Kristen Stewart
Daimi Üye
2008 yılında sitemize bakın kızlaR,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ALINTI
dılek gul kım kıss vay be 2 yılda degısım
açılan sayfadan pek bişey anlamadım ben.sitenin eski hali çıkmadı sadece adı ve tarih çıktı okadar.
demek site çöktü ve daha sonra yeniden canlandı he :acep: ne mutlu bu hale getirenlere -ciko
sitenin eski üyeleri nerde:hanimgul:
çıkmadı,hatalı link çıkıyor
O yıllarda küçük bir forumdu hanımefendi.comSitemiz o yillarda nasilmis.
elasu'cum vefakar hanımefendi arkadaşım.Evet büyük değişim olmuş
acaba ben ozman üye miydim bilmiyorum tam tarihini
çünkü site çökmeden önce üye olmuştum site çöktükten sonra tekrar üye oldum ve herşey silinmişti.
ama bu sitenin öyle vefalı üyeleri vardı ki eskisinden daha iyi hale getirdiler.
başta Şahmaran olmak üzere
Sadiyecim senin emeklerinde azımsanamaz birtanem.Sahmaran ve diger emegi gecen bütün üyelere tesekkür ediyoruz.
Onlar sayesinde bizde bu güzel siteyi tanima firsati bulduk ve hala buradayiz.
Sevgili Adminim.Sitenin gelişmesinde ve büyümesinde şüphesiz hepimizin payı vardır. Ama en büyük pay sahibi şüphesiz Şahmaran'dır.
Bu vesile ile bende tüm moderatörlerimize ve aktif üyelerimize de emeklerini sitemizden esirgemedikleri için teşekkür ediyorum.
Evet cnm azıcık bekle,ana sayfanın eski hali geliyor.:uzgun:açılan sayfadan pek bişey anlamadım ben.sitenin eski hali çıkmadı sadece adı ve tarih çıktı okadar.
demek site çöktü ve daha sonra yeniden canlandı he ne mutlu bu hale getirenlere
ayyy nasıl değişmiş sitemiz... ya iyiki burdayız ve iyiki hanımefendi ailesinin bir ferdiyiz... tüm emeği geçen arkadaşlara çokkk teşekkür ederim....
Sizlerede teşekkürler canlarım.Sizinde az emekleriniz geçmedi inanın her biriniz çok iyi birer dost,arkadaş oldunuz.iyiki varsınız.