neden kimse bişi yazmıyooooo :-((
selam kızlar bu sorum hepinize :acep:: babanız sizi arayıp, hamileliğin nasıl geçiyor kızım iyi misin diye sorar mı hiç?
kalp atışı gibi oluyo göbegimde, bariz hıçkırıyo canım.hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsun...
allahım ya...:sirin::sirin:
biz de seni sorduk bgün, neden giremedin?selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeliiii. baya uzun zaman oldu ben foruma giremedim :-((
selam kızlar bu sorum hepinize :acep:: babanız sizi arayıp, hamileliğin nasıl geçiyor kızım iyi misin diye sorar mı hiç?
yok canım nerdee... utanırım zaten sorsa... :acep:
aa niye?benimki sorar hep..bi gün konuşmasak ertesi gün mutlaka der nasıl geçiyo var mı ağrın sızın diye?uzaktayız diye belkide bilmiyorum... :acep:
benim babam hiç aramıyor hiç ama.ky: bende babalar günün iple çekiyorum aramamak için.
Benim babam ağır baba....
her gördüğümde elini öperim.her hafta gideriz...geldiği zaman ayağa kalkarız...
tam eski tarz.yanında uzanamayız..
ama beni çok sevdiğini bilirim.bende onu çok severim canım babacım...
sen şanslıymışsın her hafta görebiliyosun ben uzaktayım telefonla hemen hergün ama yüzyüze 2-3 ayda bir görüşebiliyoruz..
bizdede saygıdan yanında yatmamaya çalışırız ama babamla herşeyi konuş tartış bağır çağır dilediğin gibi 5 dk.sonra gene unutur sarılırız birbirimize..
beni hiçbir doğum günümdede aramadı.sadece bunla ilgii değil burukluğum cnm.o zaten yok ki.varlığını bile hissettirmiyor.neyse ben biraz buruğum ama sağol yazın için yinede.yok artık..misilleme olur mu hiç?sonra pişman olursun bak..hem ararsan aklına gelir ben aramıyorum bizim kızı hiç der belki..
Allah göstermesin insan kaybedince anlıyo değerini..bi arkadaşım babasına küstü 3 sene boyunca konuşmadı gelmedi gitmedi ve kaybedince dediki annemden daha çok babamı severmişim varlığını bilmek destekmiş bana diye..
hoşgeldin... bugün biri soruyordu sanki seni...
geçmişe bak istersen...
kalp atışı gibi oluyo göbegimde, bariz hıçkırıyo canım.
biz de seni sorduk bgün, neden giremedin?
QUOTE]
valla canım harıl harıl ev arıyorum internetten giremiyorum o nedenle. bu haftasonu bulmam gerek artık haftaya taşınmam gerek :-(((
beni hiçbir doğum günümdede aramadı.sadece bunla ilgii değil burukluğum cnm.o zaten yok ki.varlığını bile hissettirmiyor.neyse ben biraz buruğum ama sağol yazın için yinede.