KOÇ
Bugün geçmişe duyduğunuz özlem, yaşanmışlıkların getirdiği acı tatlı olayların yansımaları ile bugün duygusallığınızı arttırabilir. Yaşadıklarınızı zenginliğiniz olarak değerlendirebilirseniz her şey sizin için çok daha aşılabilir hale gelecektir. İş hayatınızda ise, zorlandığınız hemen her konuda yaşanacak güzel gelişmelerle önemli ilerlemeler kaydedecek ve isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bugün eski dostlarınızla karşılaşabilir ve keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, başta da belirttiğim gibi geçmişte yaşananları bir kenara bırakmayı ya da en doğrusu kabullenmeyi öğrenmelisiniz ki, şu anın huzuru bozulmasın.
Günün Olumlaması: Meleklerimin yanında olduğunu biliyor, tüm kalbimle bana sunduğu nimetler için Rabb’ime şükrediyorum. İlahi gücün koruması yaşamımın her alanında kendini hissettiriyor. Güvendeyim.
Günün Rengi: Kahverengi
Günün Kristali: Obsidyen
BOĞA
Gökyüzü, bugün sezgilerinizin sesine kulak vermenizin olumlu sonuçlarına işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili konularda kararlar almanız gerekiyorsa, bu özelliğinizden sonuna kadar faydalanmalısınız. Bugün başkalarının tesiri altında kalmadan kararlar almalısınız. Fikir ve önerilere açık olun fakat son kararı siz verin. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizin özel zamanlarındasınız. Birçok sıkıntıyı el birliği ile alt etmiş olmanın huzuru ilişkinizi güçlendirirken birbirinize olan bağınızı daha da kuvvetlendiriyor. Bugün kendinizi ve sevdiğiniz insanı şımartın.
Günün Olumlaması: Aradığım her şeyin kendimde olduğunun farkına vardığım ana şükürler olsun. Benlik duygusundan çıkıp bütünün parçası olmaya ulaşabilmenin huzuruyla şimdi her zamanki değerlendirmelerimden daha bilinçli, uyumlu değerlendirmelerde bulunuyorum. Sahip olduğum tüm yetenek ve becerilerimi bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Turmalin
İKİZLER
Bugün ikili ilişkilerinizde insanların size tepkisel yaklaşımları öfkelenmenize sebep olabilir. Sizi olduğunuzdan farklı değerlendirmeye ve bu konuda ısrarcı tavırlar sergileyerek üzerinizde ciddi bir baskı kurarak sizi başkalaştırmaya, kendinizden uzaklaştırmaya çalışabilirler. Dikkatli davranın. Yaşamınızda bir dönem bitip yeni bir dönem başlıyor. Bu süreçte seçimlerinizi akıllıca yapmalı ve sizi olduğunuz gibi kabullenmeyen insanlara gerekli tavrınızı koymalısınız. Özel yaşamınızda ise, duygularınız oldukça karışık. Huzursuz bir ilişki içindeyseniz ve artık daha fazla sürdürmeme kararındaysanız, yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketini tamamlamasını beklemeli ve kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Sabrın ruhumu sakinleştiren, bana fark edemediğim değerlerimi fark ettiren büyük öğreti olduğunun bilincine vardım. Sabrımı emeğimle, bilgimle zenginleştirmenin yüksek öğretisi ile doğruyu yanlışı ayırt ediyor, önceliklerimi bu doğrultuda belirliyorum.
Günün Rengi: Bakır
Günün Kristali: Ametist
YENGEÇ
Gökyüzü iş yaşamınızda yıldızınızın parlamaya başlayacağına işaret etmekte. Tüm yeteneklerinizi ortaya koyma zamanı, bunun karşılığını birden fazla fırsatla karşılaşarak alacaksınız. Sezgilerinize kulak verin, bırakın size iç sesiniz önderlik etsin. Bu dönemde önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinizi kendinize saklayın ve özellikle iş arkadaşlarınızla paylaşmayın. Öğrendiklerinizin zamanı geldiğinde size kazandıracakları oldukça yüksek olacaktır. Özel yaşamınızda sabırlı davranın ve olayları başka insanların bakış açılarından değerlendirmeye çalışın. Bu size ilişkiler konusunda önemli şeyler öğretecektir. Aile ve özel yaşamınızdaki gerginlikleri fazla büyütmemeye özen gösterin.
Günün Olumlaması: Gökleri rehber edindim kendime, ruhuma her geçen gün deneyimlediğim olayların farkındalığı ile kibirden, nefretten, sevginin kabul etmediği tüm değerlerden arınıyorum. Bilgeliğe giden yolda her geçen gün güçlenerek ilerliyorum.
Günün Rengi: Turkuaz
Günün Kristali: Hematit
ASLAN
Gökyüzü, kazancınızı artıracak tüm fırsatları değerlendirmeniz ve kendinize güvenerek hedeflerinizi yüksek tutmanız için destekliyor sizleri. İletişime çok önem vermeli ve bulunduğunuz konumun size tanıdığı tüm yetkileri kullanarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda, kendi yakınlarınızla İlişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir. Kardeşler, akrabalar ya da arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranmayı elden bırakmayın ve bu sürecin ilişkileriniz üzerinde kalıcı zararlar vermesine izin vermeyin. Evli Aslan’lar ise, eşinizin ailesinden kaynaklanan sorunlara karşı tedbirli olmalı ve sizi haksız yere üzmelerine izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde, kendi farkındalığımı fark etmeyi seçiyorum. Tüm pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma çekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyor, ilişkilerimi güçlendiriyorum.
Günün Kristali: Kaplan gözü
BAŞAK
Gökyüzü aile hayatınızı ve yakınlarınızı ilgilendiren konularda beklediğiniz değer ve önemi göremediğinize dikkat çekmekte. Bugün iletişime önem vermeli ve herkese karşı açık olmalısınız. Haksızlıklara karşı hakkınızı savunmalısınız. Bunu yaparken kırıcı olmamaya özen gösterin fakat insanlara saygı sınırları aşmamaları gerektiğini de hatırlatmalısınız. İş hayatınızda ise, isteklerinize kavuşma zamanı, inanın ve ilerleyin. Şu anki işinizden memnunsanız maaşınızda artış ya da terfi etmeniz söz konusu olabilir.
Günün Olumlaması: Yaşamımdaki tüm belirsizlikleri yüksek irademle kendimden uzaklaştırıyorum. Aklımı sezgilerimi kendime rehber ediyor, düşünce ve isteklerimi netleştiriyorum. Kararlılıkla yola devam ediyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
TERAZİ
Gökyüzü, geçtiğimiz yıl iş hayatınızda yaşadıklarınızı düşünerek hedefleriniz arasına katmanız için küçük mesajlar veriyor sizlere. Günlük sıkıntıların, aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin. Kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı şimdi. İş hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan insanlar sizi destekleyecek ve size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Bu özellikle süregelen profesyonel ilişkileriniz için oldukça iyi olacak bir etkidir. Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bugün arkadaşlarınız size önemli tavsiyelerde bulunacaklar, mutlaka dikkate almalı ve uygulamak için harekete geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Sözlerimi özümden geldiği gibi tam da söylememin uygun olduğu zamanlarda ifade ediyor, etkili sonuçlar alarak belirlediğim hedefe kolaylıkla ulaşıyorum. Hiç kimsenin etkisinde kalmadan kendi özümden gelen sözlere önem vererek hareket ettiğimde kendim için en doğru kararları alır ve uygularım.
Günün Rengi: Bordo
Günün Kristali: Lapis lazuli
AKREP
Gökyüzü, bugün kendinize yeni yönler belirleyebilmeniz için destekliyor sizleri. İsteklerinizi yüksek enerjinizle gerçekleştirmeye hazır, oldukça dinamik bir ruh halinde olacaksınız. İş ve eğitim hayatınızla ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz bugünlerde çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin. Meslek ve eğitiminizle ilgili konularda insanların size severek yardımcı olması ile kendinize ve yaşama olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Sosyal aktivitelere önem verin, doğru zamanda doğru yerde olmanın getireceği büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda gerginliklerden uzaklaşarak keyifli bir gün geçireceksiniz.
Günün Olumlaması: Cesaretle beslenmeyi seçiyorum bugün. Cesaretimi aklımla birleştirmeyi, tüm yeteneklerimi kendime olan güvenim ile ifade edip ortaya koymayı seçiyorum. Bolluk ve bereket dilediğim her an beni ziyaret eder. Bolluğumun, bereketimin şükründe sevgiyle ve cesaretle ilerlemeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Yakut
YAY
Gökyüzü, bugün başka insanların duygularına karşı çok duyarlı olacağınıza işaret etmekte. Sezgileriniz ve hayal gücünüz bugün zirvededir. Bu enerjileri yaratıcı bir alanda, sanat ve güzelliklerde kullanabilirsiniz. Bilinçaltı kavrama kabiliyeti içinizden gelen sesleri dinlerseniz daha verimli olacaktır. Bugün kadınların, aile bireylerinin ve size ihtiyaç duyanların etkili sempati ve psikolojik anlayışına sahip olacaksınız.
Günün Olumlaması: Kendimin, isteklerimin, eksiklerimin ne olduğunun bilincindeyim. Eksik kaldığım yönlerimi tamamlamayı, isteklerimin doğrultusunda kişisel gelişimimi sağlamayı seçiyorum. Bu yönde en yüce hayrıma gerçekleşecek adımlarımı dikkatlice atıyor ruhumu yeniliklere açıyorum.
Günün Rengi: Gülkurusu
Günün Kristali: Carnelian
OĞLAK
Gökyüzü, hayatınızın önemli bir dönüşümünü yaşayabileceğinize işaret etmekte. Bu yaptığınız işte yaşanacak önemli bir gelişme olabileceği gibi özel yaşamınızda resmiyet kazanacak ilişkinizin size getireceği büyük bir değişim de olabilir. Göksel enerjiler yaşamınızı olumlu bir yönde değiştirirken bunun heyecanını, keyfini ve huzurunu çıkarın. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. İşinizle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni düşünceler peşinde olacaksınız. Diğer insanlar ile konuşmalar ve iletişimde kolaylık, olumlu bir yoğunluk göze çarpacaktır. Her türlü görüşmenin düzgün gitmesi olasıdır. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler, ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek.
Günün Olumlaması: Hayat mucizelerle dolu derlerdi de inanmazdım. Ta ki, kendi mucizemi deneyimlediğim bu ana kadar. Kendi mucizelerimi keşfetmenin keyfi ve güzelliği, yaşamımı başka bir boyuta taşıyor şimdi.
Günün Rengi: Koyu kırmızı
Günün Kristali: Akik
KOVA
Gökyüzü, bugün iş hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlara işaret ediyor. İlerleyen günler içinde ne yapmak istiyorsanız planlayın ve kafanıza bu planları başarı ile uygulayacağınızı yerleştirin. Kendine güven ve liderlik yetenekleri bugün daha kuvvetlenmektedir. Bunları avantaj olarak kullanın. Açık görüşlü olmaya özen gösterin, şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. Karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirin. Kendinize güvenin ve yaptıklarınızı ortaya koyun, çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda geçmişte kalan biri duygularınızı alt üst edebilir. Eski defterlerin açılacağı bir günde, tercihlerinizi belirlemekte bir hayli zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendi ruhuma yöneldiğimde özümden gelen yakarışları duyar ve neler yapmam gerektiğinin farkına varırım. Bu sayede daha özgür, daha aktif ve huzurlu olurum.
Günün Rengi: Lacivert
Günün Kristali: Krizopras
BALIK
Bugün İçe kapanma, duygusal hesaplaşmalar, sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılın ilk gününden bugüne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın. Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz, iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyorum. Eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum ve kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.
Günün Rengi: Mor
Günün Kristali: Ametist