https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/992-v-bebeklere-neler-aldiniz-bakalim-v.htmlkızlarrrr biz babamızla bir alışwerişe çıktık ki sormayın haftasonuuuuu...inanılmaz güzel şeyler aldık kuzucuğuma... nerde göstericez cicişleri biz??????????
https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/992-v-bebeklere-neler-aldiniz-bakalim-v.htmlkızlarrrr biz babamızla bir alışwerişe çıktık ki sormayın haftasonuuuuu...inanılmaz güzel şeyler aldık kuzucuğuma... nerde göstericez cicişleri biz??????????
denemekten zarar cıkmaz diyorsun.fatmaamm çok sevindim senide gördüğümeeeeee buarada alışırsın bir kaç saate yaa
birdene esrant falan yapmışlarda nasıl yaptılar onu anlamadım ben
kızlar ya gülfem bana yine bebeğimin resmini vermedi. 2 aydır gidiyorum ikisinde de vermedi. bu kadar zormu resim çıkartmak anlamadım ki :-(((
ya kızlar cici topicini biri açabilir mi:lilav:
rsim istiyorum deseydin canım yaaa belki unutmuştur
kızlar ya gülfem bana yine bebeğimin resmini vermedi. 2 aydır gidiyorum ikisinde de vermedi. bu kadar zormu resim çıkartmak anlamadım ki :-(((
cnm yukarda okypete arkadaşımız link verdi :lilav:
2011 eylül anneleri diye açmayacakmıyız hem onlara giremedim ben ana sayfaya yönlendiriyor
geçen ay istedim gelecek ay veririm dedi. bu ay istedim yine aynı şeyi söledi sinir oldum :-(( bi de suyun az zaten güzel çıkmaz dedi. :-(((
ultrason cihazının kagıdı mı bitmiş feyruka,
bana uydurdukları bahane 2 kez bu oldu da devlet hastanesinde.
anlayamıyolar mı ne biizm için ne kadar önemli oldugunu :sinifsinif:
hımmm ne demek oo su az
ama bitse bitti derdi heralde gelecek ay veririm diye oyalıyo. daha önceki gittiğim hastaneler ben hiç istemedn çıkartıp elime veriyolardı :-((
2011 eylül anneleri diye açmayacakmıyız hem onlara giremedim ben ana sayfaya yönlendiriyor
geçen ay istedim gelecek ay veririm dedi. bu ay istedim yine aynı şeyi söledi sinir oldum :-(( bi de suyun az zaten güzel çıkmaz dedi. :-(((
Oleyyyy sende geldin oh oh ya bir tek Mehtap ımmı kaldı orada.
Ona da bir ulaşsak oda ceza almıştı mesaj atamadım :kayris:
İnşallah canım oda gelirse deymeyin keyfimize.
Kızlar üyeliği açık olanlar diğer kızlara haber versin
fakat direk söylemeyin önce msn verin oradan yazın yoksa benim gibi sizide banlarlar.
Ben listedeki herkeze mail attım
öyle olması gerek zaten feyruka, su az da ultrason kagıdı vermiyorumu da ilk kez duydum,bozuk bence makinası ama söyleyemiyordur belki gelen-giden azalır diye idare etmeye calışıyordur durumu,özel hastaneye mi gidiyorsun