KOÇ
Bugün iş hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aşırı uçlarda olmadığı takdirde. Ayrıca fikirleriniz kabul görecek ve yeni fırsatlarla karşılaşacak hiç beklemediğiniz önemli tekliflerle karşılaşacaksınız. Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönemde, sistemli bir çalışma programı yapıp gelen her fırsatı değerlendirmelisiniz. Maddi olarak çok şanslı bir gündesiniz. Bu sürekli olarak devam edecek bir şans, paranızı biriktirmeli ve ilerleyen günlerde yatırıma yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, bekarsanız hayatınıza aniden girecek biri ile bambaşka duyguların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aşırı şüpheci yaklaşımlarda bulunmadan sezgilerinizin sesiyle hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben yüreğime, yeteneklerime inanıyor ve güveniyorum. Yaptığım işe emek veriyor, ruhumun güzelliklerini yansıtıyorum. Bolluk ve bereket benimle birlikte, kazancım her geçen gün artarak yükseliyor. Sahip olduğum her şey için minnettarım.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Kantaşı
BOĞA
Bugün iş hayatınızda yaşanan gecikmeler, aksaklıklar yerini hızlı gelişmelere bırakmakta. Siz de zamanınızı iyi değerlendirmeli ve işinizle ilgili önemli konuları bugün gündeminize almalı, disiplinli bir şekilde çalışmalısınız. Problemlerinizin üzerine gitmelisiniz. Çözümsüz gibi gördüğünüz sorunların mucizevi bir şekilde çözülmesi ile rahat bir nefes alacak ve kendinize olan güveniniz tazelenecek. İstek ve arzularınızı gerçekleştirmek için cesur adımlar atarak güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Taraf olmadan önce sorunu tamamen anlamalı ve adil şekilde davranarak yardımcı olmaya çalışmalısınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki en saf ve masum duygularımın, ruhuma yansıyan gökkuşağı gibi büyüleyici renklerinin yaşamıma yansıdığı çok değerli anlardayım. İstek ve dileklerime kolaylıkla ulaşıyor, şansım için tüm kalbimle şükrediyorum.
Günün Rengi: Açık mavi
Günün Kristali: Sarı kehribar
İKİZLER
Gökyüzü, bugün kendinizi duygularınızla mantığınız arasında bir savaşın içinde gibi hissedebileceğinize ve bunun getirdiği ruhsal gerginliklere işaret etmekte. Bugün düşüncelerinizi herkesle paylaşmamaya dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler hatta anlamadıkları için size ve düşüncelerinize haksızca eleştirilerde bulunarak cesaretinizin kırılmasına sebep olabilirler. Özel yaşamınızda ise, farklı duygular hakimdir. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayamazsınız, bundan dolayı yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamımın bana bahşedilen nimetlerin bütün güzelliği ile farkına vardığım zamanlardayım. İyi niyetim, karakterim ve güçlü özelliklerimle, karşılaştığım her olayı en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum. Yüksek bilincimle var olan şartlarımı daha iyiye, güzele taşıyorum.
Günün Rengi: Koyu mavi
Günün Kristali: Mavi akik
YENGEÇ
Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda yaşanacak şanslı gelişmelere işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili uzun zamandır emek verdiğiniz her şey hak ettiği değeri görecek. Sizlerin popülaritenizi yükselterek maddi - manevi zenginlikleri sizlere getirecektir. Bu süre içinde mesleğinizle ilgili yapacağınız her şey size uzun vadeli başarı getirecek ve kalıcılık sağlayacaktır. Maddi konulardaki şansınız sürpriz yatırımlarda bulunmanızı sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin kırıcı sözleri ile öfkelenebilir ve birlikte olduğunuz insana karşı şiddetli bir uyarıda bulunabilirsiniz. Bekar Yengeç’ler, bugün yeni bir tanışma yüreğinizde farklı duyguların oluşmasına vesile olabilir.
Günün Olumlaması: İnançlarım, yaşanmışlıklarım her geçen gün doğrularımı bulmama yardımcı olup yaşamdaki yönümü tayin etmeme mucizevi bir destek vermekte. Mucizelere inandıkça şahit oluyor ve değişim enerjini sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Aventurin
ASLAN
Gökyüzü, bugün maddi konularda oldukça dikkatli davranarak, yatırımlarınız için beklemede kalmanız için uyarıyor sizleri. Daha iyi bir fırsatla karşılaşarak pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı ve yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugünkü enerjiler sizi anlatan, karakterinizi ortaya koyan davranışlar geliştirmenize teşvik ediyor. Bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi ortaya çıkarıp, sizi rahatsız eden, geçmişte deneyimlediğiniz olaylardan sıyrılarak; ruhsal anlamda arınmanız için sizleri destekliyor. Bunu yapmayı başardığınızda kendinize, yaşamınıza, en derin arzu ve isteklerinize dair önemli ipuçları elde edeceksiniz. Özel yaşamınızda ise, eşiniz ya da sevgilinizin iş hayatında yaşanan gerginlikler sizlere yansıyarak tartışmaları beraberinde getirebilir.
Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.
Günün Rengi: Soluk mavi
Günün Kristali: Çeroit
BAŞAK
Zihinsel enerjinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. İşinizle ilgili hiçbir şey bugün sizi yormayacaktır. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da herhangi bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için son derece uygun bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda duygusal davranarak, birlikte olduğunuz insanın her söylediğinden farklı bir mana çıkararak durduk yerde alınganlıklar sergileyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.
Günün Rengi: Elektrik mavisi
Günün Kristali: Havlit
TERAZİ
Bugün kendinizi oldukça huzurlu ve heyecanlı bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz, iş hayatınızda başarılı girişimlerde bulunarak olumlu sonuçlar elde etmenize de faydalı olacaktır. Dostlarınızdan gelecek destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise, iki farklı duygunun esiri olmuş hissine kapılmadan hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar, yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de, sevdiklerimden aldığım destekle tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Günün Rengi: İnci beyazı
Günün Kristali: Peridot
AKREP
Bugün kendinizi yaşamınızın her alanında engellenmiş gibi hissedecek ve olumlu olayların bile arkasında farklı bir şey arayacaksınız. Aşırı şüpheci ve gergin halleriniz, ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Dikkatli davranın, yaşamda bazen istemediğimiz olayları çeşitli vesileler aracılığı ile yaşanıyor. Bu bizim hayata, kendimize olan güvenimizi engellemeli. Zorlukların üstesinden gelmeyi başarmalı ve güvensiz bir yaşam sürdürmenin mümkün olmadığını zihnimize yerleştirmeliyiz. Özel hayatınızda ise, eş ya da sevgilinizin işiyle ilgili problemlere birlikte çözüm önerileri üretebileceksiniz. Hem fikir olmanın faydalarını göreceksiniz.
Günün Olumlaması: Ey aşk, senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor, yüreğim aydınlanıyor. Her gün artarak yaşam gücümü yineliyor, beni benim gözümle görenlerle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.
Günün Rengi: Gümüş gri
Günün Kristali: Yeşim
YAY
Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan, eleştirileri olumlu yönde değerlendirerek hareket etmeniz bugünün şifresidir. Kendinize olan güven ve sorumluluklarınızın bilinci ile hareket etmeyi başardığınız takdirde, işinizle ilgili sizin üzerinizde oynanmak istenen oyunlarında başarılı olmasına izin vermemiş olursunuz. Kendine güven ve liderlik yetenekleri bugün daha kuvvetlenmektedir. Bunları avantaj olarak kullanın. Açık görüşlü olmaya özen gösterin, şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. Karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirin. Kendinize güvenin ve yaptıklarınızı ortaya koyun, çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir dönemdesiniz.
Günün Olumlaması: Beni başkalaştırmaya çalışan, beni bana yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyorum. Kendim için en uygun, en doğru hedefleri seçiyorum. Her gelen günün öğretilerini anlayarak, bilgilenerek, aydınlanarak, güçlenerek isteklerime ulaşıyor ve ilerliyorum.
Günün Rengi: Mor
Günün Kristali: Safir
OĞLAK
Gökyüzü bugün oldukça gergin, her şeyin altında bir mana arayan bir ruh hali içinde olabileceğinize dikkat çekmekte. Özellikle trafikte yaşanacak tartışmalara sebebiyet vermemeniz faydanıza olacaktır. Günün ilerleyen saatleri ile enerjiniz yükselerek sabahki halinizden neredeyse eser kalmayacaktır. Gün içindeki gelişmelere adapte olmaya çalışmalı ve önceden planladığınız işlerinizde herhangi bir aksilik yaşamamanız için kontrollü davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise, korkularınızın duygularınızın önüne geçerek sizi mutsuz etmesine izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Yaşadıklarımı bir kitap olarak ele alıyorum. Her sayfasından ayrı bir öğreti, ayrı bir ders çıkararak yenilenmiş ruhuma rehber ediyorum. Geçmişimi ve yaşadıklarımı affediyor, engellendiğim tüm olumsuz enerjileri sevgiyle evrene iade ediyor. Gelen tüm güzel enerjileri büyük bir heyecan ve aşkla karşılıyorum.
Günün Rengi: Kahverengi
Günün Kristali: Selenit
KOVA
Gökyüzü, bugün maddi konularda beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşemeyeceğine işaret etmekte. Bugün geleceğini umduğunuz bir paranız gelmeyebilir ve daha önce verilen sözler yerine getirilmeyebilir. Öncelikle sakin olmalı ve enerjinizi düşürmemeye özen göstermelisiniz. Bu durum size üzücü gelse de kısa bir süre sonra şartlarınız şimdikinden daha iyi bir hale gelecektir. Bugün, içinde bulunduğunuz olumsuz durumların etkilerini hafifleterek en aza indirmek için dua edebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ve çocuklarınızdan göreceğiniz destek ve sevgiyle moral bulacak, yaşadığınız zorluklarla baş edebilecek gücü toparlayacaksınız. Bekar Kova’lar ise, size ilgisini gösterip daha sonra geri çekilerek duygularınızı alt üst edebilecek kişilere karşı dikkatli davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.
Günün Rengi: Eflatun
Günün Kristali: Dumanlı kuvars
BALIK
Gökyüzü, bugün sabah saatlerinde oldukça duygusal bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugünlerde işinizle ilgili çok daha öz verili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz, verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Korkularınızı başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinize yakın insanlara karşı dikkatli davranmalısınız. İstedikleri zaman ilişkinize karışamayacaklarını onlara öğretmenizin zamanı geldi.
Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı, tatlı, hüzünlü, öfkeli duygularımın dengelendiği isteklerimin, net hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyor, içimde var olanı sevgiyle tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.
Günün Rengi: Lila
Günün Kristali: Garnet
Hürriyet / Şenay Yangel