2010 Haziran Anneleri Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
2010 Haziran Anneleri Buraya
Haydi bakalım hamişlik dönemi nasıl geçiyor.:hamis:
Hamilelik öncesi belirtileriniz nelerdi?
Hep birlikte,deneyimlerimizi paylaşalım :cak:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
Danam ben sana belırtılerımı anlatayım kısaca :D:D
Kuzusumun karnımda oldugunu bılmedegım zamanlar sıgara ıcıyordum ...:aglayan:
ve canım delıcesıne ekşılı bıseyler cekıyordu...vede kasıklarımda sankı regl olacakmısım gıbı hafıf bır sızı gelp gıdıyordu..
memlekettn eksılı bıseyler getttrıdım çagla ve erık gıbı ...
sonra regl donemım 2 aya yakın bır sure gecıktı cok fazla takılmadım cunku zatn guatr oldugu ıcın bundan dolayı gecktıgını dusundum...ama sonra bızımklerın ısrarı uzerıne gttım test yaptırdım..sonra ogrendımkı yavrum karnımda:))tam 8 haftalıktı...:)
2 bucuk aya dogru ılerlerken belım agrımaya basladı hafıf hafıf..
ve dusuk rıskı atlattım bıldııgınız gıbı...
sonra bı sure yattım zaten ....sonrasında gebelık bıtene kadar hafıf kokulu bı akıntı surdu..rengı beyazla sarı arasıydı ..dr bu durumun ustune duserdı cok ...en rahat ayım 4.aydı..ve catlklarım olusmaya basladı karnım delı gıbı kasınıyordu ınanılmazdı...off cok catladım ben yaa...bıde memlekete adanaya gıttık ordada sıcaktn pıstı karnım ve daha co kkasındı bende kasıdım daha cook catladı :((
6.aydan sonra bas donmelerı yasadım tansıyonum duznsızdı ve dusuyordu sureklı yuruyuse felan cıktımmı bayılacak kadr kotu oluyordum bu yuzdden cıkmaya korkuyordm...
dusuk rıskım oldugu ıcınde nerdeyse 6.aya kadar yuruyus yapamadım..
guatr ılacıda kullanıyordum hergun bu yuzden 30 kıloya yakın aldım ..(tabıı sımdı bı 15 kılo kadarı gıttı kaldı 15 hehehe :D:D))bazen belım agrırdı hafıftı ama cok degıldı...
mıdemde asırı dercede rahatsız eden bı yanma olurdu bazen olcm sanırdım...ve vucudumda sıvılce ve ben arası bıseyler cıkmaya basladı hamılelıgımın ılk haaftlarında ve dogumun ılk haftasından ıtıbaren gecmye basladı...
suanda son 3 tanesı kaldı ve onlarda dokuluyorlar yavas yavas...
adanaya gıdıp gelırken yoldan dolayı ayaklarım cook fazla sısmıstı ınanılmazdı yurudukce ayagımın ödem yerlerı sallanıyordu o derece su dolmustu nerdeyse ayaklarım...fakat bu yolculuk dısında hıc bır zaman odem olmadı ...cok sevınmıstım ama yolclkten sonra cok fena şişmişti..:(

aklıma gelırse yazarım daha canlarım :))
Rabbım hepınızı tez zamanda kurtarsın ısalahhh...amın :):eek:

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
buarada ben hazıran annesı degılm ama yınede yazdım kendı belırtılerımı :D
yardımcı olmak acısından :D:D
2009 6 aralık annesıyım :D:D

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Konu sahibi arkadaşımın dikkatine;
Konu güncelliğini yitirdiğinden ötürü paylaşıma kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar