2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bu 4 günlük izni istediğimde patron bidaha başka izin vermem dedi. şok oldum, ben zaten hastahne ve kontrol harici izin almıyorum k,i dedim, ben bilmem dedi...
hey allahım sen bana akıl fikir verrrrrrr....
:zopa::zopa:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bu 4 günlük izni istediğimde patron bidaha başka izin vermem dedi. şok oldum, ben zaten hastahne ve kontrol harici izin almıyorum k,i dedim, ben bilmem dedi...
hey allahım sen bana akıl fikir verrrrrrr....
:zopa::zopa:

ana manyaga baaaaaak, sen boşver orayı canım, 32'de zırt de ayrıl gitsin. izin icin yalvarcakmısın bi de yaaaaa. manyak.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
nasılsın cescimmm.oğluşumuz nasıl

kızlar ben dün duş alırken sırt üstü kaydım düştüm :( çok korktum ama bebiş baktım hareket ediyor dr a gitmedim.popom morardı :(
ayy zaten ondan diyolar ya evde yanlızken duşa banyoya girmeyin diye, ben kociş evde yokken girmiyorum valla duşa muşa. çok çok geçmiş olsun, daha kötüsü de olabilirdi allah korusun. çok dikkatli ol e miii bi dahaki sefere?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ana manyaga baaaaaak, sen boşver orayı canım, 32'de zırt de ayrıl gitsin. izin icin yalvarcakmısın bi de yaaaaa. manyak.

yaa sorma hastalıklı herif, hem resmi iznime mırın kırın ediyo, hemde hamile halimle aldığım doktor izinleri batıyo... offff napcam bilmiyorum :zopa:

nasılsın cescimmm.oğluşumuz nasıl

kızlar ben dün duş alırken sırt üstü kaydım düştüm :( çok korktum ama bebiş baktım hareket ediyor dr a gitmedim.popom morardı :(

ayyyy allah korumuş canım yaaaaa, neyse şükür ki bişeyin yok... aman çok dikkat edelim kızlaaaaar... :ilknur:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaa sorma hastalıklı herif, hem resmi iznime mırın kırın ediyo, hemde hamile halimle aldığım doktor izinleri batıyo... offff napcam bilmiyorum :zopa:

ayyyy allah korumuş canım yaaaaa, neyse şükür ki bişeyin yok... aman çok dikkat edelim kızlaaaaar... :ilknur:

bence ordan ayrıl,, bebişini büyüttükten sonra ya da kreş yaşına gelince bir daha başka iş bulursun. daha iyi bi iş bulabileceginden de eminim.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ayy zaten ondan diyolar ya evde yanlızken duşa banyoya girmeyin diye, ben kociş evde yokken girmiyorum valla duşa muşa. çok çok geçmiş olsun, daha kötüsü de olabilirdi allah korusun. çok dikkatli ol e miii bi dahaki sefere?

Çok geçmiş olsun canım bende kociş yokken girmiyorum 24.haftadan itibaren denge sorunu oluyormuş bizlerde o yüzden dikkat edin.

saolun kızlar eşim evdeydi de haberi bile olmadı :D aman dikkat edin kızlar sizde.ondan bir gün öncede parkta karnıma top attılar sadaka vereyim ben en iyisi bu aralar sürekli terslikler yaşıyorum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çıkıcam da , benim 32. hafta raporumu girdikten sonra çıksam alacağım doğum parasını etkiler mi?

Doğum raporun bittikten sonra istifa et o zaman etkilemez.Şimdi normal devam et.Önce senelik izin sonra 16 hafta doğum iznini kullan...

canım ben de öyle yapcam. sen ama ayrılacağını hemen söleme. raporunu al. ondan sonra sölersin başlamayacağım bebeğime bakacağım felan diye

evet işte ayyynen böyle yap canım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar