KOÇ
Gökyüzü bugün, korkularınızın üzerine giderek yaşamınızın her alanında cesur davranmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Uzun zamandır içinde bulunduğunuz karanlıkları yırtarak aydınlığa çıkmanın zamanı geldi. Gökyüzü, iş hayatınızda da mali konularda çok şanslı olduğunuzu müjdelemekte. Yaptığınız işe göre sizden talepler fazlalaşacak ve para akışında oldukça önemli gelişmelerle siz de yatırım yapma şansını yakalayabileceksiniz. Bu yatırım, önemli bir borcun kapatılması olabileceği gibi kendinize ait bir mülk için atacağınız ilk adım da olabilir. Özel yaşamınızda ise kararlar almak için oldukça uygun bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi ve düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyorum. Düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Gri
Günün Kristali: Hematit
BOĞA
Aşk hayatınız hareketleniyor. İlgi odağı olacaksınız. Karşı cinsin yoğun ve samimi duygularla yaklaşımına duyarsız kalmanız imkansız. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sezgilerinizin sesine kulak verin. Beraberliğiniz devam ediyorsa bu süreçte tüm sorunların üstesinden gelecek, ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyacaksınız. İş hayatınızda ise oldukça şanslısınız, bugün hangi işle ilgilenseniz hızlı ilerlemeler kaydedecek ve kendinize yeni kapıların açılmasını sağlayacaksınız. Yine bu süreçte sürpriz teklifler alabilir, ortaklıklar gerçekleştirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun derin, sessizi bazen yorgun, bazen yılgın, bazen kırgın, bazense çılgın devinimlerinin en yüce sakinliğindeyim. Perdelerin kalktığı, gerçeklerin aydınlığında arındığım esaretten kurtulduğum en hayırlı gündeyim. Bolluk, bereket, şans nimetleri gani gani yağmur olup üzerime yağıyor. Hamd, şükür ve tevekkülle kabuldeyim.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Çeroit
İKİZLER
Gökyüzünün sizler için mesajı: Kararlılık. Özellikle iş hayatınızda başladığınız hiçbir işi yarım bırakmadan hareket etmelisiniz. Yeter ki kararlı olun ve gelen her fırsatı inceleyin, yeteneklerinizin değer ve kabul göreceği şanslı zamanlardasınız. Yakın çevrenizde yaşanacak tartışmalardan mümkün olduğu kadar uzak durmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Özel yaşamınızda ise birden fazla duyguyu yaşayabileceğiniz bir dönem, aynı anda yoğun duyguların karmaşası sizleri yorabilir. Yaşamınıza aniden giren biri ve devam eden birlikteliğiniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öncelikle kendinizle baş başa kalmalı ve duygularınızı sorgulayarak kararlar almalısınız. Aksi halde ciddi anlamda başınız ağrıyabilir, sizi tanıyan ve size güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Onları sevgimle koruyor ve onlara sahip çıkıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
YENGEÇ
Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması, ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar, bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını size açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Gökler, yoğun geçen bir haftadan sonra dinlenmek için kendinize zaman ayırmanız konusunda uyarıyor sizleri. Fakat bugün de çalışmak mecburiyetinde olanlar isyan etmeden işlerinizi kısa bir süre içinde toparlamaya bakmalısınız. Artan sorumluğunuz sizleri zihinsel ve bedensel olarak yoruyor olsa da bu sürecin sonunda emeğinizin mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. Ticari konularda ilişkilerinizin gittikçe önem kazandığı bu süreçte sabırlı olmanız gerekmekte.
Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak, geliştirerek değiştirir hep iyiye, hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam. Öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik, maddi ve manevi olarak bana kazanç sağlar.
Günün Kristali: Siyah inci
ASLAN
Gökyüzü, iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz arzularınıza odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle isteklerinizi gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız yönünde destekliyor sizleri. Dua edin, dileyin ve gerçekleşeceğinden emin olun. Yeni başlangıçlar ve yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Bugün duygu ve düşüncelerinizi coşkulu bir şekilde ifade eder ve olumlu tepkiler alacaksınız, bunun etkisi hem iş hem de özel yaşamınızda oldukça mutlu edecek sizleri. Birine özel duygular besliyorsanız bugün aşkınızı ifade etmekten çekinmeyin.
Günün Olumlaması: Ruhumun derin, sessiz, bazen yorgun, bazen yılgın, bazen kırgın, bazense çılgın devinimlerinin en yüce sakinliğindeyim. Perdelerin kalktığı, gerçeklerin aydınlığında arındığım esaretten kurtulduğum en hayırlı gündeyim. Bolluk, bereket ve şans nimetleri gani gani yağmur olup üzerime yağıyor. Hamd, şükür ve tevekkülle kabuldeyim.
Günün Rengi: Kahverengi
Günün Kristali: Çeroit
BAŞAK
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri. Çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin, sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İşverenseniz, çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirecek yaptırımlarda bulunmanızın zamanı geldi. Birçok fırsat iş yerinde yaşanan “sen-ben” tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumda ve bedenimde var olan tüm rahatsızlıklarımdan, hastalıklarımdan şifa bulmuş olmanın şükrü ile kendimi her zamankinden daha güçlü, kuvvetli, sağlıklı ve arınmış hissediyorum.
Günün Kristali: Kırmızı mercan
TERAZİ
Gökyüzü, maddi konularda kaygı ve korkularınızı işinize yansıttığınız sürece başarınıza gölge düşüreceğinize işaret etmekte. Korkularınızı kontrol altına almalı ve bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Bugün sadece maddi konularda değil, tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız. Düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları, konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir. Anlamadan dinlemeden, araştırma yapmadan haksız kararlar vermemeli, sabırlı davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık, hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı, benliğimden ve ruhumdan sevgiyle, kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Kehribar
AKREP
Gökyüzü günler sonra rahat ve huzurlu bir günü müjdeliyor sizlere. Uğraşmak zorunda kaldığınız hemen her konuda ilahi bir gücün yardımını almışçasına yaşanacak olumlu gelişmelerle huzur bulacak ve kendinizi her anlamda özgür hissedeceksiniz. Beklediğiniz, sürekli ertelenen bir ödeme bugün gelebilir. Uzun zamandır uğraştığınız hukuksal bir konuyu da olumlu olarak neticelendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise korkularınızın üzerine üzerine gitmeli ve olumlu enerjinizle isteklerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmelisiniz. Kişisel bakımınız için de oldukça uygun bir gün.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı, fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi seçiyorum. Ben beni bende bulunca, ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Rengi: Gümüş Gri
Günün Kristali: Pirit
YAY
Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sizden yaşça büyük dostlarınız vasıtasıyla hayallerinizi gerçekleştirme imkanı bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize, yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise canınızı yakan, yüreğinizde derin izler bırakan kişi ya da kişilerin yaşadıkları olaylara ve pişmanlıklara şahitlik edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendime değer veriyor, ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor, kendimle barışıyorum. Yediveren gülleri gibi her gün bir yeteneğim, özelliğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
OĞLAK
Gökyüzü, sizin dışınızda gelişen gelişmelerin yaşandığı sıkıntılı bir haftadan sonra huzur, keyif ve pozitif bir günün bereketini sunuyor sizlere. Bugün her şeyi ayrıntılara önem vererek değerlendirmelisiniz. İsteklerinizi gerçekleştirebilmek, hedeflerinize ulaşabilmek için cesur adımlar atmakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamda ise yeni bir ilişkiye adım atanlar, aşkın heyecanı tüm ruhunuzu saracak adeta ve ruh eşinizle buluşmanın olumlu etkisi hayatı daha farklı şekilde değerlendirmenize sebep olacak.
Günün Olumlaması: Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
Günün Rengi: Gri
Günün Kristali: Sitrin
KOVA
Aşırı şüpheci ve gergin halleriniz ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Dikkatli davranın, yaşamda bazen istemediğimiz olayları çeşitli vesileler aracılığı ile yaşasak da bu bizim hayata ve kendimize olan güvenimizi engellemeli. Zorlukların üstesinden gelmeyi başarmalı ve güvensiz bir yaşam sürdürmenin mümkün olmadığını zihnimize yerleştirmeliyiz. İş hayatınızda ise şanlısınız. Sezgileriniz oldukça kuvvetli, bu etki işinizle ilgili sıra dışı daha önce yapılmamış projeler üretmenizi sağlamanız için sizlere rehberlik etmektedir. Duygusal konularda zihninizde beliren soru işaretlerinin cevabını bulmak için uygun bir gündesiniz. Sakin ve net bir şekilde birlikte olduğunuz insanla konuşun, kelimelerinizi dikkatle seçin ve onu anladığınızdan emin olun.
Günün Olumlaması: Bugün ve her gün sağlığım daha da iyiye gidiyor. Fiziksel ve ruhsal olarak zinde ve kuvvetliyim. Şimdi kararlarımı gözden geçiriyor, sezgimin sesine kulak vererek yaşamım için en doğru kararları alıyor ve bunları uyguluyorum.
Günün Kristali: Ametist
BALIK
Gökyüzü sorumluluk duygunuzun ön planda olması gerektiğini vurgulamakta. İş ve özel yaşamınızda bu sayede engellendiğiniz, aksi giden birçok konuda doğru davranışlarınızla sorunlarınızı ortadan kaldırabileceksiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Bugün çalışma arkadaşlarınızın fikir ve önerilerine açık olmalısınız. Gözünüzden kaçan ya da ben bunu nasıl da düşünememişim dediğiniz parlak bir fikir önerisi ile karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. Özel hayatınızda, eş ya da sevgilinizin sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
HürriyetAile