KOÇ
Gökyüzü, bugün oldukça gergin, her şeyin altında bir mana arayan bir ruh hali içinde olabileceğinize dikkat çekmekte. Özellikle trafikte yaşanacak tartışmalara sebebiyet vermemeniz faydanıza olacaktır. Günün ilerleyen saatleri ile enerjiniz yükselerek sabahki halinizden neredeyse eser kalmayacaktır. Gün içindeki gelişmelere adapte olmaya çalışmalı ve önceden planladığınız işlerinizde herhangi bir aksilik yaşamamanız için kontrollü davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise, eşinizin kendine göre olağan karşıladığı bir takım davranışlarını daha önce rahatsızlığınızı dile getirmenize rağmen sürdürmesi sabrınızı taşırabilir.
Günün olumlaması: Ruhumda, bedenimde var olan tüm rahatsızlıklarımdan, hastalıklarımdan şifa bulmuş olmanın şükrü ile kendimi her zamankinden daha güçlü, kuvvetli, sağlıklı ve arınmış hissediyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Kırmızı spinel
BOĞA
Gökyüzü, bugün yakın çevreniz ya da eşiniz tarafından yapmak istemediğiniz şeylere mecbur bırakılmak isteneceğinize işaret etmekte. Size doğru gelmeyen, görüş ve düşünce yapınıza uymayan hiçbir şeyi yapmak zorunda olmadığınızı karşınızdaki insanlara ifade etmelisiniz. Herkes birbirinin düşüncesine saygı duymayı öğrenmeli, baskıcı tutumlara karşı tartışmak yerine kendinizi ifade ederek kararlı olmanız yeterlidir. İş hayatınızda enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Sistemli bir şekilde çalışarak tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinizi kolaylıkla bitirebilirsiniz. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündür. İbadet, meditasyon ve ritüeller yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben kendime güveniyor ve yaşamın bana öğrettikleri ile güçlenerek büyüyorum. Biliyorum ki yaşamın her safhası ayrı bir öğreti ve güzellikte. Yaşamı seviyor, sahip olduklarıma değer veriyorum. Ruhumu saran sevginin gücü, yaşamımın her alanında kendini gösteriyor ve ben başarıya doğru yol almaya devam ediyorum.
Günün Rengi: Altın sarısı
Günün Kristali: Beril
İKİZLER
Gökyüzü, bugün ticari anlamda risk almaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Büyük umutlarla beklediğiniz bir işiniz hiçte umduğunuz gibi gerçekleşmeyebilir. İşin içinden çıkmakta bir hayli zorlanarak resmi kurumlarla oldukça ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün sağlığınıza da özen göstermeli ve yorgunluğunuzu ciddiye alarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda da huzursuz edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz, birlikte olduğunuz insanın aşırı kıskanç ve her yaptığınızı kontrol eder tarzdaki davranışlarına isyan edebilirsiniz. Bu kıskançlıklar bir anda ilişkiyi bitirme kararı almanıza neden olabilir.
Günün Olumlaması: Hayatın akışına uyum sağlıyor, bana sunduklarını en yüksek akıl yetilerimle değerlendirerek bütünün hayrına en doğru olanı seçerek uyguluyorum. Böylelikle olması gerekeni yerine getiriyor, seçtiklerimin sorumluluğunu alarak mutluluğa doğru yürüyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Oniks
YENGEÇ
Bugün hayatı ve yaşadıklarınızı daha olumlu yönleri ile değerlendirmeyi seçerseniz, gün sizin için daha verimli geçecektir. Yaşadığınız olumsuzlukların gününüzü zehir etmesine izin vermemelisiniz. Yaşam her zaman güzelliklerden ibaret değildir. Tabi sizin gibi duygularıyla yaşayan insanlar için durum daha zordur. Fakat unutmamalısınız ki, sizler ne kadar güçlü görünürseniz görünün duygulara çok önem verir ve aynı şekilde yaşamınızdaki insanlardan da karşılık beklersiniz. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Daha seçici davranarak ve hayatınızda durmaları gereken yeri belirleyerek, insanları daha iyi tanıdıktan sonra yaşamınızda yer vererek bazı üzücü durumların önüne geçebilirsiniz. İş hayatınızda ise, yatırımlardan ve maddi konulardaki harcamalardan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Düşünüyor, kararlar alıyor, yaşamımda beni rahatsız eden olay ve kişilere karşı düzenlemelerde bulunmayı seçiyorum. Seçimlerimi iç sesimin rehberliğinde yapıyor, kendi içsel yolculuğuma eşlik edecek kişileri özenle seçiyorum.
Günün Rengi: Portakal rengi
Günü Kristali: Peridot
ASLAN
Gökyüzü bugün sözlerinizi düşünerek ifade etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Son söyleyeceğinizi başta söyleyerek gereksiz yere kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda eleştirilere açık olmalı ve söylenenleri iyi yönüyle ele almalısınız. Çevrenizde seviliyorsunuz, sizin göremediğiniz konularda daha başarılı olmanız için söylenen sözlere kulak vermeniz kendinizi geliştirerek faydalı sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise, korkularınızın duygularınızın önüne geçerek mutsuz olmanıza sebep olmasına izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Yaşadıklarımı bir kitap olarak ele alıyorum. Her sayfasından ayrı bir öğreti, ayrı bir ders çıkararak yenilenmiş ruhuma rehber ediyorum. Geçmişimi ve yaşadıklarımı affediyor, engellendiğim tüm olumsuz enerjileri sevgiyle evrene iade ediyor. Gelen tüm güzel enerjileri büyük bir heyecan ve aşkla karşılıyorum.
Günün Rengi: Koyu sarı
Günün Kristali: Malahit
BAŞAK
Gökyüzü, bugün maddi konularda beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşemeyeceğine işaret etmekte. Bugün geleceğini umduğunuz bir paranız gelmeyebilir ve daha önce verilen sözler yerine getirilmeyebilir. Öncelikle sakin olmalı ve enerjinizi düşürmemeye özen göstermelisiniz. Bu durum size üzücü gelse de kısa bir süre sonra şartlarınız şimdikinden daha iyi bir hale gelecektir. Bugün, içinde bulunduğunuz olumsuz durumların etkilerini hafifleterek en aza indirmek için dua edebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ve çocuklarınızdan göreceğiniz destek ve sevgiyle moral bulacak, yaşadığınız zorluklarla baş edebilecek gücü toparlayacaksınız. Bekar Başak’lar ise, size ilgisini gösterip daha sonra geri çekilerek duygularınızı alt üst edebilecek kişilere karşı dikkatli davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer vereceğime söz veriyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Pembe kuvars
TERAZİ
Gökyüzü, bugün oldukça duygusal, yaşadıklarınızdan aşırı derece yorgun ve kendinizle hesaplaşan bir ruh hali içinde olacağınıza dikkat çekmekte. Bu durum psikolojinizi etkileyebilir. Yaşanmışlıkların yorgunluğunu silebilmeniz için kendinize zaman ayırmalı ve her şeyden önemlisi kendinize değer vermelisiniz. İnsanları seviyor ve güveniyorsunuz. Kaldı ki yaşamın gereği budur. Fakat sizler aşırı iyi niyet ve karşınızdaki insanlara hak ettiğinden fazla değer vermenin bedelini hoş olmayan deneyimlerle yaşıyorsunuz. Zihniniz içinde binlerce ses ruhunuzu fazlasıyla yoruyor. Bu durumdan çıkabilmek için yaşamınızda size ağırlık, huzursuzluk veren etkenleri bir an evvel uzaklaştırmalısınız. İç huzurunuzu kazanmak için girişimlerde bulunmalısınız.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.
Günün Rengi: Açık sarı
Günün Kristali: Kırmızı mercan
AKREP
Gökyüzü bugün iş hayatınızda bencilce davranışlardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Hemen her konuda bilgi sahibi olabilirsiniz fakat her şeyi ben bilirim tarzında hareket etmeniz doğru değildir. Kendinizi olduğunuzdan farklı göstermemelisiniz. Sizler doğrularını savunan ve bilgiyi paylaşmaktan keyif alan insanlarsınız. İş hayatınızda yaşadığınız zorluklar sinirlerinizi bir hayli yıprattı. Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsanız öfkenizi frenlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, evli Akrep’ler bugün adeta pire için yorgan yakmaya hazırsınız. İlle de öfkenizi, kıskançlığınız kontrol altına almak istemiyorsanız öfkeyle kalkıp zararla oturacağınızı bilmelisiniz. Bekar Akrep’ler, duygularınızı kendi içinizde yaşamaktansa ilgi duyduğunuz insana aktarıp birlikte mutlu olmayı denemek için ne bekliyorsunuz?
Günün Olumlaması: Ey aşk, senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor, yüreğim aydınlanıyor. Her gün artarak yaşam gücümü yineliyor, beni benim gözümle görenlerle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.
Günün Rengi: Altın sarısı
Günün Kristali: Mavi akik
YAY
Gökyüzü bugün sağlığınıza dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Özellikle iş hayatınızda yaşanan yoğun işlerin getirdiği yorgunluk ve stresten sonra kendinize zaman ayırmalı, dinlenmelisiniz. Bugün sezgileriniz öylesine güçlüdür ki, görünen tablonun ardını sezersiniz adeta. Kronikleşmiş bir sağlık sorununuz varsa, bugün gün yüzüne çıkarak kendini sizi zorlayarak hatırlatabilir. Kendinizi, bedeninizi sevin ve gereken özeni gösterin. İş hayatınızda sorumluluğunu taşıyan insanlarsınız, bu durum yapmanız gerekenin fazlasının size mal edilmesine sebep olabilir. İşverenleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla konuşmalı ve ekip olarak paylaşımlarda bulunulmasını talep etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, bugün her şeyden uzaklaşma isteğiniz ağırlık kazanacaktır. Ruh halinizi ve beklentilerinizi ilişkide olduğunuz insanlarla paylaşmalısınız.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum, değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Akuamarin
OĞLAK
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek gecikme ve iptallere karşı hazırlıklı olmanız için uyarıyor sizleri. Gerçekleşmesinden emin olduğunuz anlaşmalarınız, belirli bir sebep gösterilmeden iptal edilebilir. Durumu kabullenmeli ve yeni arayışlar içine girmelisiniz. Yaşanan olumsuzluklara takılıp kalırsanız önemli fırsatları kaçırabilirsiniz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır felsefesi ile hareket ederseniz kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise, yetişkin çocukları olan Oğlak’lar hiç beklemediğiniz bir konuda, çocuklarınızdan hoş olmayan tepkiler alarak üzülebilirsiniz. Eş ya da sevgilinize daha fazla zaman ayırmalı ve birlikte keyif alacağınız aktivitelere ağırlık vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarımla ve yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.
Günün Rengi: Yavruağzı
Günün Kristali: Zebercet
KOVA
Gökyüzü bugün kendinizi oldukça enerjik ve sağlıklı hissedeceğinize işaret etmekte. Sahip olduğunuz pozitif enerjinizle çevrenizdeki herkesi büyülersiniz adeta. İş ve özel yaşamınızda güzel gelişmeler ve tekliflerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bu olumlu enerjileri değerlendirip değerlendirememek tamamen sizin elinizde. Aklınızı sezgilerinizle birleştirerek değerlendirmelerde bulunmalısınız. Özel yaşamınızda ise, hukuksal sorunlara karşı tedbirli davranmalısınız. Bu ailenizi ilgilendiren bir konu olabileceği gibi sizin daha önce bilinçli olarak sonucu planlamadığınız bir işinizin sonucu da olabilir, dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyorum. İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyor, inançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir günü sevgiyle karşılıyorum.
Günün Rengi: Ekru
Günün Kristali: Apatit
BALIK
Bugün geçmişte yaşadığınız olayların gününüze yansımalarına isyan edersiniz adeta. Kendinize kızmanız ve isyan etmeniz sadece sizi üzer, yapmanız gerekenleri yerine getirememenize sebep olur. Enerjinizi geçmişle boğuşmaya harcamak yerine, günün getirdiklerini daha iyi hale getirebilmek için neler yapacağınızı planlamak sizin için daha faydalı olacaktır. Siz bir ev hanımıysanız yorgun bedeninizi, ruhunuzu dinlendirmeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. Çalışanlar ise, iş yerinizle yol ayrımına gelmek yerine istek, talep ve rahatsızlıklarınızı sakinlikle konuşarak iyileştirme yönünde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda da durum pek farklı değildir, olumsuz olayları ne yok sayın ne de kendi içinizde yaşayarak karşı tarafın anlamasını bekleyerek ruhunuzu karartın. Konuşun, duygularınızı ifade etmekten korkmadan ve karşınızdaki insanında duygularını incitmeden orta yolu bularak anlaşmaya çalışın.
Günün Olumlaması: Yaşadığım her şeyin özünü alıyor, bana gerekli olmayan tüm düşüncelerimden arınıyorum. Sevgimi, emeğimi, merhametimi koruyarak güçlendiriyor ve layık olanlarla cömertçe paylaşıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Rodonit