günaydın hanımlar nasılsınız? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben bugün gayet iyiyim akşam eşimle aramızdaki buzlar eridi
buz bu canım sıcağı gördü mü erir....
günaydın hanımlar nasılsınız? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben bugün gayet iyiyim akşam eşimle aramızdaki buzlar eridi
Çok sevindiiiiiiiiim, geri gelmez o buzlar geri inşallah.
saol cnm inş. gelmez. ces ve diğer arkadaşlar bişey sorcam size bebeğim için emzik biberon burun aspiratörü vs. konusunda hangi markayı tavsiye edersiniz? hepsi buradadan olursa iyi olur. bide clever ateş ölçer var alsam mı almasam mı karar veremedim sizce?:acep:
buz bu canım sıcağı gördü mü erir....
,
ebru şallı gibi yapmak lazım sana 7. ayda tamam )))))
ayy ebru şallımı o neydi öyle ya. hamilemiydi neydi belli dğeildi. o gözler pört pört. gece görsem korkarım bana hortlak gibi geliyo o kadın
saol cnm inş. gelmez. ces ve diğer arkadaşlar bişey sorcam size bebeğim için emzik biberon burun aspiratörü vs. konusunda hangi markayı tavsiye edersiniz? hepsi buradadan olursa iyi olur. bide clever ateş ölçer var alsam mı almasam mı karar veremedim sizce?:acep:
ayy evet ya iyice maymuna döndü töbe yarabbi, her an yüzü yırtılcakmış da kemikleri görünüvercekmiş gibi geliyo bana da.
sabahta gazetede gördüm victoria backham ı. topuklu ayakkabıyla çimlerin üstünde yürümeye çalışıyodu hamile hamile. ahh bu ünlüleri analamak çok güç ya
emzik ---- NUK
biberon -- PHILIPS AVENT
burun aspiratörü ---ben chicco aldım ama otribebe öneriliyor.
saol cnm bende emzik nuk almayı düşünüyorum ama yeni doğan için ayrı oluyomuş galiba damak yapısını bozmaması için silikonlu al diyolar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yukarıdaki nasıl?
emziği biberonu doğunca alsan daha iyi çünkü bebekler bazen beyenye biliyor benim oğlumda aldığımı beyenmemişti emzikte hiç emmedi burun aspiratörleride zararlı diye düşünüyorum sonuçta vakum olduğu için burunda kanama yapabiliyor ve burunda yara oluşuyor buda bebek için problem çünkü bebekler sadece burun solunumu yapabiliyor ağızdan solunum yapmayı ilk bir kaç ay bilmiyorlar
canım damaklı emzik alman lazım. yani ucu meme seklinde olmayacak da, bir de damaga dogru uzayan kısmı olacak kı damak yapısını bozmasın. bu senin koydugun ürün icin tek foto koymuslar goremiyorum damaklı mı damaksız mı diye. o yuzden yorum yapamadım. açıklamada da yazmıyo damaklı diye. bilemedim yani. Ama NUK'un damaklı emzigi var, ben 1 tane aldım kabul etmez emmeyi belki dyie.
hiç meme emsin istemiyorum vermezsek nolurki çok ağlarmı
hiç bişi olmaz, hatta emzik bıraktırma derdin olmayacagı icin iyi bile olur bence
ben sewmiyorum bebekte emzik cap cap cap emiyolar. sonra salyaları akıyo. salya neden akar. bence meme çok emince hareket ediyo ya ağız tükrük bezleri çok çalışıyoda akıyo gibi geliyo
Birçok bebek iki buçuk-üç aylıktan başlayarak salya akıtır.Diş çıkarma bunu bazı bebeklerde diğerlerine göre daha çok arttırmaktadır.
yazıyor bir yerde... yani istesekte istemesekte akıtacaklar...:dill::dill: