KOÇ
Gökyüzü bugün, kendinizi düşüncelerinizle ve kelimelerinizle net bir şekilde ortaya koyacağınıza işaret etmekte. Söylemeyi istediğiniz her şeyi kararlılıkla ifade edecek ve haklılığınızla karşınızdaki insanları şaşkınlıkla kendinize hayran bırakacaksınız. Bugün işiniz için yeni sayılacak şeyleri araştırmalı, düşünmeli ve iş yaşamınızda uygulamaya geçirmelisiniz. Düşünme tarzınız keskin ve odaklanmış olacağı için öğrenme kabiliyetinizin oldukça kuvvetli olduğu bir gündesiniz. Şimdi dikkatinizi işinize vermeli ve bu olumlu enerjilerin yansımalarını başarılı çalışmalar yaparak değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda sevginizi doyasıya paylaşarak birlikteliğinizi kuvvetlendireceksiniz. Bekar Koç’lar, aşkın heyecanı ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir. Evli Koç’lar ise çocuklarıyla çok keyifli ve değerli paylaşımlarda bulunmanın tadını çıkaracaklar.
Günün Olumlaması: Bir melek kadar saf ve temiz bir ruha sahip olduğum için tüm kalbimle şükrediyorum. Arınmış olmanın verdiği tüm güzel enerjilerimi, en yüce hayrıma olacak, iş ve girişimlerde akıllıca kullanmayı seçiyorum.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Labradorit
BOĞA
Gökyüzü bugün sizlere, amaçlarınıza ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymanız, çalışmaya istekli olmanız için destek veriyor. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden, bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bu dönemde sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun, kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinizi daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin gereksiz tartışmalara girmesine izin vermemeli ve net bir şekilde incindiğinizi, rahatsız olduğunuzu ifade etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Bir kapı kapanıyorsa hayat yolumda, daha büyük bir kapı açılıyor şansıma. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi her bitenin yeni bir başlangıcı vardır. Yıkılan ruhum sevgiyle diriliyor şimdi. Hayatın akışına ayak uyduruyor, onunla bütünleşip yeniden doğuyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Yakut
İKİZLER
Gökyüzü olayların sizi götürdüğü yere değil, sizin girişimlerinizin, emek ve isteklerinizin karşılığında yönünüzü tayin etmeniz için destekliyor sizleri. Bugün iş hayatınızda başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olabilirsiniz. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak, aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek, planlamalarda bulunacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan İkizler, ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve zinde yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, aileniz ve yakın çevrenizle yaşayacağınız tartışmalara işaret ediyor. Pire için yorgan yakmanın anlamı yok. Sinirlerinize hakim olmayı başarmalısınız. Yaşadığınız stres, sağlıklı kararlar almanızın önüne geçmemeli. Yaşadıklarınızdan yoruldunuz. Kendinize zaman ayırın, yürüyüş yapın, kendinizle baş başa kalıp rahatlamaya çalışın. Enerjinizi yükseltin, bunu yaptığınız anda hem iş hem de özel hayatınızda her şey yoluna girecektir. Beraberliği olmayan Yengeç’ler; sizi anlayan, mutluluğunuzla mutlu olan özel bir insanla aşka ve yaşama olan bakış açınız köklü bir değişiklik kazanabilir.
Günün Olumlaması: Öğrendiğim her şeyi sabır ve emekle geliştiriyor, her yeni günle büyük bir coşkuyla hayata geçiriyorum. Haklı başarılara ulaşıyorum. Maddi konularda şans benden yana. Kazandığım her lira katlanarak artıyor ve yaşam seviyemi daha iyiye, daha güzele taşımaya devam ediyor.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Kırmızı Spinel
ASLAN
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili sürpriz gelişmelerle sevineceğinizi müjdelemekte. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir teklif alabilir, bir beklentinizi hayata geçirebilir, hatta uzun zamandır iş arayışı içindeyseniz kabul edildiğiniz müjdesini alabilirsiniz. Bugün aile ve yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı hassasiyetle yaklaşmalısınız. Dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da sağlığınız. Sizler ne kadar güçlü bir burcun temsilcileri olsanız da duygusal anlamda yaralandığınızda bedeniniz buna duyarlılık gösterir ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. Eş ya da sevgilinizin uzun zamandır sergilediği davranışlardan uzaklaşarak, daha sıcak ve samimi davranması, kafanızda oluşan soru işaretlerini daha da artırabilir.
Günün Olumlaması: Zihnim, bedenim, sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Beden ve ruh sağlığıma zarar veren tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgi ve inançla rabbimle bütünleşiyorum. Onun bana bahşettiği bedenimi ve ruhumu layıkıyla koruyacağıma ve kendime gereken önem ve özeni göstereceğime önce ona sonra kendime söz veriyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
BAŞAK
Gökyüzü, güne son derece dinamik ve enerji dolu başlayacağınıza işaret ediyor. Birkaç gündür sergilediğiniz pozitif yaklaşımlarınız bugün de çevrenizi şaşırtmaya devam edecek. Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyecek, insanların beğeni ve desteğini alarak rahatlıkla ilerleyebileceksiniz. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız, kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Birtakım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Özel yaşamınızda olumlu gelişmelerle rahatlayacaksınız. Sadece duygularınızla değil, mantığınızın da sesine kulak vererek tercihlerinizi belirlerseniz mutluluğun keyfini çıkarabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji, işime ve yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Rodonit
TERAZİ
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızdaki gelişmelere karşı sabırla hareket etmeniz için güçlü kılıyor sizleri. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Kendinize güvenin ve kıskanç ruhlu insanların sizi sinirlendirerek motivasyonunuzu düşürmelerine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kendi çıkarlarını düşünerek birlikteliğinizi 2. plana alan tavırları karşısında ipleri bir anda koparabilirsiniz. Samimiyet ve saygıdan uzak bir beraberliğe tahammülünüz yok. Duygunun olmadığı bir ilişkide kalmanız oldukça güçtür. Bekar Terazi’ler, karşı cinsin yoğun ilgisi bugün hiç ilginizi çekmeyebilir.
Günün Olumlaması: Duygularım ve samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor, onlara sahip çıkıyor, bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Sevgiyle besleniyor, inançlarım sayesinde mucizelerimi yaşıyor, yaşama aşkla daha çok bağlanıyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Kristal Kuvars
AKREP
Gökyüzü bugün, hiç tahmin etmediğiniz insanların bile başarılı olmanız için samimiyetle yanınızda olup, sizinle birlikte hareket edeceklerine işaret etmekte. Hemen iyi niyetli düşünerek hatalarını anladıkları düşüncesine kapılmayın. Yükselen başarı çıtanızın onlara getireceği faydaların bilinci ile hareket edebilecek olmaları düşüncesini de aklınızdan çıkarmayın. Bugün popüleriteniz bir hayli yükselecek. Yeni insanlarla tanışabilir ve yepyeni teklifler alarak farklı alanlarda da boy gösterecek çalışmaların içine girebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gerginlikler söz konusu olabilir. Ani öfke patlamaları yaşayabilir ve bir anda gemileri yakarak, ardınıza bile bakmadan kesin bir kararla yola tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamın bana sunduğu testleri inanç, tecrübe ve sezgilerimin rehberliğinde başarı ile geçmiş olmanın mutluluğu ile daha bilinçli, huzurlu ve kararlı bir halde yoluma devam ediyorum. Tecrübelerimin bana kattıklarını bilgelikle belirliyor ve olumlu sonuçlar elde ediyorum.
Günün Rengi: Bordo
Günün Kristali: Kehribar
YAY
Gökyüzü iş hayatınızda zorlandığınız hemen her konuda fırsatlarla karşılaşacağınız keyifli ve tempolu bir güne işaret etmekte. Şimdi yaşamınızdaki keşkelere bir tane daha eklemek istemiyorsanız size sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Tembelliği bir tarafa bırakmalı, korkmadan, cesur ve disiplinli bir şekilde işinizi ve eğitiminizi ilgilendiren konulara yönelerek harekete geçmelisiniz. Biraz yorulacaksınız belki ama buna fazlasıyla değecektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Maddi konularda birkaç gündür yaşanan durağanlık hareketlenmeye başlıyor. Şimdi paranızı biriktirip yatırımlar için düşünme zamanı.
Günün Olumlaması: Kuraklıktan sonra yağan yağmur gibi özel ve değerliyim. Yaşamımdaki herkes benim için ben de onlar için çok değerliyim. Sevgimi, bilgimi ve paramı paylaştıkça bana, benden de başkalarına çoğalarak akar gider. Böylece evrenin muhteşem dengesine ayak uydurmuş olurum.
Günün Rengi: Koyu Kırmızı
Günün Kristali: Sitrin
OĞLAK
Bugün iş hayatınızda haklarınız ve çıkarlarınızı korumak yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla size doğru gelen yaklaşımlardan çok onların anladığı tarzda mücadele edeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken şey, çevrenizdeki negatif insanların etkisinde kalmadan ve hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmek olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden, hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız, insanların üzerinizde baskı kurmalarına fırsat vermiş olursunuz. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi ve birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek. Özellikle yeni bir ilişkinin içinde olan Oğlak’lar, karşılıklı sevgi ve anlayışın tadına vararak özel hayatın, yaşama bakış açınızı nasıl da olumlu yönde değiştirebildiğinin farkına varacaksınız.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendime değer veriyor, ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamlarını çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim ve özelliğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Beyaz mercan
KOVA
Bugün her şeyden önce fiziksel çekiciliğiniz ön planda, tüm gözler üzerinizde olacak. Bu hayranlıkla olabileceği gibi kıskançlıkla da olabilir. Bir yıldız gibi parlayacaksınız adeta. Bu durum, iş hayatınızda meslektaşlarınız ve mesai arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir, moralinizi bozmak için adeta sözlerinde sizi hedef alan tarzda yaklaşımları olabilir. Kimsenin moralinizi bozmasına müsaade etmeyin ve emin olun ki sizin zayıf bir yönünüzü yakalayarak sizi üzmekten başka bir düşünceleri yok. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın desteği huzur bulmanıza ve daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır.
Günün Olumlaması: Yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum. Beni her halimle değiştirmeye kalkmadan seven ve değer veren insanlarla yola devam etmeyi seçiyorum. Tüm huzursuzluklarımı, korku ve kaygılarımı sevgiyle evrene iade ediyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
BALIK
Bugün yaptığınız hemen her işte sebebini bilmediğiniz bir şekilde tereddüt yaşayabilir, karar vermekte ve uygulamakta zorlanabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksektir ki, pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da tam tersi kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı sabrınız taşmak üzere. Siz ne kadar özverili ve ilgiliyseniz onun bunu görmezden gelmesi, üstünlük kurma çabaları çileden çıkmanıza neden olabilir. En iyisi sakinlikle rahatsızlıklarınızı ifade ederek orta yolu bulmanız olacaktır.
Günün Olumlaması: Geçmişi silip atmanın zorluğunu yaşamaktansa, sevgiyle yaşadıklarımı kabul edip olgunlaşmayı seçiyorum. Aklımla yeteneklerimi birleştiriyor ve büyük bir kararlılıkla iş hayatıma yansıtıyorum. Başarı potansiyelimi her geçen gün artırıyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.
Günün Rengi: Fuşya
Günün Kristali: Kedi gözü
HürriyetAile