23 Ocak Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü iş hayatınızda hayalini dahi kuramayacağınız pek çok fırsatla karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Sabrınızın, emeğinizin, yeteneklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Tevazunuz sizi kalıcı işlerin insanı yapmaya devam edecek. Bugün finansal konularda şans sizden yana. Şans oyunlarından küçük kazançlarınız olabilir. Özel yaşamınızda ise dostu düşmanı ayırt edebilmiş olmanın getirisi kendini olumlu yönde hissettirmeye başlıyor. Aşkın zaferinin tadını çıkarın.

Günün Olumlaması: Kalbimdeki ışığın farkına varıyor, Allah aşkı ile aydınlanıyorum. Her doğan günle yaşamın güzelliklerine ulaşıyor, şükrediyor, yaşamı daha verimli hale getirecek imkanlarla karşılaşıyorum. Çok çalışıyor, çok kazanıyor, ihtiyacı olanlarla paylaşarak yaşamın dengesine katkıda bulunuyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Zümrüt

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü öğrenci Boğa’ların beklentileri ile ilgili olumlu haberler alınabileceğine işaret etmekte. Azimli çalışmanızın karşılığını başarı olarak alabileceksiniz. İş hayatınızda ise başarı rotanızın yükseldiği bir gündesiniz. Takdir edilecek saygınlığınızı daha da arttıracaksınız. Bugün kişisel eşyalarınızla ilgili ufak tefek problemler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise eşinizin işi ile ilgili yaşayacağı bir problem onun ruh halini olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Onu sakinleştirin ve sağlıklı kararlar almasına yardımcı olmaya çalışın. Birlikten kuvvet doğar sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Günün Olumlaması: Gecenin siyahının, gündüzün ışığının sırrına eriyorum. Var oluşun önemini kavrıyor, aşkın kutsallığına inanıyor, sahip olduğum değerlerimi koruyor ve muhafaza ediyorum. Değerlerimle güçleniyor, yeteneklerimin sayısız nimetinin şükrünü tüm kalbimle yaşıyorum.

Günün Kristali: Aragonit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün yaptığınız işe bağlı olarak bir takım engellerle karşılaşabilir, kasten yapılan davranışlardan dolayı işlerinizi zamanında yetiştiremeyebilirsiniz. Günün sizler için şifresi panik yapmayın ve zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Kısa süre içinde her şey düzelecek ve istediğiniz gibi ilerleyecektir. Özel yaşamınızda arkadaşlarınızla ilişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz. Geçmişte onlar için yaptığınız fedakarlıklar bugün beklemediğiniz bir tablo ile karşınıza olumlu yönde çıkacak ve dostlukların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız. Aşk hayatınızda ise eşinizin yakınları ile problemler yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek. Eşinizi seviyorsanız onun sevdiklerini sevmeseniz bile saygılı davranmayı başarmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, merhametimi öncelikle kendime gösteriyor, sonra sevdiklerime yansıtıyorum. Kendime değer vermem gerektiğini öğrendim ve uyguluyorum. Sevdiklerim benim için ben de onlar için kıymetliyim. Ruhumu aşkla besliyor, yaşama sevgiyle güçlü bir şekilde bağlanıyorum. Karşılaştığım tüm zorlukların üstesinden yüksek iradem sayesinde geliyorum.

Günün Kristali: Labradorit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Sezgileriniz bugün olağanüstü güçlü ve yönlendiricidir. Hem kendiniz hem de sevdiklerinize sezgileriniz sayesinde uyarı ve rehberlikte bulunabilir, bunun olumlu etkisini yaşayıp yaşatabilirsiniz. İş hayatınızda bugün istekleriniz konusunda ısrarcı davranın. Kazanmak ve isteklerinize ulaşmak için gereken her şeye sahipsiniz. Şansınızı sonuna kadar kullanın. Özel yaşamınızda ise eşinizin ikinci evliliği ise geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. Hemfikir olarak hareket ederseniz üzülmez ve kimsenin sizi ya da eşinizi üzmesine izin vermezsiniz. Sezgilerinize güvenin ve yolunuza devam edin.

Günün Olumlaması: Enerjimi doğru yönde kullanıyor ve karşılaştığım her fırsatı olumlu yönde değerlendiriyorum. Yeteneklerimi özveri ve inançla geliştirdikçe daha çok kazanıyor ve standartlarımı yükseltiyorum.

Günün Kristali: Lal

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün yakın çevrenizde yaşanan bir haksızlığa karşı ciddi tepkiler verip bu haksızlığın önüne geçebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dost, arkadaş ya da yakınınızın zor gününde yanında olmak sizleri sadece onun gözünde değil, adil olduğunuz için tüm çevreniz üzerinde saygınlığınıza saygınlık kazandırarak insanların size güvenini artıracaktır. İş hayatınızda bugün beklediğiniz bir haberi alabilir, sürekli olacak bir maddi kaynak imkanına sahip olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz istemeden de olsa birlikte olduğunuz insanı üzmenize sebep olabilir. Sakin olmayı başarmalısınız.

Günün Olumlaması: Son derece berrak, net ve arınmış düşüncelere sahibim. Çevremdeki her şeyi çok daha ayrıntıyla değerlendiriyor ve doğru kararlar alarak yaşamımı kolaylaştıracak girişimlerde bulunuyorum.

Günün Kristali: Opal

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Eleştirilerinin dozunu kaçırmalarına tahammül edemeyerek buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Üzmek ya da üzülmek istemiyorsanız sizden yaşça büyük olsalar bile onların gösteremediği olgunluğu ve sabrı siz gösterin. İş hayatınızda işveren ve müdürlerinizin sizi mükafatlandıran konuşmaları ile moral bulacaksınız. Çocuk sahibi Başak’lar, eğitim hayatlarında yaşanacak keyifli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bekar Başak’lar bugün anlık kararlar almaktan uzak durun.

Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime, işime duyduğum aşk zorluklar karşısında azmimi ve inançlarımı kuvvetlendiren büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün duygusal ve karamsar davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Kendinize haksızlık edildiği düşüncesi sağlıklı kararlar almanıza engel olacaktır. Yaşam bazen zorlayıcı sınavlarla doludur. Siz de oldukça zorlu günler geçirdiniz. Doğru kararlar alabilmeniz için yapmanız gereken kararlı olmak ve seçimlerinizi duygularınızla değil aklınızla yapmakla olacaktır. Özel yaşamınızda kendinizi yalnız hissedebilir, bu duygunun etkisi ile birlikte olduğunuz insana karşı soğuk tavırlar sergileyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırın ve duygularınızın ne ölçüde olduğunu adil bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm blokajlarımı ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılarak her türlü zenginliği, şansı ve başarıyı en yüce hayrıma olacak şekilde kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün aile büyükleri ile ilgili miras, sigorta gibi konuların gündeminize gelebileceğine işaret etmekte. Uzun zamandır uğraşılan fakat neticelenmemiş işleriniz olumlu yönde karara bağlanabilir. Mücadele edin ve hakkınız olanı alın. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır bir dargın bir barışık yaşadığınız ilişkinizde son noktayı koyabilirsiniz. Bekar Akrep’ler sizler de bugün ikili ilişkilerinizde kıskançlık duygunuzu kontrol altına almalısınız.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde kendi farkındalığımı fark etmeyi seçiyorum Tüm pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma çekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyor, sevgiyle iletişim kuruyor ve ilişkilerimi güçlendiriyorum.

Günün Kristali: Turmalin

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün sabırsızlığınızdan dolayı yaşayabileceğiniz aksiliklere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Yanlış anlaşılabilir ya da ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz. Bugün birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla iletişime önem verin, akıl akıldan üstündür derler ya, çözümsüz kaldığınız bir konuda ortak kararlarla kısa sürede istediğiniz yönde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sağlığı ile ilgili endişelerinizde haklı çıkabilirsiniz. Zamanında doktora başvurmuş olmanın faydası hem sizi hem eşinizi sevindirecektir.

Günün Olumlaması: Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahibim. Bunun verdiği huzurla gelen her güne umutla, sevgiyle, kararlılıkla ve sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Bal Akik

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün sezgilerinize güvenin diyor sizlere. İşinizle ilgili içinizden geldiği gibi davranırsanız başarılı olacak ve maddi-manevi kazançlı çıkacaksınız. Acabalara yer vermemeniz gereken enerjisi yüksek bir gündesiniz. Başkalarının söylediklerine takılıp kalmadan siz bildiğiniz yolda ilerleyin. Özel yaşamınızda ise eşinizle duygusal anlamda daha da yakınlaşacak ve mutluluğunuza mutluluk katacaksınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Oğlak’lar birlikte olduğunuz insandan hoş olmayan sözler duyabilir, doğruluğundan emin olmadığı konuları duyarsızca sizinle paylaşmasına sert tepkiler gösterebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyor, insanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum. Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Benden çıkıp hiç olmayı, hiçten çıkıp var olmayı ve tüm kalbimle paylaşmayı öğreniyorum.

kova-50.jpg
KOVA
Bugün iş hayatınızda gizli kalmış gerçeklerin gün yüzüne çıkması ile büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Sadece sizin bildiğiniz bir gerçeğin apaçık ortaya çıkması karşısında nasıl davranmanız gerektiğini belirlemek oldukça güç olabilir. Akıl yapar baş çeker atasözünde olduğu gibi. Bundan ders çıkarmalı ve bundan sonra yapacaklarınız konusunda daha hassas ve duyarlı davranmalısınız. Özel yaşamınızda da iş hayatınızda yaşananlara karşı eş ya da sevgilinizden önemli uyarılar alabilirsiniz. Muhalefet etmek yerine gerçekçi davranarak söylenenleri önemsemelisiniz.

Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyorum. Var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

balik-50.jpg

BALIK
Güne pek hoş olmayan bir haber alarak başlayabilirsiniz. Bu haber ortak iş yaptığınız biri ile ilgili olabileceği gibi geçmişte birlikte olduğunuz insanın yaşadığı bir durumla ilgili olabilir. Duyarlı davranın fakat yaşananların gün boyu sizi etki altında bırakmasına da izin vermemelisiniz. Bugün arkadaşlarınızdan gelen öneri ve tekliflere açık olursanız maddi olarak kazançlı çıkabilirsiniz. Evli Balık’lar, bugün eşinizin saygısız davranışları içinize kapanmanıza neden olarak ruhsal enerjinizi düşürebilir. Buna müsaade etmeyin, siz değerlisiniz ve hiç kimse saygısız davranışları hak etmez. Siz kendinize gereken değeri verin ki başkaları da size nasıl davranması gerektiğini öğrensin.

Günün Olumlaması: Aşkla beslenen ruhum ışık olup aydınlatıyor düşüncelerimi ve netleşiyor her şey. Yaşanmışlıklardan bana kalan yorgunlukları sevgiyle harmanlıyorum. Yeniden yapılanıyor, her zamankinden daha fazla ben oluyorum ve ben beni bu halimle çok seviyorum.

Günün Kristali: Obsidyen

hurriyetaile

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Bugün duygusal ve karamsar davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Kendinize haksızlık edildiği düşüncesi sağlıklı kararlar almanıza engel olacaktır. Yaşam bazen zorlayıcı sınavlarla doludur. Siz de oldukça zorlu günler geçirdiniz. Doğru kararlar alabilmeniz için yapmanız gereken kararlı olmak ve seçimlerinizi duygularınızla değil aklınızla yapmakla olacaktır. Özel yaşamınızda kendinizi yalnız hissedebilir, bu duygunun etkisi ile birlikte olduğunuz insana karşı soğuk tavırlar sergileyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırın ve duygularınızın ne ölçüde olduğunu adil bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm blokajlarımı ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılarak her türlü zenginliği, şansı ve başarıyı en yüce hayrıma olacak şekilde kendime çekiyorum.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
İKİZLER
Bugün yaptığınız işe bağlı olarak bir takım engellerle karşılaşabilir, kasten yapılan davranışlardan dolayı işlerinizi zamanında yetiştiremeyebilirsiniz. Günün sizler için şifresi panik yapmayın ve zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Kısa süre içinde her şey düzelecek ve istediğiniz gibi ilerleyecektir. Özel yaşamınızda arkadaşlarınızla ilişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz. Geçmişte onlar için yaptığınız fedakarlıklar bugün beklemediğiniz bir tablo ile karşınıza olumlu yönde çıkacak ve dostlukların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız. Aşk hayatınızda ise eşinizin yakınları ile problemler yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek. Eşinizi seviyorsanız onun sevdiklerini sevmeseniz bile saygılı davranmayı başarmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, merhametimi öncelikle kendime gösteriyor, sonra sevdiklerime yansıtıyorum. Kendime değer vermem gerektiğini öğrendim ve uyguluyorum. Sevdiklerim benim için ben de onlar için kıymetliyim. Ruhumu aşkla besliyor, yaşama sevgiyle güçlü bir şekilde bağlanıyorum. Karşılaştığım tüm zorlukların üstesinden yüksek iradem sayesinde geliyorum.

Günün Kristali: Labradorit

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü iş hayatınızda hayalini dahi kuramayacağınız pek çok fırsatla karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Sabrınızın, emeğinizin, yeteneklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Tevazunuz sizi kalıcı işlerin insanı yapmaya devam edecek. Bugün finansal konularda şans sizden yana. Şans oyunlarından küçük kazançlarınız olabilir. Özel yaşamınızda ise dostu düşmanı ayırt edebilmiş olmanın getirisi kendini olumlu yönde hissettirmeye başlıyor. Aşkın zaferinin tadını çıkarın.

Günün Olumlaması: Kalbimdeki ışığın farkına varıyor, Allah aşkı ile aydınlanıyorum. Her doğan günle yaşamın güzelliklerine ulaşıyor, şükrediyor, yaşamı daha verimli hale getirecek imkanlarla karşılaşıyorum. Çok çalışıyor, çok kazanıyor, ihtiyacı olanlarla paylaşarak yaşamın dengesine katkıda bulunuyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

Teşekkürler sadiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar