22 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz birçok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğiniz zaman erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız. Huzursuz ruh haliniz sağlık problemlerine neden olabilir.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Labradorit
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, sizi haklıyken haksız duruma düşürme çabası içinde olabilecek kişilere karşı dikkatli olmaya davet ediyor. Bugün hür iradenizi sonuna kadar kullanın ve kimsenin size böyle bir duyguyu ve haksızlığı yaşatmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili konularda da sakin davranmalısınız, ilk sözü söyleyen kişi siz olmayın. Beklemede kalın ve son sözü söyleyecek kişi siz olacaksınız. Lakin o gün bugün değil, sabır! Özel yaşamınızda ise, bekar Boğa’lar çevrenizi saran aşk enerjisini görmezden gelmemeli, karşınıza çıkan fırsatları fark etmeli ve değerlendirmelisiniz. Evli Boğa’lar, sizler ise duygularınızı ifade edin, problemlerin üstüne üstüne gidin. Birlikte olduğunuz insanın duygularınızı anlaması ve daha duyarlı olması için elinizden geleni yapın.

Günün Olumlaması: Kara bulutlardan sonra gelen güneşin ışığı ile aydınlanmış olmanın sevinci ile güller açtı yüreğimde. Sözümle, özümle bir olmanın demindeyim şimdi. Ruhum sarhoşluğunda sevdanın, aşkın mucizesi ile en yüce makamdayım bugün.

Günün Kristali: Kedigözü
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif ve enerjik bir ruh hali içinde olacağınızı müjdeliyor. İş hayatınızda kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz birçok insanın dikkatini çekecek. Bu da size birçok yeni teklif ve fırsatın kapılarını aralayacak. Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız. Bugün kendinizi ifade ediş tarzınız ve olaylar karşısındaki yaklaşımınız çok etkileyicidir. İstek ve taleplerinizi bugün dile getirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar için de oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, evli İkizler burçları çocuklarınızla iletişim kurmakta zorlandığınız konuları bugün ele almalı ve onları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Bekar İkizler burçları, gün sizin gününüz, her anınızı dolu dolu istediğiniz şekilde geçirin.

Günün Olumlaması: Her sonda yeni bir başlangıç yaşamayı öğrendim. Döktüğüm her gözyaşının kattığı olgunluğu yaşanmışlıkların ruhuma kattığı bilgeliği fark ettim. En değerli zamanlarımdayım, her anımı doyasıya yaşıyor, sahip olduğum değerlerime sahip çıkarak yola devam ediyorum.

Günün Kristali: Kuvars
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü yaşanan olumsuz günlerin etkisini güzel gelişmelerle aralamaya başlıyor. Düşüncelerinizin kabul göreceği ve birlikte çalıştığınız insanların desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda hesapların dikkatle incelenmesi olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda da dengelerin oturmaya başlaması ile rahat bir nefes alacaksınız. Bu süreçte var olan sorunları son derece adil bir şekilde değerlendirip kendi hatalarınızı da kabul eder tarzda yapacağınız konuşmalarla, sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kuraklıktan sonra yağan yağmur gibi özel ve değerliyim. Yaşamımdaki herkes benim için bende onlar için çok değerliyim. Sevgimi, bilgimi, paramı paylaştıkça bana, benden de başkalarına çoğalarak akar gider. Böylece evrenin muhteşem dengesine ayak uydurmuş olurum.

Günün Kristali: Hematit
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü, geçmişte kalan, o zaman yeterince vakit ayırıp tamamlayamadığınız ya da cesaret edemediğiniz bir konunun tekrar gündeminize taşınacağına işaret etmekte. Şimdi yaşamınızdaki keşkelere bir tane daha eklemek istemiyorsanız size sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Tembelliği bir tarafa bırakmalı, korkmadan, cesur ve disiplinli bir şekilde işinize sahip çıkmalısınız. Biraz yorulacaksınız belki ama buna fazlasıyla değecektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Maddi konularda birkaç gündür yaşanan durağanlık hareketlenmeye başlıyor. Şimdi paranızı biriktirip yatırımlar için düşünme zamanı.

Günün Olumlaması: Dünümde ertelediğim her şeyi bugün ve yarınımda sevgiyle kabul ediyor, değerlendiriyorum. Bana bahşedilmiş tüm yeteneklerim için bütün kalbimle şükrediyorum. Yeteneklerimin hakkını verebilmek ve hak ettiğime sahip olabilmek için disiplinle çalışacağıma kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Obsidyen
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökler bugün, işinizle ilgili her şeyi geniş boyutta değerlendireceğiniz, çok kuvvetli bir zihinsel enerjiye sahip olacağınıza işaret etmekte. Planlama, karar verme ve girişkenlik bugünün şifresidir. Çok yoğun haberleşme trafiği ile iletişimin yoğun olacağı bir gün olacak sizler için. Birikmiş işlerinizi toparlayıp hafta sonunu kendinize ayırabilirsiniz. Yeni bir kitap alabilir, sevdiklerinizle uzun sohbetlerin yapıldığı keyifli akşam yemeklerine katılabilirsiniz. Yoğun bir haftadan sonra dinlenmek sizlere iyi gelecektir. Ruhunuzu dinlendiren melodilerle meditasyon yaparak zihninizi de gergin etkilerden arındırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Zekamı ve iletişim gücümü seviyorum. Kendimi hiç zorlanmadan olduğum gibi ifade ediyorum. Yüreğimden dilime dökülen sözlerdeki gerçeklik, başarıya giden yolumda tüm kapıları bana ardına kadar açıyor. Şimdi bu kapılardan güvenle ve bilgelikle yürüyorum.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Çeroit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün yoğun bir iş günü geçireceğinize işaret etmekte. Aşırı yorgunluğa dikkat etmelisiniz. Ruhsal ve bedensel olarak kendinizi dinlendirmelisiniz ki, yoğun temponuza daha sağlıklı bir şekilde ayak uydurabilesiniz. Aile bireylerinden birine içten içe olan kırgınlığınız sizi duygusal davranmaya itebilir. Kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. Duygularınızı kendi içinizde biriktirmeniz, olmadık meselelerde şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.

Günün Kristali: Septerian
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü bugün kendinizi pozitif ve canlı hissedeceğinizi gösteriyor. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel dikkat gerektiren işlerle meşgul olan Akrep’ler, başka bir boyuttan yardım almış gibi hissedeceksiniz. Yapmanız gerekenleri yetiştiremeyeceğiniz korkusuna kapılmayın. Ayrıca bir eğitim programı içindeyseniz başarıyla sonuç alabileceksiniz. Yeni fikirler tasarlayın ve eğitmenlerinizle paylaşın. Yakınlarınızla iletişiminiz mükemmeldir. Duygularınız ve amaçlarınız uyum içindedir. Bugün gördüğünüz rüyaları dikkate almalı ve sezgilerinizin öngördüğü şekilde yorumlamalısınız.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapadığımda zihnimde canlanan bembeyaz ışığın yansıması ruhumu ve dünyamı aydınlatıyor şimdi. Canlandığımı, arındığımı hissediyorum. Kutsal var oluşun idrakine varıyor ve her anımın kıymetini bilerek yaşamaya kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Kyanit
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü bugün maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Her tatlı söze kanmamalısınız, başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Şimdi kendi kaynaklarınızı akılcı bir şekilde değerlendirmeli ve önce ben demeyi öğrenmelisiniz. Siz ayaklarınızın üzerinde sağlam duracaksınız ki sevdiklerinize faydanız olsun. Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilir. Karşınıza gözyaşları içinde, acıklı bir senaryoyla gelen kişilere karşı akıllı davranın. Bir an durup düşünün sizlerde ne zorluklar yaşadınız, maddi ve manevi bir başkasını zor duruma düşürerek kendinizi yukarı taşıdınız mı? Bunun cevabını kendinize verdiğinizde doğru olanı da yapacaksınızdır. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insan bugün sizin kararlı tavırlarınızdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Kendinizi ve düşüncelerinizi ifade ederek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz.

Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Ametist
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü, cesaretli tavırlarınızı kariyeriniz için akıllıca kullanmanız yönünde uyarıyor sizleri. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Başkalarının dertlerini bir kenara bırakarak kendi işlerinize yönelmelisiniz. Bugün uzun zamandır ahbap olduğunuz birinin sizi üzecek çirkin bir saldırısına maruz kalabilirsiniz. Öfkenize yenilerek şiddetle karşılık vermeden sabırla susmalısınız. Sizi bilinçli bir şekilde çekmek isteyecekleri tuzağa düşmemelisiniz. Özel yaşamınızda sorumluluklarınızın farkına vararak hareket etmelisiniz. Beraber olduğunuz insanın size manevi olarak fazlasıyla ihtiyacı olduğu bir süreçtesiniz.

Günün Olumlaması: Karşılaştığım her olay ve buna bağlı olarak verdiğim tepkilerimi şu anda kontrol altına alıyorum. Sakinleşiyor ve durup düşündükten sonra kararlarımı veriyorum.

kova-50.jpg

KOVA
Bugün, içe dönük ve hırçın bir ruh halinde olabilirsiniz. Sizi sinirlendirmek oldukça kolaydır. Hem iş hem de özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmeye çalışmalı ve içinde bulunduğunuz hırçın ruh halinden bir an evvel sıyrılmaya bakmalısınız. Özel hayatınızda isteklerinizin yansıması kelimelerinizde gizlidir ve beraber olduğunuz insanın bunu anlayıp anlamayacağını test edersiniz. İlişkinizde birçok şeyi değiştirmeyi isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve bunu başarabilecek irade gücüne sahipsiniz. Fakat kendinize yaptıklarınıza dönüp bakmalı, tarafsız bir öz eleştiride bulunduktan sonra planlarınızı uygulamaya başlamalısınız.

Günün Olumlaması: Kendimle tüm samimiyetimle yüzleşiyor, olumsuz yanlarımı sevgiyle düzelterek kararlarımı en tarafsız düşüncelerimle adil bir şekilde alıyorum.

Günün Kristali: Yakut
balik-50.jpg

BALIK
Bugün geçmişte yaptığınız olumlu davranışlarınızın, iyiliklerinizin ödülünü hiç beklemediğiniz bir şekilde alabilirsiniz. Sezgileriniz son derece kuvvetlidir, bilinçaltınız sezgileriniz yoluyla size mesajlar yollayacaktır. Sanatın herhangi bir alanıyla ilgiliyseniz ilham perileriniz bugün yeteneklerinizi yansıtmanız için iş başındadır. Özel yaşamınızda ise, son derece hırslı tavırlar sergilemeniz mümkün. Sözlerinizle sevdiğiniz insanın üzerine gitmekten keyif alırsınız. Bu enerjinizi olumlu bir şekilde kullansanız çok daha iyi olur sizler için. Sağlığınızın kuvvetlendiği bir dönemdesiniz. Spora başlayabilir, yürüyüş ve nefes çalışmaları yaparak bünyenizi daha da kuvvetlendirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Göklerin enerjilerinin ruhumu besleyerek, her gün farkında olmadığım, gizli kalan yeteneklerimin ortaya çıkmasını sağladığının bilincindeyim. Kusursuz bir düzenden işleyen gezegenler, yeryüzünü ve beni yeniden şekillendirerek yüceltiyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz birçok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğiniz zaman erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız. Huzursuz ruh haliniz sağlık problemlerine neden olabilir.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Gökyüzü bugün yoğun bir iş günü geçireceğinize işaret etmekte. Aşırı yorgunluğa dikkat etmelisiniz. Ruhsal ve bedensel olarak kendinizi dinlendirmelisiniz ki, yoğun temponuza daha sağlıklı bir şekilde ayak uydurabilesiniz. Aile bireylerinden birine içten içe olan kırgınlığınız sizi duygusal davranmaya itebilir. Kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. Duygularınızı kendi içinizde biriktirmeniz, olmadık meselelerde şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLER
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif ve enerjik bir ruh hali içinde olacağınızı müjdeliyor. İş hayatınızda kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz birçok insanın dikkatini çekecek. Bu da size birçok yeni teklif ve fırsatın kapılarını aralayacak. Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız. Bugün kendinizi ifade ediş tarzınız ve olaylar karşısındaki yaklaşımınız çok etkileyicidir. İstek ve taleplerinizi bugün dile getirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar için de oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, evli İkizler burçları çocuklarınızla iletişim kurmakta zorlandığınız konuları bugün ele almalı ve onları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Bekar İkizler burçları, gün sizin gününüz, her anınızı dolu dolu istediğiniz şekilde geçirin.

Günün Olumlaması: Her sonda yeni bir başlangıç yaşamayı öğrendim. Döktüğüm her gözyaşının kattığı olgunluğu yaşanmışlıkların ruhuma kattığı bilgeliği fark ettim. En değerli zamanlarımdayım, her anımı doyasıya yaşıyor, sahip olduğum değerlerime sahip çıkarak yola devam ediyorum.

Günün Kristali: Kuvars

:utan:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar