20 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün işinizle ilgili önemli bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. Tercih yapmakta oldukça zorlanabilirsiniz. Ya riske girip kazançlı çıkacaksınız ya da geride kalıp bir fırsat kaçıracaksınız. Tercih sizin fakat karar alırken deneyimlediğiniz zorlukları aklınıza getirin ve tereddütlerin fırsatları kaçırmanıza sebep olmasına izin vermeyin. Bugün öğrenebileceğiniz her türlü bilgi genel anlamda olduğu kadar kariyeriniz içinde paha biçilemez olacak. Gözünüzü kulağınızı dört açın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin, üçüncü şahıslardan kaynaklanan problemleri yansıtması bir anda şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Pirit

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün ilişkileriniz pozitif yönde ilerleyecek. İnsanları ışığınızla büyüleyeceksiniz. Maddi-manevi tüm enerjiler olumlu yönde sizinle birlikte. Bugün kredi almak istiyor ya da ev gibi önemli bir satın alma gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, başvuru ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek sevindirici bir haber alabilir, bunu özel bir kutlama ile taçlandırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim. Gereksinim duyduğum her şey içimde zaten var. Geçmişte zorda kaldığım için, yaşamımı idame ettirmek için ettiğim bütün yeminlerimi ve kararlarımı bozuyorum. Bu kararların üzerimde devam eden etkilerinden tamamen özgürleşiyor ve gerçek huzuru yaşıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün kristali: Rodokrozit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Meslek hayatınızda farklı bilgiler edinebilir, kendinizi belli bir grubun içinde cesaretle gösterebilirsiniz. Liderlik gücünüz yükseleceği için etrafınızdaki insanlara öncülük yapabilirsiniz. Evli İkizler burçları, eşleriyle maddi konularda kararlar alabilirler. Alınan kararların olumlu sonuçlanabilmesi için çok açık ve net bir dille birbirinize fikirlerinizi beyan etmelisiniz. Bekar İkizler burçları ise hayatınızın kadını ya da erkeği ile karşılaşabilirsiniz. Hatta ilk kez gerçek aşkı yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Güneşin ışığıyla aydınlanan ruhumu, benliğimi, kimliğimi seviyorum. Sahip olduğum her şey benim hazinemdir. Yeteneklerimi sürekli geliştiriyor, mesleğimde başarıyla ilerliyorum. Sağlıklı ve zindeyim.

Günün Kristali: Çeroit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün burcunuzda ilerleyen Ay’ın olumlu enerjisinden sezgilerinizi kullanarak faydalanın. Kimsenin etkisi altında kalmadan, sadece sezgilerinize güvenerek hareket edin. Uzun zaman sonra şanslı bir sürecin içine girmişken tereddütlerle kaybetmek istemezsiniz! Özel yaşamınızda ise eşinizden kaynaklanan sorunları tek taraflı fedakarlıklarla halledemeyeceğinizi kabullenmeli ve ortak kararlar almak için neler yapılması gerektiğini düşünmelisiniz. Bekar Yengeç’ler, gün içinde tanışacağınız birinin yoğun ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumda beni geliştiren, yönlendiren, öğreten sevgi dolu bir bilge var. Ben onun öğretilerine kulak verdiğimde madalyonun diğer yüzünü görür ve gerçeklerle karşılaşırım. Gördüğüm gerçekler, doğruluğa giden yolda benim rehberimdir.

Günün Kristali: Beril

aslan-50.jpg
ASLAN
İş hayatınızda ekip arkadaşlarınızın duyarsız, hatta tembellik boyutundaki davranışlarını hoşgörü ile karşılamakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Bugün siz sadece sorumlu olduğunuz konularla ilgilenin, kimsenin eksisini siz artı yapamazsınız. Özel yaşamınızda ise heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik bir aşk itirafı ya da devam eden ilişkinizde evlilik teklifi alabilirsiniz. Aşkta yüzünüzün gülmeye başladığı keyifli günlerin tadını çıkarmaya bakın.

Günün Olumlaması: Kendime haksızlık ve baskı uygulamaktan vazgeçiyorum. Kendimi engellemekten, düşüncelerimi net bir şekilde ortaya koymama engel oluşturan bilinçaltı formlarımdan büyük bir istek ve olgunlukla uzaklaşıyorum. Kendime güvenerek isteklerime doğru emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Lal

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla iş birlikleri, yeni fikir ve görüşlere açık olun. Parasal konularda ortaklaşa düşünmek, istikrarsızlıklarla başa çıkabilmeniz açısından önemlidir. Amaçlarınızı gerçekleştirmede sabırsız davranmadan, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışınız. Çünkü insanlarla temasınız ne denli güçlü olursa dışarıdan destek bulmanız o denli kolay olur. İnatçı ve bağımsız düşünmek sizi maddi konularda hırslandırabilir fakat bunun kendinizi tedirgin etmekten başka bir işe yaraması mümkün değildir.

Günün Olumlaması: Yasamın bana sunduğu her şeyi olumlu-olumsuz diye yargılamadan sevgiyle kabul ediyorum. İnanıyor, güveniyor, değişim enerjisini tüm kalbimle kabul ediyorum. Rahatsızlıklarımdan rahata, güvensizliklerinden güvene yürüyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

terazi-50.jpg
TERAZİ
İşinizle ilgili konularda eksik kalan konuları tamamlayabilir ve çalışma arkadaşlarınızın desteği ile karşılaşabilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların yeni ve cazip teklifleriyle, işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ne olursa olsun negatif düşüncelere kapılmamaya özen gösterin. Cesaretinizi kimsenin kırmasına izin vermeden hareket edin. Çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar, sabır ve emekle gelir. Kariyerinizle ilgili çok ciddi şanslar kapınızı çalacak. Şimdi arınma zamanı. Hayatınızı baştan aşağı yenileyin.

Günün Olumlaması: Kendimi ruhumun, sezgilerimin ve yasanmışlıklarımın verdiği olgunluklarla keşfe çıktığım çok özel zamanlardayım. Yanlıştan doğruya, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayim. Zafiyetlerimden arınıyor, zayıf yanlarımı sevgiyle, inançla güçlendirerek keşfettiğim benliğimde yenileniyor ve güneş gibi ışık saçıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

akrep-50.jpg
AKREP
İş hayatınızda ise oldukça şanslı bir gün, geçmişte kalan bir alacağınızı tahsil edebilir ve maddi anlamda bir hayli rahatlayabilirsiniz. Ruhsal olarak da ağırlıklarınızdan kurtulmuşçasına huzurlu ve dinamik hissederek güne başlayacaksınız. Kararlı oluşunuz ve değişimi tüm benliğinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Sizdeki bu değişiklik yakın çevrenizdeki kişileri şaşkına çevirebilir. Sizi hayatlarından hiç gitmeyecek olarak değerlendiren kişilerin şaşkınlığı ise çok daha fazladır. Her şeyi kabullenen, idare eden kişi gitti; yerine bir başkası geldi şeklinde bir değerlendirme yaparlar. Bu durumu kabullenememenin yarattığı sarsıcı etkiden kolay sıyrılamazlar. Kimi zaman aşk dolu sözlerle, kimi zaman da nefret eden tavırlarla bir süre size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Bırakın yapsınlar, siz yolunuzu çizin, ilerleyin ve kesinlikle taviz vermeyin.

Günün Olumlaması: Gözümdeki perdenin aralanması ile yalanı doğru ile, karanlığı aydınlıkla yenebilmenin feyzindeyim. Seçimlerimi, sezgimi aklımla birleştirerek yapıyorum. Hayatımda önceliği daima kendi doğrularıma yer vererek yaşıyorum. Tüm kötü düşüncelerimi ruhumdan ve bilinçaltımdan söküp atıyorum. İnancımın merhametini, irademin gücünü kendime rehber edip güçlenerek yarınlara ilerliyorum.

Günün Kristali: Lapis lazuli

yay-50.jpg
YAY
Bugün resmi dairelerde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir ve birçok aksilikle karşılaşabilirsiniz. Günün en iyi tarafı eski dostlarınızla karşılaşabilir, onlardan gelecek yardımla problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin unutkanlığı, ikinizi bağlayan önemli bir konuda beklenmedik sorunlar yaşanmasına sebep olabilir. Sen-ben kavgası içine girmeden biz olmaya çalışmalı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bekar Yay’lar, bugün aşk hayatınızda keyif verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben değerli, saygı duyulacak, kişiliği, ruhu ve bedeni güzel iyi bir insanım. Ertelediğim her şeyi anı anına yaşamaya başlıyor, sahip olduğum cesaret enerjisini tüm ihtişamı ile yaşamıma katıyorum.

Günün Kristali: Mavi safir

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün öfkeli ve her önüne gelene çatacak bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Tartışmalar size sadece kaybettirir. Sakinliğinizi sağlamak için sezgilerinize güvenin. İş hayatınızda şanlı bir gündesiniz. Önemli adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlık tepkiler vermemeye çalışın, sevdiğiniz insanın kalbini sudan sebeplerle kırabilirsiniz. Bekar Oğlak’lar, sizler bugün aşkta çok şanslısınız.

Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da güçlü bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.

Günün Kristali: Beril

kova-50.jpg
KOVA
Bugün iş hayatınızda cazip gelen, kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte, sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kişisel eşyalarınızı karıştırmasından dolayı şiddetli tartışmalar yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Günün Kristali: Granat

balik-50.jpg

BALIK
Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden, kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli, size güvenen, seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın, her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi.

Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim, haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor, güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Yakut

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
İşinizle ilgili konularda eksik kalan konuları tamamlayabilir ve çalışma arkadaşlarınızın desteği ile karşılaşabilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların yeni ve cazip teklifleriyle, işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ne olursa olsun negatif düşüncelere kapılmamaya özen gösterin. Cesaretinizi kimsenin kırmasına izin vermeden hareket edin. Çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar, sabır ve emekle gelir. Kariyerinizle ilgili çok ciddi şanslar kapınızı çalacak. Şimdi arınma zamanı. Hayatınızı baştan aşağı yenileyin.

Günün Olumlaması: Kendimi ruhumun, sezgilerimin ve yasanmışlıklarımın verdiği olgunluklarla keşfe çıktığım çok özel zamanlardayım. Yanlıştan doğruya, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayim. Zafiyetlerimden arınıyor, zayıf yanlarımı sevgiyle, inançla güçlendirerek keşfettiğim benliğimde yenileniyor ve güneş gibi ışık saçıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Bugün işinizle ilgili önemli bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. Tercih yapmakta oldukça zorlanabilirsiniz. Ya riske girip kazançlı çıkacaksınız ya da geride kalıp bir fırsat kaçıracaksınız. Tercih sizin fakat karar alırken deneyimlediğiniz zorlukları aklınıza getirin ve tereddütlerin fırsatları kaçırmanıza sebep olmasına izin vermeyin. Bugün öğrenebileceğiniz her türlü bilgi genel anlamda olduğu kadar kariyeriniz içinde paha biçilemez olacak. Gözünüzü kulağınızı dört açın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin, üçüncü şahıslardan kaynaklanan problemleri yansıtması bir anda şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar