KOÇ
Gökyüzü tüm güzellikleriyle ruhunuzu bedeninizi kutsal enerjisi ile kuşatıyor adeta. Bugün öylesine canlı ve enerji dolu hissedersiniz ki, kendinizi yaşama bakış açınız her zamankinden daha pozitiftir. Her şeyin üstesinden gelebileceğinize olan inancınız, yapmakta zorlandığınız işlerde bile azminizi arttırarak başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bugün ruhunuz adeta yenilenir. Sizi rahatsız eden her ne varsa sizin müdahaleniz olmaksızın yaşamınızdan çıkıp gitmeye başlayacaktır. Yeniliklerin getirdiği güzelliklere hazır olmalısınız. Bekar Koç’lar ise, bugün geçmişte kalan bir sevgiliden gelecek haberle şaşırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Güneş gecenin karanlığını kaldırırken gökyüzünden beni de ışıklarıyla karanlıklarımdan aydınlığa doğru uyandırır. Fark ederim daha önce edemediğim kadar gelen her günün getirdiği güzellikleri ve sahip olduğum her şeyin ne kadar değerli olduğunu. Tüm bunlara şükrederim tüm kalbimle.
Günün Rengi: Siyah
BOĞA
Gökyüzü, bugün sabah saatlerinde oldukça duygusal bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek, öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugünlerde işinizle ilgili çok daha öz verili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz. Verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Korkularınızı, başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise, evli Boğa’lar eşinize yakın insanlara karşı dikkatli davranmalısınız. İstedikleri zaman ilişkinize karışamayacaklarını onlara öğretmenizin zamanı geldi.
Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı, tatlı, hüzünlü, öfkeli duygularımın dengelendiği isteklerimin ve net hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyorum. İçimde var olanı sevgiyle tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
İKİZLER
Bugün sağlığınızla ilgili en ufak bir konuyu es geçmeden hareket etmelisiniz. Bedeninize gereken önemi vermeyi öğrenmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız, unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konular da ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar İkizler burçları ise, bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri, sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum. Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.
Günün Rengi: Beyaz
YENGEÇ
Gökyüzü, bugün evli ya da beraberliği devam eden Yengeç’ler için maddi konularda yaşanacak olumsuz gelişmelere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor. Evliliğinizi bitirme aşamasındaysanız bu durum her iki taraf içinde hoş olmayan hukuksal problemlerin doğmasına sebep olabilir. Birbirinize olan saygınızı muhafaza ederek ortak değerler üzerinde anlaşmalı, öfkeyle söylenen sözlerin esiri olmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili konularda ise, yaşanabilecek gecikmelerden başkalarını suçlamamalı, sakin tavrınızı koruyarak iş ilişkilerinizi bozmadan hareket etmelisiniz. Bekar Yengeç’ler ise, bugün gelişen tüm olaylara karşı aşırı tepkisiz davranışlarınız, size ilgi duyan kişiler tarafından pek hoş karşılanmayabilir.
Günün Olumlaması: Keşkelerimden kararlılıkla uzaklaşıyor, yaşanmışlığın kattığı olgunlukla net olmayı başarıyorum. Hayal gücümü işime yansıtıyor, maddi olarak oldukça iyi şartlara erişiyorum. Dünü dünde bırakıyor, anı en yüce haliyle yaşıyor yarınlara güvenle ilerliyorum.
Günün rengi: Pudra pembesi
ASLAN
Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte. İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirin. Kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizdeki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatında ortaklıkları olan Aslan’lar, bugün resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir. İletişim gücünüzü ortaya koymalısınız.
Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugünkü olgunluğum, inançlarımla gelişmeye devam ederken ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde, dengeli ve huzurluyum.
Günün Rengi: Buz mavisi
BAŞAK
Gökyüzü, bugün işiniz gereği karşılaştığınız insanlardan gelebilecek şanslara işaret etmekte. Daha doğrusu kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. İstek ve talepleriniz söz konusu ise, buna aracılık edebilecek insanlardan talepte bulunabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bir sorunun ortadan kalkması için hakkınızı savunacağınız doğru kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yeter ki cesaretli olun ve yaşadığınız olayların ağırlığı ile kendinizi gergin bir tarzda ifade etmeyin. Unutmayın sözlerimiz mucizeler de yaratabilir felaketler de. Siz mucizelerinizi yaratın sözlerinizle. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin sevecen yaklaşımları ile moral bulacaksınız ve ilişkinizi yeniden sevgiyle güçlendirebileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
TERAZİ
Gökyüzü, bugün ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız kendinize, her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarımla ve yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.
AKREP
Gökyüzü, bugün inatçı tavırlar sergilememeniz için uyarıyor sizleri. Gün içinde dua ya da meditasyonla ruhsal enerjinizi dengelemeli ve ikili tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. İşinizle ilgili önemli kararları bugün almamanız faydanıza olacaktır. Gelen teklifleri akıllıca değerlendiremeyebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bunun için iddia ettiğiniz konularda haksız duruma düşebilirsiniz. Zihninizi toparlayın ve değerlendirmelerinizi buna göre yapın. Özel yaşamınızda ise, birlikteliği devam eden Akrep’ler gereksiz kıskançlıklarda bulunarak huzurunuzu kaçırmak isteyen kişilere fırsat vermemelisiniz. Bekar Akrep’ler duygusal olarak oldukça şanslısınız ve özel yaşamınızda hoş gelişmeler yaşanabilir. Bugün vurma ve çarpmalara karşı dikkatli olmalısınız. Ev kazaları yaşanabilir.
Günün Olumlaması: Kıskançlık duygusunun, sevgimin önünde oluşturduğu blokajlarımı kırıyor ve zihnimi büyük bir sessizlikle dinlendiriyorum. Yanılgılarının yaşamımı olumsuz yönde etkileyerek beni farklılaştırmasına izin vermiyorum.
YAY
Gökyüzü, bugün sezgilerinizin olağanüstü yoğun olacağına işaret etmekte. Rüyalarınız ve sezgilerinizin yolunuzu aydınlatan ışık gibidir adeta. Birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz ve isteklerinizi netleştirerek rotanızı belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konular olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri, kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve esaslı yeniliklere başlamak için favori bir gündür.
Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran, yanlış anlaşılmalar yaşamama sebep olan bütün davranışlarımı ve hareketlerimi değiştiriyorum. Yerlerine beni geliştiren, kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağlayan ruhsallığımı ve akıl yetilerimi geliştiren düşünceleri koyuyorum.
Günün Rengi: Bej
OĞLAK
Gökyüzü bugün inatçı tavırlar sergilememeniz için uyarıyor sizleri. Bir anlık öfke ve kızgınlıkla yanlış kararlar alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın fevri davranışlarına aynı şekilde karşılık vermemeli ve aile bireylerinizle ilişkilerinize önem vererek hareket etmelisiniz. Bugün kendinizi oldukça gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Ne olacaksa olsun tarzında davranışlar içinde bulanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizi anlamaya çalışarak hareket etmeli ve kalbini kıracak davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız.
Günün Olumlaması: Şimdi evrenin muhteşem müziğinin eşliğinde dans ediyor, kendi dünyamı yeniden keşfediyorum. Bu muhteşem keşfin öğretilerine ve getirilerine açığım. En yüksek tepelere çıkıyor, bir anda kuyunun en dibine düşüyorum. Böylelikle olgunlaşıyor ve şükretmek için ne kadar fazla sebebim olduğuna idrak ediyorum. Sorumluluklarımın bilinciyle hareket etmeye karar veriyorum.
KOVA
Gökyüzü tüm ışığını yansıtıyor bugün sizlere. Her sözünüz, her davranışınız beğeni kazanacak ve iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji, iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir. Dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı, kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalısınız.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.
Günün Rengi: İnci beyazı
BALIK
Gökyüzü bugün kendinizi her zamankinden çok daha güçlü ve güzel sözlerle ifade ederek yaptığınız her işte hakimiyetinizin insanların üzerinde etkili olacağına ve bunun getireceği güzel şanslara işaret etmekte. Bugün enerjinizi sezgilerinizle birleştirdiğinizde çözümsüz kaldığınız konular da dahi olumlu ve sonuca yönelik fikirler edinecek, hafta başıyla birlikte de uygulamaya geçeceksiniz. Özel yaşamınızda ise, kimsenin huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin ve bu insanların iğneleyici sözler söylemesine fırsat vermeyin. Anın getirdiği huzurlu enerjinin keyfini çıkarın.
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun, aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne şükrediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Günün Rengi: Bej