2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
merhabalar herkese...
babalar günü konuşuldu mu topikte?var mı aklınızda şöyle orjinal fikirler?ben tişört tasarlamayı düşündüm ama daha önce söylenen bi site vardı hatırlayamadım nette aradım bulamadımda bilgisi olan?

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
selam kızlar bu sorum hepinize :acep:: babanız sizi arayıp, hamileliğin nasıl geçiyor kızım iyi misin diye sorar mı hiç?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsun...
allahım ya...:sirin::sirin:
kalp atışı gibi oluyo göbegimde, bariz hıçkırıyo canım.
selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeliiii. baya uzun zaman oldu ben foruma giremedim :-((
biz de seni sorduk bgün, neden giremedin?
selam kızlar bu sorum hepinize :acep:: babanız sizi arayıp, hamileliğin nasıl geçiyor kızım iyi misin diye sorar mı hiç?

babam beni evlendigimden beri 3 kere aradı zaten. 1 tanesi de hamilelik sonrasına denk geldi ama tamamen tesadüf. hiç aramaz, sevmez zannetmeyin beni, sadece tarzı bu. kimseyi aramaz aslına bakarsanız.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
aa niye?benimki sorar hep..bi gün konuşmasak ertesi gün mutlaka der nasıl geçiyo var mı ağrın sızın diye?uzaktayız diye belkide bilmiyorum... :acep:

Benim babam ağır baba....
her gördüğümde elini öperim.her hafta gideriz...geldiği zaman ayağa kalkarız...
tam eski tarz.yanında uzanamayız..
ama beni çok sevdiğini bilirim.bende onu çok severim canım babacım...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
benim babam hiç aramıyor hiç ama.:eek:ky: bende babalar günün iple çekiyorum aramamak için.

yok artık..misilleme olur mu hiç?sonra pişman olursun bak..hem ararsan aklına gelir ben aramıyorum bizim kızı hiç der belki..
Allah göstermesin insan kaybedince anlıyo değerini..bi arkadaşım babasına küstü 3 sene boyunca konuşmadı gelmedi gitmedi ve kaybedince dediki annemden daha çok babamı severmişim varlığını bilmek destekmiş bana diye..

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Benim babam ağır baba....
her gördüğümde elini öperim.her hafta gideriz...geldiği zaman ayağa kalkarız...
tam eski tarz.yanında uzanamayız..
ama beni çok sevdiğini bilirim.bende onu çok severim canım babacım...

sen şanslıymışsın her hafta görebiliyosun ben uzaktayım telefonla hemen hergün ama yüzyüze 2-3 ayda bir görüşebiliyoruz..
bizdede saygıdan yanında yatmamaya çalışırız ama babamla herşeyi konuş tartış bağır çağır dilediğin gibi 5 dk.sonra gene unutur sarılırız birbirimize..

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
sen şanslıymışsın her hafta görebiliyosun ben uzaktayım telefonla hemen hergün ama yüzyüze 2-3 ayda bir görüşebiliyoruz..
bizdede saygıdan yanında yatmamaya çalışırız ama babamla herşeyi konuş tartış bağır çağır dilediğin gibi 5 dk.sonra gene unutur sarılırız birbirimize..

oo bende konuşurum ne istersem...saygı çerçevesini aşmadan tabi....

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
yok artık..misilleme olur mu hiç?sonra pişman olursun bak..hem ararsan aklına gelir ben aramıyorum bizim kızı hiç der belki..
Allah göstermesin insan kaybedince anlıyo değerini..bi arkadaşım babasına küstü 3 sene boyunca konuşmadı gelmedi gitmedi ve kaybedince dediki annemden daha çok babamı severmişim varlığını bilmek destekmiş bana diye..
beni hiçbir doğum günümdede aramadı.sadece bunla ilgii değil burukluğum cnm.o zaten yok ki.varlığını bile hissettirmiyor.neyse ben biraz buruğum ama sağol yazın için yinede.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ben bi tek hamile olduğumu söylerken çekinmiştim nasıl sölicem diye?
zaten babamda çok şaşırmıştı düşünüyomuydunuz diye sormuştu Allah tan tel.deydikte kızardığımı görmemişti.. :cokkomik:
anneleri için oğulları neyse babaları içinde kızları o..anne olma yoluna girince daha iyi anladımmm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
beni hiçbir doğum günümdede aramadı.sadece bunla ilgii değil burukluğum cnm.o zaten yok ki.varlığını bile hissettirmiyor.neyse ben biraz buruğum ama sağol yazın için yinede.

beni de aramıyo hiç, ne dogumgunumde ne bişiyde. değişik bi insandır kendisi. anlatsam kelimeler kiifayetsiz kalır. ben de babam iyi mi diye annemden öğrenirim, oyle çok sık da gidip gelmeyiz zatenn annemlere. garip bi ilişki bizimki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar