2010 ağustos anneleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
aaa öncekı sayfamıza ne oldukı.neyse..
kızlar benım oglusum olacakkkkkkkk....siZİnkiler belı oldumu.ben aksam doktora gıttım ogrendım erkek dedi.cok sevındım......

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
aaa öncekı sayfamıza ne oldukı.neyse..
kızlar benım oglusum olacakkkkkkkk....siZİnkiler belı oldumu.ben aksam doktora gıttım ogrendım erkek

ayy hayırlı olsun kumsalım....
çok sevindim benim daha belli değil doktora önümüzdeki ay gideceğim...
bu arada herkesin kandilimübarek olsun...:hhhhhh:

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
ayy hayırlı olsun kumsalım....
çok sevindim benim daha belli değil doktora önümüzdeki ay gideceğim...
bu arada herkesin kandilimübarek olsun...:hhhhhh:

sagol canım benım.saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez zaten.ama erkek olusunada ayrıca sevınmedım desem yalan olur.sendende müjdelı haberı beklıyoruz canım.bu arada şahmaran artık neden gırmıyor agustıs annelerıne acaba merak ettım..

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
sagol canım benım.saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez zaten.ama erkek olusunada ayrıca sevınmedım desem yalan olur.sendende müjdelı haberı beklıyoruz canım.bu arada şahmaran artık neden gırmıyor agustıs annelerıne acaba merak ettım..

hayırlısı tabi kumsalım ama ben de ilki kız olduğu için erkek istemiyorum dersem yalan olur...
şahmaranı ben de merak ediyorum neden gelmediğini!!!!

muju

Üye
Tepki
47
merhaba arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım sevincimi paylaşak için uygun adres olarak gördüm.ben 2010 ağustos anne adayıyım ve bugün bebişim kendini gösterirse cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım. ilk hamile olduğum günden beri hissettiğim doğru çıkıcak mı diye sabırsızlanıyorum sizlerle paylaşıcam sonucu :hamis:

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
hayırlısını versin Allahım kumsalım..
ben sürekli kabuslar görüyorum bu sefer doğumdan çok korkuyorum...:eek:lmaz:
korkma canım korkma ben hiç düşünmüyorum o zamanda korkmuyorum.allah yardım eder inşaallah canım.hamılelıkte cok fazla kabus görebılıyoruz.bende öyleyım çünkü ayrıca ben artık gecelerı hıc uyumuyorum desem yarıdır.uyku sorununu cok fazla yasıyorum.
merhaba arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım sevincimi paylaşak için uygun adres olarak gördüm.ben 2010 ağustos anne adayıyım ve bugün bebişim kendini gösterirse cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım. ilk hamile olduğum günden beri hissettiğim doğru çıkıcak mı diye sabırsızlanıyorum sizlerle paylaşıcam sonucu :hamis:

canım hosgeldın aramıza.hayırlı ugurlu olsun canım bebısın.saglıcakla alırsın kucagına inşaallah canım.cünsüyetını ögrenınce mutlaska yaz bize.saglıklı olsunlarda önemlı degıl bence kız erkek oldugu.

muju

Üye
Tepki
47
teşekkür ederim kumsal zaten şimdiden sabırsızlanıyorum allah nasip ederse kontrolüm 3 buçukta sonrasında hemen netten bilgilendiririm sizleri ;)

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
muju hoşgeldin canım..:hhhhhh:
sonucu bekliyoruz hayırlısı olsunnn...
korkma canım korkma ben hiç düşünmüyorum o zamanda korkmuyorum.allah yardım eder inşaallah canım.hamılelıkte cok fazla kabus görebılıyoruz.bende öyleyım çünkü ayrıca ben artık gecelerı hıc uyumuyorum desem yarıdır.uyku sorununu cok fazla yasıyorum.

kumsalcığım uyku sorunu ben kızımda çok yaşadım bunda da çok uyuyorum halsizleşiyorum o yüzden kilo aldım birden 59 kilo olmuşum....:(
kızım da uyumadı doğduğunda hiç inşallah seninki de öyle olmaz.
evet çok kabus ve rüya görüyorum geceleri çok korkuyorum ben de!!!

muju

Üye
Tepki
47
arkadaşlar bu satte ancak zaman bulabildim ve sonucu öğrendim kızım oluyorrrr aslında hissiyatım doğru çıkacakmı diyodum ve ve ve annelik iç güdülerim dört aydır beni yanılttı bebişim duygularımla oynadı:):dil:erkek di hep hislerim ne kadar kendimi şartlamışsam büyük bir şok atlattım ama allaha tabkide binlerce şükrolsun bir prensesim oluyor ;)

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
arkadaşlar bu satte ancak zaman bulabildim ve sonucu öğrendim kızım oluyorrrr aslında hissiyatım doğru çıkacakmı diyodum ve ve ve annelik iç güdülerim dört aydır beni yanılttı bebişim duygularımla oynadı:):dil:erkek di hep hislerim ne kadar kendimi şartlamışsam büyük bir şok atlattım ama allaha tabkide binlerce şükrolsun bir prensesim oluyor ;)

allah çokkk hayırlı bir kız versin sana canım tebrik ederim....
kumsal sen nerelerdesin nasılsın?

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
muju canım hayırlı olsun cok sevındım canım.derınım canım buralardayım sen ne zaman ögreneceksın cınsıyetını günü bellımı yanı canım.inşallah bu uyku sorununu atlatırım.öptüm canım..

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
selam kızlar....:hhhhhh:
kumsalcığım pazartesi doktora gideceğiz herhalde belli olur bu sefer cinsiyeti.
ben de daha az uyumaya çalışacağım kilo alıyorum çok....:dusun:

masum melek

Aktif Üye
Tepki
75
merhaba kızlar....
biz de geldik bebişimle:)
temmuz sonu bizim doğumumuz ama ben orda kimseleri göremeyince sizlerin yanına geldim...
nasılsın teyzzeleri hamişlik nasıl gidiyor?
biz geçen hafta cinsiyetimizi öğrendik bi kızım oluucakmış inş...
ayy çok mutluyummm-hmm

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
merhaba kızlar....
biz de geldik bebişimle:)
temmuz sonu bizim doğumumuz ama ben orda kimseleri göremeyince sizlerin yanına geldim...
nasılsın teyzzeleri hamişlik nasıl gidiyor?
biz geçen hafta cinsiyetimizi öğrendik bi kızım oluucakmış inş...
ayy çok mutluyummm-hmm

hoşgeldin canım...:hhhhhh:
benim hamilelikk zor gidiyoo duygusal açıdan asabiyim bu aralar...
bulantılarım da geçiyor gibi iyi haber.
Allah hayırlı bir kız nasip etsin canım gözünaydın.
senin hamişlik nasıl?

masum melek

Aktif Üye
Tepki
75
şimdi şimdi iyiyim bulantılarım çoktu.ama kasıklarımda sanırım bebek o yüzden kasıklarımda 3 gündür ince ince sancım var.umarım hemen geçer...
sizin ne kadar hamişlik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar