23 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
koc-50.jpg

KOÇ
Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde zamanı akıllıca değerlendirmeli ve sorumluluk almaktan çekinmeden, tereddüt etmeden hareket etmelisiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve işle ilgili hiçbir konuyu ertelememelisiniz. Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız. Bekar Koç’lar, karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur; diyete başlayabilir, cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgimin rehberliği ve inançlarımın gücüyle kendim için en doğru kararları alıyor ve başarı ile uyguluyorum. Ruhumun ışığıyla aydınlanan yolum sevgiyle, aşkla, bereket ve huzurla dolu.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Labrodorit
boga-50.jpg

BOĞA
Bir arkadaşınız sürpriz bir gelir elde etmenize vesile olabilir ya da bir akrabanızdan gelecek unuttuğunuz eski bir alacak. Uzun vadede yaptığınız bir yatırımın geri dönüşü sizleri oldukça rahatlatabilir. Bugün şans oyunlarında da talihinizi denemelisiniz. İşinizle ilgili konularda başladığınız hemen her işi bitirebilecek motivasyonunuz olacak. Aceleci davranmamaya özen gösterin. Yüksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Beraber çalıştığınız insanlarla hararetli görüşmeler söz konusu olabilir. Bugün uzun bir seyahat düşünüyorsanız aksilikler yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Kimseden ben gibi davranmalarını beklemem. Sorumluluklarımı paylaştığım insanları dikkatlice seçerim. Gördüğüm eksik kalan bir durum söz konusu olduğunda en yüce hayrıma olacak şekilde onun da sorumluluğunu paylaşır ve kazanımlarımı güçlendiririm.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Turmalin
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde zamanı akıllıca değerlendirmeli ve sorumluluk almaktan çekinmeden, tereddüt etmeden hareket etmelisiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve işle ilgili hiçbir konuyu ertelememelisiniz. Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız. Bekar İkizler burçları, karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur; diyete başlayabilir, cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgimin rehberliği ve inançlarımın gücüyle kendim için en doğru kararları alıyor ve başarı ile uyguluyorum. Ruhumun ışığıyla aydınlanan yolum sevgiyle, aşkla, bereket ve huzurla dolu.

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Bugün oldukça yoğun görüşmeler yapabilir, her görüşmenizden karlı çıkabilirsiniz. Maddi olarak beklentilerinizin üzerinde gelişecek olumlu etkiler söz konusu. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu, zihinsel yorgunluğa bağlı kas ve boyun ağrıları olmalı. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınızı sorgulayacağınız bir gün. Yalnız kalıp düşüncelerinizi netleştirme isteğiniz bir hayli yoğun olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben Leyla’yım, ben Mecnun’um, ben Yunus’um, ben sabırım, ben aşkım, ben rüzgarım, ben suyum, ben hayatım, var oluşun nimetlerini yüreğinde taşıyan gökkuşağıyım. Esip geçiyor, yenileniyor, hayatı tüm coşkusu, heyecanı, sevdası, şansı, bolluğu ile doya doya yaşıyor ve şükrediyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
aslan-50.jpg

ASLAN
Bugün size karşı muhalefet eden insanların bile saygısını kazanabilirsiniz. Önemli kararlar, toplantılar olumlu sonuçlanabilir. Bugün kendinize her zamankinden daha fazla güvenin ve işinizde ki profesyonelliğinizi gösterin. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişki içindeyseniz birlikte olduğunuz insanın size göre biri olmadığını fark edebilir ve ilişkiyi daha fazla uzatmandan bitirme kararı alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Meçhulden beyaza giden yoldayım. Emeğimin, yeteneklerimin hakkını mucizevi bir şekilde gördüğüm bolluk, bereket ve şans dolu zamanlardayım.

Günün Kristali: Ametist
basak-50.jpg

BAŞAK
Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karşı cinsle ilişkileriniz önem kazanacaktır. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Gökyüzü ilişkilerinizde de sizi desteklemeye devam ediyor. Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz. Yaratıcı enerjilerinizi, işinizle ilgili alanlarında etkili olarak kullanmaya çalışın. Bugün aşırı savurgan ve müsrif olabilirsiniz. Bu duygunuzu yenmek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevgili ruhum, eski enerjilerin yeminlerini bırakıyorum. Ben bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Yeni bir başlangıç yapmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Ametist
terazi-50.jpg

TERAZİ
Son derece yoğun bir gün. Zihniniz sürekli bir şeylerle dolu olacağından, uyku düzeniniz bozulabilir ve hemen her şeyi yanlış değerlendirebilirsiniz. Enerjinizi dengelemeli ve kontrollü davranmalısınız. Her şeyin üstesinden gelmeye hazırsınız. Kişisel girişimler ile hedeflerinize dair planlamalar için harika bir gündesiniz. Ben merkezli düşünmeyi bir kenara bırakın. Aldığınız enerjileri bu şekilde kullanmadığınızda kendi kendinizi içinden çıkılmaz durumlara sokabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gerçek mükemmelliğin ruhumda gizli olduğunu bilirim. İşte şimdi şu anda gizli benliğimle yüzleşiyor ve kendim olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Yüce sevgi burada ve şimdi bolluk enerjisi yaşamıma özgürce akıyor.

Günün Kristali: Yeşim
akrep-50.jpg

AKREP
Bugün iş ve özel yaşamınızda hemen her şeyden rahatsızlık duyabilir, anlam vermekte zorlandığınız bir huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak yorgun hissetmenizden kaygılanmayın. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışın. Sinirlerinize hâkim olun. Siz değerlisiniz. Hiç kimseyi değiştiremezsiniz. Kendiniz dışında bilinçaltınızda yer eden, yüreğinizi acıtan olayları affedin ve evrene bu mesajı gönderin. Ruhsal anlamda yenilenme ve arınma zamanı sizler için.

Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim. Gereksinim duyduğum her şey içimde zaten var. Geçmişte zorda kaldığım için, yaşamımı idame ettirmek için ettiğim bütün yeminlerimi ve kararlarımı bozuyorum. Bu kararların üzerimde devam eden etkilerinden tamamen özgürleşiyor ve gerçek huzuru yaşıyorum.

Günün Kristali: Akik
yay-50.jpg

YAY
Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var. Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın. Aceleci davranmamaya özen gösterin, yüksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Beraberliği devam eden Yay’lar ise sevdiğiniz insana daha fazla zaman ayırın. Baş başa yemekler ve sosyal aktiviteler hazırlayın, ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır.

Günün Olumlaması: Aşkın yoluna inançla, sevgiyle, coşkuyla yürüyorum. Aşkla ağlıyor, aşkla gülüyorum. Yenilgilerim yengiye, hüznüm büyük bir sevgiye dönüşüyor ve ben sürekli yenilenerek aşka tutunuyor, aşkla büyüyor ve gelişiyorum.

Günün Kristali: Mercan
oglak-50.jpg

OĞLAK
Bugün arkadaş ya da yakınlardan kaynaklanan bazı gizli faktörler olabilir ya da biri sizi yanlış yönlendirmeye çalışabilir. Kendi özel yaşamınızla ilgili konularda aceleci davranmamalı ve başkalarının etkisi ile kararlar almamalısınız. İş hayatınızda ise birçok kişinin arasından sıyrılacak, farklılığınızı ortaya koyacaksınız. Ruhunuzda barındırdığınız güzel enerji, yaşamda ayna olup güzellik ve şans olarak yansıyacak sizlere.

Günün Olumlaması: Kendi içsel bütünlüğüm bana neyi, ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini en uygun biçimde sunar. Bolluk ve bereket içindeyim. Bütün ihtiyaçlarımı rahatça karşılayacak kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.

Günün Kristali: Safir
kova-50.jpg

KOVA
Gezegensel enerjiler, her zaman olduğunuzdan daha disiplinli, kararlı ve riskleri hesaplayarak dikkatli hareket etmeniz için disipline ediyor sizleri. Özellikle işinizle ilgili konularda kontrolü başkalarına bırakmadan, her işinizle kendiniz ilgilenmelisiniz. Rahatsızlık duyduğunuz, endişelendiğiniz ruhunuza sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı ya da iyileştirerek istediğiniz hale getirerek devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kendi şansınız sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Geçmişte kalan bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. Çevrenizde ışıl ışıl parlayacağınız bu dönemde mükemmel ilişkilere adım atabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin, başkalarına değil.

Günün Olumlaması: Kendimi yenebilmiş olmanın zorluğundan sonra gelen ruhsal özgürlüğün keyfindeyim şimdi. Aydınlanmış, olgunlaşmış ve gelişebilmiş olmanın yaşamıma kattığı yeniliklerle, günü sevgiyle karşılıyorum.

Günün Kristali: Labradorit
balik-50.jpg

BALIK
Bugün olanca gücünüzle, düşüncelerinizi pozitif yönde tutmaya gayret göstermeli ve gün içinde karşılaştığınız enerjileri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve aşırı duygusal yaklaşımlarda bulunmanız halinde iş hayatınızda beklemediğiniz karşı çıkışlarla karşılaşabilir ve kendinizi zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Bugün aile bireylerini ilgilendiren konularda işbirliği içinde olmalı ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra gelen huzurlu bir günün keyfini çıkarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Balık’lar, size karşı ilgisini açıkça göstermekten çekinmeyen o özel insana duygularının karşılıksız olmadığını hissettirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık, hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor. Dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum. Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde zamanı akıllıca değerlendirmeli ve sorumluluk almaktan çekinmeden, tereddüt etmeden hareket etmelisiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve işle ilgili hiçbir konuyu ertelememelisiniz. Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız. Bekar Koç’lar, karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur; diyete başlayabilir, cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Mart Günlük Burç Yorumları
KOÇ

Sağol Leonie-

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
İKİZLER
Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde zamanı akıllıca değerlendirmeli ve sorumluluk almaktan çekinmeden, tereddüt etmeden hareket etmelisiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve işle ilgili hiçbir konuyu ertelememelisiniz. Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız. Bekar İkizler burçları, karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur; diyete başlayabilir, cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar