Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri. Yakın çevrenizde bulunan insanlardan bu anlamda gelebilecek zararlara karşı temkinli olmalısınız. Bu bir hırsızlık olayı olabileceği gibi vereceğiniz bir paranın yatırımın karşılığını alamamanız da olabilir. İş arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmelerde sağlıklı kararlar alabilmeniz için duygusal değil akılcı davranmalısınız. Kimsenin etkisi altında kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Koç’lar, hırçın tavırlarınız size ilgi duyan insanı hayal kırıklığına uğratabilir. Olabildiğince sakin davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki inanç, kalbimdeki büyük aşkla birleşiyor ve ben sahip olduğum gücün, daha önce varamadığım kadar farkına varıyorum. Bunun bilinci ile yaşamımı yeniden değerlendiriyorum. İçsel sesimin bana verdiği mesajları alıyor, uyguluyor, başarılı ve sağlıklı sonuçlar elde ederek ilerliyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Safir
Gökyüzü bugün duygusal konularda destekliyor sizleri. İçinizde biriktirdiğiniz pozitif ve negatif tüm ağırlıklarınızdan uzaklaşacak, kendinizi rahatlamış, huzurlu bir ruh hali içinde bulacaksınız. İş hayatınızda ise başkalarından kaynaklanan gecikmeler öfkelenmenize sebep olabilir. Sakin olun ve haklılığınızı koruyun. Bugün öfkenizi ne kadar kontrol altında tutarsanız o denli kazançlı çıkacak ve yaptırım gücünüzü kuvvetlendireceksiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın güçlü rüzgarı yaşamınızda yepyeni bir sayfa açmanızı sağlayacak.
Günün Olumlaması: Ey hayat, ey yaşanmışlıklarım, ey hayatımda olanlar ve olmayanlar; bana ya hep ya hiç demeyi, cesareti ve cesur olmayı öğrettiğiniz için aralarda sıkışıp kalmaktan beni kurtardığınız ve içimdeki ışığı görmemi sağladığınız için size müteşekkirim. Yükseklerden alçaklara düşüp ayaklarımın üzerinde durmayı, bilgelik hamuru ile yoğrulmayı, bana nasip eden yüce güç sana şükürler olsun. Bugünümü dünümden güzel kılan Allah’ın yarınlarımı da bugünümden güzel ve hayırlı eyle.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak son derece canlı ve enerjik hissedeceksiniz. İşlerinizde olan olumlu gelişmeler ve maddi konulardaki rahatlamalar sizi kendinize getirdi. Şimdi yaşama sıkı sıkı sarılın, isteklerinizin üzerine kararlı ve disiplinli bir şekilde gidin, yılmadan yorulmadan çalışma zamanı. Ayrıca bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz; meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın söyleyecekleri zihninizi bulandırabilir. Gereksiz kıskançlıklar ilişkinizi zedeleyebilir.
Günün Olumlaması: Geçmişten bugüne uzanan ve beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyorum. Güneşin gücü, ayın gizemi yaşamımı, bedenimi ve ruhumu arındırıp aydınlatıyor. Gökyüzünün olağanüstü güçleri benimle birlikte, evrenin bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Kristali: Sarı safir
Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz arzu ve isteklerinize odaklanarak, tüm kalbiniz ve zihninizle isteklerinizi gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız için destekliyor sizleri. Dua edin, dileyin ve gerçekleşeceğinden emin olun. Yeni başlangıçlar ve yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz. Bu teklifi çok güvendiğiniz insanlar dışında kimse ile paylaşmamalı ve gizliliğe önem vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise radikal kararlar almaktan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Her doğan günle ruh ve bedenim yenileniyor, daha genç, daha sağlıklı, huzurlu, coşkulu bir güne uyanıyorum. Sahip olduğum en güzel zenginlik budur. Bolluk, bereket, zenginlik benimle beraber, şükürle ve sevgi ile kabuldeyim.
Günün Kristali: Mavi akik
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda hızlı kararlar vermemeniz için uyarıyor sizleri. Anlık cazibesine kapıldığınız yeni projeler hayal kırıklığına ve pişmanlıklara sebep olabilir. Bu süreçte acil kararlar vermemeniz, ilerleyen günlerle daha sağlıklı kararlar alıp fırsatlarla karşılaşmanıza yardımcı olacaktır. Konsantrasyon yeteneğinizi geliştirin. Zihninizde yapacaklarınızı belirleyin, planlarınızı pratik bir şekilde uygulayıp başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün sizin için önem taşıyan derin konuları ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise kararlar almaktan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Değişimi benimsemem canlanmamı sağlar. Enerji verici değişimi seçtiğimde kazanırım, baskıcı ve ısrarcı tavırları seçtiğimde kaybederim. Başkalarının değerlerine ve yaptıklarına derinlemesine baktığımda kime güveneceğimi bilirim ve doğru kararlar alarak başarıya ulaşırım.
Günün Kristali: Zümrüt
Gökler kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni bilgiler, yeni öğretilerle kendinizi mesleğinizle ilgili konularda daha da uzmanlaşmanız için destekliyor sizleri. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Bugün fiziksel bakımınız için oldukça olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz; spora başlayabilir, kendinizi rahatlatacak aktivitelere katılabilirsiniz. Bekar Başak’lar bugün karşınıza çıkacak, sizinle yakınlık kurmak isteyen insanlara karşı nazik davranın. Size yaklaşmalarına izin verin, aşka duvar örmek yerine sezgilerinize güvenmenizin çok daha fazla faydasını görebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Beyazın saflığını, siyahın gizemini, kırmızının heyecanını ruhumda harmanlıyor ve yaşamımın her alanına pozitif enerjiler olarak yansıtıyorum. Ruhumun renkliliği, çok sesliliği benim zenginliğimdir. Sahip olduğum yeteneklerimi bütünün hayrına en yüce hali ile kullanıyor, başarıdan başarıya hızla ulaşıyorum.
Günün Kristali: Amozonit
Düşündüğünüz planlarınızı başarı ile uygulayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kararlarınız, olaylara yaklaşımınızda zekanızın getireceği mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda üzerinde durmanız gereken tüm detayları belirleyebilir ve yaşadığınız sıkıntıların arkasındaki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz. Gökyüzü sizi desteklerken hukuksal ve kanuni konularda istekleriniz konusunda ısrarcı davranın. Yapılacak sözleşmelerde kendi faydanıza olacak maddeleri hiç zorlanmadan kabul ettirebilir, maaşınızla ilgili isteklerinizde bugün istediğiniz şekilde düzenlenebilir. Özel yaşamınızda heyecanın yüksek günlerdesiniz.
Günün Olumlaması: Yeryüzü ve gökyüzü arasındaki o engin köprüde, ruhumdan gelen ışığın ve coşkunun enerjisiyle yenileniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Beni ben yapan değerlerimle zenginleşirken bu kutsal yolculukta gerçeği arıyor, kendi iç dünyama yönelerek engellerimi birer birer ortadan kaldırıyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
Bugün yakın çevrenizde bulunan insanların üzerinizde baskı kurma isteği ile karşılaşabilirsiniz. Olabildiğince sakin davranın ve oyuna gelmeyin. Yaşamınızda size zarar veren her şey ve herkes uzaklaşıyor hayatınızdan. Sizler de bu dönemde kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirebilir, isteklerinizi ve yaşamdan beklentilerinizi dengeleyerek yola nasıl ve ne şekilde devam edeceğinizi doğru kararlar alarak belirleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda yaşadığınız bitiş ve başlangıçları kimse ile paylaşmamalısınız. Bu konularla ilgili bilgi almak isteyen meraklı insanların sorularını da cevapsız bırakmalısınız.
Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.
Günün Kristali: Mercan
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda evrensel düşünmeniz konusunda mesajlar veriyor sizlere. Büyük düşünme zamanı sizler için, hani bir söz vardır ‘’ Sığ sularda yüzenler enginlere açılamaz’’. Bu felsefeden yola çıkarak düşüncelerinizi ve yapmak istediklerinizi buna göre belirlemelisiniz. Bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda birlikte çalışılan kurum ve kişilerle organize hareket etmenin faydalarınız göreceksiniz. Bugün önemli bir iş anlaşmasını gerçekleştirebilirsiniz, bu anlaşma size yeni ufuklar açabilir. Her türlü ayrıntıya özen göstermeli ve ileride size getireceklerini düşünerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insan, ona karşı yeterince ilgili olmadığınızı ve onu önemsemediğinizi ifade edebilir. Bunu hoşgörü ile karşılamalı ve ona ne kadar değer verdiğinizi belli etmekten çekinmemelisiniz. İşiniz dışında kalan zamanları mümkün olduğunca birlikte geçirmeye çalışmanız ilişkinizi canlandırmak için etkili bir yoldur.
Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor. Tüm olumlu gelişmeleri en iyi haliyle değerlendiriyor ve uyguluyorum. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.
Günün Kristali: Agat
Gökyüzü iş hayatınızı ilgilendiren konularda pratik davranmanızın gerekliliğine işaret etmekte. Değerli bir şeylere sahip olabilmek için cesaretli davranın, belki de yaşamınız boyunca karşılaşacağınız ender fırsatlardan biriyle karşı karşıyasınız. Bu durum konusunda etrafınızda herkes kendince bir yorumda bulunacak ve kararsız kalmanıza sebep olabileceklerdir. Hepsine laf yetiştirmeye kalkarsanız bu fırsatı kaçırabilirsiniz. Özel hayatınızdaki insanın bu konuda desteğini alabilirsiniz, sizin için fedakarca davranışlar sergilemekten kaçınmayacaktır.
Günün Olumlaması: Şans kapımın açılmasını engelleyen tüm dış güçleri teker teker oradan uzaklaştırıyor, yüzlerindeki maskeyi düşürerek gerçeği görmeyi seçiyorum ve bir daha bana bunu yapmalarına izin vermiyorum. Ben kararlıyım, hedefime ilerlerken ne istediğimin bilinciyle hareket ediyor olmanın huzuru adımlarımı çok daha kuvvetli kılıyor.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
İş hayatınızda bugün keskin kararlar almaktan uzak durmalı, başkalarının dolduruşuna gelmeden hareket etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki insanı anlamaya çalışarak hareket etmeniz tüm sorunları ortadan kaldırabilecek güçtedir. Hiç kimse kusursuz değildir, olayların hep eksisiyle değil artılarını da hesaba katarak değerlendirdiğinizde sorun ettiğiniz konuların aslında çok önemli olmadığını fark edeceksiniz. Evli Kova’lar eşinizin iş stresi birlikteliğinize yansıyabilir ve karabulutlar birbirinizi anlamaya çalışmadan tartışmaları tetikleyebilir. Ne kendinizi savunmadan sessizliğe gömülün ne de sert bir üslupla kavgayı büyütün.
Günün Olumlaması: Gururumu, egomu, öfkemi, kıskançlıklarımı, kaprislerimi kontrol altına alıyorum. Kimliğimi, aynaya baktığımda gördüğüm beni seviyorum. Şimdi dünden çok daha huzurluyum, her gelen günle birlikte olgunlaşıyor ve yenileniyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzü bugün, soğukkanlılığınızı korumanız için uyarıda bulunuyor sizlere. Aile bireylerinden birine içten içe olan kırgınlığınız sizi duygusal davranmaya itebilir. Kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. Duygularınızı kendi içinizde biriktirmeniz olmadık meselelerde şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir. İş ve özel yaşamınızda ufak bir adımla başlayıp hayal ettiğiniz konuma azim ve gayretlerinizle kısa bir süre içinde ulaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.
Günün Kristali: Mavi Safir
HürriyetAile