2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Evet arkadaşlar baba çok önemli

benim babam erken vefat etti bu yüzden insanın babasının olmaması çok kötü, en çokta evlendiğim zaman yokluğunu çok hissetmiştim, bazen kendimi kötü hissettiğimde babam diye ağlarım sanki o olmadığı için herşey kötü diye düşünürüm canım çok sıkkı olduğu zamanlar. çok şükür annem çok iyi bir anne oldu hissettirmedi babamızın olmadığını ama ben çok zor zamanlar geçirdim 17 yaşındaydım yeni lise bitiyordu ve geride 3 kardeşim hayatı boyunca hiç çalışmamış annem (ki annem çok ama çok modern bir kadındır ama hiç çalışmaya ihtiyacı olmamış bilmez( ben çalışmaya başladım allahtan dedemin durumu çok iyide bize kol kanat gerdi baba oldu o yüzden dedim ya geçenlerde dedem hasta iken bizim için çok önemlidir dedemiz diye.

Babanızın yanında olun kızlar boşverin onlar bildiği gibi yapsınlar armasınlar varsın sevgilerini belli etmesinler ama yokluğu çok acı inanın bana hemde çok

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
beni hiçbir doğum günümdede aramadı.sadece bunla ilgii değil burukluğum cnm.o zaten yok ki.varlığını bile hissettirmiyor.neyse ben biraz buruğum ama sağol yazın için yinede.

eskiler hatırlamıyoki doğumgünlerini..sen bilirsin genede ama daha geniş bi çerçeveden baksan yada ne bilim ilk adımı sen atsan..şimdi sende anne adayısın onu daha iyi anlarsın.. :panter:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
kızlar dün wenice de indirim vardı eşimle bi gittik inanamadım doldurdu seperi herşeyi alıyo ben alma dedikçe ben beğendim kızıma bunu da alcam deyip durdu şok oldum. lüzumlu lüzumsuz doldurdu valla sepeti

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
eskiler hatırlamıyoki doğumgünlerini..sen bilirsin genede ama daha geniş bi çerçeveden baksan yada ne bilim ilk adımı sen atsan..şimdi sende anne adayısın onu daha iyi anlarsın.. :panter:

kızlar benim babam ilk defa geçen yıl doğum günümü kutladı şok oldum. baba 27. doğum günümde beni ilk defa aradın dedim o da güldü

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
beni de aramıyo hiç, ne dogumgunumde ne bişiyde. değişik bi insandır kendisi. anlatsam kelimeler kiifayetsiz kalır. ben de babam iyi mi diye annemden öğrenirim, oyle çok sık da gidip gelmeyiz zatenn annemlere. garip bi ilişki bizimki.

bende ces düşünmüştür şimdi bi hediye diyodumm hem eşime hem babama almam lazım bişey..babalarınıza olmasada eşlerinize ne düşünüyosunuz onu söyleyin bari.. :hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende ces düşünmüştür şimdi bi hediye diyodumm hem eşime hem babama almam lazım bişey..babalarınıza olmasada eşlerinize ne düşünüyosunuz onu söyleyin bari.. :hihi:

eşime alırım da babama almam bişi. yazlık kıyafet ihtiyacı var onlardan alırım ben eşime. hep öyle yaparız zaten neye ihtiyacımız varsa onu alırız birbirimize. sürpriz olsun diye fuzuli şeyler almayız yani. bakıcaz bakalım ne isterse alıcam artıkın :)

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
eşime alırım da babama almam bişi. yazlık kıyafet ihtiyacı var onlardan alırım ben eşime. hep öyle yaparız zaten neye ihtiyacımız varsa onu alırız birbirimize. sürpriz olsun diye fuzuli şeyler almayız yani. bakıcaz bakalım ne isterse alıcam artıkın :)

ya ben bu ilk babalar günü özel olsun istiyorum hatırlasın unutmasın istiyorum yoksa bizde abartmayız öyle.. o bana anneler gününde oğlumun dilinden yazmıştı çiçeğin üzerine benimde değişik bişey bulmam lazım..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya ben bu ilk babalar günü özel olsun istiyorum hatırlasın unutmasın istiyorum yoksa bizde abartmayız öyle.. o bana anneler gününde oğlumun dilinden yazmıştı çiçeğin üzerine benimde değişik bişey bulmam lazım..

benim güneş gözlüğü ihtiyacım vardı onu aldırdımdı anneler gününde. bakalım bana ne almak düşücek :)

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
sahibinden.com a baktın mı?bebek öncesi taşınmak zor Allah yardımcınız olsun..

bakıyorum canım yaaa, ordan bakıyorum emlakçıları geziyorum sokak sokak dolanıyorum. :-(( bazen diyorum taşınmakla hata ediyorum diye ama ne bileyim evim eski ve karanlık içim daralıyo. şimdi evi otel gibi kullanıyom işteyim tüm gün ama doğumdan sonra evde olcem nasıl yapcem bilmiyom

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kalp atışı gibi oluyo göbegimde, bariz hıçkırıyo canım.

biz de seni sorduk bgün, neden giremedin?

QUOTE]

valla canım harıl harıl ev arıyorum internetten giremiyorum o nedenle. bu haftasonu bulmam gerek artık haftaya taşınmam gerek :-(((

sabah seni soruyodum nnaptı taşındımı diye. bende herşeyin tüklendiği anda buldum ewi ve tam gözüme gönlüme göre. dikkat et taşınırkende yorma kendini. ben birden bulup taşınınca çok yoruldum göbeğim aşağı indi. şimdi bol bol dinşleniyorum. dediğin gibi ew sahipleri çıldırmış deli igib fiyat ver,iyorlar

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
sabah seni soruyodum nnaptı taşındımı diye. bende herşeyin tüklendiği anda buldum ewi ve tam gözüme gönlüme göre. dikkat et taşınırkende yorma kendini. ben birden bulup taşınınca çok yoruldum göbeğim aşağı indi. şimdi bol bol dinşleniyorum. dediğin gibi ew sahipleri çıldırmış deli igib fiyat ver,iyorlar

ne güzel canım yaaaa, inşallah ben de bulurum bu hafta. temiz bakımlı güzel bi ev istiyorum ve ucuz :))) biliyorum çok şey istiyorum ama :-(((

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74

ya inanırmısın tüm gün gezmekten dolaşmaktan ayaklarımın altı nasıl ağrıyo kendme gelemiyom. kaç haftadır haftaiçi internetten haftasonu sokaklardan öldüm bititm inan

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

valla ben ona dedim anneler gününde bana hediye almazsan bende babalar gününde almam diye. dediğim halde almadı bende ona almıycammmm

Tepki
50
benımkıde anneler günüde kalk gidelim alalım dedı bende dedım kendın alsaydın olmazsa değiştirirdik ne varkı alsayıdda bi eşarp oğlumun elıne verseydıde oda bana verseydı aman ruh işte akıl edemz ederde işine gelemz aha bu ayın 28 eylılık yıl dönumu hiç bişe beklemıyorum ama ben ona tişört alırım sanırım hemde ben beyaz o sevmıyo ama ben alıcam zorla gıydırecem:nanik:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ben de eşime çok söledim anneler günümde bi sürpriz yap bi güzellik yap tamma hediye almasan bile mesela kalk kahvaltıyı hazırla beni uyandır yok, tüm gün bekledim hiç ses yok sadece gece yatarken anneler günün kutlu olsun deyiip öptü o kadar :) ama bende onu utandıracağım, hediye almıycam ama güzel bi sürpriz yapcam :2:

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
bakıyorum canım yaaa, ordan bakıyorum emlakçıları geziyorum sokak sokak dolanıyorum. :-(( bazen diyorum taşınmakla hata ediyorum diye ama ne bileyim evim eski ve karanlık içim daralıyo. şimdi evi otel gibi kullanıyom işteyim tüm gün ama doğumdan sonra evde olcem nasıl yapcem bilmiyom
taşın cnm sen anne olcaksın.en huzurlu olduğun yerde bebeğini büyütmek senin en büyük hakkın.ben de taşınıcam .evde böcek var :ayk: birgün çığlık atarken kalbim duracak.küçücük ev zaten.sıkıldım.
:sinifsinif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar