22 Ağustos Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz, her şey size zorlayıcı görünür. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmez. Fakat bu şekilde hareket etmeniz sadece kendinize yapacağınız haksızlıktır. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği, bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız.

Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma, kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Hematit
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü, hemen her konuda cesur ve gerçekçi davranışlar içinde bulunarak tüm rahatsızlıklarınızdan bir bir uzaklaşacağınıza işaret etmekte. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken tek konu geçmişte bırakmanız gereken düşüncelerinizi zihninizde uyandırmamak olmalı. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken ev, araba, iş yeri gibi yatırımlarda bulunmalısınız. Özel yaşamınızda ise evli Boğa’lar, düzeltmediğiniz konular üzerinde tartışma içine girmeden suskunluğunuzu koruyarak kararlar almalı ve uygun zamanı bekleyerek hareket etmelisiniz. Bekar Boğa’lar için sürpriz ilişkiler söz konusu olabilir.

Günün Olumlaması: Derin bir nefes alıyor sağlığım, sevdiklerim, zekam ve bana sunulan tüm nimetler için büyük bir aşkla şükrediyorum. Her anımın kıymetini biliyor, yaşamıma iyilik ve güzellikleri çekiyorum. Evrenin bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Kyanit
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Bugün kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan, ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Beraberliği olmayan İkiz’ler ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Keyifli bir gün sizleri karşılamakta. İş hayatınızda başarılı olmanız için birçok fırsatla karşılaşacaksınız. Günü akıllıca değerlendirmeli ve hızlı kararlar vererek hareket etmelisiniz. Beklediğiniz ödemelerin zamanından önce gelmesi ile oldukça rahatlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde samimiyetiniz ve güven veren tavırlarınız arkadaşlarınızdan da destek almanızı sağlayacak ve bulunduğunuz ortamın hakkını vereceksiniz. Özel yaşamınızda gerginliklere dikkat etmeli ve sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Anlayışlı davrandığınız sürece kazanan siz olacaksınız.

Günün Olumlaması: Beyazın saflığını, siyahın gizemini, kırmızının heyecanını ruhumda harmanlıyor ve yaşamımın her alanına pozitif enerjiler olarak yansıtıyorum. Ruhumun renkliliği, çok sesliliği benim zenginliğimdir. Sahip olduğum yeteneklerimi bütünün hayrına en yüce hali ile kullanıyor, başarıdan başarıya hızla ulaşıyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü bugün, günlerdir zihninizi meşgul eden soruların cevabını bularak kararsız kaldığınız konularda net fikirlerinizle hareket edeceğinize işaret etmekte. Geçmişte yaşanan, göremediğiniz ya da görmezden gelmeye çalıştığınız gerçeklerle adeta sert bir tokat yemişçesine karşılaşmanızın ardından doğruları görmeye başlıyorsunuz. Bu sayede yaşamınızda rahatsızlık duyduğunuz, size zararı dokunan kişi ve olaylara karşı tavrınızı net bir şekilde ortaya koyarak hiç kimsenin siz izin vermediğiniz sürece size zarar vermesine, iyi niyetinizi suistimal etmelerine izin vermeyeceksiniz. Bu hayat sizin ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanıp size sunulan şansları değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Karanlıklarımdan aydınlanmış bir sabahı sevgi dolu bir merhaba ile karşılıyorum. Farkındayım yaşamımın değerinin ve hazinem olan sevdiklerimin kıymetinin. Değerlerimin farkındayım hiç olmadığım kadar. Hüzünle sevincin dengesinin, aşkla nefretin ince çizgisinin yaşattığı gel gitlerin ve sonrasında sevginin galibiyeti ile gelen gücün bilinciyle yeni bir sayfa açarak hayatıma yön verebilmenin şükründeyim bugün.

Günün Kristali: Kalsedon
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün kendinizi son derece hırçın bir ruh hali içinde bulabilir ve özellikle işinizle ilgili konularda tahammülsüz davranışlar sergileyebilirsiniz. Aman dikkat pire için yorgan yakmanın zararı size dokunacaktır. Sakin olmalı, olamıyorsanız suskunluğunuzu muhafaza etmeyi başarmalısınız. Maddi konularda alacaklarınızı tahsilde birkaç saatlik gecikmeleri hoşgörü ile karşılayın ve tartışma içine girmekten uzak durun. Bugünün en önemli faydası uzun zamandır aradığınız ama artık umudunuzu kaybedip bulamayacağınızı düşündüğünüz bir eşya ya da evrağın sürpriz bir şekilde elinizin altına gelmesi olacaktır. Özel yaşamınızda ise bekar Başak’lar, geçmişte reddettiğiniz bir kişi yeniden karşınıza çıkabilir ve ısrarlı davranışları ile gün boyu sizi meşgul edebilir.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyor, sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Florit
terazi-50.jpg

TERAZİ
İş ve özel yaşamınızda engellendiğiniz, aksi giden birçok konuda doğru davranışlarınızla sorunlarınızı ortadan kaldırabileceksiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Bugün maddi olarak oldukça şanslı bir gündesiniz önemli bir teklif alabilir, maaşınızla ilgili beklenmedik bir artış yaşayabilirsiniz. Kişisel bakım için oldukça iyi bir gündesiniz; saç ve cilt bakımınızı bugün yaptırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yaşamınızdaki sorumluluklardan kaçan sorumsuzca davranışları tahammülünüzü zorlayabilir ve buna bağlı ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamımda düşe kalka öğrendiğim tüm acıları olgunluğa, yenilgileri başarıya dönüştürmenin sevincindeyim. İç huzurumu yakalamış olmanın verdiği coşku yaşamımdaki tüm olumsuz kişi ve olayları benden uzaklaştırıyor. Böylelikle ben ruhumda var olan yeteneklerimi, sevgimi, iletişim gücümü kolaylıkla dış dünyama yansıtıyor, gerçek huzura ve başarıya erişiyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Turkuaz
akrep-50.jpg

AKREP
Bugün iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ciddi gerginlikler yaşayabilir ve tepkinizi sert bir dille ifade edebilirsiniz. Bunu yapmanız birileri tarafından eleştirilse de kısa bir sürede ne denli haklı bir tepki verdiğiniz için takdir edileceksinizdir. Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir, farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Akrep’ler için sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak, geliştirerek değiştirir hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik, yenilik maddi ve manevi olarak bana kazanç sağlar.

Günün Kristali: Septerian
yay-50.jpg

YAY
Bugün insanlarla iletişiminizde sezgilerinizin rehberliği doğrultusunda hareket ederseniz başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendi fikirlerinizi geliştirerek mesleğinizde önemli işlerin altına imza atabileceğiniz bir gün, bunu şanslı duygularınızı bir tarafa bırakarak tamamen aklınızla değerlendirmelisiniz. Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.

Günün Kristali: Ametist
oglak-50.jpg

OĞLAK
Bugün kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan, ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Beraberliği olmayan Oğlak’lar ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle sabırla bilgiyle ulaşıyorum.

kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü bugün sezgileriniz sayesinde hemen her konuda kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeniz kabul görebilir. Kariyer hayatınızda şans sizden yana, girişimci davranın ve hak ettiğinizi alın. Çalışma arkadaşlarınızdan birine geçmişte bulunduğunuz maddi ve manevi yardım size görünmeyen kapıların açılmasına vesile olabilir. Karşılıksız iyiliğinizin mükafatını ilahi bir şekilde alacaksınız. Özel yaşamınızda ise şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Uzun süredir zaman zaman tekrar eden sorunlarınız eş ya da sevgilinizin uyumlu ve yaptığı davranışın hatalı olduğunu anlayarak hareket etmesi ile bir daha tekrarlanmamak üzere ortadan kalkabilir. Aşkın, emeğin ve saygının getirdiği tüm güzellikleri doyasıya yaşayacağınız keyifli zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Değişimi seviyor ve yaşamımda başarı ile uyguluyor, olumlu sonuçlar elde ediyorum. Ruhsal planımla uyum içindeyim. Zihnimi bulandıran, karıştıran tüm düşüncelerimden uzaklaşıyorum. Aşkla arınıyor, kendime saygımı yineliyor, başarıdan başarıya aşkla yol alıyorum.

Günün Kristali: Yeşim
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü iş ve aşk hayatınızda yaşanacak değişimlere dikkat çekmekte. Sürpriz bir terfi alabilir ya da bulunduğunuzdan farklı bir sektöre oldukça iyi maddi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. Kimsenin etkisi altında kalmadan gelen şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda beraberliğinize katılacak bebek haberi ile sevinebilirsiniz. Karmaşık bir ilişki içindeyseniz yaşanan gerginliklerle bir anda büyük bir telaş ve ne yapacağınızı belirlemekte zorlanacağınız durumlar yaşanabilir. Zamanında bitirmediğiniz bir ilişkinin getirdiği sorunları zorlayıcı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Kristali: Rubellit

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz, her şey size zorlayıcı görünür. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmez. Fakat bu şekilde hareket etmeniz sadece kendinize yapacağınız haksızlıktır. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği, bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız.

Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan, davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi, ruhumu layıkıyla koruyacağıma, kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Hematit

:findikim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar