24 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Yakın çevreniz dahil olmak üzere ailenizle ve eşinizle, gözünün üzerinde kaşın var gibi çok doğal bir meseleden çıkarılan bir tartışma canınızı sıkabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Sorunların farkına varmalı, sizi böyle bir sebepten tartışmaya iten gerçek nedenlerin ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız. En iyisi dışarı çıkıp bir süre sakinleşmek ve gergin olan sinirlerin yatışmasını beklemek olacaktır.

Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim. Yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorum. Kötü günler geldi ve geçti. Artık güçlüyüm, kendi hayatımı en iyi şekilde yönetecek güce sahibim.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Mercan

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, birlikte olduğunuz kişiden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabileceğinizi müjdelemekte. İlişkinizin güçleneceği, birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreç. Uzun süredir devam eden bir ilişki içindeyseniz bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bugün kendinizi yenilenmiş, arınmış ve son derece pozitif hissedersiniz. Enerjinizi sezgilerinizle birleştirdiğinizde çözümsüz kaldığınız konular da dahil, olumlu ve sonuca yönelik fikirler edinecek, hafta başıyla birlikte de uygulamaya geçeceksiniz.

Günün Olumlaması: İçimde bana güç veren, beni canlandıran, isteklerimi uygulamam için beni tetikleyen büyük bir enerji var. Korkularımı, endişelerimi ve kayıplarımı dünümde bırakarak, bugünümü en güzeliyle değerlendiriyor, yarınlarıma güvenle yürüyorum.

Günün Kristali: Peridot

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Yeteneklerinizi doğru zamanda ve doğru yerde bulunmanın şansı ile ortaya koyabilmenin şansını yakalayarak, kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz. Maddi manevi şanslı bir günlerdesiniz. Bugünlerde iletişime önem verin. Dostlarınızdan gelecek destek sizleri daha da güçlü bir konuma taşıyacak. Yenilikçi devrimlere hazır olun. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tartışma anında söylediği sözler için pişman olduğunu bilmelisiniz. Zihninizde farklı düşünceler oluşmasına, sevginizin kelimelerin esiri olmasına izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Acısı ve tatlısı ile seviyorum hayatı. Doğan her gün, yeni bir nefes yeni bir mucize benim için. Aldığım nefes ve yüzümdeki gülücük; eşim, işim, ailem, sağlığım, bedenim. İşte budur benim mucizem! Şükrediyor, her an öğreniyor, gelişiyor, büyüyor ve zenginleştiğimi hissediyorum. Bolluk, bereket, aşk, şans ve sevgi benimle birlikte. Attığım her adımda daha da büyüyor.

Günün Kristali: Yeşim

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Yaşadıklarınızın ağırlığı omuzlarınıza yorgunluk düşürmüş olsa da sizler güçlü insanlarsınız. Silkinecek ve bir anda enerjinizi toplayarak iş ve özel yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz. Öylesine güçlü bir dönemdesiniz ki tıkandığınız, nefes almakta zorlandığınızı hissettiğiniz hemen her konuda rahatlamalar yaşayacak, kararlarınızı başarı ile uygulayabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarına karşı aşırı hassas davranacağınız günlerdesiniz. Sizden saklamış olduğu birçok konu gün yüzüne çıkabilir.

Günün Olumlaması: Duygularımı kelimelere döküyor, sevginin rüzgarına teslim ediyorum. Dipsiz kuyulardan çıkıyor, özgürleşiyorum. Aşkla buluşmanın huzuruna eriyorum. Aşkın kutsallığına bürünüyor, korunuyor, kendi dünyamı aşkla keşfetmenin sırrına eriyorum.

Günün Kristali: Akik

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konularda yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacak, uzun zamandır sıkıntı duyduğunuz önemli bir konunun olumlu sonuçlanması ile sevineceksiniz. Özel yaşamınızda ise “Gitmek mi çözüm, kalıp mücadele etmek mi?” sorusu gün boyu zihninizi meşgul edebilir. Birlikte olduğunuz insanla düşüncelerinizi, korkularınızı, rahatsızlıklarınızı paylaşmadığınız sürece sadece kendinize değil, ilişkinize de haksızlık eder ve yanlış kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bugün kendimle yüzleşmeyi seçiyorum. Ruhumu ve bilinçaltımı tüm negatif düşüncelerimden, kuruntularımdan arındırıyorum. Ben kendi kendime yetebilmenin gücünü kavrıyor, inançlarımla arınıyor, güçleniyorum. Yapabileceklerimi fark ediyor, dengeyi buluyor, sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Mavi Akik

basak-50.jpg
BAŞAK
Özellikle iş hayatınızda kalıplaşmış düşüncelerinizden, alışkanlıklarınızdan uzaklaşmayı başarmalı, yeni fikir ve önerilere açık olmalısınız. Tek düze giden birçok şey olumlu yönde değişebilir. Değişim sizleri korkutmamalı, değişen sadece şartlar ve konumuz olacaktır. Bu dönemde isteklerinizi ifade etmekten korkmayın. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği olmayan Başak’lar keyif alacağınız sizi anlayan, değer veren birinin varlığı ile aşkın tüm güzelliğini ruhunuzda hissedebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sözlerin büyüleyici etkisine inanıyor, duygularımı en güzel haliyle ifade ediyor, olumlu sonuçlarla seviniyorum. Paylaştıkça değer kazanan duygu ve fikirlerimle güçleniyor yarınlara güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

terazi-50.jpg
TERAZİ
Güven duygunuzu fazla abartmadan kariyerinizi yeniden yapılandırdığınız bu dönemde özellikle finansal konularda hesaplarınızı olasılıkları çok iyi değerlendirerek hareket etmelisiniz. Egonuzun ön plana çıkmasını dengelediğiniz takdirde bu süreçte her şey sizi geliştirmek ve hedeflerinize ulaşmak için işliyor. Parasal açıdan yaşanan olumlu gelişmeler, aynı hızla harcamalarınızı da arttıracağı için yatırımlar konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün çocukları ilgilendiren konular gündeme gelebilir.

Günün Olumlaması: Bugün tüm benliğimle yüzleşiyor ve içimde taşıdığım kibiri ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Kibir ve ego bana sadece zarar verir, bunun bilincindeyim. Şimdi kendimi çok daha huzurlu, özgür ve yaşam dolu hissediyorum.

Günün Kristali: Akik

akrep-50.jpg
AKREP
Yaşanan sıkıntılı deneyimlerden çıkardığınız derslerle şimdi her zamankinden çok daha güçlüsünüz. Bu süreçte kariyerinizi ilgilendiren konularda kendinizi, elinizdekilerle sınırlandırmadan hareket etmelisiniz. Kapıları çalmalısınız ki size açılsın. Bugün kalbinizden geçen dilekleriniz gerçekleşebilir, insanlarla ilişkileriniz oldukça uyumlu ve cana yakındır. Bu güzel enerji sadece iş hayatınızda değil, özel hayatınızda da etkili olacaktır. Hayatınızda biri yoksa o özel insanla tanışabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumdan dışarı yansıyan harika bir coşku var şimdi içimde. Gökkuşağının yedi rengini barındırıyorum yüreğimde. Yaşamımın her alanında yenilik, başarı, zenginlik ve yüreğimdeki yedi rengimin büyülü yansıması var tüm çevremde.

yay-50.jpg
YAY
İş hayatınızda var olan potansiyelinizi ortaya koyun, sahne sizin. Belki de bugünün yıldızı siz olacaksınız. Bu süreçte sizinle hemfikir olmayan, yaptığınız seçimleri eleştiren ve anlamaya çalışmayan yakınlarınızla problemler söz konusu olabilir. Anlayışlı olun ve işinize konsantre olarak başarılı sonuçlar elde etmeye çalışın. Bu sürecin sonunda verdiğiniz emeğe saygı gösterecek ve sizi destekleyeceklerdir. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmelere hazır olmanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Yakut

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir işiniz çaba harcamaksızın size sunulabilir. Bu statünüzü yükseltmeniz için önemli bir fırsat olabilir. Bu konu hakkında tek başınıza karar almaktan ziyade konusunda uzman insanların görüşlerine başvurmanız, olabilecek aksaklıkların önüne geçeceği gibi sizi karşı tarafa karşı daha da profesyonel davranmanız yönünde teşvik edecektir. Özel yaşamınızda ise bir arkadaşınızın düzenleyeceği bir aktivite eski dostlarla bir araya gelerek eğlenceli vakitler geçirmeniz için harika bir fırsat olacaktır sizler için. Ayrıca yarım kalan bir meseleyi de böyle bir günde tamamlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yüksek enerjim bugün benden başkalarına, onlardan diğerlerine tüm olumlu yanlarıyla akıyor. Her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getiriyor. Bolluk ve zenginlik artarak bereket kapımdan içeri akmaya devam ediyor.

Günün Kristali: Turmalin

kova-50.jpg
KOVA
Bugün içe dönük ve hırçın bir ruh halinde olabilirsiniz. Özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanı hiç hak etmediği davranışlar sergileyebilirsiniz ve bu size oldukça pahalıya patlayabilir! Öfkeniz, kızgınlığınız kimeyse sorununuzu o kişi ya da kişilerle halletmelisiniz. Onlarla yaşadığınız problemlerin özel hayatınızı etkilememesi için kesin çözümler üretmelisiniz. Sizi seven, her zaman yanınızda olan insana haksızlık etmemelisiniz. Bugün öfkenizi kontrol altına almalı ve gerginliğinizi sevdiğiniz insanlara yansıtmamalısınız.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen hayat yolumda isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

balik-50.jpg
BALIK
Yakın çevreniz arkadaşlarınızla ilgili meselelerde, geçmişte yaşadığınız çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden fakat bir sonuca bağlayamadığınız bir ilişkiniz resmileşebilir. İlişkide problemler yaşıyorsanız kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz, keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne şükrediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit
HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Yakın çevreniz dahil olmak üzere ailenizle ve eşinizle, gözünün üzerinde kaşın var gibi çok doğal bir meseleden çıkarılan bir tartışma canınızı sıkabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Sorunların farkına varmalı, sizi böyle bir sebepten tartışmaya iten gerçek nedenlerin ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız. En iyisi dışarı çıkıp bir süre sakinleşmek ve gergin olan sinirlerin yatışmasını beklemek olacaktır.

Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim. Yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorum. Kötü günler geldi ve geçti. Artık güçlüyüm, kendi hayatımı en iyi şekilde yönetecek güce sahibim.

-kizgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar