın. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanla güven ve aşkı tazeleyeceğiniz, birbirinizi yeniden keşfederek var olan birlikteliği daha da kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Kardelen çiçekleri gibi naif, beyazın saf ve duruluğu gibi tertemiz bir ruha sahibim. Tüm güzel enerjileri kendime çekiyor ve sevgiyle çevremdekilerle paylaşıyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün kendinizi ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi oldukça güçlü ve sağlıklı hissedeceğinize işaret etmekte. Fakat sizin dışınızda kendi yakınlarınızın sebep olacağı gelişen organize olaylar aile huzurunuzu bozabilir. Burada iş size düşüyor. Tepkinizi ortaya koymalı ve bu gibi durumlarda nasıl bir tavır içinde olacağınızı belli etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla baş başa vakit geçireceğiniz huzurlu ortamlar yaratın. Ona olan ilgi ve sevginizi gösterin. Yapılacak işler için birbirinizin fikirlerine önem vererek, ortak kararlar almanız faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun, sen beni daima destekleyen ve ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzünün bugün size verdiği mesaj; kendi değerinizin farkına varmanız yönündedir. Bugün hayatınızın ve yaşamınızın önemli bir değişimini gerçekleştirebilmeniz için gereken kararları alabilecek güce ve iradeye sahipsiniz. İsteklerinizin kuvveti ve değişim ihtiyacının ne olduğunu görmeyi, algılamanın gücüyle hangi alanda isterseniz yardımcı sizlere olacaktır. Hayatınızın herhangi bir alanını yeniden yapılandırmanız mümkündür. Bugün size zararı dokunan alışkanlıklarınızı değiştirmek içinde bir adım atabilirsiniz. Aile bireyleri ile ilişkilerinizin son derece keyifli olduğu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yaşadıklarımın özünü ve bilgeliğini alıyor, negatif karar ve düşüncelerimi terk ediyorum. Kendimi suçlamayı, öfkemi, kırgınlıklarımı, korkularımı bırakıyorum. Bunları geride bırakmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Bugün ruhsal olarak arınma ve gelişme zamanı sizler için. Kısa süreli de olsa tüm benliğinizle meditasyon yapın, dua edin ve ruhsal enerjinizi tamamen arındırın. Yakın çevrenizle fikir ayrılıkları ve haksız eleştirilerin sebep olabileceği tartışmalar söz konusu olabilir. Size yaklaşım ne kadar acımasızca olsa da sakinliğinizi koruyun ve öfke havası dindikten sonra söylemek istediklerinizi ifade edin. Mümkünse dışarı çıkın ve arkadaşlarınızla bir araya gelerek stresten uzaklaşmaya çalışın. Beraberliği devam eden Balık burçları eş ya da sevgiliyle yaşanabilecek problemler gününüzü zehir etmesin.

Günün Olumlaması: Huzur için, başarı için, sevgi için, sağlıklı bir yaşam için kendi varlığımı tam olduğum gibi kabul ediyorum. Hiç kimse yaşadıklarımın sorumlusu değil. Tüm sorumluluklarımı kabul ediyor ve yüreğimden gelen sesle yenilenmeyi seçiyorum.

kaynak Hürriyet Aile

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.373
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Son derece huzurlu ve keyif dolu bir pazar günü sizleri karşılıyor. Yoğun duygular, keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın, kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi, sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkinizde olumsuz giden konuları düzeltebilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Teşekkürler bebeyim :sirin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar