2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla benim hiç olmadı selülitim ama belki doğuma kadar olur artık, ama benim göbeğim hep vardı ne yazık ki 42 kilo iken bile göbekli idim.

ayyyy göbegi varrrrrrrrrrrrrrrr, benim de hiç bi zaman göbegim olmadı valla, hiiç olmadı. ama sellit deme bana demeeeeee.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
nası yok leyyyni vardır da sen görmuyosundur :) ya da selülit ne onu mu bilmiyosun acaba. selülitin olmamış olamaz, olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz,
neyse hamiş degilken benim de göbekim yoktu :hihh:

benim bebişten önce selülitim yoktu. ayıptır yazması dötüm çok biçimlidir -ciko neyse kalmadı gitti o eski saltanatı. selülitlerimle ve oğluşumla mutluyum yaaa. her yerim sarksa çatlasa kaç yazar biz arslan doğuruyoz haaa kedi manığı değilll:kayris:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim bebişten önce selülitim yoktu. ayıptır yazması dötüm çok biçimlidir -ciko neyse kalmadı gitti o eski saltanatı. selülitlerimle ve oğluşumla mutluyum yaaa. her yerim sarksa çatlasa kaç yazar biz arslan doğuruyoz haaa kedi manığı değilll:kayris:

heh vallaaaaaaaaa, doğurduktan sonra şekillendiririz biz onları yine boşver.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
:zuzu:valla benimde umrumda değil (memişlerim hariç onları çok deviyorum benim için önemliler yaaa)

zaten 2 sene sonra bir kızçe doğurmayı planlıyorum abisinin yapamadığı kilo döt göbek selüliti kızım yapar nasıl olsa :zuzu::zuzu:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
:zuzu:valla benimde umrumda değil (memişlerim hariç onları çok deviyorum benim için önemliler yaaa)

zaten 2 sene sonra bir kızçe doğurmayı planlıyorum abisinin yapamadığı kilo döt göbek selüliti kızım yapar nasıl olsa :zuzu::zuzu:

ay ben de istyiyorum kız cocugum da olsun, Allah ne kısmet eder bilmiyorum ama 2. cocuk istiyorum ben de. Hayırlısıyla birinciyi dogurayım da bir.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bacaklar war ya kapanmıo benim diz çökünce eğilemiom şişlikten... nasıl selülütim var anlatamammmm baldırlarda...

boşver boşver selülit degildir o, su toplamıştır bacakların, benimkiler de selülit degil zaten ödem ödeeeeem :hihh:

hayırlısı valla ama benim doktor normal doğumdan yana inşallah normal doğururuz

Amin inşallah ben de çok istiyorum norma dogurayım.

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
kızlar demir ilacını nasıl kullanıyosunuz? 3 saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri yememek gerekiyomuş ben öyle yapamıyom.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar demir ilacını nasıl kullanıyosunuz? 3 saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri yememek gerekiyomuş ben öyle yapamıyom.

yatarken içiyorum ben canım, sütü yemekten sonra içiyorumi yatarken de kan hapını içiyorum. hem kan hapını içince ertesi sabah tuvalete çıkmak da kolay oluyo onu farkettim.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Kızlar ya,7. ayda doğum çantasını hazırlarız falan diyorduk ya
var mı aranızda hazırlıklara başlayan??
Bizim hala bir sürü eksiğimiz var :dertli:
yaa bende hazırlarfım diordum hatta yarın sahilin dolabı ve şifonyeri gelcek kıyafetleri yıkar ütüler kaldırırm bile demiştim ama nerdeee bi rehsavet çöktüki üsütme hiçbişi yapasım yok
ben pijama almadım kendime daha...şişicem yaaa aslında almam lazım di mi... annem istanbulda şu anda 10 güne gelicek, ben hazırlıycam, ewimide toplucak kadıncağız azcık...
dün çarşaf değiştirdim yatmış kalmışım üstünde :( yok yaa... kanda yok totoda ağır gelio artık
odayı ne yaptın pembem
Bende sabahtan beri.4d ultrason fiyatı soruyorum her yere...
160tl ten başlıyor fiyatları.maşallah...
çok görmek istiyorum kızımı ben yaa...:böö::böö:
ne tarafta oturuordun kansekerim sen yaa
ya her dışarı çıktığımda bebek eşyalarına bakmaktan kendime bakmıyorum. c&a da gecelik olduğundan haberim bile yoktu o kadar yanii bi haberimm
al bendende okdr denizim yaa
keşke oyle olsa ama malesef sonradan da olabilir. bi arkadaşım anlatmıştı da inandım ben de. bi kadın (arkadaşımın tanıdığı)son güne kadar çatlamamış hiç, son gece bebek yer değiştirirken oyle bi gerlmiş ki kadının karnı çatlamış, ay ne feci, çatlama çatlama son gün çatla, olcak iş degil.

neyse benim de henüz yok. aslında 3. ayda çatlaklar vardı karnımda. sonra benim derim soyuldu güneşte yanmışım gibi, alttan bebek gibi deri çıktı, şimdi çatlak matlak yok.
bizim kirac ı işte göğüsleri çatlamıştı sadece göbekte bişi yoktu perşembe gidior günüde geçmişti alırlar diye almıorlar ctesi tekrar gel muayene edelim diorlar vee perşembe cuma heryeri çatladı cteside aldılar bebeği yıkıldı kızz yaa
slm kızlar nasılsınız pc arıza yaptı serviste giremedim nete evde bi külüstür masa üstü var onla girdim şimdi dün oğluşu gördük 1 kilo 100 grm 38 cm olmuş sizde ne var ne yok cess sen g,tt,nm, kaç kilo olmuş tosun
maşallahh 2. 1 kilo haberimiz geldi 1.si lehalenin kızıydı hatta ilk 1 kiloluk erkekimizz olduu seninki maşallaahh
ya benim normal doğum yapıp yapamıcağım bi çatıya balkılcak bide kanıma...kansızım diye sezeryan diyor hematolog...eee ben son anda mı öğrencem şimdi çatının durumunu? asabım bozulur kendimi hazırlamam lazım benim yaaaaa :(
normali unut diorum sana yaa senle ben aynıyız ben seni sende beni takip edelim pembem
bende sancı duymak istiyorum manyak mıyım neee...suyum gelsin istiyorum... valla coştum ben galiba :p

ruh hastasııı:1:

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
yatarken içiyorum ben canım, sütü yemekten sonra içiyorumi yatarken de kan hapını içiyorum. hem kan hapını içince ertesi sabah tuvalete çıkmak da kolay oluyo onu farkettim.

ben de öyle yapayım o zaman yatarken süt içiyodum içmeyim gündüz içeyim sütümü..
bide şu tickerımın hangi kısmını yapıştımam gerekiyo bilemedim yaaa :acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar