günaydın kızlarrrrrrr, ay sabah gördüm şok oldum inanın. çok üzülmüştüm ayrı mı kalcaz diye neyseki yeni bi yer bulmuşunuz ))
ay canım hoşgeldin çok sevindimmmm
günaydın kızlarrrrrrr, ay sabah gördüm şok oldum inanın. çok üzülmüştüm ayrı mı kalcaz diye neyseki yeni bi yer bulmuşunuz ))
melosum senın renklı kactaydıı bugun
ben mesaj atabilirim ama yasağım yarın doluyor, iptal edilmemişsem girer mesaj atarım kızlara...
ben de alışamadım bu siteye henüz :-(((
13,30-14,30 arası canım
Hüzünlendim kızlar ya, 4190 sayfa olmuş, 10.000 leri görecektik güya, garip oldum yani. Buraya alışmak zaman alacak benim için...
Öbür tarafa üye olurken Beliz mi Berkin mi bilmediğim için BelizBerkin yapmıştım, şimdi Beliz olduğunu bildiğim için değiştirdim nicki. Herkes tanır nasılsa diye de düşündüm...
Hüzünlendim kızlar ya, 4190 sayfa olmuş, 10.000 leri görecektik güya, garip oldum yani. Buraya alışmak zaman alacak benim için...
Öbür tarafa üye olurken Beliz mi Berkin mi bilmediğim için BelizBerkin yapmıştım, şimdi Beliz olduğunu bildiğim için değiştirdim nicki. Herkes tanır nasılsa diye de düşündüm...
Günaydın kızlarrr.Biraz güneşli biraz kapalı yani kararsız bir izmir sabahından sevgiler hepinize.Cesimizde gelmiş olleyyy:sila:
umarım herkesi toplarız en kısa zamanda.Bu arada bebişlerimiz ne durumda bakıyım.acaba annelerinin düştüğü bu komik afaroz edilme durumlarını hissedip, bizim hakkımızda "ne kadarda birbirine bağlı savaşçı ruhlu annelerimiz var bizim böyle" diyee düşünüp bizi takdir ediyorlarmıdır:lilav:
herşey onlarr için. okada stres sinir bozukluğuna rağmen bizi birbirimize bağlayan minik prens ve prenseslerimizede sonsuz sevgiler ve öpücüklerrrrr
haticecim günaydınGünaydın kızlarrr.Biraz güneşli biraz kapalı yani kararsız bir izmir sabahından sevgiler hepinize.Cesimizde gelmiş olleyyy:sila:
umarım herkesi toplarız en kısa zamanda.Bu arada bebişlerimiz ne durumda bakıyım.acaba annelerinin düştüğü bu komik afaroz edilme durumlarını hissedip, bizim hakkımızda "ne kadarda birbirine bağlı savaşçı ruhlu annelerimiz var bizim böyle" diyee düşünüp bizi takdir ediyorlarmıdır:lilav:
herşey onlarr için. okada stres sinir bozukluğuna rağmen bizi birbirimize bağlayan minik prens ve prenseslerimizede sonsuz sevgiler ve öpücüklerrrrr
teşekkür ediyoruzSitemize Hoşgeldiniz Arkadaşlar sitemizle ilgili takıldığını veya bilmek istediğiniz hangi konu olursa olsun bizlere sorabilirsiniz seve seve yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz keyifli paylaşımlar diliyorum:sirin:
hadı hayırlısı canım ayy neguzel oglusnu uzun uzun goreceksınn....hayırlı haberleını beklıyorzz
günaydın canım gerçekten hava çok garip, ama güneşli ve 23 derece olcakmış ilerleyen saatlerde. güzel olcak yane herşey bebişlerimizi içiiiiiiiiiiiiiiiiin.Günaydın kızlarrr.Biraz güneşli biraz kapalı yani kararsız bir izmir sabahından sevgiler hepinize.Cesimizde gelmiş olleyyy:sila:
Sitemize Hoşgeldiniz Arkadaşlar sitemizle ilgili takıldığını veya bilmek istediğiniz hangi konu olursa olsun bizlere sorabilirsiniz seve seve yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz keyifli paylaşımlar diliyorum:sirin: