2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Tepki
29
Hepinize kocaman teşekkürlerrrrrrr

Konuyu değiştiriyorum:)

Bu lohusa şerbeti şekeri var ya hani aktarda satılan,ondan içtiniz mi hiç? Ondan mı ikram edicez gelenlere?

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
hepinize kocaman teşekkürlerrrrrrr

konuyu değiştiriyorum:)

bu lohusa şerbeti şekeri var ya hani aktarda satılan,ondan içtiniz mi hiç? Ondan mı ikram edicez gelenlere?

ben içtim çok güzel bişi değil tarçın tadı var belki soğuk olsa daha iyi olurdu benim içtiğim ılıktı, biz ondan ikram ederiz herhalde

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
eyvahhhhh benim annem ayranı dayamasın şimdi :)))) huhaaaaa

Sabah aklıma geldi ne ikram edilir diye
Birde bebek şekerlerine baktım alsam mı ben mi dizayn etsem diye
Aklım bugün onlardaydı?

BENCE En iyisi limonata valla, eylülde sıcak da olur hava daha, oooh serin serin içeriz. bi de o susatır insanı, limoınata içtikçe su içeriz, su içtikçe de sütümüz gelir süper bi zincir olur :)

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ben saçımı boyattım kızlar 2 kere önümüzdkei haftalarda 3.ye gidecem yada tatilden sonra giderim bilemedim, saçlarımda balyaj var benim bal köpüğü rengi gibi ama koyu yapmak istiyorum kısmetse doğuma doğru ve şaşırtıcı biçimde eskisi kadar hızla beyazlarım çıkmıyo reskiden 20. Günde silme fırlardı.

Tepki
29
Ben saçımı boyattım kızlar 2 kere önümüzdkei haftalarda 3.ye gidecem yada tatilden sonra giderim bilemedim, saçlarımda balyaj var benim bal köpüğü rengi gibi ama koyu yapmak istiyorum kısmetse doğuma doğru ve şaşırtıcı biçimde eskisi kadar hızla beyazlarım çıkmıyo reskiden 20. Günde silme fırlardı.

Benim kocam izin vermiyor saçlarımın tüm önü bir karış beyazzzz
Porsuk gibi iki renk geziyorum :)

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Tatlım iyi tatiller denize gideceksen bebişinle benim yerime yüz.O kadar çok yüzmek istiyorumki anlatamam.

Gülayım dünürüm totoyu nerde devircen evde mi?????????

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? denize gitmeyi çok isterdim ama malesef.. ömürün kardeşinin cumartesi kına gecesi pazar düğünü var, ben daha hala kıyafet bulamadım. bide ne zamandır çok bunaldım.. evde kıçımı devirir yatarım .. darısı diğer çalışanların başına..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar