Gökyüzü, yorucu ve tempolu bir haftadan sonra aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeniz için teşvik ediyor sizleri. Aile bireylerinin düşünceleri, yaşadıkları ve sizden beklentileri üzerine sohbetler yapabilir, karşılıklı fikir alışverişleri ile samimi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Birlikte yapılacak küçük geziler hafta sonunu zevkli bir hale getirecektir sizler için. Çocuk sahibi Koç’lar meslek seçimi ya da iş değişikliği ile ilgili konularda çocuklarınıza rehberlik edebilirsiniz. Tabii bunu yaparken kendi görüşlerinize göre değil, çocuğunuzun yetenekleri doğrultusunda önerilerde bulunmayı unutmamalısınız.
Günün Olumlaması: Ruhumun yorgunluğunu sevgi ve huzurla dinlendiriyor, kendimi sevdiklerimin olumlu enerjisiyle besliyorum. Şimdi daha sağlıklı, huzurlu ve zindeyim.
Bugün kendinize zaman ayırın ve kişisel bakımınıza özen gösterin. Haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olacak aktivitelerde bulunmak da size iyi gelecektir. Sağlığınızla ilgili konulara hassasiyet göstermeli ve ihmalkar davranmamalısınız. Özel yaşamında beraberliği olan Boğa’lar eş ya da sevgilinin kendi yakınlarıyla ilgili yaşadıkları sıkıntılara destek olarak, sorunları ilişkilerinin gücü sayesinde minimum seviyeye indirebilirler. Ayrıca mesleğiniz ya da özel bir hobinizi geliştirebilmek adına, yeni bir şeyler öğrenebileceğiniz bir eğitim programına başlayabileceğiniz bu süreci de mutlaka değerlendirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: İsteklerimin ve eksiklerimin ne olduğunun bilincindeyim. Eksik kaldığım yönlerimi tamamlamayı, isteklerimin doğrultusunda kişisel gelişimimi sağlamayı seçiyor ve bu yönde en yüce hayrıma gerçekleşecek adımlarımı dikkatlice atıyor, ruhumu yeniliklere açıyorum.
Göksel enerjiler, gribal enfeksiyonlara karşı hassas bir günde olduğunuza işaret etmekte. Yatak, yorgan yatmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Bugün insanları etkileme yeteneğiniz oldukça kuvvetli olacak. Özellikle de özel yaşamınızı ilgilendiren konularda isteklerinizi kabul ettirebileceğiniz, yaşanan sıkıntılı durumları çözüme kavuşturabilmek için önemli gelişmeler elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızda gizli şeyler açığa çıkabilir, bu sizin ya da birlikte olduğunuz insanın bir sırrı olabilir. İkna gücünüz bu kadar yükselmişken doğruları kolaylıkla öğrenebilir ve doğru kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gerçekler ben davet etmeden karşıma çıktığında, kaçmak yerine kabullenmeyi seçiyorum. Huzurlu olabilmek için tüm rahatsızlıklarımdan uzaklaşıyor ve yaşamımda huzurumu bozacak iradem dahilinde olan hiçbir şeye yer vermiyorum.
Gökyüzü, hayatınızın önemli bir dönüşümünü yaşayabileceğinize işaret etmekte. Bu, yaptığınız işte yaşanacak önemli bir gelişme olabileceği gibi, özel yaşamınızda resmiyet kazanacak ilişkinizin size getireceği büyük bir değişim de olabilir. Göksel enerjiler yaşamınızı olumlu bir yönde değiştirirken bunun heyecanını, keyfini ve huzurunu çıkarın. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek.
Günün Olumlaması: "Hayat mucizelerle dolu" derlerdi de inanmazdım. Ta ki, kendi mucizemi deneyimlediğim bu ana kadar. Kendi mucizelerimi keşfetmenin keyfi ve güzelliği, yaşamımı başka bir boyuta taşıyor şimdi.
Bugün kendi iç dünyanızla haşır neşir olacak ve ruhsal gelişiminize yönelik arayışlar içinde olacaksınız. Meditasyon yapabilir, engellendiğinizi hissettiğiniz konularda tamamen içinizden gelen duygularla çözümler oluşturabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu bir haberi bugün alabilir ve oldukça şaşırabilirsiniz. Size haberi getiren kişinin güvenilir olup olmadığından emin olmalısınız. Haftaya iyi bir başlangıç yapabilmek için kendinizle baş başa kalın, dinlenin ve hoşlandığınız, keyif alacağınız aktiviteler tercih edin.
Günün Olumlaması: Kendi ruhuma yöneldiğimde özümden gelen yakarışları duyar ve neler yapmam gerektiğinin farkına varırım. Bu sayede daha özgür, daha aktif ve huzurlu olurum.
Fiziksel olarak her zamankinden daha çekici ve enerjik bir gündesiniz. Ruhsal olarak böylesine zinde olduğunuz süreci iş ve özel yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirmek ve girişimlerinizi başlatmak için kullanmalısınız. Hafta sonu yapacaklarınızı planlamak için iyi bir fırsat. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz ve hoş sözlerinizle birlikte olduğunuz insanın tüm ilgisinin üzerinizde olmasını sağlayacaksınız. Bekar Başak’lar ise aşka bakış açınızın değiştiği bir süreçtesiniz. Arkadaşlarınız sayesinde yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.
Günün Olumlaması: Gücümün ve yeteneklerimin farkındayım. Şimdi isteklerimi nasıl gerçekleştirebileceğimin bilincindeyim. Yüksek bilincim ve akıl yetilerim ahenk içinde yolumu aydınlatmaya devam ediyor.
Göksel enerjiler, işinizle ilgili konularda birlikte çalıştığınız insanların sizin fikrinizi almadan gerçekleştirdiği davranışları sebebiyle birtakım aksiliklerle karşılaşacağınıza işaret etmekte. Olayları akışını bırakmamalı ve haklarınıza sahip çıkarak, yetkiniz doğrultusunda yapmanız gerekenleri cesurca ifade etmeli ve gerginliklerin sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. Tepkisiz kaldığınız takdirde zarar görebilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişecek olumlu olaylar ve yeni teklifler başınızı döndürebilir. Öncelikle tamamlamanız gereken işler var. Ayağınıza bağ olmasını istemiyorsanız var olanı bitirmeden yeni bir girişim içinde olmamalısınız. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın ruhunuzu okşayan yaklaşımları ile keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Öfkemi, aklımı yendiğinde kaybederim. Zarar verir ve zarar görürüm. Sakince düşünebilmem için sevdiklerimi incitmeden, huzurumu kaçıracak davranışlarımdan uzaklaşıyorum.
Gökyüzü, yoğun geçecek bir hafta için dinlenme fırsatı sunuyor sizlere. Bugün sevdiğiniz dostlar ve aile bireylerinizle özlem duyduğunuz keyifli ortamlar içinde bulunabilirsiniz. Uzun süredir yaşanan sıkıntılı sürecin ruhunuzda yarattığı fırtınaları dindirebileceğiniz güzel bir süreçtesiniz. Organize hareket etmenin getirdiği fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta başında yapacaklarınız için planlamalarda bulunmak işinizi kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda huzur ve uyumun olacağı bu günlerde çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyor ve akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.
Göksel enerjiler bugün, aile hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi olduğunuz gibi ve doğru sözcükleri kullanarak ifade ettiğinizde ailenizin desteğini alacağınıza işaret ediyor. Hem iş hem de özel yaşamınızda yaşanacak güzel bir sürecin içindesiniz. Şimdi büyük işlere imza atma zamanı. Zihninizde yapacaklarınızı belirleyin ve bunları bir sıralamaya koyun. Disiplinli davranmak işinizi kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda bir beraberlik içinde değilseniz ilgi odağı olabilir, sürpriz birlikteliklere adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hedeflerime giden yolda yaptığım her şeyin karşılıklı dayanışma ve ortak değerler üzerinde uzlaşarak gerçekleşeceğinin bilinciyle davranıyor ve istediğim sonuçlara başarıyla ulaşıyorum.
Duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gündesiniz. Bireysel olarak kendi yakınlarınızla yaşadığınız sorunları, birlikte olduğunuz insana yansıtmamalısınız. Eğer bu kontrolü sağlayamazsanız karşınızdaki insanın da tepkisini alabilir ve derin bir kalp kırıklığı yaşamasına sebep olabilirsiniz. Başkaları yüzünden beraberliğinizi zedeleyecek davranışlardan sakının. İş hayatınızı ilgilendiren konularda beklemediğiniz olumsuzluklara karşı dikkatli olmalı ve teklif edilen uzlaşmaların içinde olmak yerine, mücadeleci bir tavırla hakkınız olanı almanın peşinden gitmelisiniz.
Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum. Yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım, buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.
Gökyüzü bugün, sorumluluklarınızı değerlendirmeniz için kendinizle baş başa kalmanızın olumlu etkilerine işaret ediyor. Maddi konularda kazancınızı artırabilmek ve çıkarlarınızı düşünerek hareket etmeniz için neler yapmanız gerektiğini belirlemelisiniz. Ortaklaşa yapılan işlerde herkesin en az sizin kadar sorumluluk sahibi olması gerektiğini, birlikte çalıştığınız insanlara hatırlatmalı ve sorumluluklarının gereğini yapmaları için harekete geçmelerini sağlamalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendime, yeteneklerime ve sezgilerime güveniyorum. Kimsenin beni yapmak istediklerime ulaşmamdan engellemesine izin vermeden, kararla ve inançla hedeflerime doğru yol almaya devam ediyorum.
Göksel enerjiler, paranızı doğru değerlendirip aşırı harcamalardan uzak durmanız için sizleri uyarıyor. Bugün yaşanan olumsuz günlerin etkisi güzel gelişmelerle aralanmaya başlıyor. Düşüncelerinizin kabul göreceği ve birlikte çalıştığınız insanların desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz, özel yaşamınızda da dengelerin oturmaya başlaması ile rahat bir nefes alacaksınız. Bu süreçte var olan sorunları son derece adil bir şekilde değerlendirip kendi hatalarınızı da kabul eder tarzda yapacağınız konuşmalarla sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Dünümde ertelediğim her şeyi bugün ve yarınımda sevgiyle kabul ediyor ve değerlendiriyorum. Bana bahşedilmiş tüm yeteneklerim için bütün kalbimle şükrediyorum. Yeteneklerimin hakkını verebilmek ve hak ettiğime sahip olabilmek için disiplinle çalışacağıma kendime söz veriyorum.
Kaynak Hürriyet aile