20 TL'yi bıraktı ve atladı!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
20 TL'yi bıraktı ve atladı!

Kadıköy’den taksiye binen kimliği belirsiz bir genç, Boğaziçi Köprüsü’nde şoför Yüksel Ayyıldız’ın boğazına bıçak dayadı. Taksiciye “Hakkını helal et” diyerek aracı durduran genç, 20 TL bırakıp korkuluklara koştu ve atladı

577485_detay.jpg

İstanbul’da servis minibüslerinde şoförlük yaparak geçimini sağlayan Yüksel Ayyıldız, bütçesine katkıda bulunmak için önceki gece Çengelköy Ata Taksi Durağı’na bağlı takside çalışmaya başladı.

Eray EROLLU / AHT

Yüksel Ayyıldız, ek işinin ikinci gününde ise Kadıköy’den aracına 25 yaşlarında bir genci müşteri olarak aldı. Beşiktaş’a gideceğini söyleyen genç, kısa bir süre sonra Yüksel Ayyıldız’a “Başımağrıyor. Rica etsemaraç içindeki ışığı kapatırmısın? Uyursamda Beşiktaş’ta beni uyandırırsın” dedi.Müşterisinin isteğini yerine getirerek yoluna devameden Yüksel Ayyıldız, Boğaziçi Köprüsü’nün üzerine geldiğinde boğazına bir bıçak dayandığını hissetti.

‘PANİĞE KAPILMA’
Gençmüşteri, sürücüye “Sakin ol, paniğe kapılma, hakkını da helal et” dedi. Ardından da taksimetre tutarı olan 20 TL’yi ön koltuğa bıraktı. Hızla taksiden inen genç, Boğaziçi Köprüsü’nün korkuluklarına çıkıp denize atladı. Polisin tümaramalarına rağmen gencin cesedi bulunamazken, Yüksel Ayyıldız “Gasp edileceğimi zannettim. Şahıs bıçağı boynuma dayadıktan sonra cebimdeki parayı ona vermeyi kafamdan geçirirken, o beni teskin etmeye çalıştı. Ardından da ön koltuğa 20 TL bırakıp köprüye çıkıp atladı” dedi. Polis, köprü kameralarını incelemeye aldı. Bu arada Beykoz sahilinde 25-30 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset bulundu. Denizde uzun süre kalması nedeniyle yüzü tanınmayacak halde olan ceset, kimliğinin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Köprüden atlayabilecek kadar sağlıklı olan bir insanmışsın be yavrum hiç bir şey bunu yapmana değmezdi.Gençliğine yazık etmişsin.:sim3:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Allah kimseyi bu durumda bırakmasın. Allah rahmet eylesin:mendil:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hayir taksicnin bogazina neden bicagi dayiyor anlamadim:sim3:
hayat hersey ragmen güzel rabbim kimseyi bu duruma getirmesin:sim3:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar