şiddetle katılıyorum sana...Evet arkadaşlar baba çok önemli
benim babam erken vefat etti bu yüzden insanın babasının olmaması çok kötü, en çokta evlendiğim zaman yokluğunu çok hissetmiştim, bazen kendimi kötü hissettiğimde babam diye ağlarım sanki o olmadığı için herşey kötü diye düşünürüm canım çok sıkkı olduğu zamanlar. çok şükür annem çok iyi bir anne oldu hissettirmedi babamızın olmadığını ama ben çok zor zamanlar geçirdim 17 yaşındaydım yeni lise bitiyordu ve geride 3 kardeşim hayatı boyunca hiç çalışmamış annem (ki annem çok ama çok modern bir kadındır ama hiç çalışmaya ihtiyacı olmamış bilmez( ben çalışmaya başladım allahtan dedemin durumu çok iyide bize kol kanat gerdi baba oldu o yüzden dedim ya geçenlerde dedem hasta iken bizim için çok önemlidir dedemiz diye.
Babanızın yanında olun kızlar boşverin onlar bildiği gibi yapsınlar armasınlar varsın sevgilerini belli etmesinler ama yokluğu çok acı inanın bana hemde çok
aleykümselaaaammmmmmmmmmm:1:anamm bittimii roman gibi bütün sayfaları okudum bu arada bir kişi bile selamıma aleykümselam dememiş bu da güzel:zopa:
Doğum günün kutlu olsunnnn:rose::rose::rose::rose:Kızlar bugün benim doğumgünümmmmmmmm ))
benimkide beyaaazzz, boyamıyorum, değişik bişii oldu saçlarım :1::1:Benim kocam izin vermiyor saçlarımın tüm önü bir karış beyazzzz
Porsuk gibi iki renk geziyorum
tam dayaklıkkkkkkkkkkkk.......bu 4 günlük izni istediğimde patron bidaha başka izin vermem dedi. şok oldum, ben zaten hastahne ve kontrol harici izin almıyorum k,i dedim, ben bilmem dedi...
hey allahım sen bana akıl fikir verrrrrrr....
:zopa::zopa:
kuzum dikkatli olnasılsın cescimmm.oğluşumuz nasıl
kızlar ben dün duş alırken sırt üstü kaydım düştüm çok korktum ama bebiş baktım hareket ediyor dr a gitmedim.popom morardı
istifa edeceksen doğum iznin bittikten sonra istifa et...çıkıcam da , benim 32. hafta raporumu girdikten sonra çıksam alacağım doğum parasını etkiler mi?
dikkat etttttttttttttt, hem kendine hemde kuzucuğumuza...saolun kızlar eşim evdeydi de haberi bile olmadı aman dikkat edin kızlar sizde.ondan bir gün öncede parkta karnıma top attılar sadaka vereyim ben en iyisi bu aralar sürekli terslikler yaşıyorum
ben varııımmmmmmmmmmmhu huu kimse yokmuuu
destuuuurrrrrrrrrrrr
biz geldiiikkkkkkkk
akşamlarıda uğrayın yaaa, ben bakıyorum buraya gelmiyorsunuz canım sıkılıyor
ben varııımmmmmmmmmmm
valla canım yaa, eşim yanımda değil biliyorsunuz, akşam geliyorum, yemek ye falan derken bu saatlerde giriyorum nete, bakıyorum kimse yok... canım sıkılıyor, 2dk da bir bakıyorum bende, neyse allahtan sen gelmişsin, nasılsın canım, bebişimiz nassııkimsecikler yok öksüz kaldı topiğimiz
teşekkür ederiim, bel ağrısından halliceyim... ya sen????nasılsın saadetcim
teşekkür ederiim, bel ağrısından halliceyim... ya sen????
ahh kuzum yaa, dikkatli ol.. bende duş aldım bugün, baktım ayaklar yavaş yavaş kayıyor, hemen tabureye oturdum... bebek hareketleri nasıl?benimde düştüğüm için sırtım ve totom ağrıyor :zonk::zonk: normalde iyiyim şükür
ahh kuzum yaa, dikkatli ol.. bende duş aldım bugün, baktım ayaklar yavaş yavaş kayıyor, hemen tabureye oturdum... bebek hareketleri nasıl?
hiç sorma, geçen bende soluğu dr.da aldım, hareket hissetmiyom diye..iyi canım yaa şükürr normal oynuyor çok korktum ilk başta aama baktım bebiş iyi gitmedim bende dr a
hiç sorma, geçen bende soluğu dr.da aldım, hareket hissetmiyom diye..
insanın ömründen ömür gidiyorokudum canım yaa bende gitmiştim bir kere öyle :cee:cee
ben bugün röfle yaptırdım.diplere hiç deydirmedi.maskede taktım.çok güzel oldu ama çok dikkat çekici yolda yürümek zor.bakanlara sinir olmaya başladım.bunu biraz kullanıp sonra yine koyultucam sanırım:acep:
çok güzel olmuş dedi birşey daha dedi :zonk: seni bu akşam dedi :deli:eşin ne diyor bu duruma
çok güzel olmuş dedi birşey daha dedi :zonk: seni bu akşam dedi :deli: