2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ya bu arada kukumda kaşımda var benim...akıntı falan normal herşeyim, geçen hafta ağdaya gittim mikrop mu kaptım allerjimi yaptı acaba??? üfff yarında dr. var allahtan, yine açıcaz adamcağıza :((((((((

benim de oluyor arada. mantar olabilirmiş. bende de sadece kaşıntı oluyor. hamilelikte kullanılan bir krem var onu vermişti, çok güvenilir rahatlıkla kullanabilirsin demişti. kaşıntı başladığı anda sürüyorum 1-2 kullanımda hemen geçiyor. ilacın ismi KETORAL. ama doktoruna sormadan yine de kullanma tabe. mantar hep tekrarlarmış gebelikte cok sık rastlanırmış oranın florası bozuldugu icin falan.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ces senle benim aramda 16 gün var ben ben 6 bitti diyemiyorum sen nasıl 8.aya giricen...
bi açıkla be tatlım...-rgulu-rgulu

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ettim ettim kahvaltımı, bi cevap bulamazsan sorarım ben bizim muhasebeye. aslına Meloş gelse o da bilir ama gelmedi 2 gündür yine. Gülay face'te goruyo musun Meloş'u, iyi mi ki ne. merak ettim.

kızlar hep facede mi bengündüzleri işte giremiyorum yasak akşam evde face girince kızlardan kimse olmuyo ki anlamadım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
az kalmış vallahi izne çıkmanada sen hepimizden önce doğurucan galba

Valla bana da hepinizden sonra dogurcam gibi geliyo. normal dogurmayı beklicem ya ben.bizde erkek gec dogar da derler. heralde 7-8 Eylülü bulur gibime geliyo benim dogum.ama tabi ki sadece his bu. bakarsın erken geliverir paşam dayanamayıp. erken dedigim zamanını doldurduktan sonra erken tabe.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces senle benim aramda 16 gün var ben ben 6 bitti diyemiyorum sen nasıl 8.aya giricen...
bi açıkla be tatlım...-rgulu-rgulu

senin altı ayın bitmiş ki canım. gebelik ayı haftalar üzerinden sayılıyor ya. sen 24 haftayı bitirdigin icin, 24 hafta/4 hafta dersen, 6 ayı bitirmiş oluyosun. ama bu eskilerin hesabı degil tabi. ben eskilerin hesabıyla uğraşamam hiç. yeni tıbbı kullanıyorum bu konuda. 40 gebelik haftasında dogurcaz ya, ben de haftalara gore sayım yapıyorum. kavram kargasasi olmasin aramizda.

Bu hesaba gore sen de yedinci ayındasın şu andaaaaaa. hayırlı ugurlu olsun. bu hesabı kullan, aklın karismasin.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydınnn arkadaşlarr. bugün keyifler yerinde ohh ne güzell. benim keyfim yok gibi garip bi hava içindeyimm ağlayasımda geliyo. ne bilim yaa bişiii olmuş bana. çabucak geçmesi dileğiyle. cesss kocaman yapmışsın bebişi. ben daha bu hafta bitiriyorum 6 yı 1 ay mı var arada senle

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
benim de oluyor arada. mantar olabilirmiş. bende de sadece kaşıntı oluyor. hamilelikte kullanılan bir krem var onu vermişti, çok güvenilir rahatlıkla kullanabilirsin demişti. kaşıntı başladığı anda sürüyorum 1-2 kullanımda hemen geçiyor. ilacın ismi KETORAL. ama doktoruna sormadan yine de kullanma tabe. mantar hep tekrarlarmış gebelikte cok sık rastlanırmış oranın florası bozuldugu icin falan.
başka bi sorunum yok çünkü yaaa valla içime dert oldu 2 gündür... hiç olmamıştı böle bişi daha önce o kadarda özenliyim her gün çamaşırımı değiştiririm hergün duş alırım... :( valla asabım bozuluyo kaşındıkça

Tepki
50
herkese hayırlı sabahlar bızde kalktık makınaya çamaşır attık balkonumuzu yıkıycagız kahvaltı aman her gun aynı şeyler oğlum 2 gundur hasta bademcıklerı şişmiş çok ateşliydi hamd olsun bugun ıyı uyuyo yavrucum dun dudaklarını yalıyodu ateşten evim berbat hafta sonunu beklıycem temızlık için yuzden yalandna yapıyım bugun camlarım sılınecek kapılarım halılar atılıp havalanacak çok iş var çok bide istanbul bugun baya bi güzel ne sıcak ne serın tam benlık çok sıcakla aram yok bunalırım helede bu şiş karnımla :sila:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
senin altı ayın bitmiş ki canım. gebelik ayı haftalar üzerinden sayılıyor ya. sen 24 haftayı bitirdigin icin, 24 hafta/4 hafta dersen, 6 ayı bitirmiş oluyosun. ama bu eskilerin hesabı degil tabi. ben eskilerin hesabıyla uğraşamam hiç. yeni tıbbı kullanıyorum bu konuda. 40 gebelik haftasında dogurcaz ya, ben de haftalara gore sayım yapıyorum. kavram kargasasi olmasin aramizda.

Bu hesaba gore sen de yedinci ayındasın şu andaaaaaa. hayırlı ugurlu olsun. bu hesabı kullan, aklın karismasin.

bu ay hesabı hakketten pek gıcık....
bu arada bu sabah wc için kalktığımda kızımıda uyandırdım sanırım....
yatağa tekrar yattım bir tepiklemeler bir tepiklemeler...
eşim uyuyor... aldım elini koydum karnımın üstüne...
(daha hiç hissetmemişti...)
aaa hissettim diye uyandı.kerata babasına tekme atıyor dedi...
çok mutlu oldum.en sonunda oda duydu...
1 aydır duysun diye uğraşıyoruz..

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
yanlış hatırlıyosam düzeltin feyruka vardı taşınacak tı oda. göremiyorum naptı ne etti bilen varmıı

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydınnn arkadaşlarr. bugün keyifler yerinde ohh ne güzell. benim keyfim yok gibi garip bi hava içindeyimm ağlayasımda geliyo. ne bilim yaa bişiii olmuş bana. çabucak geçmesi dileğiyle. cesss kocaman yapmışsın bebişi. ben daha bu hafta bitiriyorum 6 yı 1 ay mı var arada senle

sagol canım, evet 1 ay var aramızda. ama o aylar cabuk geciyor neyse ki artık. ilk aylar hiç geçmezdi sinir olurdum.

başka bi sorunum yok çünkü yaaa valla içime dert oldu 2 gündür... hiç olmamıştı böle bişi daha önce o kadarda özenliyim her gün çamaşırımı değiştiririm hergün duş alırım... :( valla asabım bozuluyo kaşındıkça
kişiseel hijyenle hic alakası yok canım. işe gelirken ve işten donunce çamaşır değiştiririm, ben de sık duş alırım, temizlikle ilgili butun ozeni gosteririm. ama hamilelikte değişen hormon yapısı sebebiyle o kaşıntıyı (yani mantarı) vucut orda kendisi uretiyo. sen sinir olma hiç, çoook normal şeyler bunlar. ben pis miyim yani şimdi ilaç kullandım diye mesela, hayır alakası yok, hamişsen çekiceksin bu dertleri baska caresi yok. sor doktoruna hiç muayene etmeden mantar ilacı vercekbak gör.ben telefonla sormustum hatta, tamam tamam hemen KETORAL al basla gecer dedi. gecti de.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bu arada 365 gün / 7 dediğimizde.52 hafta çıkıyor....
52 haftayı bu hesapla 4 e bölersek 1 sene 13 ay oluyor...:acep::acep:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
kızlar benim oğlum sesimi tanıyor valla dün saat 10 gibi başladım oğlummmmm kuzummmm herşeyimmmmmmmm diye bağırmaya allahım ne tepkiler verdi bana sağlı sollu duruyor ben gene oğlummm diyorum gene başlıyor gerçekten bilerek tepki veriyor, babasıda hissetti kaç gere gözlerimiz doldu valla, ama onun sesini tanımıyor benimkine tepki veriyor ya canım oğlum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
herkese hayırlı sabahlar bızde kalktık makınaya çamaşır attık balkonumuzu yıkıycagız kahvaltı aman her gun aynı şeyler oğlum 2 gundur hasta bademcıklerı şişmiş çok ateşliydi hamd olsun bugun ıyı uyuyo yavrucum dun dudaklarını yalıyodu ateşten evim berbat hafta sonunu beklıycem temızlık için yuzden yalandna yapıyım bugun camlarım sılınecek kapılarım halılar atılıp havalanacak çok iş var çok bide istanbul bugun baya bi güzel ne sıcak ne serın tam benlık çok sıcakla aram yok bunalırım helede bu şiş karnımla :sila:
çok geçmiş olsun tatlım, haftasonunu bekle hiç kasmadan yap temizligini, hatta yapamıyosan kalsın bile valla boşver. sıkma canını.
bu ay hesabı hakketten pek gıcık....
bu arada bu sabah wc için kalktığımda kızımıda uyandırdım sanırım....
yatağa tekrar yattım bir tepiklemeler bir tepiklemeler...
eşim uyuyor... aldım elini koydum karnımın üstüne...
(daha hiç hissetmemişti...)
aaa hissettim diye uyandı.kerata babasına tekme atıyor dedi...
çok mutlu oldum.en sonunda oda duydu...
1 aydır duysun diye uğraşıyoruz..

2-3 hafta sonra gözüyle de görcek meksika dalgalarınııııı :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bu arada 365 gün / 7 dediğimizde.52 hafta çıkıyor....
52 haftayı bu hesapla 4 e bölersek 1 sene 13 ay oluyor...:acep::acep:

normal zamanla gebelik haftası aynı şey degil canım ama yaaaaaaa, sen gebeligini 40 haftada tamamlayacagın icin (42 de olabilr bilemiyorum) hafta uzerinden hesap yap. ne diye kalkıp senelerin icindeki haftaları didikliyosun tatlım. çok hoşsun.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yanlış hatırlıyosam düzeltin feyruka vardı taşınacak tı oda. göremiyorum naptı ne etti bilen varmıı

gelmedi bikaç gündür yaaaa.

Günaydın kızlarrrrrrr

meloşu face de görüyom ara sıra orda kızlar meme show yapıyolar :deli::deli:

nasıl yane? göbek bitti o mu başladı :)

kızlar benim oğlum sesimi tanıyor valla dün saat 10 gibi başladım oğlummmmm kuzummmm herşeyimmmmmmmm diye bağırmaya allahım ne tepkiler verdi bana sağlı sollu duruyor ben gene oğlummm diyorum gene başlıyor gerçekten bilerek tepki veriyor, babasıda hissetti kaç gere gözlerimiz doldu valla, ama onun sesini tanımıyor benimkine tepki veriyor ya canım oğlum
eşin az konuşuyo demek ki oğlunla. az daha mesai harcasın bakalım onu da tanır elbet.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Valla bana da hepinizden sonra dogurcam gibi geliyo. normal dogurmayı beklicem ya ben.bizde erkek gec dogar da derler. heralde 7-8 Eylülü bulur gibime geliyo benim dogum.ama tabi ki sadece his bu. bakarsın erken geliverir paşam dayanamayıp. erken dedigim zamanını doldurduktan sonra erken tabe.

7-8 eylül gibi doğurursan benle doğurcaksın bende allah kısmet ederse o günler sezeryan olucam erkek bebeklerin geç gelmesi konusunda haklısın benim oğlumda 13 aralıkta 40 hafta doluyodu ben 6 aralıkta sezeryan oldum ama o zaman daha hala bir tık yoktu

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
sen le 2 gün var aramızda farketin mi...
bakalım kim önce doğurucak....:hihi::hihi:

2-3 hafta sonra gözüyle de görcek meksika dalgalarınııııı :)

evet bekliyorum o günlerin gelmesini... sabırsızlıkla... :sila::sila::sila:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar