24 Ekim Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün sizin için yeni sayılacak şeyler araştırmalı, düşünmeli ve iş yaşamınızda uygulamaya geçirmelisiniz. Düşünme tarzınız keskin ve odaklanmış olacaktır. Yapabileceğinizden fazla yükün altına girip kendinizi hırpalamaya özen gösterin. Tıkanıp kaldığınız konularda çözümler üreteceğiniz ve bitkin ruh halinizden çıkarak enerjinizle herkesin üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız bir gündesiniz. Şimdi dikkatinizi işinize vermeli ve bu olumlu enerjilerin yansımalarını başarılı çalışmalar yaparak değerlendirmelisiniz. Maddi konularda sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden yaşanabilecek sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sevginizi kalbinizden geldiği gibi ifade edebilmeyi başarırsanız birlikteliğinizi kuvvetlendireceksiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve huzurluyum. Yüksek zekam şimdi faaliyette, başarıya ulaşmam ve emeğimin karşılığını almam için beni büyük bir güçle desteklemekte. Her doğan güne sağlıkla, başarıyla, mutlulukla uyanıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Zümrüt

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün ektiğinizi biçeceğiniz özel bir gün olduğuna işaret etmekte. Son 1 yıldır yaptığınız her şeyin olumlu ya da olumsuz karşılığını alacaksınız. Yüreğiniz alışkanlıklarınız ve yaptıklarınızın mükafatı da olabilir sancısı da. Her ne olursa olsun bu etki sizi ruhsal olarak bir üst sıraya taşıyacak, kendinizle yüzleşmenizi ve kendinizi geliştirmenizi sağlayacak olağanüstü bir etkidir. İş hayatınızda uzun zamandır sessizliğinizi koruduğunuz konulara karşı sesinizi gür bir şekilde çıkarabilir, ya hep ya hiç deme cesaretini göstererek hakkınızı alabilirsiniz. Bugün baş ve boyun bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir, ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda, kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin, emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlar her geçen gün daha iyiye ve güzele ulaşacaktır.

Günün Kristali: Yakut

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün iş hayatınızda karşılaşacağınız insanların negatif tavırları ve iğneleyici sözleriyle karşılaşabilirsiniz. Sessiz kalmayın ve gereken cevabı nezaket çerçevesinde verin. Yapmakta olduğunuz işle ilgili haksız eleştirilerin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması, işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar, yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de sevdiklerimden aldığım destekle, yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz pırıl pırıl bir gün sizleri karşılıyor. Bugün her işiniz yolunda gidecek. Dikkat etmeniz gereken konu; çevrenizde bulunan sinsi bakışlar ve kıskanç tavırlarını sergilemekten çekinmeyen insanlar. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün evinize ait konularla ilgili son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Yengeç’ler, eş ya da sevgiliden gelecek hoş sürpriz karşısında bir hayli duygulanacaksınız.

Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli ve öylesine öğretici ki, farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.

Günün Kristali: Carnelian

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün işinizle ilgili daha verimli çalışacak stratejiler belirlemelisiniz. Eğer işlerinizi zamanında yetiştiremediğinizden şikayet ediyorsanız yeni yollar aramalı, aşırı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamadan kendinize zamanı daha iyi kullanabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bu konuyla ilgili sizden yaşça büyük insanların tavsiye ve öğütlerini dikkate almalısınız. İşinizle ilgili uzun zamandır uğraştığınız bir girişiminiz akşama doğru olumlu olarak sonuçlanabilir ve insanlardan büyük bir ilgi görebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir, sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin. Özel yaşamınızda ise sürpriz ve keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın bana sunduğu her şeyi olumlu ya da olumsuz diye yargılamadan sevgiyle kabul ediyorum. İnanıyor, güveniyor, değişim enerjisini tüm kalbimle kabul ediyorum. Rahatsızlıklarımdan rahata, güvensizliklerinden güvene inançla yürüyorum.

Günün Kristali: Turmalin

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün işinizi ilgilendiren konularda haksız davranış ve uygulamalarla karşılaşabilirsiniz, inatlaşmaktan uzak durmalısınız. Ne yaparsanız yapın karşınızdaki insanların kasıtlı tutumları işinizin gün içinde gerçekleşmesinin önüne geçecektir. Sabırlı olun ve bekleyin, birkaç gün sonra her şey istediğiniz yönde gelişecektir. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın gereksiz kıskançlıkları ve buna bağlı suçlamalarıyla dengeniz bozulabilir. Tartışma içine girmeden sakinleşmeyi bekleyin ve sizi gereksiz suçlamalarla huzursuz etmemesi, ilişkinizde güven duygusunun zedelendiği anda neler olabileceği yönünde düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin.

Günün Olumlaması: Geçmişimden bugüne kadar yaşadığım tüm olayları iyisiyle kötüsüyle kabulleniyor ve keşkelerimi geçmişte bırakmayı seçiyorum. Evrensel mekanizma mükemmel bir denge ve uyum içinde ilerlerken bende dengeyi sağlayan, ayrı yönlere akan sular gibi deneyimlerimin yaşamıma kattığı zenginliklerin farkına varmayı seçiyorum. Engellendiğim tüm negatif enerjileri yaşamımdan tamamen uzaklaştırıyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü keyifli, şanslı, enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Hemen her konuda cesur ve gerçekçi davranışlar içinde bulunarak tüm rahatsızlıklarınızdan uzaklaşacaksınız. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken tek konu; geçmişte bırakmanız gereken düşüncelerinizi zihninizde uyandırmamak olmalı. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken çevrenizde birikmeye başlayan sahte dostlara karşı uyanık davranmalı ve paranızı sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunu kendi içinizde yaşamak yerine kendisine söylemelisiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişten bugüne uzanan, beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyorum. Güneşin gücü ve ayın gizemi yaşamımı, bedenimi, ruhumu arındırıp aydınlatıyor. Gökyüzünün olağanüstü güçleri benimle birlikte, evrenin bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Carnelian

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızın adil bir şekilde değerlendirmesini yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Böylelikle şu anda rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda daha sağlıklı kararlar alabilecek ve sürekli ertelediğiniz fikirlerinizi hayata geçirebilmek için gerekli cesareti toplayarak girişimlerde bulunabileceksiniz. Bugün zihninizi boşaltın, sevdiğiniz insanlarla bir arada olun ve yaşamın güzelliklerini fark ederek sizde payınıza düşeni en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Özel yaşamınız da ise aşkın gücü tüm varlığı ile kendini hissettirmeye devam ederken daha fazla karşı koyma çabası sizi yormaktan başka bir şeye yaramayacaktır.

Günün Olumlaması: Kendime itiraf etmediğim edemediğim duygularımla, korkularımla, aşkımla ve kızgınlığımla yüzleşiyorum. Kendime adil ve dürüst davranmanın avantajları ile yüceliyorum. Bir kuş gibi özgür olduğumu hissediyor, ağırlıklarımdan kurtuluyor, yepyeni başlangıçlara doğru aşkla yürüyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

yay-50.jpg
YAY
Bugün eş ya da sevgilinizin içten iltifatları ile şımarabilirsiniz. İlişkinizde heyecanının ve romantizmin yoğun olduğu tutku dolu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle iletişim ve uyumunuz öylesine mükemmeldir ki var olan tüm sorunları aşmanız için gereken her şeye sahipsiniz. Evli ve çocuk sahibi Yay’lar, onlardan gelecek sevindirici bir haber günü daha da keyifli bir hale getirebilir sizler için. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu; hafta başı için yapmanız gereken önemli bir işinizle ilgili yapacağınız görüşmeler olmalı.

Günün Olumlaması: Rüzgarın hoş esintisi aşkla ruhumu okşarken, aşkın büyülü sözlerini fısıldarken sevdiğim kulağıma, gelen günün güzelliği bereketi yağmur olup yağarken üstüme sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyorum. Yüreğimi aşkla, inançla saf tutabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzünün size mesajı; sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri siz de onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Özel yaşamınızda ise özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Pirit

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte. İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizdeki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. Uzun süredir sabrettiğiniz konularda isyan bayrağını çekebilir ve ilişkinizi sorgulayarak haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz tavırlarını düzeltmesi için eşinize ciddi bir uyarı yapabilirsiniz. Kıskançlıkların sebep olacağı tartışmalara karşı ise tahammül göstermeniz oldukça güç.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugünkü olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde, dengeli ve huzurluyum.

balik-50.jpg
BALIK
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin. Maddi anlamda hafta başı ile birlikte şans sizden yana. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı artırıyorum. Egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan ve beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Kehribar

Kaynak Hürriyet Ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

balik-50.jpg
BALIK
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin. Maddi anlamda hafta başı ile birlikte şans sizden yana. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı artırıyorum. Egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan ve beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Kehribar

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
AKREP
Gökyüzü bugün iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızın adil bir şekilde değerlendirmesini yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Böylelikle şu anda rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda daha sağlıklı kararlar alabilecek ve sürekli ertelediğiniz fikirlerinizi hayata geçirebilmek için gerekli cesareti toplayarak girişimlerde bulunabileceksiniz. Bugün zihninizi boşaltın, sevdiğiniz insanlarla bir arada olun ve yaşamın güzelliklerini fark ederek sizde payınıza düşeni en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Özel yaşamınız da ise aşkın gücü tüm varlığı ile kendini hissettirmeye devam ederken daha fazla karşı koyma çabası sizi yormaktan başka bir şeye yaramayacaktır.

Günün Olumlaması: Kendime itiraf etmediğim edemediğim duygularımla, korkularımla, aşkımla ve kızgınlığımla yüzleşiyorum. Kendime adil ve dürüst davranmanın avantajları ile yüceliyorum. Bir kuş gibi özgür olduğumu hissediyor, ağırlıklarımdan kurtuluyor, yepyeni başlangıçlara doğru aşkla yürüyorum.

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
AKREP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar