arslananası
Aktif Üye
ay şirkette ilçlama yapılcakmış, kokusuz diyolar ama ben yine de çıksam mı acaba?
çık çıkk hemen durduğun kabahat sonuçta ilaççç.
ay şirkette ilçlama yapılcakmış, kokusuz diyolar ama ben yine de çıksam mı acaba?
cess çık bence hem bahanede olur içim rahat etmedi de çık yaa risk alma
hmd cim kramp girdiğinde ben dokunamıorum bile yaa bapğırıp ağlamaktan
slm annecikler... iyisiniz hepiniz okuduğum kadarıyla.. benim kolum hala acıyor.. bir de bu aralar geceleyin sık sık kramp girer oldu bacaklarıma.. hemen uyanın masaj yapıyorum azcık çabuk geçiyor allahtan... bu kramplar şiddetini arttırırmı sizce..
ne kadar güzel oğlan çocuklarını da çok severim ben :lilav: hayırlı olsunlar inşallah.Terlik ve pantolondan bende alabilirim.İyi oldu bu bilgilerburda en sorunsuz hamileik yaşayan benim sanırım hiç ağrım olmadı hiç kusmadım. bebeğimde oldukça sağlıklı. oğlum olucak bu arada. ortapedik ayakkabı terlik al ve 6 cı ayda şişmeler başlayacak ona göre yeni ayakkabı terlik alacaksan 1 numara büyük al hamilelik pantolonu tavsiye ederim. maddi durumun nasıl bilemiyorum ama biz genel olarak lcw hamile koleksiyonundan aldık pantolonları. şimdide büyük beden normal elbise eteklerle dewam ediyoruz
bence çıkma imkanın varsa bir yarım saat çık :acep: ya da pencereden dışarı bak o havayı kokusuzda olsa soluma
cess çık bence hem bahanede olur içim rahat etmedi de çık yaa risk alma
hmd cim kramp girdiğinde ben dokunamıorum bile yaa bapğırıp ağlamaktan
yok yok sıcak kanlılara zararı olmuyo ilacın şekerim...buharlaşmıyodaaaa
kızlar maşallah döktürmüşsünüz yine size yetişmek mümkün deil valla. benim hiç keyfim yok bugün
kızlar maşallah döktürmüşsünüz yine size yetişmek mümkün deil valla. benim hiç keyfim yok bugün
geçmiş olsun :acep: ben 15 haftalığım daha ama azıcık oluyor bazen.sanırım kaslarımızı kontrol edemediğimiz için.gazımız olunca özellikle tutmak imkansızlaştı artıkslm annecikler... iyisiniz hepiniz okuduğum kadarıyla.. benim kolum hala acıyor.. bir de bu aralar geceleyin sık sık kramp girer oldu bacaklarıma.. hemen uyanın masaj yapıyorum azcık çabuk geçiyor allahtan... bu kramplar şiddetini arttırırmı sizce..
ne kadar güzel oğlan çocuklarını da çok severim ben :lilav: hayırlı olsunlar inşallah.Terlik ve pantolondan bende alabilirim.İyi oldu bu bilgiler
bizdede ben istiyodum kızım olsun toka takiyim diye..eşim çok sevindi erkek olduğuna çoğunluğu sağlıycakmış evde
bigün dışarda otururken minik bi kız gördük geldi yanımıza demesin mi bana kız mı olsaydı daha bi sevimli sanki diye
sağlıklı olsunlarda kız olmuş erkek olmuş ne farkeder..Allah hayırlı evlat versin herkese...
yazmayı unuttum lcw en hesaplı hamilelik satan yer bu arada diğer yerler çok pahalı
o keyifsiz günler neden oluyo bilmiyorum canım yaaa, bazen ben de bi uyanıyorum yok, iğrenç bi gün olucak bugün diyorum, oyle de oluyo. çok çok kötü hissediyorum o günlerde kendimi.
ya bir de LCW'den normal reyondan da hamilelige uykun kıyafet alabiliyosun. dün ben bi bluz aldım mesela normal reyondan çok da güzel oldu.belleri lastikli kloş etekler de vardı harika ama bana boyu kısa geldigi icin alamadım. bi bakın isterseniz.
benim zaten hafta kötü başladı kötü gidiyo neyse sağlık olsun bebişim iyi olsunda gerisi boş
bnmde annem böleymiş dilek bnm kızım olacağını duyuncada yıkıldı babam bi yüzünü güldüremedin kadının diye dalga geçer bnmle:1:
öyle öyle ben ew elbiselerimi hepp lcw den alıyorum hem şık hem rahat. önceden alış veriş yaptığım yerler bana artık çok pahalı geliyor. çözemedim bu durumu. sanırım hamilelik beni cimri yaptı
o kadar masrafın icinde, azcık pintilik olmazsa batarız zaten, kendimize pinti davrancaz ki bebişlerimize daha çok para kalsın de mi ama.
o kadar masrafın icinde, azcık pintilik olmazsa batarız zaten, kendimize pinti davrancaz ki bebişlerimize daha çok para kalsın de mi ama.