2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hafif peteğin orasında 50cm felan duvar gerisi cam....395 duvar tarafından da 20 cm felan duvar vardır... tahminim...

o zaman inşallah dolabı koydugun tarafta açılabilen pencere kanadı yoktur :) bak bakalım sevicek misin...

ODA-1-Model.jpg

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
o zaman inşallah dolabı koydugun tarafta açılabilen pencere kanadı yoktur :) bak bakalım sevicek misin...

Ekli dosyayı görüntüle 8113

çok teşekkür ederim ces... benim düşüncem kapı girişi hizasına dolabı koymaktı.beşiğide petekin olduğu duvara... sence olmaz mı...
bide şifonyer ekleyince arada ne kadar boşluk kalıyor tahmini...
çok zahmet oldu sana da canım..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok teşekkür ederim ces... benim düşüncem kapı girişi hizasına dolabı koymaktı.beşiğide petekin olduğu duvara... sence olmaz mı...
bide şifonyer ekleyince arada ne kadar boşluk kalıyor tahmini...
çok zahmet oldu sana da canım..

yok yok, bak bi de oyle ciziyim gor, aklın kalmasın.
ODA-2-Model.jpg
bana kalırsa bu iyi olmadı, kapıdan girince karsında koca bir kutle, bir mimar olarak asla bu sekilde yerlestirmezdim bu odayı aklında olsun. ama eşyalar gelince, adamlara koydurursun denersin olmadı.
ilk cizdigim gibi yerlestirirsen, dolabı yatagı ve sifonyeri ile cok ferah bir odan olmus olur cınım.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
yok yok, bak bi de oyle ciziyim gor, aklın kalmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 8114
bana kalırsa bu iyi olmadı, kapıdan girince karsında koca bir kutle, bir mimar olarak asla bu sekilde yerlestirmezdim bu odayı aklında olsun. ama eşyalar gelince, adamlara koydurursun denersin olmadı.
ilk cizdigim gibi yerlestirirsen, dolabı yatagı ve sifonyeri ile cok ferah bir odan olmus olur cınım.

varya sen süpersin ces...
en azından süper fikir sahibi oldum....
ve şifonyer yerine kendime rahat bir berjer düşündüm...
umarım öyle daha güzel olur...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
varya sen süpersin ces...
en azından süper fikir sahibi oldum....
ve şifonyer yerine kendime rahat bir berjer düşündüm...
umarım öyle daha güzel olur...

yardımcı olabildiysem ne mutlu banaaaaa:) berjer harika fikir, ben de sallanan sandalye almak istiyorum. ekonomik durumuma bakıcam en son ve belki alıcam.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
sağolun kuzular iyiyiz çok şükür havuza iniyorum 2 gündür o yüzden bu saatlerde ancak eve çıkıyorum. hava çok sıcak evde durulmuyor. gerçi bugün havuza da girmedim ama yine aşağısı daha çok esiyor azcıkta d vitamini aldık işte..

Ces perdelerin geldi mi?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sağolun kuzular iyiyiz çok şükür havuza iniyorum 2 gündür o yüzden bu saatlerde ancak eve çıkıyorum. hava çok sıcak evde durulmuyor. gerçi bugün havuza da girmedim ama yine aşağısı daha çok esiyor azcıkta d vitamini aldık işte..

Ces perdelerin geldi mi?

hehe bozuk olan hala gelmedi, ben artık sıkıldım aramıyorum adamı ne zaman getirirse getirsin dedim.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
git tatlım yaa bizim yerimize de yap valla nereye gitceğine karar verdin mi

otellere bakıyorum şimdi, beğeniyorum bi tane, fiyatı pahalı, başka begeniyorum otel hakkında şikayetler oluyo, başka begeniyorum bişisi oluyo. oyle oyle derken otel bulamadım. ama 2-3 gune bulurum heralde. bodrum olabilir, fethiye, kaş neolursaa artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar