24 Eylül Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü, sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş, fikir öneri ve projeleriniz için başlangıçlar yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın. Maddi konularda iş hayatınızdaki girişimleriniz olumlu sonuçlar verirken sizi bir adım daha öteye taşıyacak yeni şartlar ve yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi. Özel yaşamınızda ise evli Koç’lar, eşinize adil davranmalı ve sevginizi ifade etmeli siniz. Ona daha fazla vakit ayırarak, yüreğinizdeki yerini tüm benliğinizle hissettirmelisiniz. Bekar Koç’lar, hayal ettiğiniz o dürüst insan hiç beklemediğiniz bir şekilde aniden yaşamınıza girebilir.

Günün Olumlaması: Ey hayat, ey yaşanmışlıklarım, ey hayatımda olanlar ve olmayanlar; bana ya hep ya hiç demeyi, cesareti ve cesur olmayı öğrettiğiniz için teşekkür ederim. Yine aralarda sıkışıp kalmaktan beni kurtardığınız ve içimdeki ışığı görmemi sağladığınız için size müteşekkirim. Yükseklerden alçaklara düşüp ayaklarımın üzerinde durmayı, bilgelik hamuru ile yoğrulmayı bana nasip eden yüce güç, sana şükürler olsun. Bugünümü dünümden güzel kılan Allah’ın yarınlarımı da bugünümden güzel ve hayırlı eyle.

Günün Rengi: İnci beyazı

Günün Kristali: Çeroit

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü daha büyük hedefler peşinde gitmeniz için sizleri cesaretlendiriyor. Sorumluluk duygunuz disiplinli tavırlarınızla dikkat çekmeyi ve otorite konumundaki insanların destek ve hayranlığını kazanmayı başaracaksınız. Çalışma hayatınızda karşılaştığınız baskılardan kurtuldunuz. Zamanın size kattıklarının farkındasınız. Bu süreç içinde gerçekleştireceğiniz tüm girişimleriniz uzun vadede büyük faydalar getirecek sizlere. Şu an yaptıklarınız zaman zaman gerginlikler yaşamanıza sebep olsa da bunun karşılığını fazlasıyla alacak ve yaptıklarınızla gurur duyacaksınız. Hem iş hem de özel yaşamınızda son derece gerçekçi davranarak nerede bir problem varsa oraya yönelip problemli alanı tamamen düzeltecek ya da tamamen ortadan kaldıracaksınız.

Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum. Ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Pirit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün yaşanacak sürpriz gelişmelere işaret etmekte. Bugün uzun süreden beri devam eden aşk ilişkilerinizde yeni başlangıçlar, var olan sorunları ortadan kaldıracak düzenlemeler söz konusu olacaktır. Yakın çevrenizde bulunan insanların iğneleyici sözleri, perdelenmiş karanlıkları açığa çıkaracaktır. Her yüzünüze gülen insanın size samimi duygularla, sevgiyle yaklaşmasını beklememelisiniz. Özellikle eş ya da sevgilinizin yakın arkadaşlarınızdan duyacaklarınıza tepki vermeden kulak verin. Şimdi duygularınızla değil zekanızla hareket etmeli, son derece gerçekçi davranmalısınız. Sevdiğiniz insanla ilişkinizde herhangi bir güven sorunu yaşamamanız için gerçekleri kabullenerek, gördüklerinizi ve duyduklarınızı onunla paylaşın. Onun göremediği gözü siz olun ve birbirinizi tamamlayın.

Günün Olumlaması: Huzur, başarı, sevgi için kendi varlığımı kabul ediyorum. Bolluğu ve bereketi elde ettikçe yaşamımı güvenle sürdürürüm. Başarıyı, sevgiyi, huzuru tüm ruhumla ve içtenliğimle kabul ediyorum. Bugün yaşamımdaki her olumlu şeyi görmeye niyet ediyorum. Ben mutluyum ve bolluk içindeyim. Bolluk benim doğal var olma halimdir.

Günün Kristali: Ametist

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzünün bugün sizler için şifresi: Tolerans. Bu sizlere, problem yaşadığınız insanları daha iyi tanımaya çalışarak çözüm üreten tavırlar sergileyeceğinize işaret etmekte. İş hayatınızda bugün her zamankinden daha özenli olmanız, şartların olumlu yönde değişmesine sebep olabilir. Yaşadıklarınızı sorgulamaktan zihniniz yeterince yorgun durumda, bir fırsatını yaratın ve meditasyon yapın. Bugün ruhunuzda hakim olan tüm sorumluluklarınızdan kaçmak arzunuzu yenmeye çalışın. Asla gerçeklerden kaçmayın. Onlarla yüzleşin ve kendinizin muhafızı olun. Araç kullanırken dikkatli olmanızda fayda var, bir anlık dalgınlık istenmeyen sonuçları doğurabilir.

Günün Olumlaması: Deneyimlerimden, geçmiş hatalarımdan sıyrılarak yepyeni bir hayata, bolluk ve bereket içerisinde olmanın huzuruyla “Merhaba” diyorum. Ruhumdaki inanç, yüreğimde taşıdığım aşk beni tamamen saflaştırıp arındırıyor. Sonsuz mutluluk ve huzurun keyfini deneyimliyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü duygusal olarak gergin bir ruh hali içinde olup yaşadığınız her şeyi olumsuz yönden ele alarak hem kendinize hem de sevdiklerinize karşı haksız eleştiri ve davranışlarda bulunabileceğinize işaret etmekte. Özellikle geçmişte yaşadığınız bir olaya takılıp kalabilir ve yaşanmışlıkların derin etkilerinde çıkış yolu bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu durumu son derece adil şekilde değerlendirmeli ve kendinizi haklı görerek bencil tavırlar içine girmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli ve uzun süreli beraberlik içinde olan Aslan’lar, ilişkinizi gözden geçirmeli ve artık bir karar vermelisiniz; ya kalacaksınız ya gideceksiniz! Sürüncemede bıraktığınız sürece hem kendinize hem birlikte olduğunuz insana haksızlık edersiniz. Yaşamınızı yeniden yapılandıracağınız bu süreçte doğru kararlar alabilmeniz için sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki inanç, kalbimdeki büyük aşkla birleşiyor ve ben sahip olduğum gücün, daha önce varamadığım kadar farkına varıyorum. Bunun bilinci ile yaşamımı yeniden değerlendiriyorum. İçsel sesimin bana verdiği mesajları alıyor, uyguluyor, başarılı ve sağlıklı sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Kristali: Mavi Safir

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü, iş ve finans hayatınızda yaşanabilecek olumlu gelişmelere işaret etmekte. Bilgilerinizi ve tecrübenizi insanlarla paylaşarak bir yıldız gibi yükselecek, insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz muhteşem bir gün. Çevreniz genişleyerek, sizi yürekten destekleyen, hedefe yürümenizde yanınızda olan kişilerle başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Özel yaşamınızda sevdiklerinizden aldığınız olumlu enerjilerle her geçen gün kendinizi daha kararlı ve güçlü hissedeceksiniz. Haydi, farklılığınızı ortaya koyabileceğiniz bu muhteşem günü iyi değerlendirin.

Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en yüce hayrıma olacak ve adil bir şekilde uyguluyorum. Doğrularımdan vazgeçmeden, kimseyi incitmeyecek ve zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Özümden gelen sese kulak veriyor, yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Ametist

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü temposu yüksek bir güne işaret ediyor sizler için. İş ve özel yaşamınızda doğru yerde, doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Özel yaşamınıza adeta sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek, huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacaksınız. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli Terazi’ler için oldukça sevindirici olacak.

Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerim ve emeğimle işime, eşime, sevdiklerime sarılıyorum. Zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Akik

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün olabildiğince sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde hareket etmelisiniz. Oldukça yoğun dayanma gücüne sahipsiniz ve bununla ne yapmak istiyorsanız başarabilirsiniz. Hareketlerinizde kontrollü tarzınızı sürdürün. Şimdi gelecek amaçlı planlarınızı tasarlayın ve bunları hemen harekete geçirin. Enerjinizi ve bunların kaynaklarını iyimserlik için kullanın. Kendinize özgüven duyma zamanıdır şimdi. Dikkat etmeniz gereken tek konu, özel yaşamınızda sürekli tekrar eden olaylara bir yenisi daha eklendiğinde sabırlı davranmak ve düzeleceğini bekleyerek kendinizi kandırmamak olmalı. Bugün yaşadığınız her şeyi fırsat olarak görmeli ve yarınlarınız için kazandığınız deneyim zenginliği olarak değerlendirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayat beni mükemmelleştirmek, yükseltmek ve mutlu etmek için her aracı kullanarak daima iyi ve güzel şeyleri bana sunar. Bilinçaltımın en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.

Günün Kristali: Yakut

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü hayatınızda yeni bir perdenin açılmakta ve yeni bir dönemin başladığına işaret etmekte. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini, neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Maddi olarak şartlarınızı iyileştirmek için bazı düzenlemelerde bulunmanız sizleri rahatlatacak ve daha doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşkın ve doğru insanın size nerede ve nasıl geleceğini bilemezsiniz. Siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz, karanlıkların içinde esir olur ve çevrenizdeki güzelliklerin farkına varamazsınız.

Günün Olumlaması: Yaşamı farklı gözlerle değerlendiriyorum. Rahatsızlıklarımdan, sevgi ve kararlılıkla uzaklaşıyorum. Anı yaşıyor, öğrenirken sürekli yenilenmeyi başarıyorum. İş ve özel yaşamımda aşkın hakimiyeti ile korunuyor, emeğimin hakkını büyük bir sevgi ve bolca kazançla alıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bir an evvel kuruntulu, kuşkucu ruh halinizden sıyrılıp hayata dört elle sarılmanız için uyarıyor sizleri. Ertelediğiniz, peşinden gitmeye korktuğunuz tüm düşüncelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Kendinize hak ettiğiniz değeri verdiğiniz sürece karşılığını olumlu sonuçlar elde ederek alabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz bu olumlu durum çevrenizdeki herkeste merak uyandırıyor. İkili ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar sergileyin, olayları sakinlikle ele alın. Büyütülmemesi gereken konuları alevli tartışmalara çevirmenizin sonucunda istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, mideyle ilgili bir rahatsızlık söz konusu olabilir.

Günün Olumlaması: Yine yeni bir güne sağlıkla uyanmanın huzuru ve mutluluğundayım. Kendimi seviyor, kendime güveniyor ve değer veriyorum. Rabbime bana verdiği nefes için binlerce kez şükrediyor, yaşamıma mana zenginlik katacak tüm düşüncelerimi uygulamaya başlıyorum.

Günün Kristali: Labradorit

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, ruhunuzu rahatlatacak enerjiler sunuyor sizlere. Ayrıca içsel dünyanızı rahatlatıp yenilenme için sizlere fırsat da sunacak. Ruhunuzdaki yenilenen değişimin enerjisini tüm benliğinizle yaşamaya başlayın. Yeni tanışacağınız insanlar sizleri olumlu başlangıçlara yöneltebilir. İkili ilişkilerinizde romantizmi artıracak sıkıntılı süreçlerden geçiyorsanız, bu özel gün ilişkinizi yeniden canlandırmak için biçilmiş kaftandır. Bekar Kova’lar, ilgi duyduğunuz birinin duygularını aşk dolu sözlerle itiraf etmesi ile özel yaşamınız bir anda hareketlenebilir ve kendinizi yeni, saf, tertemiz duyguların olduğu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ve kolayca ifade ediyorum. Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.

Günün Kristali: Labradorit

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, arkadaşlarınızla yaşanacak problemlere işaret etmekte. Hiç beklemediğiniz davranışlarla karşılaşabilir ve arkanızdan dönen olayların gün yüzüne çıkması ile neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz. ****netli davranın, gerçeklerle yüzleşme zamanı sizler için. Bitmesi gerekenin biteceği, yeni başlangıçlarla güçleneceğiniz günlerdesiniz. İstek ve hedeflerinizin tüm sorumluluğunu alarak yaşadıklarınız sayesinde kendinize olan güven ve saygınızı daha da kuvvetlendireceksiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkisi olmayan Balık’lar, bugün karşınıza çıkacak, size ilgi gösterecek insanlara karşı duyarsız kalmayın.

Günün Olumlaması: Kararsızlıklarımdan, bilinçaltımda oluşturduğum bilinçli ve bilinçsiz tüm negatif formlardan uzaklaşıyor ve arınıyorum. Burada ve şimdiyi kabul ediyor, yenilenen değişime karşı kararlı, cesur ve inançlı bir şekilde kendimden emin adımlar atıyorum.

Günün Kristali: Zirkon

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü, sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş, fikir öneri ve projeleriniz için başlangıçlar yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın. Maddi konularda iş hayatınızdaki girişimleriniz olumlu sonuçlar verirken sizi bir adım daha öteye taşıyacak yeni şartlar ve yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi. Özel yaşamınızda ise evli Koç’lar, eşinize adil davranmalı ve sevginizi ifade etmeli siniz. Ona daha fazla vakit ayırarak, yüreğinizdeki yerini tüm benliğinizle hissettirmelisiniz. Bekar Koç’lar, hayal ettiğiniz o dürüst insan hiç beklemediğiniz bir şekilde aniden yaşamınıza girebilir.

Günün Olumlaması: Ey hayat, ey yaşanmışlıklarım, ey hayatımda olanlar ve olmayanlar; bana ya hep ya hiç demeyi, cesareti ve cesur olmayı öğrettiğiniz için teşekkür ederim. Yine aralarda sıkışıp kalmaktan beni kurtardığınız ve içimdeki ışığı görmemi sağladığınız için size müteşekkirim. Yükseklerden alçaklara düşüp ayaklarımın üzerinde durmayı, bilgelik hamuru ile yoğrulmayı bana nasip eden yüce güç, sana şükürler olsun. Bugünümü dünümden güzel kılan Allah’ın yarınlarımı da bugünümden güzel ve hayırlı eyle.

Günün Rengi: İnci beyazı

Günün Kristali: Çeroit

:bestas::bestas::bestas:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü temposu yüksek bir güne işaret ediyor sizler için. İş ve özel yaşamınızda doğru yerde, doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Özel yaşamınıza adeta sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek, huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacaksınız. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli Terazi’ler için oldukça sevindirici olacak.

Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerim ve emeğimle işime, eşime, sevdiklerime sarılıyorum. Zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Akik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar