2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
beni de aramıyo hiç, ne dogumgunumde ne bişiyde. değişik bi insandır kendisi. anlatsam kelimeler kiifayetsiz kalır. ben de babam iyi mi diye annemden öğrenirim, oyle çok sık da gidip gelmeyiz zatenn annemlere. garip bi ilişki bizimki.
sende mi ...insana üzülüyor biraz.çünkü etrafımda kızıyla sürekli ilgilenen babalar görünce eksikliği koyuyor.:sinifsinif: ama benim bunları hiç takmamak lazım artık anne olucam bebeğimden önemli bişey olmamalı değil mi.:panter:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
taşın cnm sen anne olcaksın.en huzurlu olduğun yerde bebeğini büyütmek senin en büyük hakkın.ben de taşınıcam .evde böcek var :ayk: birgün çığlık atarken kalbim duracak.küçücük ev zaten.sıkıldım.
:sinifsinif:

aynen yaz sıcakları başlayınca evde ve apartmanda kalorifer böceği oluyo ben de çok korkuyorum gördüğüm an çığlık çığlık kaçıyorum. şimdi bebekle de kaçamam o nedenle sıcakalr bastırmadan taşınmam lazım :-(((

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
anamm bittimii :cokkomik: roman gibi bütün sayfaları okudum :cokkomik: bu arada bir kişi bile selamıma aleykümselam dememiş bu da güzel:zopa:

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
aynen yaz sıcakları başlayınca evde ve apartmanda kalorifer böceği oluyo ben de çok korkuyorum gördüğüm an çığlık çığlık kaçıyorum. şimdi bebekle de kaçamam o nedenle sıcakalr bastırmadan taşınmam lazım :-(((

o böceği görünce halimi bir görsen.:saskin: hele birgün banyonun kapısını açtım kafama düştü bir tane.ben deli gibi zıpladım çığlıklarla.böcek düştü kafamdan ben hala zıplıyorum.v:ayk: o kadar ilaçlama oldu,ev zemin kat olunca böcek oluyor.zaten küçücük.inşallah en güzel evleri bulup taşınırız.bebeğimizi büyüttüğümüz yerde önce bizim huzurlu olmamız lazım.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ya inanırmısın tüm gün gezmekten dolaşmaktan ayaklarımın altı nasıl ağrıyo kendme gelemiyom. kaç haftadır haftaiçi internetten haftasonu sokaklardan öldüm bititm inan

ay bilmezmiyim kafayı sıyırıyodum ewdende soğudum o arada ewe giresim gelmiyodu. internette ew yok bulamadım. olanlar pahalı. şimdiki ewde şans eseri denk geldi ucuz ve güzel. inşallah sende bulursun gözüne gönlüne göre

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
anamm bittimii :cokkomik: roman gibi bütün sayfaları okudum :cokkomik: bu arada bir kişi bile selamıma aleykümselam dememiş bu da güzel:zopa:

a.s ya kusura bakma bazen dalıyoruz. böyle slm yazdığında cewap gelmezse aldırış etme hooopp muhabbetin içine balıklama dal. kesin mevzu derindir. hem çalışıp hem burda muhabbete kaptırınca insan kendini kaçıyo arada

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sende mi ...insana üzülüyor biraz.çünkü etrafımda kızıyla sürekli ilgilenen babalar görünce eksikliği koyuyor.:sinifsinif: ama benim bunları hiç takmamak lazım artık anne olucam bebeğimden önemli bişey olmamalı değil mi.:panter:

aynen öyle, dertler tasalar uzak olsun bi süre.

Ay canım kusura bakma, ben işlere dalmışım da, selamlar sana da.
o böceği görünce halimi bir görsen.:saskin: hele birgün banyonun kapısını açtım kafama düştü bir tane.ben deli gibi zıpladım çığlıklarla.böcek düştü kafamdan ben hala zıplıyorum.v:ayk: o kadar ilaçlama oldu,ev zemin kat olunca böcek oluyor.zaten küçücük.inşallah en güzel evleri bulup taşınırız.bebeğimizi büyüttüğümüz yerde önce bizim huzurlu olmamız lazım.

ben de 2 saat titrerim bi böcekle münasebetim oldugu zaman, kendime engel olamıyorum hele o antenliler mahvediyo beni. bizim evde kalorifer böcegi yok ama sonbaharda, ağaçlık yerde oturdugum icin bi böcek üsüsüyo balkona. bigün çamşaşır topladım ütü yapıyorum. tişörtü bi güzel yaydım ütü masasına, ilk katın altında bi potluık oldu, elimle düzelttim yok gitmiyo potluk. ay elimi tişörtün icine bi soktum o siyah bocekten, boyle orta yerinden kıvrılan uzun siyah bi böcek. zıpla zıpla bi hal oldum ben de, 2 saat titredim desem yeridir yane. nefret ediyorum böccüklerden.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74

ayyyyyyyyy, ben bayılırdım heralde :-((((((( sen de ev arıyomusun taşınacakmısın canım?? bence hiç vakit kaybetme. inşlh iikimiz de gönlümüze göre bulur da taşınırız ev

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
Tatlım tabiki hayır sakın öyle bişey yapma bitkisel olsa bile kesinlikle yasak dedi bana doktorum ne malum bitkisel olduğu dimi?Benim saçım açık kestane seninki ne renk?
haklısın kuaförler bitkisel diye badana yapıyorlar kafamıza.benim saç akmış açık karamel.kendim boyamıştım bitkisel boya aldım. diplerden 5 cm bıraktım değdirmedim hiç birde maske taktım .:zonk:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Tatlım tabiki hayır sakın öyle bişey yapma bitkisel olsa bile kesinlikle yasak dedi bana doktorum ne malum bitkisel olduğu dimi?Benim saçım açık kestane seninki ne renk?

her doktor böyle düşünmüyor. bende hiç boyatmadım ama 8. ayın sonuna doğru balyajlarımı tazeleticem. bebek olduktan sonra hayatta gidemem kuaföre pasaklı pasaklı dolaşmak var ortalıkta. benim doktor 4 aydan sonra olur demişti. aramaızda saçlarını boyayayn var. çookk önceden yapılmıştı bu muhabbet. artistler sürekli boyatıyor diye de konuşmuştuk

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74

Ay canım kusura bakma, ben işlere dalmışım da, selamlar sana da.
ben de 2 saat titrerim bi böcekle münasebetim oldugu zaman, kendime engel olamıyorum hele o antenliler mahvediyo beni. bizim evde kalorifer böcegi yok ama sonbaharda, ağaçlık yerde oturdugum icin bi böcek üsüsüyo balkona. bigün çamşaşır topladım ütü yapıyorum. tişörtü bi güzel yaydım ütü masasına, ilk katın altında bi potluık oldu, elimle düzelttim yok gitmiyo potluk. ay elimi tişörtün icine bi soktum o siyah bocekten, boyle orta yerinden kıvrılan uzun siyah bi böcek. zıpla zıpla bi hal oldum ben de, 2 saat titredim desem yeridir yane. nefret ediyorum böccüklerden.

ay okudum içim gitti nerdeyse bayılcam allahımmmm ben görünce oturup ağlıyom allahım sen beni ve benim gibi korkanları koru börtü böceklerden( aminnnnnnnnnn)

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105

o antenliler benide benden alır :hihi: azer bülbül bile bu kadar titremiştir öyle korkarım ki beni o halde görende benden korkar :) ah ah allah karşılaştırmasın senlede

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kahvaltıyı hazırladım da hiçbişi yiyemedim ki, bebişin kafası midemin orda galiba, midem ağzımda gibi hissediyorum. iş yerine geldim şimdi bişiler yiyorum yavaş yavaş.sana da gnyn bu arada :):)

ovvv çok zor bi durum geçenlerde bende de vardı aynı dert 3 gün çektim bi kaç gündür iyiyim şükür

Tepki
19
her doktor böyle düşünmüyor. bende hiç boyatmadım ama 8. ayın sonuna doğru balyajlarımı tazeleticem. bebek olduktan sonra hayatta gidemem kuaföre pasaklı pasaklı dolaşmak var ortalıkta. benim doktor 4 aydan sonra olur demişti. aramaızda saçlarını boyayayn var. çookk önceden yapılmıştı bu muhabbet. artistler sürekli boyatıyor diye de konuşmuştuk

Ne biliym canım ya ben tehlikeye atmak istemiyorum çok pimpirikliyim.Saçımda beyaz da çok az var.Kendi rengimin tadını çıkarıyorum sadece uçlarda balyaj kaldı hoş da gözüküyor.

Tepki
19
ayyyyyyyyy, ben bayılırdım heralde :-((((((( sen de ev arıyomusun taşınacakmısın canım?? bence hiç vakit kaybetme. inşlh iikimiz de gönlümüze göre bulur da taşınırız ev

Feyruka bende ev değiştirmeyi düşünüyorum bebeğime annem baksın istiyorum geliş gidişi kolay olsun diyede taşınmak istiyorum eşim masraf yapmayalım bebek olduktan sonra taşınırız diyor ne yapıcam karar veremedim.Erken doğum riskim de var.Yeni evli olduğum için demirbaş dışında fazla eşyam yok ama yine de yorulur muyum bana zararı olur muki?Çok kararsız kaldım çok.:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar