KOÇ
Gökyüzü haddinden fazla duygusal bir ruh hali içine olabileceğinize dikkat çekmekte. Özellikle eş ya da sevgilinizin yaklaşımlarını adil bir şekilde değerlendiremeyebilir. Geçmişte yaşananlarla hesaplaşarak ona karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda da zamanı yeterince iyi değerlendirememenize sebep olabilir. Buna bağlı olarak çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Duygularınızı gözyaşlarınızla dengeleyebilirseniz gün sizin için daha kolay geçecektir.
Günün Olumlaması: Ruhumda barındırdığım duygusallığımı, asiliğimi, çocuksu yanlarımı harmanlıyorum. Her doğan günle daha bilge, daha olgun ve daha masum olabilmeyi başarıyorum. Beni ben yapan özelliklerimi seviyor, bana sunulan tüm güzellikler için tüm kalbimle şükrediyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Carnelian
BOĞA
Gökyüzü bugün hemen her konuda sabırlı tavrınızı korumanız için uyarıyor sizleri. Haklı olduğunuz konularda dahi tartışmaktan kaçınmalı ve öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Özellikle eşinize karşı tutumunuz fazlası ile önem kazanmakta. Bırakın bugün için o haklı olsun. Sonrasında siz rahat edecek ve göstermiş olduğunuz sabrın mükafatını fazlası ile alacaksınız. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. İş ilişkilerinizi fazlası ile önemseyin.
Günün Olumlaması: Aşkın kutsallığı ruhumu sarıp sarmalarken ben sahip olduğum tüm özelliklerim, yaşanmışlıklarım için şükrediyorum. Yaşadığım her anı özümden gelen sese kulak vererek sağlıkla, huzurla, keyifle değerlendiriyorum. Doğan her günü dünden daha anlamlı bir halde zenginleştiriyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Sarı Safir
İKİZLER
Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı, kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen kişilere özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen İkizler burçları, korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı, gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz.
Günün Olumlaması: Aklımı kendi hayrıma olacak şekilde kullanıyor, korkularımın esiri olmadan doğru seçimler yaparak kararlar alıyor ve cesurca uyguluyorum. Duygularımı özgürleştirirken sezgilerime sesine kulak veriyor, özüme sadık kalarak huzuru buluyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Kristali: Sitrin
YENGEÇ
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.
Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı artırıyorum. Egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan ve beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Sarı Topaz
ASLAN
Gökyüzü bugün olumlu etkileri ile aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirecek. Huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta gökyüzü. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli Aslan’lar için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamınızın tümüne yansıyacak. İş görüşmelerinizde umduğunuzu bulamadığınızı düşündüğünüz zamanlarda yaşayacağınızın olumlu gelişmelerle kendinize olan güveniniz yenilenecek ve yepyeni başlangıçlar içinde yerinizi alacaksınız.
Günün Olumlaması: İsyanlarımı olgunluğa, inançlarımı güce çevirebilmiş olmanın mucizelerini yaşıyor. Meleklerimin yanımda olduğunun yüksek bilinci ile her anımı yüksek enerjimle bütünün hayrına en güçlü hali ile değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sarı Safir
BAŞAK
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızdaki belirsizliklerin netleşmesi ile huzur bularak ilişkinizi yeniden yapılandırabileceğinizi müjdelemekte. Bekar Başak’lar ilişkiniz yoksa yeni bir aşk yaşayabilir, kısa sürede resmileştirme kararı alabilirsiniz. Bu olumlu etki iş yaşamınıza da yansıyacak. Yaşadığınız onca haksızlıktan sonra güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz, bu haliniz size birçok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde ve doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır.
Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni ve aşkı, kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum, adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.
Günün Kristali: Sarı
Günün Rengi: Hematit
TERAZİ
Hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz, sessiz çığlıklarınızı duyurarak isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz özel bir aydasınız. İş hayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabileceğiniz bir dönem. Bu süreçte zam ya da terfi alabilirsiniz, yeter ki cesaretli davranın. Sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş, fikir, öneri ve projeleriniz için başlangıç zamanıdır şimdi. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın. Özel yaşamınızda ise ailenizden göreceğiniz destek, onların sevgisi yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmeniz için adeta doping olacaktır sizler adına. Maddi konularda yaşanan olumlu gelişmeler sizi bu anlamda da güçlendirirken yeni şartlar, yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi.
Günün Olumlaması: İlahi adalete güvenmiş olmanın haklı mutluluğunu yaşıyor, yaşananlara tanıklık ederek şükrediyorum. Sahip olduğum iyi niyet, şefkat ve merhamet beni daima zafere ulaştırır. Başkalaşmadan, kötü olmadan ruhumu koruyabilmenin getirilerini yaşıyor, değerlerime sahip çıkmaya devam ediyorum.
Günün Kristali: Kaplan gözü
AKREP
Gökyüzü yaşadığınız karanlık günlerden sonra gelen aydınlık günleri müjdelemekte sizlere. Cesaretinizin kırıldığı, hayal kırıklıkları yaşadığınız hemen her konuda göstereceğiniz kararlı tutum birçok sorun ve problemi aşmanıza yardımcı olacak. Bitmesi gerekenin bittiği, yeni başlangıçların olacağı özel bir süreçtesiniz. İş hayatınızda bitiş ve başlangıçlar aynı hızla gerçekleşebilir. Cesur olun ve yaşamın size sunduğu şansları hakkı ile değerlendirin. Özel yaşamınızda ise yalnızlık korkunuzu bir kenara bırakacak ve istemediğiniz bir beraberliğin ağırlığını daha fazla taşımamak için ilk adımı atacak olanaklarla karşılaşacaksınız. Bekar Akrep’ler aşk ve tutku tüm ruhunuzu sarabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde saklı kalan küçük çocuğun o güzel ve hiç bitmeyen güzel enerjisini bulup yaşamıma şans, ışık ve yoldaş olması için saklı yerinden çıkarıyor, kendime rehber ediyorum. Bu sayede daha olumlu düşünüyor paylaşıyor ve üreterek yaşamımı zenginleştiriyorum.
Günün Kristali: Opal
YAY
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek ani değişikliklere dikkat çekmekte. Yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli bir geçiş yaşamanızda söz konusu olabilir. Bu dönemde size sunulandan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay’lar, eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilirsiniz. Beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizler ise eski bir aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Biliyorum ki gecem günle aydınlandığında yeni heyecanlar sarar yaşamımı. Olumsuzluk giysimi karanlık gece ile ardımda bırakarak aydınlığın verdiği beyazlıklarla arınırım.
Günün Kristali: Selenit
OĞLAK
Gökyüzü bugün, işiniz gereği karşılaşacağınız insanların sebep olacağı konular yüzünden kendinizi gergin bir ruh halinde hissedeceğinize işaret etmekte. Bu durum özellikle sabah saatlerinde daha yoğun olacaktır. Önemli görüşme ve kararlarınızı günün ilerleyen saatlerinde almanız sonuçları olumlu yönde etkileyecektir. Özel yaşamınızda ise eşinize olan tutumunuz önem kazanıyor, ona daha yakın olmalı ve sevginizi her fırsatta dile getirmelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri ona yansıtmak yerine ona açık olmak ve desteğini istemek ilişkinizi çok daha iyi bir duruma getirmenize yardımcıdır.
Günün Olumlaması: Sabır, sevgi saygı. Bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor işime, sevdiklerime ve kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım, dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve olumlu sonuçlar elde ederek güçleniyorum.
Günün Kristali: Labradorit
KOVA
Gökyüzü şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Yatırımlar, ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıntıların öneminin bilinci ile hareket ederseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz evi bugün alabilir, yeni bir iş yeri için uygun mekanı bulabilirsiniz. Gizliliğe önem vermeli ve iş bitirici davranarak hızlı hareket etmelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel yaşamınız; evli Kova’lar eşinizle gereksiz inatlaşmalar içinde olmamaya özen göstermeli ve sen-ben kavgası yerine anlayışlı davranmayı seçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.
Günün Kristali: Hematit
BALIK
Parlak zekanız bugün yapacağınız önemli gelişmelerle kariyer hayatınızda sizi önemli bir mevkiye taşıyabilir. Öz disiplininizi sağlayın ve ilerleyin. Kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler maddi anlamda da sizleri sevindirecek. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi günün ilerleyen saatlerinde alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliklerinizde bir türlü aradığınızı bulamadığınızı düşünmeniz ve yaşadığınız olumsuz beraberlikler aşka ve karşı cinse olan güveninizi nerede ise yıktı. Ama bu dönemde karşılaşacağınız bir insan sizi tüm bu düşüncelerinizden uzaklaştırarak adeta yaşama yeniden geldiğinizi düşündürebilir. Ön yargılarınızı ve yaşanmışlıkların olumsuz izlerini söküp atın ruhunuzdan ve kalbinizin kapısını güzelliklere açın.
Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum. Ön yargılarımı yıkıyor, özgürleşiyor, yepyeni başlangıçlara doğru aşkla yol alıyorum.
Günün Kristali: Topaz
HürriyetAile