21 Ekim Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü ailevi ilişkilerin önem kazandığı bir güne işaret etmekte. Eş ya da yakınlarınızla problemler söz konusu olabilir. Haksız eleştiriler ve suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi savunmak yerine suskun kalıp iç dünyanızda kararlar almayı seçebilir ve kararlarınızı uygulayamaya geçebilirsiniz. Size haksızlık yapan insanları değiştiremeyeceğinizin bilinci ile hareket etmeniz yapılacak en doğru davranış olacaktır.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor, dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Labradorit

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi, acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin, ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin, maddi ve manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam inançlarımdır. Şimdi inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.

Günün Kristali: Akik

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü, ev ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda yakın çevrenizde bulunan insanların duyarsız tavırları, sizin mücadelenize karşın takındıkları vurdumduymaz tavırlar sinirlerinizi bozabilir. Bu durum iş hayatınıza da yansıyabileceğinden sakinliğinizi muhafaza edin ve sorumluluğu biraz da onlara yüklemeyi deneyin. Kavga ederek hiçbir şeyi düzeltemezsiniz ama sorumluluğu paylaşmayı öğrettiğinizde sizi daha iyi anlayarak hareket edecekleri kesin. Özel yaşamınızda ise kendinize zaman ayırın, yeni insanlarla tanışın. Beraberliği olmayan İkizler burçları, aşkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sorumluluklarıma sahip çıkıyor, tüm çevreme de kendi sorumluluklarının idrakine varmaları için yardımcı oluyorum. Taşımaktan yorgun düştüğüm ağırlıkları eşit parçalarla taşıması gerekenlere aktarıyorum, böylelikle daha hür, daha dinç ve daha sağlıklı oluyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanacak maddi sıkıntılara karşı tedbirli davranmanız için uyarıyor sizleri. Birlikte olduğunuz insanın iyi niyetinden faydalanmaya çalışan kişilere karşı tavrınızı belli etmeli, sevdiğiniz insanı da kendine daha fazla zarar verdirmemesi için uyarmalısınız. Birlikte hareket etmeyi başarıp kararlı tavırla gelebilecek her türlü zararın önüne geçebileceksiniz. İş hayatınızda ise hiçbir görüşmenizi ertelemeden hareket etmeli, her türlü görüş ve öneriyi dikkate alarak kararlar almalısınız.

Günün Olumlaması: Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü, ruhumu, bedenimi seviyorum. Yaşamımda düzenlemelerde bulunuyor, hiç kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum. Kimin dostum, kimin düşmanım olduğunu biliyorum. Gitmesi gerekeni kararlılıkla yaşamımdan gönderiyor, yeni başlangıçlar yaparak sağlıkla, huzurla nefes alıyor ve göremediğim güzelliklerin farkına varıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Kyanit

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü, kişisel gelişim için sizlere fırsat sunuyor. Problem yaşadığınız insanlarla sorunlarınızı konuşarak ve karşınızdaki insanın fikirlerine önem vererek sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu dönemde kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirebilir, isteklerinizi yaşamdan beklentilerinizi dengeleyerek yola devam ya da tamam diyebilirsiniz. Gökyüzünün bu olumlu enerjilerini iyi değerlendirin. Bugün, aile yakınlarınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz, çözüme kavuşturmanız gereken konuları ele almak için harika bir zamandır. Bugün duygularınızla davranmaktan kaçının.

Günün Olumlaması: Göklerin bilgeliğiyle çıktığım yolda özümden gelen sese kulak veriyor, Mavinin derinliği ile aydınlanıyor bilgimi sevgimle emeğimle zenginleştiriyor, Yeteneklerimi geliştirerek yapmam gereken hiçbir şeyi ertelemeden bahane bulmadan korkmadan cesurca ortaya koyuyor kazanarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Çeroit

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Ailevi ilişkilerinizde bir takım kararsızlıklar, kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi; ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Kristali: Kuvars

terazi-50.jpg
TERAZİ
Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli olan Terazi’ler, eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Size karşı gardını almış izlenimi yaratması, ona karşı yeterince zaman ayıramıyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir.

Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün kendinizi oldukça güçlü, sağlıklı, huzurlu hissedersiniz. İş hayatınızla ilgili konularda kararlı kendine güven duyan doğal tavırlarınızla hayranlık kazanacak ve size güvenen insanların ne kadar doğru bir yolda olduklarını tamamen kavramalarını sağlayacaksınız. Bugün işiniz dolayısı ile görüştüğünüz insanlardan gelecek eleştirilere hazır olmalı ve tamamen kendi başarınızın gölgesinde kalarak bu tavır içinde olduklarının bilinci ile hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin incitici sözlerinin gün boyu sizi etkilemesine izin vermemeli, kelimelere takılıp kalıp ne kendinizi ne ilişkinizi hırpalamamalısınız.

Günün Olumlaması: Karanlık sularında dalgaları ile boğuştuğum yalnızlığımdan, çaresizliğimden, bir o kadar da sessizliğimden, üzerime yüklenen anlamsızlıklardan, yüreğimde dolup taşan birikimlerimin sesini haykıra haykıra içimden söküp atıyor, yere göğe sesleniyorum. Nefes almaya başlıyor, adeta yeniden doğuyor ve keşfedilmemiş olan her ne varsa keşfetmeye başlıyorum. Beni başarılı kılan koşullara doğru sevgi, inanç ve aşkla yol alıyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

yay-50.jpg
YAY
İnsanlarla iletişiminizde sezgilerinizin rehberliği doğrultusunda hareket ederseniz başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz, iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yalnız kalma ihtiyacınızı birlikte olduğunuz insana soğuk tavırlar sergileyerek göstermekten kaçınmalısınız. Aynı davranışın size yapıldığında neler hissedebileceğinizi düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Günün Olumlaması: Sıkıldığım, yorulduğum, zorlandığım tüm konularda kendime olan güvenim ve sevdiklerimden aldığım güçle mücadele etmeyi seçiyorum. Biliyorum ki ben haklı mücadelemde kararlı oldukça zorlandığım tüm kapılar bana bir daha kapanmamak üzere açılır.

Günün Kristali: Ay taşı

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün oldukça öfkeli ve gergin bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Aman dikkat, pire için yorgan yakmanın zararı size dokunacaktır. Sakin olmalı, olamıyorsanız suskunluğunuzu muhafaza etmeyi başarmalısınız. Maddi konularda alacaklarınızı tahsilde birkaç saatlik gecikmeleri hoşgörü ile karşılayın ve tartışma içine girmekten uzak durun. Bugünün en önemli faydası uzun zamandır aradığınız artık umudunuzu kaybedip bulamayacağınızı düşündüğünüz bir eşya ya da evrağın sürpriz bir şekilde elinizin altına gelmesi olacaktır. Özel yaşamınızda ise bekar Oğlak’lar geçmişte reddettiğiniz bir kişi yeniden karşınıza çıkabilir ve ısrarlı davranışları ile gün boyu sizi meşgul edebilir.

Günün Olumlaması: Derin bir nefes alıyor, sağlığım, sevdiklerim, zekam ve bana sunulan tüm nimetler için büyük bir aşkla şükrediyorum. Her anımın kıymetini biliyor, yaşamıma iyilik ve güzellikleri çekiyorum. Evrenin bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Kyanit

kova-50.jpg
KOVA
Bugün eş ya da sevgilinizin sağlık problemi ile ilgilenebilir, buna bağlı duygusal bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Gezegensel etkiler sorumluluk duygunuzun ön planda olması gerektiğini vurgulamakta. İş ve özel yaşamınızda bu sayede engellendiğiniz aksi giden birçok konuda doğru davranışlarınızla sorunlarınızı ortadan kaldırabileceksiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyor, sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Florit

balik-50.jpg
BALIK
Uzun zamandır sürekli engellerle karşılaştığınız bir işiniz bugün bir müdahaleniz olmaksızın sizin lehinize gelişebilir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu; ev ve iş yerinizdeki elektronik eşyalarınızda olabilecek arızalar. Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisi, size olan sevgisini tüm davranışlarıyla yansıtması sizi daha da güçlü kılacaktır. İlişkinizi resmileştirmek için karar aşamasındaysanız bugün bu kararınızı kesinleştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aşkın verdiği coşkuyla pırıl pırıl bir ruha ve kutsal bir enerjiye sahibim. Bu coşku yaşamımın her alanında kendini gösteriyor, kararsız kaldığım konularda doğru kararlar alıyor ve an itibariyle uygulamaya başlıyorum. Mutluluğa giden kapılar şimdi ardına kadar bana açıldı. Benden sevdiklerime, onlardan diğerlerine akıp giden muhteşem bir alışverişteyiz.

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

Günün Kristali: Çeroit

HürriyetAile

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
İKİZLER
Gökyüzü, ev ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda yakın çevrenizde bulunan insanların duyarsız tavırları, sizin mücadelenize karşın takındıkları vurdumduymaz tavırlar sinirlerinizi bozabilir. Bu durum iş hayatınıza da yansıyabileceğinden sakinliğinizi muhafaza edin ve sorumluluğu biraz da onlara yüklemeyi deneyin. Kavga ederek hiçbir şeyi düzeltemezsiniz ama sorumluluğu paylaşmayı öğrettiğinizde sizi daha iyi anlayarak hareket edecekleri kesin. Özel yaşamınızda ise kendinize zaman ayırın, yeni insanlarla tanışın. Beraberliği olmayan İkizler burçları, aşkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sorumluluklarıma sahip çıkıyor, tüm çevreme de kendi sorumluluklarının idrakine varmaları için yardımcı oluyorum. Taşımaktan yorgun düştüğüm ağırlıkları eşit parçalarla taşıması gerekenlere aktarıyorum, böylelikle daha hür, daha dinç ve daha sağlıklı oluyorum.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü ailevi ilişkilerin önem kazandığı bir güne işaret etmekte. Eş ya da yakınlarınızla problemler söz konusu olabilir. Haksız eleştiriler ve suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi savunmak yerine suskun kalıp iç dünyanızda kararlar almayı seçebilir ve kararlarınızı uygulayamaya geçebilirsiniz. Size haksızlık yapan insanları değiştiremeyeceğinizin bilinci ile hareket etmeniz yapılacak en doğru davranış olacaktır.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor, dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

Günün Kristali: Labradorit

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli olan Terazi’ler, eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Size karşı gardını almış izlenimi yaratması, ona karşı yeterince zaman ayıramıyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir.

Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
AKREP
Bugün kendinizi oldukça güçlü, sağlıklı, huzurlu hissedersiniz. İş hayatınızla ilgili konularda kararlı kendine güven duyan doğal tavırlarınızla hayranlık kazanacak ve size güvenen insanların ne kadar doğru bir yolda olduklarını tamamen kavramalarını sağlayacaksınız. Bugün işiniz dolayısı ile görüştüğünüz insanlardan gelecek eleştirilere hazır olmalı ve tamamen kendi başarınızın gölgesinde kalarak bu tavır içinde olduklarının bilinci ile hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin incitici sözlerinin gün boyu sizi etkilemesine izin vermemeli, kelimelere takılıp kalıp ne kendinizi ne ilişkinizi hırpalamamalısınız.

Günün Olumlaması: Karanlık sularında dalgaları ile boğuştuğum yalnızlığımdan, çaresizliğimden, bir o kadar da sessizliğimden, üzerime yüklenen anlamsızlıklardan, yüreğimde dolup taşan birikimlerimin sesini haykıra haykıra içimden söküp atıyor, yere göğe sesleniyorum. Nefes almaya başlıyor, adeta yeniden doğuyor ve keşfedilmemiş olan her ne varsa keşfetmeye başlıyorum. Beni başarılı kılan koşullara doğru sevgi, inanç ve aşkla yol alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar