2011 Ocak Ayi Burc Yorumlari Aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
2011 Ocak Aslan Burcu
16 Ocak tarihinden itibaren başlayacak enerjileriniz altında aşk konusunda bundan sonra daha net davranışlar içinde olacak, yaşadığınız ilişkilerde tutarlı davranışlar gösterebilecek ve kimsenin kafasında soru işaretleri bırakmadığınız gibi, yaşadığınız ilişkilerde daha doğru seçimlerde bulunarak yanlışlarınızdan ders alacaksınız. En azından kafanızın içinde neyi isteyip neyi istemediğiniz konusunda kararlı olabileceksiniz.

8 Ocak tarihindeki Venüs gezegenin Terazi burcundaki seyri kısa süreli de olsa, yeni insanlarla tanışmak, keyifli ilişkilere adım atmak konusunda etkileyici olabilir. Uyum ve paylaşma içinde olacağınız aşklar yaşayabilir veya süre gelen ilişkinizdeki pürüzlerin üstesinden gelebilirsiniz. Venüsün bu süreçte güneşinizle oluşturacağı olumlu görünüm sayesinde hem kişiliğinizin güçlü yanlarını sergileyebilecek hem de sağlıklı ilişkiler kurabileceksiniz. Sağlıklı bağ kurma, neyi ne ölçüde istediğinizin altını çizebilme, parasal konularda iyi durumda olan kişilerle tanışma, evlilik yoluyla yeni bir hayata adım atma, yazışma veya haberleşme yoluyla tanışmalar gibi geniş bir alana yayılan güzelliklerin keyfini çıkarmanızı diliyorum.
alintidir

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Teşekkürler canım. Pek iç acıcı olmadı benim için bakalım görücez :kayris:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar