22 Nisan Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, gizli kalmış birçok meselenin gün yüzüne çıkabileceğine işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda uzun zamandır sizden gizlenen gerçeklerle yüzleşebilir, şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanları hiç tanıyamamış olmanın hüznü gün boyu sağlıklı düşünmenizi engelleyebilir. Yaşamınızda geride kalması gereken her şeyden arınıyorsunuz aslında ama sancılı ve sarsıcı bir şekilde…

Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekilleniyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum yürüyorum. Bu yol uzun, bu yol aydınlık. Kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor, duruluyor, mucizelerle mükafatlandırılıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Rodokrozit

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün iş hayatınızda sorumluluklarından kaçan mesai arkadaşlarınızın kurnaz tavırlarına sessiz kalmayacaksınız. İyi niyet ve merhametinizi suiistimal etmelerine izin vermeden sezgilerinizin sizi yönlendirdiği şekilde hareket edecek ve her kuşun etinin yenmeyeceğini iyi bir dersle bu insanlara öğreteceksiniz. Uzun zamandır devam eden problemlerle ne kadar mücadele etseniz de karşı tarafın aynı tavrını sürdürmesi sonucunda tek taraflı hiçbir şeyi düzeltemiyor olmanın çaresizliği sizi keskin kararlar almaya yöneltebilir. Kararlarınızı kendinize haksızlık etmeden yapmalısınız.

Günün Olumlaması: Geceme doğan Ay, günüme doğan Güneş’le aydınlanıyor ve arınıyorum. Karanlık yanlarımı ışığa açıyor, korku ve kaygılarımdan, takıntılarımdan, geçmişte deneyimlediğim ruhumda iz bırakan, beni yoran yansımalardan tamamen uzaklaşıyor yenileniyorum. Kendimi sorguluyorum, doğru ile yanlışı ayırt edebilmenin sırrına eriyor, her an ve her dakika gelişiyor, öğreniyorum.

Günün Kristali: Labradorit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzünün sizlere mesajı: ‘’Büyük düşünün.’’ Hedeflerinizi, isteklerinizi yüksek tutun ve kendinize, yeteneklerinize, her şeyden önemlisi inancınızın kuvvetine güvenin. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için ruhunuzda var olan iletişim gücünüzü sonuna kadar kullanın. Kararlarınızın ve duygularınızın netleşeceği, çözüm odaklı hareket edip her anlamda kazançlı çıkabileceğiniz günlerdesiniz. Bugün özel yaşamınızda da sessizliğiniz, birlikte olduğunuz insan tarafından alt etmiş olmanın galibiyeti gibi değerlendirilirken siz de onun gerçek yüzünü görmüş olmanın verdiği cesaretle ilişkiye son noktayı koymak için düşüncelere dalabilirsiniz. Suskunluğunuz gelecek olan büyük fırtınanın habercisidir aslında.

Günün Olumlaması: Yüreğimde biriktirdiğim tüm güzellikleri evrenin muhteşem enginliğine gönderiyorum. İyinin, güzelin, doğrunun, bolluğun, ilmin, sevginin en yücesinin, en değerlisinin tüm insanlığa ve bana gelmesini diliyor, istiyorum. Gerçekleşeceğine aşkla inanıyor ve bekliyorum.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Başkaları için ruhunuzda barındırdığınız enerjileri dışarıya yansıtmamaktan, duygularınızı yok sayarak idare etmekten, yavaş fakat emin bir halde uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İç sesiniz tüm gücü ile zihninize güçlü bir şekilde etki etmeye başlamışken birçok alışkanlığınız belki bağımlılığınızdan kendi isteğinizle uzaklaşacak ve zümrüdü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacaksınız. İş ve özel yaşamınızda keskin çıkışlar yapmadan planladığınız şekilde rotanıza doğru ilerleyin ve geçmişin gölgesinin bugünün Güneş’ine yansımasına izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, dünyayı seviyorum, düşüp kalkmayı, coşup durulmayı, ağlayıp gülmeyi, bağırıp çağırmayı, bir çocuk gibi zaman zaman küsüp oynamamayı seviyorum. Ruhumdaki enerjilerin farkına varıyorum. Beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyorum. Yaşamımın sorumluluğunu alırken beni bana küstürecek her şeyi yaşamımdan sevgi ile evrene iade ediyor, beni ben olduğum için sevecek her şeyi sevgi ile yaşamıma davet ediyorum…

Günün Kristali: Kehribar

aslan-50.jpg
ASLAN
Göklerin sizlere bugünkü mesajı: “Cesaretini gereksiz yerde kullanma!’’ Bugün iş hayatınızda başkaları ile yarış içinde olmamaya gayret gösterin ve yakın çevrenizdeki insanların dolduruşuna gelmeden hareket edin. Siz yapmanız gerekenlere odaklanın, bırakın başkaları sen ben kavgası içinde gereksiz tartışmalarda yarışıp dursunlar. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır ilgi duyduğunuz birinin sürpriz bir şekilde karşınıza çıkması ile heyecanlanabilir ve duygularını size ifade etmesi ile aşkın coşkusuna teslim olabilirsiniz…

Günün Olumlaması: İçimde biriktirdiğim isyanlarımı haykırabilmenin, tüm ağırlıklarımdan ve karanlıklarımdan hafiflemiş olmanın mucizesindeyim. Bir kuş gibi kanatlarımı çırparak uçabilmenin, semalarda süzülerek yenilenebilmenin, her anı aşkla, sevgiyle zenginleştirebiliyor olmanın şükründeyim…

Günün Kristali: Diaspora

basak-50.jpg
BAŞAK
İş hayatınızda tartışmalardan uzak durun ve olabildiğince olayların dışında kalarak sadece işinizle ilgilenin. Aile ilişkilerinizin güçlendiği, olumsuzlukları ardınızda bıraktığınız keyifli zamanlardasınız. İş birliği ve anlayışın getireceği olumlu etkiler iş hayatınızda belirsizliklerin tamamen ortadan kalkmasını sağlayacak. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Başak’lar, sevindirici gelişmelerle moral bulacaksınız. Eş ya da sevgilinizle ilişkinizde ise otokontrollü davranarak dengeleri kolaylıkla sağlayacaksınız.

Günün Olumlaması: Aklıma takılan her sorunun cevabını kendi içimde bulabilmenin, çözüme kavuşturabilmenin huzuru ile başlıyorum güne. Genç kalabilmenin sırrının ruhumu beslemekten geçtiğini fark edebilmenin şükrüyle aşkla başlıyorum hayata, sil baştan yaşıyorum gençliğimi tüm güzelliği ve coşkusu ile.

Günün Kristali: Yakut

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün, iş ve özel yaşamınızda başkalarının etkisi altında kalmadan kalbinizin sesine kulak vererek hareket edin. Bunu yaptığınız takdirde başarılı olacaksınız. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir tepki koyarak rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşanabilir. Gereksiz kıskançlıklara kapılarak ilişkinizde huzurunuzu kaçırmamalısınız.

Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekilleniyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum yürüyorum; bu yol uzun, bu yol aydınlık. Kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor, duruluyor, mucizelerle mükafatlandırılıyorum.

Günün Kristali: Aragonit

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün kendinizi huzursuz ve sinirli hissedebilir, bir türlü şansın sizden yana olmadığını düşünerek isyankar tavırlar sergileyebilirsiniz. Dikkatli olun, bu halinizi herkes olumlu karşılamayabilir ve yanlış anlaşılmalara bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu duyguların sizi yükümlülüklerinizden koparmasına izin vermeyin. İşinizi dikkate alın ve özen gösterin. Böylece gerçekten istediğiniz şeyleri yapma özgürlüğünü elde edersiniz. Bugünün sizler için şifresi sabır ve sükunet. Çevrenizdeki herkesin sizi işitmelerini isteyeceksiniz çünkü başka insanlara açıklamak istediğiniz düşünceleriniz ve duygularınız var fakat bunları yapmak için uygun günde değilsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yasamanın, hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan, gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.

Günün Kristali: Kaplan gözü

yay-50.jpg
YAY
Evli Yay’lar, şu sıralar eşinizle gerginlikler ve size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Yay’lar, mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir, kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli görüşmeler gerçekleştirebilir, önemli ve başarılı ilklerin altına imzanızı atarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugünün şifresi kendinize, yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır.

Günün Olumlaması: Beni başkalaştırmaya çalışan, beni bana yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyorum. Kendim için en uygun ve en doğru hedefleri seçiyor, her gelen günün öğretilerini anlayarak, bilgilenerek, aydınlanarak ve güçlenerek isteklerime ulaşıyor, ilerliyorum.

Günün Kristali: Labradorit

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, kendinize ve yaşama adil davranmanız için uyarıyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda size tahammül gösteren, sürekli şans veren insanları yok sayarak kendinizi haklı görmekten, egonuzun ruhunuzu yanlış yönlerine sevk etmesinden bir an evvel uzaklaşmaya çalışın. Aksi halde olayları kontrol etmekte zorlanabilir ve derin pişmanlıklar duyabileceğiniz sert çıkışlarla iş ve özel yaşamınızda ani bitişler yaşayabilirsiniz. Sakin ve duyarlı olun, empati kurarak hareket edin…

Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımda deneyimlediğim beni üzen olayları genel hayatıma yansıtmayı bırakıyorum. Biliyorum ki yeteneklerimi geliştirdikçe ve kullandıkça tüm kapılar bana açılır. Kendimi ruhumun derin bilgeliğine bırakıyorum.

Günün Kristali: Firuze

kova-50.jpg
KOVA
Bugün parasal anlamda rahatlamalar söz konusu. Borçlarınızın hafiflemesi ve yeni imkanlarla birikim yapmanız da olası. Bu dönemde kendi işinin patronu Kova’lar, cazip ortaklık tekliflerini iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Evli Kova’lar, aileye yeni katılacak bir bebek haberi ile sevinebilirsiniz. Uzun süredir devam eden ve sorunlu bir beraberlik içinde olanlarınız ise bir ilişki bitmeden diğerini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Zamanın akışı, beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, ben de kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim. Ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum. Beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde hayır diyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Agat

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü işinizle ilgili enteresan olaylarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Sakin ve diplomatik davranın. Aşk hayatınız önem kazanıyor. Uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyonda tanışabilirsiniz. Yine bu dönemde dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Balık’lar, birçok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacak, yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız.

Günün Olumlaması: Aklımı kalbimle birleştirdim, yüreğimin sesine kulak verdim ve ruhumun armonisiyle bütünleştim. Kör gözlerim ışığa, sağır kulaklarım evrenin eşsiz müziğinin sesine mühürlenmiş, kalbim sonsuz aşkın içine açıldı.

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ
Gökyüzü bugün, gizli kalmış birçok meselenin gün yüzüne çıkabileceğine işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda uzun zamandır sizden gizlenen gerçeklerle yüzleşebilir, şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanları hiç tanıyamamış olmanın hüznü gün boyu sağlıklı düşünmenizi engelleyebilir. Yaşamınızda geride kalması gereken her şeyden arınıyorsunuz aslında ama sancılı ve sarsıcı bir şekilde…

Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekilleniyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum yürüyorum. Bu yol uzun, bu yol aydınlık. Kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor, duruluyor, mucizelerle mükafatlandırılıyorum.

:cay:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
İKİZLER
Gökyüzünün sizlere mesajı: ‘’Büyük düşünün.’’ Hedeflerinizi, isteklerinizi yüksek tutun ve kendinize, yeteneklerinize, her şeyden önemlisi inancınızın kuvvetine güvenin. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için ruhunuzda var olan iletişim gücünüzü sonuna kadar kullanın. Kararlarınızın ve duygularınızın netleşeceği, çözüm odaklı hareket edip her anlamda kazançlı çıkabileceğiniz günlerdesiniz. Bugün özel yaşamınızda da sessizliğiniz, birlikte olduğunuz insan tarafından alt etmiş olmanın galibiyeti gibi değerlendirilirken siz de onun gerçek yüzünü görmüş olmanın verdiği cesaretle ilişkiye son noktayı koymak için düşüncelere dalabilirsiniz. Suskunluğunuz gelecek olan büyük fırtınanın habercisidir aslında.

Günün Olumlaması: Yüreğimde biriktirdiğim tüm güzellikleri evrenin muhteşem enginliğine gönderiyorum. İyinin, güzelin, doğrunun, bolluğun, ilmin, sevginin en yücesinin, en değerlisinin tüm insanlığa ve bana gelmesini diliyor, istiyorum. Gerçekleşeceğine aşkla inanıyor ve bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar