2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
oyyy büsbüyük haliyle görücen haa. benim doktor kendi bakıyor ayrıntılıya ama başka bir hastanede bu alanda uzman olan bir doktora yine görünücem. vaybee 2 li testler kalp atışları diyorduk şimdi ayrıntılı diyoruz sezeryan konuşuyoruz

benim de doktorum bakıyo ayrıntılıya ama perinatolog da baksın icin rahat etsin dedi, hem onların rapor yazma yetkisi de var icin rahat olur elinde rapor olursa dedi.

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
Ay almaz mıyız hiiiiiç, hoşgeldin haırlı olsuuuuuun hamileligin.

cinsiyeti belli oldu mu?

çok teşekkür ederim :gulcicek: sizinkilerde hayırlı uğurlu olsun herkese :sirin:
cinsiyetini 10 gün sonra söylücek.erkek olabilir dedi ama kordonu pipi sanabilirmiş :acep: o yüzden daha sonra kesin bilgi vericekmiş

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok teşekkür ederim :gulcicek: sizinkilerde hayırlı uğurlu olsun herkese :sirin:
cinsiyetini 10 gün sonra söylücek.erkek olabilir dedi ama kordonu pipi sanabilirmiş :acep: o yüzden daha sonra kesin bilgi vericekmiş

Allah gonlunuze gore, saglikla versin insallah. cok guzel heyecanlar bunlar. kaç haftalıksın şimdi?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
15 haftacık oldum sizde heycan var mı ben çok heycanlıyım bebek bakımıyla ilgili birsürü kitap aldım okuyorum hep çok şey öğrenmem lazım çok :huhuu:

heycan olmaz mı? sen bizim haftalara gel bakalım bi de burdan gör heyecanı. başladık bile dogumları konuşmaya, normalmiş sezaryenmiş falan. Kitap okuyosan Ayşe Öner'in bebek bakım kitabını okumanı öneririm bu arada.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kızlar aranıza benide alır mısınız ben 3,5 aylık hamileyim ve çok heycanlıyım.Allah sizlere hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

alırmısınız ne demek canım ya. hoşgeldin. aklına gelen herşeyi sorabilirsin bize. yardımcı olursak ne mutluu. nasıl geçiyor hamileliğin. ağrın sızın kusman varmı

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
heycan olmaz mı? sen bizim haftalara gel bakalım bi de burdan gör heyecanı. başladık bile dogumları konuşmaya, normalmiş sezaryenmiş falan. Kitap okuyosan Ayşe Öner'in bebek bakım kitabını okumanı öneririm bu arada.
ay bu çok iyi oldu sağol hemen edinmem lazım bu kitabıda :gulbis:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay şirkette ilçlama yapılcakmış, kokusuz diyolar ama ben yine de çıksam mı acaba?

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
alırmısınız ne demek canım ya. hoşgeldin. aklına gelen herşeyi sorabilirsin bize. yardımcı olursak ne mutluu. nasıl geçiyor hamileliğin. ağrın sızın kusman varmı
İlk 1 ay mide bulantım çoktu özellikle sabahları.hep öğürüyordum ama istifra etmemek için hep tuttum kendimi.1 kere istifra ettim sonra olmadı.şimdi hepsi geçti.babet giymeye başladım ,kot pantolanlarımın önünü ilikleyemiyorum :hihi: topuklularımı bıraktım.bazen sancım oluyor,sancı geliştiği anlamına geliyormuş o yüzden öğrenince içim rahatladı.seninki nasıl geçiyor? iyi misin ) :lilav:

hmd

Üye
Tepki
50
slm annecikler... iyisiniz hepiniz okuduğum kadarıyla.. benim kolum hala acıyor.. bir de bu aralar geceleyin sık sık kramp girer oldu bacaklarıma.. hemen uyanın masaj yapıyorum azcık çabuk geçiyor allahtan... bu kramplar şiddetini arttırırmı sizce..

Tepki
29
slm annecikler... iyisiniz hepiniz okuduğum kadarıyla.. benim kolum hala acıyor.. bir de bu aralar geceleyin sık sık kramp girer oldu bacaklarıma.. hemen uyanın masaj yapıyorum azcık çabuk geçiyor allahtan... bu kramplar şiddetini arttırırmı sizce..

Geceleri benim de bacağıma kramp giriyor hemde öle böle diiil
tuvalete kalkıncada kasıklarıma birşey saplanıyor 1-2 saniyeliğine
eee tabi mayalı poğaça gibi pofuduk pofuduk uyanmamı söylemiyorum bile :)

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
cess çık bence hem bahanede olur içim rahat etmedi de çık yaa risk alma

hmd cim kramp girdiğinde ben dokunamıorum bile yaa bapğırıp ağlamaktan :(

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
İlk 1 ay mide bulantım çoktu özellikle sabahları.hep öğürüyordum ama istifra etmemek için hep tuttum kendimi.1 kere istifra ettim sonra olmadı.şimdi hepsi geçti.babet giymeye başladım ,kot pantolanlarımın önünü ilikleyemiyorum :hihi: topuklularımı bıraktım.bazen sancım oluyor,sancı geliştiği anlamına geliyormuş o yüzden öğrenince içim rahatladı.seninki nasıl geçiyor? iyi misin ) :lilav:

burda en sorunsuz hamileik yaşayan benim sanırım :) hiç ağrım olmadı hiç kusmadım. bebeğimde oldukça sağlıklı. oğlum olucak bu arada. ortapedik ayakkabı terlik al ve 6 cı ayda şişmeler başlayacak ona göre yeni ayakkabı terlik alacaksan 1 numara büyük al :) hamilelik pantolonu tavsiye ederim. maddi durumun nasıl bilemiyorum ama biz genel olarak lcw hamile koleksiyonundan aldık pantolonları. şimdide büyük beden normal elbise eteklerle dewam ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar