2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Çok sevindiiiiiiiiim, geri gelmez o buzlar geri inşallah.

saol cnm inş. gelmez. ces ve diğer arkadaşlar bişey sorcam size bebeğim için emzik biberon burun aspiratörü vs. konusunda hangi markayı tavsiye edersiniz? hepsi buradadan olursa iyi olur. bide clever ateş ölçer var alsam mı almasam mı karar veremedim sizce?:acep:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol cnm inş. gelmez. ces ve diğer arkadaşlar bişey sorcam size bebeğim için emzik biberon burun aspiratörü vs. konusunda hangi markayı tavsiye edersiniz? hepsi buradadan olursa iyi olur. bide clever ateş ölçer var alsam mı almasam mı karar veremedim sizce?:acep:

emzik ---- NUK
biberon -- PHILIPS AVENT
burun aspiratörü ---ben chicco aldım ama otribebe öneriliyor.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

emziği biberonu doğunca alsan daha iyi çünkü bebekler bazen beyenye biliyor benim oğlumda aldığımı beyenmemişti emzikte hiç emmedi burun aspiratörleride zararlı diye düşünüyorum sonuçta vakum olduğu için burunda kanama yapabiliyor ve burunda yara oluşuyor buda bebek için problem çünkü bebekler sadece burun solunumu yapabiliyor ağızdan solunum yapmayı ilk bir kaç ay bilmiyorlar

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ayy evet ya iyice maymuna döndü töbe yarabbi, her an yüzü yırtılcakmış da kemikleri görünüvercekmiş gibi geliyo bana da.

sabahta gazetede gördüm victoria backham ı. topuklu ayakkabıyla çimlerin üstünde yürümeye çalışıyodu hamile hamile. ahh bu ünlüleri analamak çok güç ya

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
emzik ---- NUK
biberon -- PHILIPS AVENT
burun aspiratörü ---ben chicco aldım ama otribebe öneriliyor.

saol cnm bende emzik nuk almayı düşünüyorum ama yeni doğan için ayrı oluyomuş galiba damak yapısını bozmaması için silikonlu al diyolar

yukarıdaki nasıl?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol cnm bende emzik nuk almayı düşünüyorum ama yeni doğan için ayrı oluyomuş galiba damak yapısını bozmaması için silikonlu al diyolar

yukarıdaki nasıl?

canım damaklı emzik alman lazım. yani ucu meme seklinde olmayacak da, bir de damaga dogru uzayan kısmı olacak kı damak yapısını bozmasın. bu senin koydugun ürün icin tek foto koymuslar goremiyorum damaklı mı damaksız mı diye. o yuzden yorum yapamadım. açıklamada da yazmıyo damaklı diye. bilemedim yani. Ama NUK'un damaklı emzigi var, ben 1 tane aldım kabul etmez emmeyi belki dyie.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
emziği biberonu doğunca alsan daha iyi çünkü bebekler bazen beyenye biliyor benim oğlumda aldığımı beyenmemişti emzikte hiç emmedi burun aspiratörleride zararlı diye düşünüyorum sonuçta vakum olduğu için burunda kanama yapabiliyor ve burunda yara oluşuyor buda bebek için problem çünkü bebekler sadece burun solunumu yapabiliyor ağızdan solunum yapmayı ilk bir kaç ay bilmiyorlar

tamam cnm teşekkür ederim tavsiyen için. tecrübeli anneler tavsiyelerini yazarsa bizim için daha iyi olur. ilk bebek olunca çok zor karar vermek

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
canım damaklı emzik alman lazım. yani ucu meme seklinde olmayacak da, bir de damaga dogru uzayan kısmı olacak kı damak yapısını bozmasın. bu senin koydugun ürün icin tek foto koymuslar goremiyorum damaklı mı damaksız mı diye. o yuzden yorum yapamadım. açıklamada da yazmıyo damaklı diye. bilemedim yani. Ama NUK'un damaklı emzigi var, ben 1 tane aldım kabul etmez emmeyi belki dyie.

hiç meme emsin istemiyorum vermezsek nolurki çok ağlarmı

Tepki
50
ben emzik emen bebekleır çok sevıyorum ama oğlum alamdı ılk başlarda karnı doymuyo dıye bacır bacır emdı sutum çoğalınca öğ öğ dıye dıey alamdı emzik kullanmayı kımse tavsıye etmıyo tabım annemler falan sesı sussun avunsun dıye keşke alsaydı dedıler bıde mınık bıberon almıştım alışverışte onuda bıgun dayanamdım artık ağlıyo ağlıyo tatlı su yaptım verdım sustu baş edememıştım ılk 1 ay şarıl şarıl süt gelmıyo sabırlı olmak gerek kı benım sutum çoktu keserken zorlandım acıle kadar gıttık

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ben sewmiyorum bebekte emzik cap cap cap emiyolar. sonra salyaları akıyo. salya neden akar. bence meme çok emince hareket ediyo ya ağız tükrük bezleri çok çalışıyoda akıyo gibi geliyo

Birçok bebek iki buçuk-üç aylıktan başlayarak salya akıtır.Diş çıkarma bunu bazı bebeklerde diğerlerine göre daha çok arttırmaktadır.
yazıyor bir yerde... yani istesekte istemesekte akıtacaklar...:dill::dill:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bebişimi hıçkırık tuttu yine :) kendi de rahatsız oluyo oynamaya başlıyo hıçkırık tutunca.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
emzikten vazgeçtim şimdilik kararsız kaldım:acep: kendim için bişeyler alayım bari göğüs pedi göğüs ucu aparatı göğüs ucu için krem falan tavsiye edermisiniz

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Birçok bebek iki buçuk-üç aylıktan başlayarak salya akıtır.Diş çıkarma bunu bazı bebeklerde diğerlerine göre daha çok arttırmaktadır.
yazıyor bir yerde... yani istesekte istemesekte akıtacaklar...:dill::dill:

evet resmen salyalar götürüyo etrafı o dönemde. oyk çok beter bişi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar