Gökyüzü bugün hayata dair tüm fikir ve düşüncelerinizi cesurca ortaya koymanız ve ifade etmeniz için destekliyor sizleri. Ağzınızdan çıkan her söz insanların üzerinde sihirli etkiler yaratabilir ve yaptığınız işe göre büyük bir çıkış sağlayabilirsiniz. Gün sizin gününüz, alın bu enerjiyi ardınızda cesaretle yürüyün. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize olan aşkınız daha da artacak. Size verdiği değer ve göstermiş olduğu yakınlık ilişkinizi çok daha sağlam temeller üzerine oturtabilmenizi sağlayacak. Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar, bugün tanışacağınız bir insan kalbinizin heyecanla çarpmasına sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Sabır benim ruhumun anahtarıdır. Sabırla geçtiğim her sınavın başarısına ulaşıyor, üretiyor, emek veriyorum. Bolluk, bereket ve zenginliğe erişiyorum.
Günün Rengi: Yavruağzı
Günün Kristali: Labradorit
Bugün ruhsal ve fiziksel gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız olmalı. Eş ya da sevgilinizin yakın çevresinde olan ve ilişkinizde problem yaşanması için çabalayan insanların sinsi oyunlarını fark etmelisiniz. Sezgilerinize güvenin ve kendinizi geri planda tutmadan ve engellemeden, içinizden geldiği gibi hareket edin.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve zindeyim. Yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
Bugün yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda ise finansal konularda haklarınızı aramanız ve takipçisi olmanız gereken bir gündesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz zam bugünlerde gelebilir ve yeni bir terfi alarak kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi olan İkizler burçları, bugün onları ilgilendiren konularda her zamankinden daha duyarlı olmalı ve iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayanlar, aşk bugün hiç ummadığınız bir şekilde gönül kapınızı çalabilir.
Günün Olumlaması: Benliğime, değerlerime ve düşüncelerime sahip çıkıyorum. Kimsenin beni üzmesine ve kırmasına izin vermiyorum. Düşüncelerim, yeteneklerimi besleyen, güçlendiren, hayata geçiren hazinemdir. Sahip olduğum her şeyi seviyor ve koruyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
Gökyüzü bugün maddi konularda oldukça dikkatli davranarak yatırımlarınız için beklemede kalmanız adına uyarıyor sizleri. Daha iyi bir fırsatla karşılaşarak pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karar almak için beklemek zorunda olduğunuz bir konu sizin istediğiniz olumlu etkilerle gelişebilir ve hızlı kararlar alarak sorunlu bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ey aşk senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor, yüreğim aydınlanıyor, her gün artarak yaşam gücümü yineliyor, beni benim gözümle gören gözle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.
Günün Kristali: Kalsedon
Gökyüzü bugün son derece karışık duygular içinde olabileceğinize işaret etmekte. Akşama doğru ise kendi kendinizi sorgulayacak, var olan şartları değiştirmek için çözüm odaklı hareket edeceksiniz Önemli adımlar atabilir, ilkler gerçekleştirebilirsiniz, yeter ki kendinize adil olun ve kendinize işkence etmekten vazgeçin. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir, uzun zamandır birlikte olduğunuz insana karşı takındığınız kırıcı tutumun pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Bekar Aslanlar, sizler bugün aşkta çok şanslısınız.
Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da güçlü bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.
Günün Kristali: Beril
Bugün iş hayatınızda size cazip gelen ancak kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ilgili başkalarından duyduğunuz her şeye inanıp tepki vermeyin. Üzerken üzülebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.
Günün Kristali: Granat
Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli, size güvenen ve sizi seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın, her şeyin bir zamanı vardır. Siz onlara yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi!
Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim, haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor ve güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Maddi konularda pratik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Parlak zekanızı sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu anlamak, kendinizi rahat ve güvende hissetmek, ne yapılmasının doğru olduğunu düşünerek girişimde bulunmak adına kullanmalısınız. Gelirinizle alakalı konularda mecburiyetleriniz dışındaki harcamalarınızı kontrol etmeniz ve sorumluluklarınızın farkında olmanız faydalıdır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ortak değerler üzerinde anlaşacak ve rahatsız olduğunuz konularda hem fikir olacaksınız.
Günün Olumlaması: Anladım ki sevgi ifade ettikçe değer kazanıyor. Anladım ki ifade edilmeyen sevginin anlamı yok. Sevgi, paylaştıkça büyüyor ve güçleniyor. Sevdiklerimin gözlerinde bana duydukları sevgiyi gördüğümde yaşam benim için yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için kararlar almanız adına destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve yakınlarınızla yaptığınız paylaşımlarla edineceğiniz yeni fikirler doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Herkesin fikrini alarak kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aşk hayatınızda eş ya da sevgilinize ilgi ve sevginizi göstermekten çekinmeyin. Ufak tefek tartışmaları büyütmeyin, sular tek yöne aksa denge olmazdı. Birlikte olduğunuz insanın sizden farklı olan yanlarını kabul edip ona saygı duyduğunuz takdirde sorunlarınız ortadan kalkacaktır.
Günün Olumlaması: Hiç kimsenin beni mecbur olmadığım şeylere mahkum etmesine izin vermiyorum. Ben hür ve irade sahibi bir insanım. Huzurumu bozacak, beni zora sokacak her şeyden uzaklaşıyorum.
Günün Kristali: Selenit
Sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ve özel yaşamınızda dilekleriniz gerçekleşebilir. Şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayabilirsiniz. Kuvvetli bir enerji çemberi sizi sarmışken yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın habercisidir adeta. Sevincinizi ve coşkunuzu içinizde tutmaya çalışın, daha önce paylaştığınızda başınıza gelenleri aklınıza getirerek hareket edin. Özel yaşamınızda uzun bir süredir hasret kaldığınız mutluluk bugünden itibaren sizinle artık, siz istemediğiniz ve müsaade etmediğiniz sürece bunu hiç bir şey bozamaz, keyfini çıkarın. Aşkın gücünün zaferini doyasıya yaşamaya bakın.
Günün Olumlaması: Aklıma takılan her sorunun cevabını kendi içimde bulabilmenin ve çözüme kavuşturabilmenin huzuru ile başlıyorum güne. Genç kalabilmenin sırrının ruhumu beslemekten geçtiğini fark edebilmenin şükrünü duyuyorum. Aşkla başlıyorum hayata, sil baştan yaşıyorum gençliğimi tüm güzelliği ve coşkusu ile.
Günün Kristali: Yakut
İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa bunlar üzerinde düşünmeniz yararlı olacaktır. Düşünceleriniz doğrultusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızı, ilişkinizde sorunlar olmasına rağmen sürdürmeye kararlıysanız bilmelisiniz ki karşılıklı anlayış şarttır. İlişkiniz konusunda hür iradenizi ortaya koymalı, hiç kimsenin alacağınız kararı olumsuz yönde etkilemesine izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Her bir dakika, bir gün kadar verimli ve bereketli geçiyor. Bol sevinç, bol huzur, bol para, bilgi, sevgi ve dostluk çoğalarak bana gelirler ve benden başkalarına ulaşırlar.
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün duygusal yanınızla idealist tarafınız savaş halindedir. Duygularınız oldukça cömert ve kendini esirgemeyen düzeydedir fakat başka insanların bunu bir avantaj olarak görmelerine izin vermeyin. Bugün hayır demesini bilmelisiniz. Duygusal yoğunluğunuzun iş hayatınızı ilgilendiren kararlarınızda etkili olmamasına çalışın. Tüm güveninizi bir olaya veya kişiye bağlamayın. Tetikte durun, içinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır, siz bugün zor olanı yapmaya çalışın.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime ve içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum. Beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde hayır diyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
HürriyetAile