2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bugün tam 100!!!!!!
10 eylül e denk geliyor...sezercik olursa şayet ...3-4-5 hatta bayrama randevu alıcaz oğlumdan!!!-hmm:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
inşallah canım 1000gr.ları görebilcem mi acaba bende...çok heyacanlıyım bir ay oldu... oğlum nasıl neye benzediiii... ay ağlıcam düşününceeee....çok duygusalım yaaa

aynı düşünceler bende de var acaba kızım 1 kilo oldumu diye merak ediyorum bizimde yakında kontrolümüz var inş. sağlıklıdır kızım:sirin:

Tepki
19
SÜT İZNİ

657 sayılı Kanunun 104. maddesinin (d) bendinin yeni hali şu şekildedir:

“D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.”

Günde 1,5 saat olan süt izni süresi, ilk altı ay için günde 3 saate, ikinci altı ay için ise günde birbuçuk saate çıkarılmıştır.

Memurlar insan doğuruyorda özel sektördekiler taş mı doğuruyor?? Adaletiniz bu mu sizin?
Oy paniklemesi yaşanmış sanırım, seçim sonrası olsaydı sittin sene gelmez böyle bi tasarı, memur hamilelere verilen hak ve izinleri geçtim süt izninde bile bu acımasızca ayrımcılık hangi adalete sığıyor???

Canım öyle diyosun ama özelde de böyle bir yasal hak getirilse eminim uyuz patronlar yine sorun çıkarırlar herşey kağıt üstünde kalır adım gibi eminim buna,özelde patronun günde 3 saat süt izni verceni hiçmi hiç sanmıyorum.mesela yıllık iznim 3 hafta benim.Patron diyorki ayrı ayrı kullancaksın hepsini birarada kullanamazsın ama diyorumki yasada bölüp bölmemek bana kalmış, normalde asıl olan toplu kullanmak, hadi kullan o zaman dedi.Sıkıyorsa kullan şimdi.Paşa paşa böldüm tatilimi ne yapabilirsinki, ama evet çok ama çok haksızlık memurlara çok ayrıcalık var. ücretsiz izinleri de 2 yıla çıkarıldı tamam ne güzel ama herkese bu haklar verilmeli ve de uygulanması sağlanmalı aslolan bu.kağıt üstünde değil yani :panter:

Tepki
19
ben bugün röfle yaptırdım.diplere hiç deydirmedi.maskede taktım.çok güzel oldu ama çok dikkat çekici yolda yürümek zor.bakanlara sinir olmaya başladım.bunu biraz kullanıp sonra yine koyultucam sanırım:acep:

Lilith dün konuştuk ya rüyama girdi saçlarımı küt kestiriyordum ve de sarıya boyuyordum ama hiç beğenmiyordum uff ben ne yaptım diyordum kuaförde sarı istediğim halde kızıl sarı oksijenli suyla yıkanmış bir renk veriyordu çıldırdım rüyamda moralim çok bozuldu ben ne yaptım ya az daha bekleyemedin dedim kendi kendime bir uyandımki ohhh rüyaymış.

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Canım öyle diyosun ama özelde de böyle bir yasal hak getirilse eminim uyuz patronlar yine sorun çıkarırlar herşey kağıt üstünde kalır adım gibi eminim buna,özelde patronun günde 3 saat süt izni verceni hiçmi hiç sanmıyorum.mesela yıllık iznim 3 hafta benim.Patron diyorki ayrı ayrı kullancaksın hepsini birarada kullanamazsın ama diyorumki yasada bölüp bölmemek bana kalmış, normalde asıl olan toplu kullanmak, hadi kullan o zaman dedi.Sıkıyorsa kullan şimdi.Paşa paşa böldüm tatilimi ne yapabilirsinki, ama evet çok ama çok haksızlık memurlara çok ayrıcalık var. ücretsiz izinleri de 2 yıla çıkarıldı tamam ne güzel ama herkese bu haklar verilmeli ve de uygulanması sağlanmalı aslolan bu.kağıt üstünde değil yani :panter:
benim işyerimde 14 günü tüm kullandırmıyor, ahh biraz cesaretli olunsa iş mahkemesine götürülse olay bak gör bölebiliyorlermı izni.. neyse biz oturup paşaların dediğine uyalım..
memurlara verilen hakları özele versinler, eminim paşa olmayan işverende vardır içlerinde..
"hak" olunca almak sorun olmayacak benim için ama "hakkımız" yok devlete göre....

Tepki
19
benim işyerimde 14 günü tüm kullandırmıyor, ahh biraz cesaretli olunsa iş mahkemesine götürülse olay bak gör bölebiliyorlermı izni.. neyse biz oturup paşaların dediğine uyalım..
memurlara verilen hakları özele versinler, eminim paşa olmayan işverende vardır içlerinde..
"hak" olunca almak sorun olmayacak benim için ama "hakkımız" yok devlete göre....

Evet canım halısın ortada hak yokki, o da doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar