2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
Ne biliym canım ya ben tehlikeye atmak istemiyorum çok pimpirikliyim.Saçımda beyaz da çok az var.Kendi rengimin tadını çıkarıyorum sadece uçlarda balyaj kaldı hoş da gözüküyor.
ben çok araştırdım bu konuyu.doktorlar diplere değmediği ve maske taktığınız sürece birşey olmaz diyorlar.o boyayı solumamak lazımmış.bu yüzden diplerden 3-5 cm bırakarak röfle- balyaj(cilasız)- boya izin var.annenin içi nasıl rahat edicekse.ama insan şişerken saçının güzel olması motive ediyor gibi geliyor bana.ben duramıyorum boyamadan :(

hmd

Üye
Tepki
50
selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeliiii. baya uzun zaman oldu ben foruma giremedim :-((

Herkese merhabalaarrrr :sila:

kızlar dün wenice de indirim vardı eşimle bi gittik inanamadım doldurdu seperi herşeyi alıyo ben alma dedikçe ben beğendim kızıma bunu da alcam deyip durdu şok oldum. lüzumlu lüzumsuz doldurdu valla sepeti

ayy bizde gittik 75 tl ye 25 tl hediye çeki vardı herşey aldık kızımıza..
ben tamam burdan bu kadar yeter başka yerlerede bakalım diyorum o sen karışma benim kızımın limiti yok senin günlük limitin belli ama kızımınki sınırsız diyo kıskandım ama yaaaa:dill:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Feyruka bende ev değiştirmeyi düşünüyorum bebeğime annem baksın istiyorum geliş gidişi kolay olsun diyede taşınmak istiyorum eşim masraf yapmayalım bebek olduktan sonra taşınırız diyor ne yapıcam karar veremedim.Erken doğum riskim de var.Yeni evli olduğum için demirbaş dışında fazla eşyam yok ama yine de yorulur muyum bana zararı olur muki?Çok kararsız kaldım çok.:uzgun:

canım ben de öle çok kararsız kaldım biraz daha bekleyelim daha iyi bi eve çıkalım diyo eşim ben de artık evimde oturmak istemiyorum ama eşime de hak veriyorum ama harıl harıl ev de arıyorum :-((

Tepki
19
ben çok araştırdım bu konuyu.doktorlar diplere değmediği ve maske taktığınız sürece birşey olmaz diyorlar.o boyayı solumamak lazımmış.bu yüzden diplerden 3-5 cm bırakarak röfle- balyaj(cilasız)- boya izin var.annenin içi nasıl rahat edicekse.ama insan şişerken saçının güzel olması motive ediyor gibi geliyor bana.ben duramıyorum boyamadan :(

Evet çok haklısın canım ama geçen saçıma kakül attırayım diye gittim kaç koltuk ötemdeki bayan saçını botayıyordu o kadar rahatsız oldumki çıkamadım da ayıp olur diye ağzmını kapattım koku geçene kadar ama nemde düşündüm aralarına attırmayı bence de kokuyu solumadığın sürece bir zararı olcanı sanmıyorum ama bu defa da bulaşır mıki diplere kuaförün özenli olması lazım çok

Tepki
19

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
benımkıde anneler günüde kalk gidelim alalım dedı bende dedım kendın alsaydın olmazsa değiştirirdik ne varkı alsayıdda bi eşarp oğlumun elıne verseydıde oda bana verseydı aman ruh işte akıl edemz ederde işine gelemz aha bu ayın 28 eylılık yıl dönumu hiç bişe beklemıyorum ama ben ona tişört alırım sanırım hemde ben beyaz o sevmıyo ama ben alıcam zorla gıydırecem:nanik:

bizimki de 28 haziran eşim unutmaz benim hatırlar ama ne alır gelir onu bilmiyorum

Tepki
19
Kızlar tetanoz aşısı hepiniz yaptırdınızmı?Bebeğime zararı olur diye yaptırmadım.Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum?Bir de süreyi kaçırdım mı acaba 25 haftalık bebeğim?

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
allahım herkesin gönlüne göre bi ev buldurur inşallah gerçekten çok zor ev aramak bulmak bende taşındım 3 ay önce istediğimiz semtte çok zor bulduk başka yerlerde çok uygun da fiyatlar ama eşimin iş durumuna göre bi yerde oturmamız lazımdı bu kış soba yaktık kışa doğalgaz gelcek demişlerdi gelmezse belkide yine taşınacaz bebişimi üşütmek istemiyorum

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
Evet çok haklısın canım ama geçen saçıma kakül attırayım diye gittim kaç koltuk ötemdeki bayan saçını botayıyordu o kadar rahatsız oldumki çıkamadım da ayıp olur diye ağzmını kapattım koku geçene kadar ama nemde düşündüm aralarına attırmayı bence de kokuyu solumadığın sürece bir zararı olcanı sanmıyorum ama bu defa da bulaşır mıki diplere kuaförün özenli olması lazım çok
sen onu çok iyi uyarcaksın hamile olduğunu kesinlikle diplere değirmeden bu işlemi yapması gerektiğini söylersen elleri titriyor zaten işlem yaparken :hihi: maskede istersin.dikkat ediyorlar.şimdi kuaförünün yaptığı balyajı beğenmezsen o ihtimalde var.kuaförüm işinde iyidir diyorsan her yönden gönlün nasıl rahat edicekse öyle yap :panter:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Kızlar tetanoz aşısı hepiniz yaptırdınızmı?Bebeğime zararı olur diye yaptırmadım.Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum?Bir de süreyi kaçırdım mı acaba 25 haftalık bebeğim?

bebeğe bi zararı yok canım ben iki aşımı da oldum 3 aşı daha var belli aralıklarla tabi sen doktoruna bi sor istersen yaptırmam şart mı diye ona göre yaptırırsın geç kalıp kalmadığını da sor tabi

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Kızlar be bugün yıllık iznimin bi kısmını aldım salı iş başı yapıcam bi daha merak etmeyin beni olur mu?

evden giremiyorum vınımın kotası doldu...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74

valla canım yaptır diyen de var yaptırma diyen de aslında en mantıklısı hamile olmadan önce 5 dozu da bitirmek ama :-((( ben yaptıranlardanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar