KOÇ
Güneşin burcunuzdaki seyrine başlaması ile birlikte yaşamınızdaki belirsizlikler, gölgeler güneşin yaşam veren enerjisi ile ardınızda kalıyor. Kendinizi yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunluğuna, bilgeliğine kavuşmuş ve yüksek bilincinizi doğru bir şekilde kullanabilmenin farkındalığının getirdiği şanslı bir dönemin karşıladığınız gündesiniz. İş hayatınızda disiplinle, şevkle çalışacak ve olağanüstü kazanımlar yaşayabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı ifade etmekte zorlanmayacak, denge ve huzuru yakalayabileceksiniz. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı, arzu ve isteklerinizi belirleyin. İnanın ve ilerleyin.
Günün Olumlaması: Dünyanın sayısız nimetlerinden, bollukla, bereketle faydalanıyorum. Her güne sağlıkla uyanıyorum. Ruhumu inançla, aşkla besleyerek günü en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor; üretiyor, kazanıyor ve başarılı oluyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Ametist
BOĞA
Gökyüzü, iş hayatınızda tüm enerjinizle ön planda olmanız için destekliyor sizi. Geçmiş günlerde yaşadığınız bir takım sorunları ve engelleri aştınız. Şimdi yeteneklerinize güvenin ve kendinize değer verin. Sahip olduğunuz bilgi ve yetenekleri ortaya koyma zamanı. Rotanızı belirleyin ve yürüyün. Maddi-manevi yeniden yapılanıyor, gücünüze güç katarak yaşamın size sunduğu özel dönemin mükafatını almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise duygusallığınız, samimiyetiniz birlikte olduğunuz insanın size olan aşkını daha da arttıracak ve birbirinizi tamamlayabilmenin huzurunu yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir dengede. Rüya ile gerçeği ayırt ediyorum, uyanık kalmayı seçiyorum. Beyazı siyaha, sevgiyi sevgisizliğe tercih ediyorum. Sağlıklı ve zindeyim. Kendimi seviyor, evreni seviyor, beni yaratan yüce Allaha tüm kalbimle şükrediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
İKİZLER
Gökyüzü güne iş ve eğitim hayatınızda ilgili güzel haberlerle başlayacağınızı müjdeliyor sizlere. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir, maddi anlamda beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak yeni bir imkana kavuşabilirsiniz. Bugün kendinizi ifade gücünüz son derece yüksektir. Konuşun; kendinizi engellemeden, sınırlamadan, korkmadan bırakın akıp gitsin duygu ve düşünceleriniz kelimelerinizden. İnsanların takdirini kazanacak ve yeni başlangıçlar, yeni enerjilerle baştan aşağı yüksek bir enerjinin akışını tüm benliğinizle hissedeceksiniz. Gün sizin gününüz, iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sevgisini tüm içtenliği ile ifade etmesi ile ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak.
Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni, aşkı ve kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum, adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Hematit
YENGEÇ
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan insanların imalı sözlerine takılıp kalmadan, kendi doğrularınızla ilerlemeniz için uyarıyor sizleri. İnsanların her söylediğini dikkate alır, kendi doğrularınızdan uzaklaşırsanız üzülürsünüz. İşinizle ilgili konularda, çok güvendiğiniz insanlar dışında kimseyle fikir alışverişinde bulunamamanız olası zararların önüne geçecektir. Özel yaşamınızda ise duygularını ifade edemeyen fakat tüm ilgisini üzerinizde hissettiğiniz birisi var. Gerekli cesareti kendinde bulamayan o özel insana biraz cesaret vermek sizin elinizde öyleyse neden bekliyorsunuz?
Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika bir işim var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
ASLAN
Gökyüzü kendinizi bir çocuğun bitmek tükenmek bilmeyen yüksek enerjisi ile donatılmış gibi hissedeceğinizi müjdelemekte. Siz uzun zamandır sağlık problemi yaşıyorsanız bugün olumlu yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayata olan bağlılığınızın, sevgi dolu yüreğinizin karşılığını şifa bulmanın mükafatı ile deneyimleyebilirsiniz. Yaşamın güzelliklerine giden kapılar size açılmışken, karanlıkları ardınızda bırakın ve ışığa yürüyün. Özel yaşamınızda ise uzun bir sessizlik döneminden sonra aşk hayatınız önem kazanıyor.
Günün Olumlaması: Umudumu koruyabilmiş olmanın manevi zenginlikleri gürül gürül akıyor yaşamıma, ruhumu olgunlaştırıp güçlendiriyor. Aşkı yaşıyor, emek verdiğim her şeyin mükafatını doğrulukla kazanıyorum.
Günün Kristali: Peridot
BAŞAK
Gökyüzü bugün aşk hayatınızda, duygusal konularda şanslı olduğunuzu müjdeliyor sizlere. Eş ya da sevgilinizle aşkın, romantizmin anlayışın getirdiği keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu olumlu etki iş hayatınıza da yüksek bir enerji ile yansıyacak. Tüm dikkatinizi işinize vererek yapmakta zorlandığınız pek çok şeyi kolaylıkla yapabileceksiniz. Önemli iş görüşmelerinizi bugün gerçekleştirmeye çalışın. Daha önce kabul görmeyen görüş ve talepleriniz bugün kabul görebilir. Şansınıza güvenin ve girişimci davranın.
Günün Olumlaması: Evrenin engin bilgeliğinin ruhuma kattığı zenginliklerle daha çok öğreniyorum. İrademle öğrendiklerimi uygulayarak kendi farkındalığımı arttırıyorum. Yaşamı, bana sunduğu tüm nimetleri ile seviyor ve tüm kalbimle kabul ediyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
TERAZİ
Bugün arkadaşlarınızla olan güçlü bağlarınızın getireceği olumlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Bu, iş hayatınızda size uzanan bir el olabileceği gibi arzu ettiğiniz işe kavuşabilmenin büyük heyecanı da olabilir. Yaşadığınız onca zorlayıcı deneyimden sonra bile özünüzü, masumiyetinizi koruyabilmenin mükafatıdır yaşananlar sizler için. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir ilişki içindeyseniz ve kararsızlıklar içinde yorulduysanız, bugün net kararlar alarak uygulamaya başlayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak, geliştirerek değiştirir ama hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi-manevi olarak bana kazanç sağlar.
Günün Kristali: Septerian
AKREP
Kalbiniz aşkın heyecanı ve acısını taşıyorsunuz. Kendinizi hiç bir yere ait hissedemiyor olmanın verdiği gerginlik, iş hayatınızda rakiplerinizin sizi zayıf yönünüzden yakalayarak işinizle ilgili beklenmedik problemler yaşamanıza sebep olabilir. Duygularınızı iş hayatınıza yansıtmadan harekete etmeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise zorunluluklarınızla isteklerinizi karşılaştırın ve daha fazla gecikmeden kararlarınızı netleştirerek ilişkinizin gidişatını belirlemek adına bir şeyler yapın. Şunu unutmayın; sevginin, aşkın olmadığı bir ilişkiyi tek taraflı ayakta tutamazsınız. Aşka aşkla cevap alamıyorsanız ısrarcı olmak niye? İlişkisi olumlu giden ve kısa süreli ayrılıklar yaşayan Akrepler, özür dileyin ve aşkı gurura ezdirmeyin.
Günün Olumlaması: Korkularımdan sıyrılmış olmanın huzuru ile güçlenen ruhumun bana verdiği mesajı büyük bir duyarlılıkla dinliyor, anlıyor ve bilerek akıllıca kararlar alıp uyguluyorum. Yaşamımın her yönünde yenilikler gerçekleşiyor ve ben akışa sevgiyle ayak uyduruyorum.
Günün Kristali: Kaplan gözü
YAY
Güne yakınlarınızdan kaynaklanan problemlerin nahoş yansıması ile başlayabilirsiniz. Tartışmalara çekilmek istenebilirsiniz, dikkatli davranın. Sevdiğiniz herhangi bir şeyle ilgilenin ve enerjinizi bu şekilde yükselterek olanları görmezden gelin, her şeyden önemlisi tepkisiz kalın. Sizler oldukça sabırlı insanlarsınız, her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. İş hayatınız da son derece aktif ve girişken davranmanız gereken bir gündesiniz. Eleştirilmekten korkmadan, cesur adımlar atın ve içinizden gelen sese güvenin. Çevrenizdeki insanları gözlemleyin; tavırlarını, size yaklaşım şekillerini değerlendirin ve size karşı niyetlerini hissettiğinizi onlara bariz bir şekilde hissettirerek hadlerini bildirin. Hiç kimsenin huzurunuzu kaçırmasına fırsat vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun, aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne şükrediyorum. Yaşamımın her anını bütünün hayrına, en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Carnelian
OĞLAK
Bugünün şifresi; kararlı ol ve kazan. Doğruluğundan emin olduğunuz her şeyin üzerine kararlılıkla gitmelisiniz. Yıldırma politikalarına aldırmadan, haklarınıza sahip çıkarak zafere ulaşmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin beklediği bir haber, para gibi konularda yaşanan gecikmelere bağlı yaşadığı huzursuzluk size de yansıyabilir. En iyisi ikiniz de yapmaktan zevk aldığı bir aktivite için dışarı çıkmak ve olayları farklı bakış açıları ile değerlendirmek olmalı. Bekar Oğlaklar, sizler de bugün sevgilinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Arzu ve isteklerimi, yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyorum. Her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklıyım, huzurluyum ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.
Günün Kristali: Peridot
KOVA
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda her şeyi ben bilirim, yönetmem yönetirim tarzı tavırlar içinde olmamanız için uyarıyor sizler. Günün ilerleyen saatlerinde yanınızdaki insanların bile tepkisini alabilirsiniz. Özellikle otorite konumundaki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın fikir ve uyarılarına kulak verin. Bekar ve ilişkisi olmayan Kovalar, bugün kendinizden emin, cesur ve çekici tavırlarınızda karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar, kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sabrımın mükafatını deneyimlediğim özel zamanlardayım. İnandım, güvendim ve başardım. Evrensel yasaların adaletinin getirdiği haklılığın şükründeyim.
Günün Kristali: Malahit
BALIK
Gökyüzü bugün, profesyonel olarak iş yaptığınız insanların gizlediği gerçeklerin ortaya çıkması ile sözleşme, anlaşma gibi resmi evraklarınızı haklarınızı korumak adına bitirebileceğinize işaret etmekte. Yanlış insanlarla iş yapmaya bir son verebilirsiniz. Haklarınıza sahip çıkın ve kimsenin sizin yeteneklerinizi görmezden gelmesine, sizi size küstürmesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise yakınlarınız arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir. Etki altında kalarak sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Beni ben yapan özelliklerimi seviyor, sahip olduğum tüm değerlerim için şükrediyorum. Gökkuşağının 7 renginin sarmalına bürünüyor, her an ve her saniye maddi-manevi zenginleşiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin