2010 kışının gözdesi kısa botlar

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
2009 2010 sonbahar kışının ayakkabılarında en çok dikkat çeken model bilekte biten kısa botlar: Mango, Nine West'ten modeller...

bootie-mkle.jpg

Bu kış ne çizme ne ayakkabı, esas moda olan boy ikisinin arasında kalan kısa botlar.

Bu ayakkabı modelini kadınlar ya seviyor ya da nefret ediyor. Evet, bilekleriniz kalınsa kısa botlar pek size göre değil. Ama modadan geri kalmak istemiyorsanız, ayakkabı dolabınızda bir çift kısa bot olması şart.

bootie-uzunsienna.jpg

Asla yapmayın!
Bol kotunuzu botun içine sokmayın, uzun çiçekli eteklerin altına ya da 80’lerdeki favori kadın şarkıcınızı taklit edip file çoraplarınızın üzerine de giymeyin. Bugünkü kısa botların imajı tamamen farklı. Bunlar modern ve sade görüntünün bir parçası.

Etekler ve elbiselerle giyin
Eskiden moda olduğu dönemlerde sadece pantolonla giyilen kısa botlar bu sezon elbise ve eteklerin altında da görülüyor. Bu sezon kadınların çoğu bu ayakkabıları evaze mini elbiseler ve eteklerle giyiyor. Ama siz bunları bol kesimli pantolonların altına ya da dar kotlarınızın içine sokarak giyebilirsiniz.

Kısa botlar en iyi dizin hemen üzerinde biten eteklerin altında durur, vücudunuzu orantılı gösterir. Bunları taytın altına giyebildiğiniz gibi çorapsız ya da kalın külotlu çoraplarla da tamamlayabilirsiniz. Botunuzla aynı renkte çorap seçerseniz bacaklarınız uzun görünür.
bootie-uzunpembe.jpg
bootie-uzunmavi.jpg
bootie-uzunleo.jpg
bootie-uzungenel.jpg

Renk karnavalı
Bileğin hemen altında biten kısa bot modeli bacakları uzun gösterir. İnce ve uzun bacaklı kadınlar daha yukarıda biten kısa bot modellerini tercih edebilirler. Lame, dore, bronz modelleri ve ruganları gece gezmelerinde; siyah, gri ile çikolata tonlarında olanları ise gündelik hayatınızda kullanabilirsiniz. Bu sezon olağan renkler dışında mavi, yeşil, uçuk pembe gibi renkli botları da sıkça göreceğiz.

Tokalı veya kemerli
Sezon modası botlardan bazıları katlanmış çizme görünümünde, bazıları bağcıklı Oxford tarzında; bazılarının bilek kısmında toka ya da kemer göze çarpıyor, bazıları ise düğme ve fermuar gibi detaylarla zenginleştirilmiş.

Leopar ve zebra deseni de oldukça makbul.

Kaynak:pudra.com

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
zevk meselesi tabide ben çok hoşlanmıyorum bunlardan teşekkürler canım paylaşımın için...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bende hışlanmıyorum ama tvde filan bakıyorum herkeste var bu ara

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ya bende sevemedım gıttı bu modeli pantalon altında daha şık duruyo bence-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar