KOÇ
Gökyüzü bugün yaşamınızın hangi alanında bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız, o alanda destek görerek isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz girişimlere işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz yeteneklerinizle birleşecek ve işinizde başarınızı katlayacaksınız adeta. Beklemediğiniz maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, özellikle huzurunuzu kaçırmak için uğraş verecek kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizi destekleyen güzel enerjilerden aldığınız güçle umduklarını bulmalarına fırsat vermeyeceksiniz.
Günün Olumlaması: Sağlıkla nefes aldığım her ana şükürler olsun. İşimi seviyorum ve bolca para kazanıyorum. Gelen her günün şansı, bereketi katlanarak artıyor ve yaşamımda her şey daha iyiye, daha güzele doğru ilerliyor.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Lal
BOĞA
Gökyüzü bugün işiniz gereği muhatap olacağınız insanların ukala tavırları ile karşılaşabileceğinize işaret etmekte. İşinize olan hakimiyetiniz ve başarınız onlara verilecek en iyi cevabınız olacaktır. Bu tarz insanlarla diyalog kurup enerjinizi boş yere harcamamanızı tavsiye ederim. Bugün toplantı ve görüşmelerinizde gecikmeler ve fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu durum sizleri üzmemeli, daha sonraki toplantı ya da görüşmenizde her şey sizin istediğiniz şekilde ilerleyecektir. Özel yaşamınızda ise, eşinize destek vermeniz ve onun iş hayatında yeni başlangıçlar yapmasını sağlayacaktır. Bekar Boğa’lar, bugün size aşk dolu sözlerle yaklaşan kişilere karşı temkinli davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Güneşin günü aydınlattığı gibi ruhumun ışığı aydınlatıyor bedenimi. Işıl ışıl karşıladığım günü bütün bereketi ve güzelliklerini en güzel haliyle değerlendiriyor ve kazançlı çıkıyorum. Sağlık, bolluk, bereket ve şansın rüzgarı benden yana.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Carnelian
İKİZLER
Bugün duygularınız oldukça hassastır ve kırılgan bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu durum ikili ilişkilerinizde bir takım sıkıntılar yaşamanıza sebep olabilir. Ön yargılı davranarak yakınlarınızı dinlemeden kırıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Öncelikle duygusal hassaslığınızı ve ruh halinizi sizi seven insanlarla paylaşmalı, bugün size karşı anlayış göstermelerini isteyebilirsiniz. İş hayatınızda ise, çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşanabilir. Umutsuzluğa kapılarak yanlış kararlar alabilirsiniz, dikkatli davranın. İkna yeteneği oldukça kuvvetli kişilersiniz. Sizlere tavsiyem bırakın herkes fikirlerini açıkça beyan etsin. Onların görüşlerini öğrendikten sonra fikirlerinizi paylaşın, göreceksiniz haklılığınızı destekleyeceklerdir.
Günün Olumlaması: İçinde bulunduğum şartların ağırlığının ruhsal ve bedensel enerjimi düşürmesine izin vermiyorum. Yaşadığım her andan keyif alıyor, zorlukların üstesinden azim ve inançlarımla geliyorum. Mutluluğu, huzuru ve aşkı kendime çekiyorum.
Günün Rengi: Koyu sarı
Günün Kristali: Mavi zirkon
YENGEÇ
Gökyüzü, bugün sezgilerinizin çok güçlü olduğuna işaret etmekte. Çevrenizde olup biten her şeyi sezinler ve ilişkilerinizde çok doğru kararlar alarak uygulayabilirsiniz. Bugün yeni insanlar tanıyabilir, hem iş hem de özel yaşamınızda yeni birlikteliklere adım atabilirsiniz. Otokontrolünüz oldukça yüksek, kendinizi ifade ediş tarzınız mükemmeldir. İnsanların üzerinde hayranlık uyandıracağınız keyifli bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizde sorunlar yaşıyor ve ne yaparsanız yapın bir türlü aşamıyorsanız iç sesinize kulak verin. Sizin için en uygun olan seçimi belirlemeniz için size yol gösterecektir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise, hırsızlık ve kayıplar.
Günün Olumlaması: Yaşadıklarımı bir kitap olarak ele alıyorum. Her sayfasından ayrı bir öğreti ayrı bir ders çıkararak yenilenmiş ruhuma rehber ediyorum. Geçmişimi affetmenin hafifliği, geleceği güvenle karşılamamın temelini oluşturuyor.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Lapis lazuli
ASLAN
Gökyüzü, bugün ortak iş yapan Aslan’lar için karşılaşılabilecek parasal risklere karşı tedbirli olmaları yönünde uyarıcı. Sadece kendinize göre doğru gelen yaklaşımlarla inatçı tavırlar sergilerseniz maddi olarak sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklarınızın da görüş ve önerilerine açık olmalı ve birlikte kararlar almalısınız. Özel yaşamınızda ise, hızlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İki aşk arasında kalabilir, geçmişte kalan birinin tekrar karşınıza çıkmasıyla ne yapacağınızı bilemez bir tavır içine girebilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasındaki dengeyi sağlamalı ve ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.
Günün Olumlaması: Biten her şeyi sorgulamadan kabulleniyor, yeni geleni sevgiyle kabul ediyorum. Ertelemeden yaşıyorum hayatı ve yüreğimin coşkusunu tüm yaşantıma yansıtarak varoluşumun şükrüyle yeni başlangıçlara doğru yol alıyorum.
Günün Rengi: Yavruağzı
Günün Kristali: Kedigözü
BAŞAK
Bugün son derece alıngan ve bir o kadar agresif bir ruh halinde olabilirsiniz. Sudan sebeplerden tartışmalar içine girebilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda geçmişte problem yaşadığınız ya da bir şekilde haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz kişilere karşı, zamanında vermediğiniz tepkinizi şimdi vermeniz sizi gerçekten seven iş arkadaşlarınız tarafından da yanlış değerlendirilebilir. Geçmişle yaşamayı bir tarafa bırakmayı başarmak zorundasınız. Kısa süreli de olsa kendinize zaman ayırın; dışarı çıkın, yalnız kalın ve öfkenizin size hata yaptırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda da gergin ruh haliniz eş ya da sevgilinizi kırabilir. Bu durum ilişkinizde hiç hoş olmayan durumlar yaşanmasına sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Tüm ilişkilerimi sevgiyle geliştiriyorum. Kendimi en doğru sözlerle ifade ederek duygularımı özgürleştiriyor, aşkı çağırıyor ve ruhumu aşkla aydınlatıyorum.
Günün Rengi: Turkuaz
Günün Kristali: Kırmızı amber
TERAZİ
Gökyüzü, kişisel bakımınıza yönelik tüm aktivitelerinizde olumlu sonuçlar almanız için destekliyor sizleri. Diyete başlayabilir ve kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızda ise, kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşarak yepyeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Uzmanlaşmanız için eğitimlere katılarak kariyerinizi güçlendirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzun zaman önce yapmayı planladığınız fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz bir düşünceniz tekrar gündeminize gelebilir. Fırsat kapınızı çalarken cesur davranmalı ve şansınızı değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, oldukça keyifli bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı. Sevgiyle, coşkuyla ve aşkla doğrularıma sahip çıkıyorum. Cesur kararlar alarak bunları uyguluyorum. Sezgilerime güveniyorum. Bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.
Günün Rengi: Lila
Günün Kristali: Mavi spinel
AKREP
Gökyüzü enerjileriyle bugün benzersiz ve sıra dışı özelliklerinizi, yeteneklerinizi ortaya çıkararak ilgilendiğiniz konularda vizyonunuzu geliştirmenize yardımcı olacak. Meslek hayatınızda farklı bilgiler edinebilir, kendinizi belli bir grubun içinde cesaretle gösterebilirsiniz. Liderlik gücünüz yükseleceği için etrafınızdaki insanlara öncülük yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, evli ve ilişkisi devam eden Akrep’ler beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak. Bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.
Günün Olumlaması: Her bir dakika, bir gün kadar verimli ve bereketli geçiyor. Karşılaştığım her insanla mucizevi ve olağanüstü değerler paylaşıyorum. Ruhumu tüm olumsuz enerjilerden arındırıyor, yaralarımı sevgiyle kapatıyorum. Şimdi her zamankinden çok daha güçlü, inançlı ve prensipliyim.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Turuncu granat
YAY
Gökler bugün, eşiniz, aileniz veya kimlerle temas halindeyseniz, bu kişilerle ortak hareket etmeye özen göstermeniz için teşvik ediyor sizleri. Ne durumda olursanız olun çıkarlarınız söz konusu ise, dışarıdaki insanlarla iyi geçinmeye çalışmanız gayet faydalıdır. Parasal konularda ortaklaşa düşünmek, istikrarsızlıklarla başa çıkabilmeniz açısından önemlidir. Amaçlarınızı gerçekleştirmede sabırsız davranmadan, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışın. Çünkü insanlarla temasınız ne denli güçlü olursa, dışarıdan destek bulmanız o denli kolay olur. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz. Meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış misali özel yaşamınızda bir takım şeylerin idrakine vararak, ilişkiniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar ilişkiyi devam ettirmek adına yapılması gerekenler üzerine olacaktır. Kurallarınızı ve isteklerinizi karşı tarafın kabul etmesi yönünde talepleriniz olacaktır. Bu enerjilerle duygusal yaşamınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendim için faydalı sonuçları almak üzere ince planlar yaptım. Yüksek benlik düzeyime güveniyorum. Benim hayat amacıma en uygun kişileri, daha çok anlayış, daha çok bilgelik, daha çok sevgi, ifade ve özgürlük için yaşamıma davet ediyor ve benim için gerekliliğini yitiren, beni engelleyen her şeyi de yaşamımdan sevgiyle çıkarıp gönderiyorum.
Günün Rengi: Zümrüt yeşili
Günün Kristali: Sarı safir
OĞLAK
Gökyüzü maddi konularda yaşanan gecikmelerden sonra gelen şanslı bir günü müjdelemekte sizlere. İş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eş ya da yakın arkadaşlarınız aracılığı ile tanışacağınız insanlardan destek görebilir ve yeni teklifler alabilirsiniz. Kendinize güvenin ve yaşadığınız olumsuzlukları bir tarafa bırakarak anı yaşamalı, işinize dört elle sarılarak bu şanslı süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise, sevdiğiniz insana olan duygularınızı göstermeli, onun hayatınızdaki önemini tüm benliğinizle hissettirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun, sezgilerimin ve yaşanmışlıklarımın verdiği olgunluklarla, keşfe çıktığım çok özel zamanlardayım. Yanlıştan doğruya, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayım. Zafiyetlerimden arınıyor, zayıf yanlarımı sevgiyle, inançla güçlendirerek keşfettiğim benliğimde yenileniyor ve güneş gibi ışık saçıyorum.
Günün Rengi: Açık yeşil
Günün Kristali: Hematit
KOVA
Bugün elde etmek istedikleriniz zihninizde şekillenir ve gerçeğe dönüştürüp sahip olabilmek için neler yapacağınızı planlayabilirsiniz. İşte bu enerjileri olumlu açıdan kullanmanız oldukça önemlidir. Parasal konularda kimi zaman inişler ve çıkışların olabileceği bu dönem, kimi günler de sizi yanıltıcı olabilir. Yani para elinize geçince, plansız bir şekilde yaptığınız harcamalar ve yatırımlar, üzücü sonuçlara sebep olabilir. Bugün ne olursa olsun, negatif düşüncelere kapılmamaya özen gösterin. Cesaretinizi kimsenin kırmasına izin vermeden hareket edin. Çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar, sabır ve emekle gelir. Özel yaşamınızda ise, sürpriz ve keyifli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Omuzlarımı yorgun düşüren kararsızlıklarımdan, kaygılarımdan ve umutsuzluklarımdan arınmanın hafifliğindeyim. Huzura, aşka giden yolda gönüllüyüm. Sevginin gücünün inançlarımla birleştiği andayım. Yaşama yenilenmiş ruhumla yeniden doğduğum gündeyim bugün.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Kırmızı turmalin
BALIK
Bugün duygusal konularda bağımsız olma arzunuz öylesine baskındır ki, içinizde yükselen isyan duygunuzu bastırmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi yormamalı, aksine sürekli olarak düşündüğünüz fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz kişisel gelişiminize yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi iyi ve huzurlu hissetmek için yapmanız gerekenler üzerinde düşünerek planlamalarda bulunabilirsiniz. İş hayatınızda ise, yaşanacak ufak tefek aksiliklere karşı hazırlık olmalısınız. Buna iş kazaları da dahil. Dikkat gerektiren bir işle ilgileniyorsanız yorgunluğunuzu göz ardı etmemeli ve kendinize zaman ayırarak dinlenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, bugün karşınızdaki insana anlayışlı davranmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Rengi: Turkuaz
Günün Kristali: Sitrin
Hürriyet