Gökyüzü bugün, konuşma tarzınızdaki kararlılık ve auranızdaki müthiş enerji ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceğinizi müjdelemekte. Yüreğinizde taşıdığınız tüm güzellikler dış dünyaya yansıyacak ve siz kapıları aralayıp yeni başlangıçlara güçlü bir giriş yapabileceksiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin samimi tavırları karşısında duygulanacaksınız.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gökyüzünde dans eden yıldızların arasına katılıyorum. Hayatımın devri alemine dalıyorum. Daldıkça derinlere ulaşıyor, keşfedilmemiş benliğimin en özel yanlarını ortaya çıkarıyor, yenileniyor ve huzur buluyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Opal
BOĞA
Gökyüzü oldukça zinde, huzurlu, fiziksel olarak da çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. Sağlık problemleri olan Boğa’lar, olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz ama ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması, ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir.
Günün Olumlaması: İçinde bulunduğum ortam benim gerçek kimliği yansıtmama izin vermeyebilir. Bu beni öfkelendirir, yokuş aşağıya inen bir yolda hızla yuvarlanmama neden olabilir. Bulunduğum ortamdan uzaklaşma şansına sahip değilim. Ama bu enerjilerin beni düşürmesine izin vermeyebilirim. Daha fazla anlayış, daha fazla sevgi, daha fazla akılla bu durumun beni rahatsız etmesine izin vermeyebilirim. Ben bunu yapmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
İKİZLER
Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir, buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar İkizler burçları, sizler de bugün auranızdaki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin tüm ilgisini gün boyu kendinize çekebilirsiniz.
Günün Olumlaması: İnsanların karanlık yüzlerini ve karanlığa teslim olmuş ruhlarının her türlü ihanetini gördüm. Koşarken düşmeyi, düştüğümde yürümememe engel olanları gördüm. Şimdi özüme, kendime, yüreğime döndüm, güçlendim, inandım ve başardım.
Günün Kristali: Kalsedon
YENGEÇ
Bugün hayatın akışı ile bütünleşmenin keyfini çıkaracaksınız. İşinizle ilgili önemli görüşmelerinizi bugün gerçekleştirmeye özen göstermeli ve isteklerinizin üzerine giderek hareket etmelisiniz. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız; eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir. İlişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum, olgunluğumu kazandırdığı için iyi niyetimi seviyorum. Her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için özümü seviyorum. Hiçbir zaman başkalaşmadığı için şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Carnelian
ASLAN
Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu haliniz size birçok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta.
Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum. Kendimi sevdiğim gibi… Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi, öğrenebilmenin ve yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün…
Günün Kristali: Kyanit
BAŞAK
Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birlikte iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu. Fakat birlikte çalıştığınız, fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Duygusal davranır, uyarıları görmezden gelirseniz iş ve özel yaşamınızda geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapabilirsiniz. Kendinizi tam anlamı ile büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Geçmişe dayalı maddi konularda resmiyete dökülmemiş beklentilerinizde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Finansal konularda resmi olarak alacaklarınızı güvence altına almayı öğrenmeli ve mümkün olduğu kadar gün boyunca harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.
Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında. Duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler, tercih ettiklerim ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Turmalin
TERAZİ
Gökyüzü, aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise ailenizi ilgilendiren konularda hemfikir olunarak yapacağınız uygulamalar, hem ilişkilerinizi kuvvetlendirecek hem de bir alım satımla ilgili yatırımın gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda huzurlu olmanız için bitirmeniz gereken bir ilişkiyi daha fazla uzatmamalısınız. Genel olarak yaşamınızın her alanında huzurunuzu kaçıran, size rahatsızlık veren insanlar sizin müdahaleniz olmadan yaşamınızdan çıkıp gidecekler.
Günün Olumlaması: Her davranışımın, her düşüncemin sonuçlarından sorumlu olduğumun bilincindeyim ve tercihlerimi seçimleri bunun verdiği olgunlukla belirliyorum. Sorumluluklarım beni geliştirir ve olgunlaştırır. Kendimi seviyorum, olumlu yönlerimle olumsuz yönlerimi alt ediyor ve kendimi ruhsal, kişisel anlamda sevgiyle geliştiriyorum.
Günün Kristali: Yakut
AKREP
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri. Beklediğiniz ödemeler zamanında yapılmayabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da arkadaşlarınızdan gelecek finansal yardım talepleri. Kısacası bugün bu konularda temkinli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise kontrol etmekte zorlanacağınız birçok durum söz konusu olabilir. Eşin yakınları ile tartışmalar, ortak arkadaşlar duyacağınız can sıkıcı haberler karşısında öfke kontrolünüzü yapmakta zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Rabbimin sunduğu nimetlere şükürler olsun. Ben bugün su gibi akmayı, coşup durulmayı, arınmayı, temizlenmeyi, yeni doğmuş bir bebek saflığına ulaşmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Yeşim
YAY
Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan gelecek şanslara işaret etmekte. Sürpriz hediyeler alabilir, işinizle ilgili önemli bağlantıları onlar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Gerçek dostlara sahip olmanın güzel enerjisi yansıyacak yaşamınıza. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun olarak yaşanacağı keyifli bir gündesiniz. Sevginizi ifade edin ve sevilmenin hoş şımarıklığını doyasıya yaşamaya bakın. Çocuk sahibi Yay’lar, çocuğunuzun eğitim hayatında yaşadığı haksızlığa sessiz kalmadan hakkınızı arayın.
Günün Olumlaması: Beni ben yapan özelliklerimi seviyor, sahip olduğum tüm değerlerim için şükrediyorum. Gökkuşağının 7 renginin sarmalına bürünüyor, her an ve her saniye maddi-manevi zenginleşiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
OĞLAK
Gökyüzü bugün, geçmişte yardımcı olduğunuz kişilerden gelecek güzel haberlerle sevineceğinize işaret etmekte. İnsani değerleriniz hiç beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşmanıza sebep olabilir bugün. Çözümsüz, çaresiz kaldığınız bir konuda bu insanlardan gelecek destek bir anda her şeyi olumlu yönde değiştirebilir. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi özel yaşamınızla ilgili bir durum da olabilir. Sonuç olarak rahatlayacak ve önünüze çıkan engelleri aşabilmiş olmanın sevincini yaşayacaksınız. Kişisel problemlerinizi aşarak yeni başlangıçlara yürüdüğünüz özel bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki sevgi ve inanç beni daima iyiye, güzele yakınlaştırır. Her işim her dileğim kolaylıkla ilerler bolluk ve bereket yaşamımın bir parçasıdır. Şükrettikçe çoğalan ve artan zenginlikle ilerlerim.
Günün Kristali: Turmalin
KOVA
Geç kalmışlıkların pişmanlığından sıyrılıp bir an önce neler yapabileceğinizi düşünmeniz yararınıza olacaktır. Kendinizi ait hissetmediğiniz bir beraberliğin içindeyseniz artık uzaklaşıp yolunuzu çizmenin zamanı geldi. Sezgilerinize ve kalbinizdeki sese güvenin. İş hayatınızda ise bir takım gecikmeler yüzünden yaşanacak tartışmalara karşı sakin davranın ve toleranslı olun. Kazanan ve takdir edilecek kişi siz olacaksınız. İhtiyacınız olan tek şey cesaret. İsteyip yapamayacağınız hiçbir şey yok. Yaşamınızın patronu siz olun başkaları değil!
Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda onlara severek yer veriyorum.
Günün Kristali: Yeşil Akik
BALIK
İş hayatınızda uzun zamandır sessizliğinizi koruduğunuz konulara karşı sesinizi gür bir şekilde çıkarabilirsiniz. Ya hep ya hiç deme cesaretini göstererek hakkınızı alabilirsiniz. Bugün boyun ve sırt bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise ailevi konularda hassas davranmalı, anlık kırgınlıklarla keskin kararlar vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin, emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye ve güzele ulaşacaktır.
Günün Kristali: Yakut