20 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Bugün iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar alabilir, yol ayrımları yaşayabilir, oldukça radikal kararlar alarak yeni oluşumların içinde olabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Bekar Koç’lar, sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi sizi yeni bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir. Sezgilerinizin sesine her zamankinden daha fazla kulak vererek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Ben çok sağlıklı bir insanım; ruhum, bedenim, tüm organlarım müthiş bir dengede çalışıyor. Ben kendimi seviyor, sağlığıma özen gösteriyor, tüm güzel enerjileri aldığım her nefesle ruhuma ve bedenime çekiyor, güçleniyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Lal
BOĞA
Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek, bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu: İlişkileriniz. İster iş, ister aileniz olsun, tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor, farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz, bunu aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınızda ise eşinizin tutarsız davranışlarına tepki vermeden beklemede kalın, iyi bir gözlem ve sabır size çok şey kazandıracaktır.

Günün Olumlaması: Gözlerimde yediveren güllerinin yansıması, yüreğimde aşkın tüm coşkusu ile uyanıyorum yeni günün sabahına. Evrenin güzellikleri ile bütünleşiyor, var olmanın şükrü ile her anımı en güzelin hayrına değerlendiriyor, isteklerime aşkla erişiyorum.

Günün Kristali: Hematit
İKİZLER
İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir, önemli bir terfi alabilir, kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz ancak korkmayın, her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan İkizler, ayrılıklarla özgürlüklerine ve huzura kavuşurken, sevginin hakim olduğu ilişkilerde ise aşkın gücü kazanacak.

Günün Olumlaması: Korkularımdan, kaygı ve tereddütlerimden tüm cesaretimle uzaklaşıyorum. Kimsenin beni benden almasına, beni bana yabancılaştırıp değerlerimden uzaklaştırmasına izin vermiyorum. İnançlarımdan aldığım güçle ayağa kalkıyorum. Dağılan kalbimin her bir parçasını aşkla toparlıyor, aşkla yeniden doğuyorum.

Günün Kristali: Ametist
YENGEÇ
Geçmişin gölgesini ruhunuzdan arındıramadığınız sürece, değişim enerjisi ne kadar kuvvetli olursa olsun, yanlış seçimler yapabilirsiniz. Kendinize karşı adil olun ve yaptıklarınızı sorgulamaktan, kendinizi sürekli suçlamaktan vazgeçin. Özel yaşamınızda ise anlık kararlar tüm huzurunuzu kaçırabilecek etkiler doğurabilir. Duygularınızı dengelemeye çalışmalı, aklınıza esen her şeyi duygusal yaşamınızda yapmamalısınız.

Günün Olumlaması: Sarının gücünü, siyahın gizemini, kırmızının coşkusunu, beyazın duruluğunu ruhumda barındırabilmenin şükründeyim. Yüksek bilincim ve yaşamın derinliğine inebilmenin becerisi, gizemli dünyanın kapılarını aralarken bana, ben sürekli ölür, dirilir, yenilenir, aldığım her nefesin kutsallığının idrakine varırım.

Günün Kristali: Labradorit
ASLAN
İş arkadaşlarınızdan birinin olumsuz davranışlarıyla karşılaşabilir ve haksız eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun, hakkınızı ulu orta değil, birebir konuşarak arayın. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın hesap sorar şekilde davranışlarda bulunması öfkelenmenize sebep olabilir. Gökyüzü sizleri destekliyor. Bitirmeniz gereken bir ilişkiyi sürdürmek sadece kendinizi değil, sizi gerçekten seven ve mutlu olmanızı isteyen yakınlarınızı da üzmekten başka bir şeye yaramayacaktır. Daha sonra, “Neden yapmadım? Keşke… vb.” gibi düşünceler içinde boğulup kalmak istemiyorsanız bu süreci akıllıca değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Oniks
BAŞAK
Ruhunuzdaki enerji yaşamınızın her safhasında kendisini güçlü bir şekilde hissettirecek. İş hayatınızda kontrollü davrandığınız sürece her şey istediğiniz yönde şekillenmeye başlayacak. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde sürdürebilin. İşinizle ilgili yolculuklar söz konusu olabilir, tereddüt etmeden yolculukları gerçekleştirin. Yeni fırsatlar ve yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Beraberliği olmayan Başak’lar, beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü, kendinden emin, yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılamakta.

Günün Olumlaması: İç sesimin beni yönlendirmesine izin veriyorum. Sevgimi aklımla, sezgimi ruhumla birleştiriyor, insani değerlerime sahip çıkıyor ve ilahi öğretileri kolaylıkla öğrenip benimsiyor, bunları başarı ile uyguluyorum. Kavgalara bir son veriyor, çözüme odaklanıyor, sabrımın yüksek mükafatı ile onurlandırılıyorum.

Günün Kristali: Kuvars
TERAZİ
Gökyüzü, içinizde biriken isyan duygusunun yarattığı baskıdan bir an evvel kurtulmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde ruhsal sağlığınız ciddi anlamda bozulabilir. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş ve spor yapın, deniz kenarına gidip bir çay için ve içinizde biriken öfke, kızgınlık ne varsa haykırın, atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacak, iş ve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz. Tembellik yapmanın zamanı değil, kendinizi toparlayın ve işinize sahip çıkın.

Günün Olumlaması: Karanlıklardan uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi, birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyor, emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Kuvars
AKREP
Hayatınızın tüm alanlarında yenilenmeye ve dünyaya damganızı vurmaya başlayabilirsiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlar ve ruhunuzun derinliklerindeki gizli güçleriniz yüzeye çıkarak sizi gelişim için teşvik etmeye başlar. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı, bu yolda ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda ise güven ve sevgi dolu günler sizleri karşılamakta.

Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Zirkon
YAY
İş hayatınızda dikkat çekecek ve birçok teklifle karşılaşacaksınız. Görüşmelerinizde plan ve projelerinizi hayata geçirme safhasında gizliliğe önem vermeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise bilinçaltınızda kökünü kurutamadığınız olumsuz deneyimlerle baş etmeyi öğrenemediğiniz, kendinizle yüzleşmekten kaçtığınız sürece ilişkilerinizde huzuru yakalayabilmeniz güç. Birlikte olduğunuz insanın da desteği ile kendi engellerinizi aşabilecek güçtesiniz. İlk adımı atın arkası gelecektir.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak, geliştirerek değiştirir, hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam. Öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi manevi olarak bana kazanç sağlar.

OĞLAK
İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem vermeli, düşüncelerinize kararsızlıkların gölgesinin düşmesine izin vermemeniz gereken zamanlardasınız. Yakın çevreniz tarafından işle ilgili baskı altında tutulduğunuz düşüncesi, kalmakla gitmek arasında bocalamanıza neden olabilir, anlık öfkelerle pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi sen-ben çekişmesi ile harcamak yerine daha büyük amaçlar için harcamanız kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Sağlığınıza da her zamankinden daha hassas davranmalısınız. Mikrobik enfeksiyonlara karşı bünyenizin hassas olduğu bir gündesiniz. Böyle bir durumda mutlaka uzman bir hekime danışmalısınız.

Günün Olumlaması: İç sesimin beni yönlendirmesine izin veriyorum. Sevgimi aklımla, sezgimi ruhumla birleştiriyor, insani değerlerime sahip çıkıyor ve ilahi öğretileri kolaylıkla öğrenip benimsiyor, bunları başarı ile uyguluyorum. Kavgalara bir son veriyor, çözüme odaklanıyor, sabrımın yüksek mükafatı ile onurlandırılıyorum.

Günün Kristali: Oniks
KOVA
Bugün önemli yatırımlar gerçekleştirmemeli; bankalar, vergi daireleri gibi resmi kurumlarla ilgili konularda dikkatli davranarak hesabınızı bilerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalı, bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Kova’lar, bugün rastlantılar aşk hayatınızı renklendirebilir.

Günün Olumlaması: Derin derin nefes alıyorum, her nefes alışımda yaşamın ve evrenin muhteşemliğinin farkına varıyorum. Sahip olduğum sağlık, sevdiklerim ve bana ait olan her şey için şükrediyorum. Öfkemi, kırgınlık ve kızgınlıklarımı bir kenara bırakıyor, sevgimi akıl gücümle birleştirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Pirit
BALIK
Uzun süren bir beraberlik içindeyseniz ya da evliyseniz, birlikteliğinizde bugüne kadar var olan sorunları elinizden gelen her şeyi yapmış olmanıza rağmen düzeltemediyseniz, yaşananları sorgulayacağınız ve kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine gerçekten mutlu ve huzurlu olabilmek için sağduyulu düşünerek adil bir karar vermelisiniz. İş yaşamınızda ise yetenek ve becerilerinizi ortaya koymanız gereken zamanlardasınız. Ağır ağır gelişmekte olan olaylar sizi iş yaşamınızla alakalı olarak değişime uğratacağından, sizlerin gökyüzünden yansıyan bu kuvvetli etkiye direnmeniz oldukça sakıncalı olacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor, fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Uzun süren bir beraberlik içindeyseniz ya da evliyseniz, birlikteliğinizde bugüne kadar var olan sorunları elinizden gelen her şeyi yapmış olmanıza rağmen düzeltemediyseniz, yaşananları sorgulayacağınız ve kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine gerçekten mutlu ve huzurlu olabilmek için sağduyulu düşünerek adil bir karar vermelisiniz. İş yaşamınızda ise yetenek ve becerilerinizi ortaya koymanız gereken zamanlardasınız. Ağır ağır gelişmekte olan olaylar sizi iş yaşamınızla alakalı olarak değişime uğratacağından, sizlerin gökyüzünden yansıyan bu kuvvetli etkiye direnmeniz oldukça sakıncalı olacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor, fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Bugünkü burcumun tahminleri doğruyu yansıtmış:panter:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLER
İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir, önemli bir terfi alabilir, kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz ancak korkmayın, her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan İkizler, ayrılıklarla özgürlüklerine ve huzura kavuşurken, sevginin hakim olduğu ilişkilerde ise aşkın gücü kazanacak.

Günün Olumlaması: Korkularımdan, kaygı ve tereddütlerimden tüm cesaretimle uzaklaşıyorum. Kimsenin beni benden almasına, beni bana yabancılaştırıp değerlerimden uzaklaştırmasına izin vermiyorum. İnançlarımdan aldığım güçle ayağa kalkıyorum. Dağılan kalbimin her bir parçasını aşkla toparlıyor, aşkla yeniden doğuyorum.

Günün Kristali: Ametist

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
YAY
İş hayatınızda dikkat çekecek ve birçok teklifle karşılaşacaksınız. Görüşmelerinizde plan ve projelerinizi hayata geçirme safhasında gizliliğe önem vermeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise bilinçaltınızda kökünü kurutamadığınız olumsuz deneyimlerle baş etmeyi öğrenemediğiniz, kendinizle yüzleşmekten kaçtığınız sürece ilişkilerinizde huzuru yakalayabilmeniz güç. Birlikte olduğunuz insanın da desteği ile kendi engellerinizi aşabilecek güçtesiniz. İlk adımı atın arkası gelecektir.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak, geliştirerek değiştirir, hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam. Öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi manevi olarak bana kazanç sağlar.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü, içinizde biriken isyan duygusunun yarattığı baskıdan bir an evvel kurtulmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde ruhsal sağlığınız ciddi anlamda bozulabilir. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş ve spor yapın, deniz kenarına gidip bir çay için ve içinizde biriken öfke, kızgınlık ne varsa haykırın, atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacak, iş ve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz. Tembellik yapmanın zamanı değil, kendinizi toparlayın ve işinize sahip çıkın.

Günün Olumlaması: Karanlıklardan uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi, birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyor, emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
BAŞAK
Ruhunuzdaki enerji yaşamınızın her safhasında kendisini güçlü bir şekilde hissettirecek. İş hayatınızda kontrollü davrandığınız sürece her şey istediğiniz yönde şekillenmeye başlayacak. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde sürdürebilin. İşinizle ilgili yolculuklar söz konusu olabilir, tereddüt etmeden yolculukları gerçekleştirin. Yeni fırsatlar ve yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Beraberliği olmayan Başak’lar, beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü, kendinden emin, yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılamakta.

haydi bakalım:kedim:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
ASLAN
İş arkadaşlarınızdan birinin olumsuz davranışlarıyla karşılaşabilir ve haksız eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun, hakkınızı ulu orta değil, birebir konuşarak arayın. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın hesap sorar şekilde davranışlarda bulunması öfkelenmenize sebep olabilir. Gökyüzü sizleri destekliyor. Bitirmeniz gereken bir ilişkiyi sürdürmek sadece kendinizi değil, sizi gerçekten seven ve mutlu olmanızı isteyen yakınlarınızı da üzmekten başka bir şeye yaramayacaktır. Daha sonra, “Neden yapmadım? Keşke… vb.” gibi düşünceler içinde boğulup kalmak istemiyorsanız bu süreci akıllıca değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Oniks:kedim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar