Gökyüzü bugün, oldukça huzurlu olmanıza rağmen, yakın çevrenizde huzurunuzu kaçırmak için geçmişte yaşadığınız olumsuz olayları hatırlatacak ve enerjinizi düşürmek için uğraşacak kişilere karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bu insanları çevrenizde tutmaya devam edip, yaşamınızın gidişatına siz müsaade etmediğiniz sürece karışamayacaklarını onlara anlayacakları tarzda ifade etmediğiniz sürece, yanlış seçimler yaparak kendinize zarar verirsiniz. Geçmişin gölgesini ruhunuzdan arındıramaz ve içinde bulunduğunuz olumlu değişim enerjisini yeterince iyi değerlendiremezsiniz. İş hayatınızda gecikmeler ve ertelemeler yerini yoğun görüşmelere ve maddi anlamda getirilere bırakıyor. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin hoş jestleriyle romantizmin yoğun olacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki küçük çocuğun sesine kulak veriyor, onu özgür bırakıyorum. Yapmacık, bana ait olmayan, beni benden uzaklaştıran her şeyden uzaklaşıyor, içimdeki çocuğun coşkusuyla ruhumu yeniliyorum. Eskimiş ve bana yabancılaşmış her şey yaşamımdan çıkıp gidiyor, yerlerine yepyeni şanslı güzellikler geliyor.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Rodokrozit
Gökyüzü bugün, korkularınızın üzerine giderek yaşamınızın her alanında cesur davranmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Uzun zamandır içinde bulunduğunuz karanlıkları yırtarak aydınlığa çıkmanın zamanı geldi. Gökyüzü, iş hayatınızda da mali konularda çok şanslı olduğunuzu müjdelemekte. Yaptığınız işe göre sizden talepler fazlalaşacak ve para akışında oldukça önemli gelişmelerle siz de yatırım yapma şansını yakalayabileceksiniz. Bu yatırım önemli bir borcun kapatılması olabileceği gibi kendinize ait bir mülk için atacağınız ilk adım da olabilir. Özel yaşamınızda ise bekar Boğa’lar, bugün beklenmedik bir aşk itirafı ile karşılaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyorum. Düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Günün Rengi: Turuncu
Gökyüzü bugün, her aklınıza geleni uygulamaya geçme isteğinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle de iş hayatınızda ani ve fevri davranışlar içinde bulunmaktan ya da “Şu anda sahip olduğum işten daha iyisini bulurum” ümidiyle işten ayrılmaya kalkmaktan uzak durun. Sonuçlar hiç de tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir.. Var olan şartlarınızı daha iyi hale getirmeye çalışmanız, sizin için çok daha faydalı sonuçlar getirecektir. İş ve özel yaşamınızda huzurunuzu ve başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla size rahatsızlık vermelerine fırsat vermemek sizin elinizde. Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı ve fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi, ben beni bende bulunca, ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü bugün, kendinizi yaptığınız işte daha da geliştirerek, başarılı girişimlerde bulunup olumlu sonuçlar elde edeceğinizi müjdelemekte. Aynı anda birden fazla işle ilgilenip planlı hareket ettiğinizde hepsinde birden başarılı olabilirsiniz. Düşüncelerinizin kabul göreceği, sizi alt etmeye çalışanlara karşı galip geleceğiniz günlerdesiniz. Sizi zaman zaman kelimelerinizin esiri edenler şimdi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin karşısında neye uğradıklarını şaşıracaklar. Siz iş ve özel yaşamınızda, yavaş ve emin adımlarla kalıcı olmak için düşe kalka, savrula durula bugünlere geldiniz. Şimdi yürüyün, başarınıza başarı katmak ve yaşamınızdaki engelleri kaldırmak için.
Günün Olumlaması: Ben; kendime, doğrularıma, yeteneklerime, sabrıma, ilahi olana inanmanın ve şükretmenin getirdiği şansa erişmenin huzurundayım. Yaşamımda her şey olması gerektiği hızda ve güzellikte gerçekleşmekte. Benim hayrıma olan her şey kendiliğinden kolaylıkla bana geliyor; sağlık, başarı, huzur, aşk, barış. Her birine “hoş geldin” diyor, sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
Bugün işinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlar elde edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmeli ve girişimci ruhunuzu özgür bırakmalısınız. Maddi konularda yaşanan gecikmeler ve beklentilerinizin istediğiniz doğrultuda ilerlemeyişi, yerini hızlı gelişmelerle olumlu etkilere bırakıyor. Özel yaşamınızda ise biten bir ilişki sürpriz bir şekilde canlanabilir. Pişmanlık ve samimi duygular içinde karşınıza gelecek kişiyle ani bir geri dönüş yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Karanlık girdaplardan ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızla ilgili konuların gündeminizde olacağına işaret etmekte. Evli Başak’lar, ayrılık aşamasındaysanız ve eşiniz sizin istememenize rağmen ilişkiyi devam ettirmek adına zorlayıcı davranışlarına kendi yakınlarınızın da desteğini alarak devam ediyor ve size psikolojik bir travma yaşatıyorsa, tepkinizi ortaya koymalı ve istemediğiniz bir şeye sürüklenmeye devam ettirilmek istemenize sessiz kalmamalısınız. “Önce ben, benim ruh ve beden sağlığım, benim duygularım” diyerek hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise oldukça şanlı gelişmeler söz konusu. Terfi, zam, yeni bir görev, ikramiye günün getirileri arasında olabilir.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve ona sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olayların sizi biraz zorlayacağına ve kendinizi baskı altında hissedebileceğinize işaret etmekte. Kimsenin yaptığınız işe ve size saygısızlık etmesine müsaade etmemelisiniz. Kendinize güvenin ve sözlerinizi ruhunuzdan gelen enerjinin ışığıyla engin gönlünüzden geçtiği gibi ifade edin. Donanımınız, sahip olduğunuz yetenekleriniz ve her şeyden önemlisi sizi siz yapan mert ve sevecen yapınızın size sağladığı fırsatlardır bunlar. Özel yaşamınızda ise bugünlerde hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz. Beraberliğinde sorun olan Terazi’ler, her şey yoluna girecek, biraz sabırlı davranmanın. Yıkmak her zaman kolaydır unutmayın.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendime değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamlarını çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim ve özelliğim gün yüzüne çıkıyor, hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Gökyüzü bugün, çalışma arkadaşlarınız ve yöneticilerinizle iletişime önem vermenin ve sözlerinizi seçerek ifade etmenin getireceği olumlu gelişmelere işaret etmekte. Konuşmanızın etkileyiciliği karşısında fikirleriniz mutlaka kabul görecektir. Özel yaşamınızda ise sezgilerinizin sesine güvenin ve geçmişte yaşadığınız sizi üzen olaylara ilişkinizi esir etmeyin. Eşinizin size olan sevgisini göstermesine izin verin. İş arıyorsanız bu dönemde görüşmeler yapın, sonuçları istediğiniz şekilde gelişecektir. Başkalarının sebep olduğu huzursuzlukların ilişkinize verdiği zararları aşabilmeniz için gökyüzü sizi tüm enerjisiyle destekliyor. Biraz anlayış, iletişim ve dürüstlükle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim. Yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorum. Kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm. Kendi hayatımı en iyi şekilde idame ettirebileceğime inanıyor, sahip olduğum enerjimi bütünün ve kendi hayrıma en doğru şekilde kullanarak istediğim sonuçlara ulaşıyorum.
Günün Kristali: Mercan
Bugün oldukça duygusal ve gergin bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Geçmişte üzücü olaylar deneyimlemiş olmanın getirdiği hüzünle, kaygılarınız güçlenmiş olsa da iş ve özel yaşamınızda anın getirilerini sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmek için kaygılarınızı kontrol altına almayı başarmak zorundasınız. Bugün çalışma arkadaşlarınızla veya işverenseniz, çalışanlarınız ve amirlerinizle tartışmalardan kaçınmalısınız. Duygusal doluluğunuz kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtmanıza sebep olabilir. İnsanlar üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Sakinleşin, ağlayın, gülün. Duygusal anlamda kendinizi rahatlatın ve sağlığınıza dikkat edin.
Günün Olumlaması: “Yolum yolundur, canım canındır, ruhum senindir” diyebilen aşığı çağırıyorum. Bana değer veren, beni güvenle seven aşkı istiyorum. Ey yüce Aşk, gel bul beni, ruhumu ruhuna ve canımı canına yoldaş et, yücelt beni.
Günün Kristali: Jasper
Bugün, kendinize olan güveniniz, neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmenizi, iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi işverenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanırken yakın çevrenizde sizi engellemeye çalışan rakipleriniz ya da dost bildiğiniz insanların çirkin dedikodularının sizi etkilememesi olmalıdır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşımlarınızla, aşkın tüm huzurunu yaşamınızın her alanında hissedeceksiniz.
Günün Olumlaması: Hırsımın gözümü kör edip bana hatalar yaptırmasına izin vermiyorum. Ben kontrollü ve iradesi güçlü bir insanım. Duygularımı, nefsimi sevgiyle ve inançla besliyor, olumsuz düşüncelerimi olumlu ve iyi enerjimle tüm benliğimden uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Güneş taşı
Bugün iş hayatınızda geçmişten gelen sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi biraz zorlasa da iş hayatınızda yapılan köklü bir temizlik gibi değerlendirebilirsiniz. Bu süreç içinde sinirlerinize hakim olmalı ve biriken işlerinizi tamamlamaya bakmalısınız. Sürecin sonunda maddi olarak istediğinizi elde edemeseniz bile yolunuzdaki taşları kaldırmış olmanın huzurunu yaşayacaksınız. Bu durum kişisel anlamda sizleri güçlendirecek ve şu anda yaşadıklarınızdan sorumlu olan kişi ve kişileri de hayatınızdan kararlılıkla uzaklaştıracak, bir daha size bu tarz olumsuzlukları yaşatmalarının önüne geçmiş olacaksınız. Özel yaşamınızda ise sevgi sözcükleri ve duyguların yoğun olarak yaşanacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim, şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.
Günün Kristali: Topaz
Gökyüzü, yeteneklerinizin getireceği şansa işaret etmekte. Bir anda hiç tahmin etmediğiniz birinin desteği ile büyük bir şansla karşılaşabilir ve iş hayatınızda çığır açacak bir girişimin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu teklif karşısında ürkek davranmamalısınız. Cesur olun, kendinize güvenin. Yeteneklerinizin fark edilmesi ile birlikte önlenemez bir yükseliş dönemi başlıyor sizler için. Disiplinli davranın ve hiç kimsenin etkisinde kalmadan yüreğinizde kaygı ve korku oluşturmalarına fırsat vermeden hareket edin. Bu dönem ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarılı olacak ve kariyerinizin en şanslı sürecini akıllıca değerlendirerek kazançlı çıkacaksınız. Fakat aynı durum özel yaşamınızda etkili görünmüyor.
Günün Olumlaması: Ben çok zengin bir insanım, doğan her güne sağlıkla merhaba diyebildiğim için. Ben çok zengin bir insanım, gerçek dostlarım olduğu için. Ben çok zengin bir insanım, yaşamımı idame ettirecek yeteneklerimle paramı kazanabildiğim için. Tüm kalbimle şükrediyor ve sevgiyle yaşamı kucaklıyorum.
Hürriyet Aile