k.a.y.r.a.
Daimi Üye
merhaba cici yaz anneleri paylaşaıma burdan devam edebilirsiniz -ayse-ayse-ayse
aaa öncekı sayfamıza ne oldukı.neyse..
kızlar benım oglusum olacakkkkkkkk....siZİnkiler belı oldumu.ben aksam doktora gıttım ogrendım erkek
ayy hayırlı olsun kumsalım....
çok sevindim benim daha belli değil doktora önümüzdeki ay gideceğim...
bu arada herkesin kandilimübarek olsun...
sagol canım benım.saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez zaten.ama erkek olusunada ayrıca sevınmedım desem yalan olur.sendende müjdelı haberı beklıyoruz canım.bu arada şahmaran artık neden gırmıyor agustıs annelerıne acaba merak ettım..
inşaallah canım oglun olur senınde.hayırlısıyla kucagına alırsın.öptüm.
korkma canım korkma ben hiç düşünmüyorum o zamanda korkmuyorum.allah yardım eder inşaallah canım.hamılelıkte cok fazla kabus görebılıyoruz.bende öyleyım çünkü ayrıca ben artık gecelerı hıc uyumuyorum desem yarıdır.uyku sorununu cok fazla yasıyorum.hayırlısını versin Allahım kumsalım..
ben sürekli kabuslar görüyorum bu sefer doğumdan çok korkuyorum...lmaz:
merhaba arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım sevincimi paylaşak için uygun adres olarak gördüm.ben 2010 ağustos anne adayıyım ve bugün bebişim kendini gösterirse cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım. ilk hamile olduğum günden beri hissettiğim doğru çıkıcak mı diye sabırsızlanıyorum sizlerle paylaşıcam sonucu
muju hoşgeldin canım..merhaba arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım sevincimi paylaşak için uygun adres olarak gördüm.ben 2010 ağustos anne adayıyım ve bugün bebişim kendini gösterirse cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım. ilk hamile olduğum günden beri hissettiğim doğru çıkıcak mı diye sabırsızlanıyorum sizlerle paylaşıcam sonucu
korkma canım korkma ben hiç düşünmüyorum o zamanda korkmuyorum.allah yardım eder inşaallah canım.hamılelıkte cok fazla kabus görebılıyoruz.bende öyleyım çünkü ayrıca ben artık gecelerı hıc uyumuyorum desem yarıdır.uyku sorununu cok fazla yasıyorum.
kumsalcığım uyku sorunu ben kızımda çok yaşadım bunda da çok uyuyorum halsizleşiyorum o yüzden kilo aldım birden 59 kilo olmuşum....
kızım da uyumadı doğduğunda hiç inşallah seninki de öyle olmaz.
evet çok kabus ve rüya görüyorum geceleri çok korkuyorum ben de!!!
arkadaşlar bu satte ancak zaman bulabildim ve sonucu öğrendim kızım oluyorrrr aslında hissiyatım doğru çıkacakmı diyodum ve ve ve annelik iç güdülerim dört aydır beni yanılttı bebişim duygularımla oynadıerkek di hep hislerim ne kadar kendimi şartlamışsam büyük bir şok atlattım ama allaha tabkide binlerce şükrolsun bir prensesim oluyor
merhaba kızlar....
biz de geldik bebişimle
temmuz sonu bizim doğumumuz ama ben orda kimseleri göremeyince sizlerin yanına geldim...
nasılsın teyzzeleri hamişlik nasıl gidiyor?
biz geçen hafta cinsiyetimizi öğrendik bi kızım oluucakmış inş...
ayy çok mutluyummm-hmm